A kóla csak a koffein miatt lehet serkentõ, de nem biztos, hogy koffeinnal kéne telenyomni magad...
a víz rossza hatását pedig indokolhatnád, ha már orvos az edzõd.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Started by
vendég_Berger_*
, 2003. December 11. 21:53
Posted 2004. February 10. - 23:02

Posted 2004. February 10. - 22:42

Engem nem érdekel hogy mit hisztek, nekem egy orvos ismerõsöm mondta, aki az edzõm is...
Nem állatorvos véletlenül?
Posted 2004. February 10. - 21:30

Engem nem érdekel hogy mit hisztek, nekem egy orvos ismerõsöm mondta, aki az edzõm is...
ja és még ami királyság egy versenyen piának, az a szénsav nélküli (kirázott) kóla... az is csodákat tud mûvelni...
ha erre is azt mondod hogy baromság, akkor már bocs, de te vagy a hülye
ja és még ami királyság egy versenyen piának, az a szénsav nélküli (kirázott) kóla... az is csodákat tud mûvelni...
ha erre is azt mondod hogy baromság, akkor már bocs, de te vagy a hülye
Posted 2004. February 10. - 21:25

Posted 2004. February 10. - 21:21

!nJoy most én vagyok hülye, vagy te írsz baromságokat?
A TISZTA VÍZ BESÛRÍTI A VÉRT???
hát errõl én még nem hallottam!
A TISZTA VÍZ BESÛRÍTI A VÉRT???
hát errõl én még nem hallottam!
Posted 2004. February 10. - 21:11

Posted 2004. February 10. - 20:58

PR!
A feladóvevényen szerepel a neved és a címed is, tehát nem szükséges elküldeni v. faxolni.
Eric!
Nevezésed megvan, rajtszámok sorrendben, de még ne kérdezd hogy mennyi az annyi. köszi.
A dellát még várjuk, de valószínû, hogy holnapra itt lesz.
Hajrá!
A feladóvevényen szerepel a neved és a címed is, tehát nem szükséges elküldeni v. faxolni.
Eric!
Nevezésed megvan, rajtszámok sorrendben, de még ne kérdezd hogy mennyi az annyi. köszi.
A dellát még várjuk, de valószínû, hogy holnapra itt lesz.
Hajrá!
Posted 2004. February 10. - 19:36

Hát nem tom, szerintem a vitamin nem annyira fontos!
Az a pia a jó, amiben sok a szénhidrát, mondjuk egy kis magnézium a görcsök ellen (a banánt is ezért kelle enni), ásványi sók a sok izzadás miatt, de a cukros lének télleg semmi értelme!
A sima tiszta víz még rosszabb mint a cukros lé, mert a vért besürüsíti, lehetne rajta vitatkozni hogy mit igyunk, de ha olyan sok problémátok van azzal hogy mit kaptok, akkor vigyetek magatokkal!
Szerintem a legjobb egy maratonon, mondjuk a Hidro Plus, vagy Xenofit, vagy Basica pia, és a Power Gel, meg mondjuk egy müzli szelet, vagy szénhidrát szelet, nem kell piknikre készülni, csak egy maraton
Az a pia a jó, amiben sok a szénhidrát, mondjuk egy kis magnézium a görcsök ellen (a banánt is ezért kelle enni), ásványi sók a sok izzadás miatt, de a cukros lének télleg semmi értelme!
A sima tiszta víz még rosszabb mint a cukros lé, mert a vért besürüsíti, lehetne rajta vitatkozni hogy mit igyunk, de ha olyan sok problémátok van azzal hogy mit kaptok, akkor vigyetek magatokkal!
Szerintem a legjobb egy maratonon, mondjuk a Hidro Plus, vagy Xenofit, vagy Basica pia, és a Power Gel, meg mondjuk egy müzli szelet, vagy szénhidrát szelet, nem kell piknikre készülni, csak egy maraton
Posted 2004. February 10. - 19:14

