Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Please log in to reply
1773 replies to this topic

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
A kóla csak a koffein miatt lehet serkentõ, de nem biztos, hogy koffeinnal kéne telenyomni magad...
a víz rossza hatását pedig indokolhatnád, ha már orvos az edzõd.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

Engem nem érdekel hogy mit hisztek, nekem egy orvos ismerõsöm mondta, aki az edzõm is...

Nem állatorvos véletlenül?

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 posts
Engem nem érdekel hogy mit hisztek, nekem egy orvos ismerõsöm mondta, aki az edzõm is...

ja és még ami királyság egy versenyen piának, az a szénsav nélküli (kirázott) kóla... az is csodákat tud mûvelni...
ha erre is azt mondod hogy baromság, akkor már bocs, de te vagy a hülye

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Akkor már tudom miért nem sikerült felvágnom az ereimet... ;D Na jó ez rossz poén... ::)

maratonmenõ

maratonmenõ

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
!nJoy most én vagyok hülye, vagy te írsz baromságokat?

A TISZTA VÍZ BESÛRÍTI A VÉRT???

hát errõl én még nem hallottam!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Jaja, remélem holnapra már ott lesz a zsebetekben! ;)

hocsa

hocsa

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
PR!

A feladóvevényen szerepel a neved és a címed is, tehát nem szükséges elküldeni v. faxolni.

Eric!

Nevezésed megvan, rajtszámok sorrendben, de még ne kérdezd hogy mennyi az annyi. köszi.
A dellát még várjuk, de valószínû, hogy holnapra itt lesz.

Hajrá!

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 posts
Hát nem tom, szerintem a vitamin nem annyira fontos!
Az a pia a jó, amiben sok a szénhidrát, mondjuk egy kis magnézium a görcsök ellen (a banánt is ezért kelle enni), ásványi sók a sok izzadás miatt, de a cukros lének télleg semmi értelme!
A sima tiszta víz még rosszabb mint a cukros lé, mert a vért besürüsíti, lehetne rajta vitatkozni hogy mit igyunk, de ha olyan sok problémátok van azzal hogy mit kaptok, akkor vigyetek magatokkal!

Szerintem a legjobb egy maratonon, mondjuk a Hidro Plus, vagy Xenofit, vagy Basica pia, és a Power Gel, meg mondjuk egy müzli szelet, vagy szénhidrát szelet, nem kell piknikre készülni, csak egy maraton

Crazy

Crazy

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Csucsu: de egészséges, nem is ezzel van a baj, hanem, hogy él az emberek fejében egy olyan téves adat, hogy a cukor az jó energiaforrás...ez sajnos nem így van, sõt elégeti az energiát!!! :-[ A frissítõpontokon pedig elõszeretettel adnak csokit meg cukros energiaitalokat! Ha viszont vitamin lenne helyette, az + energiát adna a versenyzõknek, és nem is lenne szükség annyi frissítõpontra meg megállásra! A banán és a citrom jó dolog, csak ahhoz, hogy megfelelõen ellátsd magad vitaminnal egy versenyre, kb 15-15 kilót kéne megenned :o Ezért gondoltam, hogy adjunk egy kis lökést a magyar MTB sportnak, és olyasmit adjunk a sportolóknak, amitõl jobb lesz a teljesítményük!!! :-*

Na ennyit a vitaminokról, meg a teljesítményrõl...bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Na feladtam a lóvét postán.
Berger vagy Hocsa: megnéznétek hogy hanyas vagyok? ;D Ja és a rajtszám nevezési sorrendben lesz?

Ja meg hülye vagyok, azé egy név kéne gondolom... ;D Takács Máté székesfehérvári lakosra keressetek reá...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
eggbeater-el jövõknek adjatok tojást...

na jó ez gyenge poén volt :)

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Akarom mondani nyula.

Ki tudja hogy hívják az inpotens nyulat?

[glow=red,2,300]Konyul[/glow] ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Legalább megkergetnek, s gyorsabb leszel

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
A répa nem rossz 5let, hozzá lehet szigetelõszalagozni a vázhoz kormányhoz üléscsõhöz, tehát sokat lehet vinni belõle. Csak lehet hogy a környék összes nyulna üldözõbe venne. ;D ;D ;D

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

Király lenne valami áttörés ezen a téren is...valami ami esetleg egészséges! 8)

Crazy

Ami soxor szokott lenni a frissítõpontokon mint a banán, citrom, ásványvíz az nem egészséges?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
De minek a vitamin???

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Kapsz egy C-vitamin tablettát ;D

Berger, ma megyek a lóvét feladni, a feladóvevényt e-mail-en elküldhetem, vagy inkább a másolatot postán?

Crazy

Crazy

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
A répa sem rossz... :P

De mondjuk csoki meg cukros energialötty helyett CalMag ital meg emberi adag vitamin az jó lenne...ebben akár még segíteni is tudnék és azt hiszem sokan meglepõdnének, hogy mennyit ugrana a teljesítményük, ha nem a cukorral, hanem a mozgással égetnék el az energiájukat!

maratonmenõ

maratonmenõ

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
répa?

Crazy

Crazy

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok!

Lehet, hogy kicsit lemaradtam, de van már valami info arról, hogy mi lesz a frissítõpontokon?

Király lenne valami áttörés ezen a téren is...valami ami esetleg egészséges! 8)