De akkor még várjuk meg mit mondanak a többiek, ne döntsük el ezt csak így ketten.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Flash Across Maraton | Sopron
Started by
vendég_Berger_*
, 2003. December 11. 21:53
Posted 2004. February 21. - 17:20
Hát felmenni fel tudnék, csak nincs hol megszállnom. Egyébként fel tudok kelni a 3:25-ös vonathoz is, szal mindegy. Csak korán kell majd nyugovóra térnem este.
De akkor még várjuk meg mit mondanak a többiek, ne döntsük el ezt csak így ketten.
Posted 2004. February 21. - 17:10
Eric!
És nem tudsz már péntek este feljönni Pestre?
Én is az elsõ 2 közül választanám vmelyiket!
Szívesebben mennék az elsõvel, merrt így több idõnk van ott, de maximálisan alkalmazkodom a csoporthoz!
És nem tudsz már péntek este feljönni Pestre?
Én is az elsõ 2 közül választanám vmelyiket!
Szívesebben mennék az elsõvel, merrt így több idõnk van ott, de maximálisan alkalmazkodom a csoporthoz!
Posted 2004. February 21. - 17:03
Huh. Nos, ha az 5:50-essel akartok menni, akkor nekem már a 3:25-össel el kell indulnom fehérvárról. Ez a délibe megy, 4:53-ra van ott. A keleti pu. az a piros metró vonalán van ugye? Akkor asszem úgy nagyjából tudom merre kell menni. Szal ha esetleg vki pesten közülünk szintén a déli felõl megy a keleti felé akkor szívesen társulok.
Nekem végülis mindegy, vagy az elsõ vagy a második vonat, attól függõen hogy mit akarunk csinálni du. Esetleg tekerni egyet a zerdõben?
Nekem végülis mindegy, vagy az elsõ vagy a második vonat, attól függõen hogy mit akarunk csinálni du. Esetleg tekerni egyet a zerdõben?
Posted 2004. February 21. - 16:55
Szóval vonat...
Nincs is olyan sok lehetõségünk!
A legkorábbi vonat amit szvsz érdemes figyelembe venni az 5:50 a Keletibõl. Elõnye, h. nem kell átszállni. Ezzel 9-re vagyunk Sopronban.
Korábbival azért nem érdemes, mert ad 1: nincsaz a pénz amiért ennél korábban kelnék, ad2: a szállást csak 10-kor foglalhatjuk el. Csomaggal pedig (pláne 1-2 pót külsõvel a hátunkon...) nehéz ismerkedni bármivel is... ;D
Utána a következõ érdemleges 8:05 szintén Keleti. Ez 12:30-ra van Sopronban, de Gyõrben több mint 1 óra dekkolás vonatra várva. :-\
Végül 10:30 Keleti, ami 13:25-re van Sopronban. Átszállás nincs, de szerintem jó lenne hamarabb ott lenni.
Késõbbi vonatok biztos vannak, de az érdeklõdés hiányában nem néztem meg.
Nincs is olyan sok lehetõségünk!
A legkorábbi vonat amit szvsz érdemes figyelembe venni az 5:50 a Keletibõl. Elõnye, h. nem kell átszállni. Ezzel 9-re vagyunk Sopronban.
Korábbival azért nem érdemes, mert ad 1: nincsaz a pénz amiért ennél korábban kelnék, ad2: a szállást csak 10-kor foglalhatjuk el. Csomaggal pedig (pláne 1-2 pót külsõvel a hátunkon...) nehéz ismerkedni bármivel is... ;D
Utána a következõ érdemleges 8:05 szintén Keleti. Ez 12:30-ra van Sopronban, de Gyõrben több mint 1 óra dekkolás vonatra várva. :-\
Végül 10:30 Keleti, ami 13:25-re van Sopronban. Átszállás nincs, de szerintem jó lenne hamarabb ott lenni.
Késõbbi vonatok biztos vannak, de az érdeklõdés hiányában nem néztem meg.
Posted 2004. February 21. - 16:53
Posted 2004. February 21. - 16:53
Posted 2004. February 21. - 16:47
Posted 2004. February 21. - 16:43
én már háromnegyed évce ismerkedek vele ,de még mindig nem sikerült megszoknom.
persze nem tom ,hogy te mire gondoltál.. ;D
persze nem tom ,hogy te mire gondoltál.. ;D
Posted 2004. February 21. - 16:41
Én is szívesen mennék minnél korábban, h. ismerkedhessek a "Nyugati...."-vel! (Ide mindenki gondolja azt amit akar...) ;D ;D
Mindjárt nézek vonatot Pestrõl!
Mindjárt nézek vonatot Pestrõl!
Posted 2004. February 21. - 16:18
Hát ha megyünk akkor gondolom vhogy kora délelõtt kéne indulni pestrõl, mivel úgy 3 óra az út (nemtom pontosan, de ennyi körül van). Mondjuk úgy 9 óra körül? Odaérünk 12-13h tájékán, és még elõttünk a du. (reméjjük). Vagy korábban is indulhatunk.
Nekem ez a meglátásom.
Nekem ez a meglátásom.
