Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Indította
vendég_Berger_*
, 2003. december 11. 21:53
Írta 2004. február 23. - 17:52

Írta 2004. február 23. - 17:49

Nincs.
Csak legyen rajta az adataid a csekken rendesen és mást nem kell csinálnod. Ja meg tartsd meg a kis szelvényt.

Írta 2004. február 23. - 17:36

Tudom, hogy már régebben volt róla szó, de nem találom, hogy hol.. szóval:
holnap feladom a nevezési díjat postai csekken, és neten nevezek, van egyéb teendõm?
vmi másolat küldése vagy ilyesmi?
holnap feladom a nevezési díjat postai csekken, és neten nevezek, van egyéb teendõm?
vmi másolat küldése vagy ilyesmi?
Írta 2004. február 23. - 17:23

Írta 2004. február 23. - 17:09

Ez azt jelenti hogy fiúkkal kell együtt hálnod.
8 fõs a szoba. 
Mivel úgyis benne lesz a nevezés a következõ számban (Bikemag
), esetleg nem lehetne beszélni a szerkesztõkkel hogy firkantsanak be még annyit oda hogy akinek jó ez a vonat az jelentkezzen mondjuk egy megadott ímél címen?

Mivel úgyis benne lesz a nevezés a következõ számban (Bikemag

Írta 2004. február 23. - 16:53

Az nem tudom micsoda, de én elalszom bárhol, és remélhetõleg a motyómat otthagyhatom a verseny idejére és még le is zuhanyoznék utána. De ezt már talán ott meg lehet beszélni a portással.
Írta 2004. február 23. - 16:44

Azt mondta a nõszemély, h. +/- néhány fõ nem számít!
Szerintem is durva, h. egy vonaton csak 4 db bringa szállítható, de 25 alatt nem adnak kocsit! >
??? :-\
A reagálást úgy értettem, h. csak coed szállást sikerült szereznem, és ez jó-e Neked?
Szerintem is durva, h. egy vonaton csak 4 db bringa szállítható, de 25 alatt nem adnak kocsit! >

A reagálást úgy értettem, h. csak coed szállást sikerült szereznem, és ez jó-e Neked?
Írta 2004. február 23. - 16:40

Nem reagáltam volna?
Szombaton megyek, és vasárnap jövök haza, tehát szombat éjszakára kérek szállást.
Köszike :-*
Szombaton megyek, és vasárnap jövök haza, tehát szombat éjszakára kérek szállást.
Köszike :-*
Írta 2004. február 23. - 16:39

Ez nagyon durva >
, akkor ha 20-an megyünk, nem elég nekik, hogy kocsit rakjanak a vonatra, de hivatalosan csak 4-en utazhatnánk a vonaton? 
Talán a szervezõknek kellene ezt kézbe ragadni :
És még meg is vegyük elõre a 25 jegyet?
Nagyon rugalmatlanok.
Most nagyon felháborodtam.

Talán a szervezõknek kellene ezt kézbe ragadni :

És még meg is vegyük elõre a 25 jegyet?
Nagyon rugalmatlanok.
Most nagyon felháborodtam.
Írta 2004. február 23. - 16:36