Csucsu: de egészséges, nem is ezzel van a baj, hanem, hogy él az emberek fejében egy olyan téves adat, hogy a cukor az jó energiaforrás...ez sajnos nem így van, sõt elégeti az energiát!!! :-[ A frissítõpontokon pedig elõszeretettel adnak csokit meg cukros energiaitalokat! Ha viszont vitamin lenne helyette, az + energiát adna a versenyzõknek, és nem is lenne szükség annyi frissítõpontra meg megállásra! A banán és a citrom jó dolog, csak ahhoz, hogy megfelelõen ellátsd magad vitaminnal egy versenyre, kb 15-15 kilót kéne megenned
Ezért gondoltam, hogy adjunk egy kis lökést a magyar MTB sportnak, és olyasmit adjunk a sportolóknak, amitõl jobb lesz a teljesítményük!!! :-*
Na ennyit a vitaminokról, meg a teljesítményrõl...bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett

Na ennyit a vitaminokról, meg a teljesítményrõl...bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett
Posted 2004. February 10. - 14:32

Na feladtam a lóvét postán.
Berger vagy Hocsa: megnéznétek hogy hanyas vagyok? ;D Ja és a rajtszám nevezési sorrendben lesz?
Ja meg hülye vagyok, azé egy név kéne gondolom... ;D Takács Máté székesfehérvári lakosra keressetek reá...
Berger vagy Hocsa: megnéznétek hogy hanyas vagyok? ;D Ja és a rajtszám nevezési sorrendben lesz?
Ja meg hülye vagyok, azé egy név kéne gondolom... ;D Takács Máté székesfehérvári lakosra keressetek reá...
Posted 2004. February 10. - 12:48

Posted 2004. February 10. - 12:46

Akarom mondani nyula.
Ki tudja hogy hívják az inpotens nyulat?
[glow=red,2,300]Konyul[/glow] ;D
Ki tudja hogy hívják az inpotens nyulat?
[glow=red,2,300]Konyul[/glow] ;D
Posted 2004. February 10. - 12:46

Posted 2004. February 10. - 12:43

A répa nem rossz 5let, hozzá lehet szigetelõszalagozni a vázhoz kormányhoz üléscsõhöz, tehát sokat lehet vinni belõle. Csak lehet hogy a környék összes nyulna üldözõbe venne. ;D ;D ;D
Posted 2004. February 10. - 12:40

Király lenne valami áttörés ezen a téren is...valami ami esetleg egészséges! 8)
Crazy
Ami soxor szokott lenni a frissítõpontokon mint a banán, citrom, ásványvíz az nem egészséges?
Posted 2004. February 10. - 12:36

Posted 2004. February 10. - 11:24

Kapsz egy C-vitamin tablettát ;D
Berger, ma megyek a lóvét feladni, a feladóvevényt e-mail-en elküldhetem, vagy inkább a másolatot postán?
Berger, ma megyek a lóvét feladni, a feladóvevényt e-mail-en elküldhetem, vagy inkább a másolatot postán?
Posted 2004. February 10. - 10:36

A répa sem rossz... 
De mondjuk csoki meg cukros energialötty helyett CalMag ital meg emberi adag vitamin az jó lenne...ebben akár még segíteni is tudnék és azt hiszem sokan meglepõdnének, hogy mennyit ugrana a teljesítményük, ha nem a cukorral, hanem a mozgással égetnék el az energiájukat!

De mondjuk csoki meg cukros energialötty helyett CalMag ital meg emberi adag vitamin az jó lenne...ebben akár még segíteni is tudnék és azt hiszem sokan meglepõdnének, hogy mennyit ugrana a teljesítményük, ha nem a cukorral, hanem a mozgással égetnék el az energiájukat!
Posted 2004. February 10. - 07:25

Posted 2004. February 10. - 01:20

Sziasztok!
Lehet, hogy kicsit lemaradtam, de van már valami info arról, hogy mi lesz a frissítõpontokon?
Lehet, hogy kicsit lemaradtam, de van már valami info arról, hogy mi lesz a frissítõpontokon?