Posted 2004. February 21. - 15:32
Hát, nem lenne rossz ötlet az a szauna... 
Akkor most már csak a vonatban kéne megegyeznünk!
Jó lenne bringaszállítót kérni rá, azt pedig ideje lenne lassan elkezdeni!
Akkor most már csak a vonatban kéne megegyeznünk!
Jó lenne bringaszállítót kérni rá, azt pedig ideje lenne lassan elkezdeni!
Posted 2004. February 21. - 14:48
Oh frankó vagy! 
Remélem van szaunájuk is. ;D De ez télleg jó pont hogy a cuccok maradhatnak a verseny végéig aztán mehetünk zuhanyozni is.
Remélem van szaunájuk is. ;D De ez télleg jó pont hogy a cuccok maradhatnak a verseny végéig aztán mehetünk zuhanyozni is.
Posted 2004. February 21. - 14:18
Skacok!
Akkor lefoglaltam a szállást, mert már alig volt szobájuk!
A közvéleménykutatás eredményeként máj. 8.-ra kértem.
Szóval a vakáció vendégházban leszünk, és így telefonban ultrakedvesek!!!
1 db 8 ágyasat kértem. (Era! nem tudom, h. ez gond-e neked 1 éjszakára, de nem volt kisebb szobájuk csak nagyobb, és abból is már csak néhány, szóval sietni kellett!)
1800 Ft per koponya, ami szerintem manapság átlagos, kérdés, h. mit nyújtanak ezért. (Pl. szobalány és masszázs benne van-e...) ;D ;D
Ráadásul ez most nekünk akciós ár a bringaversenyre való tekintettel (amúgy 2000.-)!
Van zárható kerékpár tároló is. A szobákból vasárnap 10h-ig ki kell költözni, de megoldható a csomagok tárolása, és verseny után visszamehetünk zuhanyozni!!!
És mindez gyalog 10 percre a vasútállomástól!!!
Na, hogy tetszik? Szerintem ha mindez igaz is, akkor istenkirály!!!
tehát van még 3 kiadó helyünk a szobában ugyanilyen feltételek mellett!
Akkor lefoglaltam a szállást, mert már alig volt szobájuk!
A közvéleménykutatás eredményeként máj. 8.-ra kértem.
Szóval a vakáció vendégházban leszünk, és így telefonban ultrakedvesek!!!
1 db 8 ágyasat kértem. (Era! nem tudom, h. ez gond-e neked 1 éjszakára, de nem volt kisebb szobájuk csak nagyobb, és abból is már csak néhány, szóval sietni kellett!)
1800 Ft per koponya, ami szerintem manapság átlagos, kérdés, h. mit nyújtanak ezért. (Pl. szobalány és masszázs benne van-e...) ;D ;D
Ráadásul ez most nekünk akciós ár a bringaversenyre való tekintettel (amúgy 2000.-)!
Van zárható kerékpár tároló is. A szobákból vasárnap 10h-ig ki kell költözni, de megoldható a csomagok tárolása, és verseny után visszamehetünk zuhanyozni!!!
És mindez gyalog 10 percre a vasútállomástól!!!
Na, hogy tetszik? Szerintem ha mindez igaz is, akkor istenkirály!!!
tehát van még 3 kiadó helyünk a szobában ugyanilyen feltételek mellett!
Posted 2004. February 21. - 11:43
De igényes vki.
:
Nekem csak egy gumim lesz, IRC Mythos XC Slick aztán szevasztavasz.
Ja meg hogy is lesz a terep minõsége? Kis aszfalt a többi döngölt murvás? Vmi ilyesmit mondtatok úgy emléxem.
Nekem csak egy gumim lesz, IRC Mythos XC Slick aztán szevasztavasz.
Ja meg hogy is lesz a terep minõsége? Kis aszfalt a többi döngölt murvás? Vmi ilyesmit mondtatok úgy emléxem.
Posted 2004. February 21. - 11:37
Posted 2004. February 21. - 10:05
Rendezõkhöz: Ha nem akarom lefelé, meg ottani bringázás során koptatni a versenyen használt gumimat (Continenetal Traction/Explorer, amik elég gyorsan kopnak), addig a "betongumik" tárolása megoldható a helyszínen valahogy?
Posted 2004. February 20. - 17:39
Meg egy nyugati nõ ;DÉn is csak egy éjszakára mennék. De akkor már szombat reggel, hogy megszokjam az idõeltolódást, meg a nyugati levegõt
![]()
Meg egy laza ráhangoló edzés sem jönne rosszul.
Posted 2004. February 20. - 17:33
Én is csak egy éjszakára mennék. De akkor már szombat reggel, hogy megszokjam az idõeltolódást, meg a nyugati levegõt
Vonattal, ofkórz.
Vonattal, ofkórz.
Posted 2004. February 20. - 15:44
Énszinte biztos, hacsak nem lesz mínusz 15-20 fok, szakad az esõ/hó és árvíz miatt nincs áram az országban.
Bár, akkor a versenyre sem megyek
Bár, akkor a versenyre sem megyek
Posted 2004. February 20. - 15:40

Sign In
Create Account

Back to top