Írta 2004. február 23. - 16:33

Ha jól látom, akkor a többség az 5:50-t választotta.
Nos, én felhívtam a MÁV-ot, h. megrendeljem a kocsit, de van egy kis bibi!
Elõjegyzésbe vették BMFT néven (mivel nem tudok BMFT-s címrõl, ezért a saját címem és telefonszámom adtam meg), de 25 fõ alatt nem tudnak kocsit biztosítani. ÉS csoportos jegyet kell hozzá venni, bizonyítandó, h. tényleg annyian vagyunk amennyien! Szóval tessék jelentkezni még!!!!
Némi jó hír, h. úgy látszik mindig kifogom a jófej információsokat, mert a nõ megadta a nevét, és azt mondta, h. mikor április elején újra telefonálok hivatkozzak rá! Nem ígér semmit, de ha netalán nem jönne össze a létszám, akkor is megpróbálunk vmit!
Szóval ha vki tud olyanról aki nem netezik, de tudja h. jön a versenyre, tessék elcsábítani erre a vonatra!
Nos, én felhívtam a MÁV-ot, h. megrendeljem a kocsit, de van egy kis bibi!
Elõjegyzésbe vették BMFT néven (mivel nem tudok BMFT-s címrõl, ezért a saját címem és telefonszámom adtam meg), de 25 fõ alatt nem tudnak kocsit biztosítani. ÉS csoportos jegyet kell hozzá venni, bizonyítandó, h. tényleg annyian vagyunk amennyien! Szóval tessék jelentkezni még!!!!
Némi jó hír, h. úgy látszik mindig kifogom a jófej információsokat, mert a nõ megadta a nevét, és azt mondta, h. mikor április elején újra telefonálok hivatkozzak rá! Nem ígér semmit, de ha netalán nem jönne össze a létszám, akkor is megpróbálunk vmit!
Szóval ha vki tud olyanról aki nem netezik, de tudja h. jön a versenyre, tessék elcsábítani erre a vonatra!
Írta 2004. február 23. - 14:44

ööö valamit elírtam?
Én most a 10. BMFT talihoz kapcsolódóan írtam.
Maratonra megyek, nevezés megvót, píz ekûdve úgyhogy most má nincs visszaút
Én most a 10. BMFT talihoz kapcsolódóan írtam.
Maratonra megyek, nevezés megvót, píz ekûdve úgyhogy most má nincs visszaút
Írta 2004. február 23. - 14:19

A maraton csak májusban lesz! És vasárnap. Rá tudsz pihenni.
Hidd el, el sem tudod képzelni, mire elég a vizsga elõtti 10-12 óra.
8)
Nekem meg egy komplett hajtómûvet kell akkor beadnom, és?
Hidd el, el sem tudod képzelni, mire elég a vizsga elõtti 10-12 óra.

Nekem meg egy komplett hajtómûvet kell akkor beadnom, és?
Írta 2004. február 23. - 12:06

Már írtam, hogy elmennék, cak asztán kiderült, hogy felettem beborult, ui. márc. 12.-én z.h + vizsga, 13.-án vizsga + z.h. + vizsga, 3/4 5-ig suliba leszek, úgyhogy koppantam.
De majd legközelebb...
ON
De majd legközelebb...
ON
Írta 2004. február 23. - 11:59

Írta 2004. február 23. - 11:41

Ez tök szép volt. ;D
Bár én nem jelöltem meg a nevezési lapon, de akkor most önhatalmúlag BMFT tagnak nevezem ki magam (már ha ez ilyen önkéntes)
pont
HIP-HIP HURRÁ
Bár én nem jelöltem meg a nevezési lapon, de akkor most önhatalmúlag BMFT tagnak nevezem ki magam (már ha ez ilyen önkéntes)
pont
HIP-HIP HURRÁ
Írta 2004. február 23. - 10:13

Itt most egy lány sem kérdezõsködött. :
Fiúk, lányok, férfiak, nõk, akik két (vagy akárhány) keréken tekernek.. :
Ahogy érzitek. Az a lényege a csapatnak, hogy nincsenek kritériumok, itt vannak a profik és a kezdõk! Az egész arról szól, hogy bringázni jó és ha ezt többen csináljuk együtt, akkor még jobb!

Fiúk, lányok, férfiak, nõk, akik két (vagy akárhány) keréken tekernek.. :

Ahogy érzitek. Az a lényege a csapatnak, hogy nincsenek kritériumok, itt vannak a profik és a kezdõk! Az egész arról szól, hogy bringázni jó és ha ezt többen csináljuk együtt, akkor még jobb!

Írta 2004. február 23. - 09:32

Írta 2004. február 23. - 09:12

Srácok! A BMFT tag szerintem attól függ, hogy fórumosnak érzitek-e magatokat. Szerintem két kritériuma van, legyetek a fórumon regisztrálva, és szeressetek bringázni. Aki ezzel a két dologgal rendelkezik, bármikor csatlakozhat egy BMFT-s megmoztuláshoz.
Ennyi
Ennyi

Írta 2004. február 22. - 20:55

Ok akkor a kövi hónaptól csak nekem kell havi 5 ruppót fizetned és megegyeztünk! ;D