Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Please log in to reply
1773 replies to this topic

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Hát felmenni fel tudnék, csak nincs hol megszállnom. Egyébként fel tudok kelni a 3:25-ös vonathoz is, szal mindegy. Csak korán kell majd nyugovóra térnem este.
De akkor még várjuk meg mit mondanak a többiek, ne döntsük el ezt csak így ketten. :)

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Eric!

És nem tudsz már péntek este feljönni Pestre?

Én is az elsõ 2 közül választanám vmelyiket!
Szívesebben mennék az elsõvel, merrt így több idõnk van ott, de maximálisan alkalmazkodom a csoporthoz!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Huh. Nos, ha az 5:50-essel akartok menni, akkor nekem már a 3:25-össel el kell indulnom fehérvárról. Ez a délibe megy, 4:53-ra van ott. A keleti pu. az a piros metró vonalán van ugye? Akkor asszem úgy nagyjából tudom merre kell menni. Szal ha esetleg vki pesten közülünk szintén a déli felõl megy a keleti felé akkor szívesen társulok.
Nekem végülis mindegy, vagy az elsõ vagy a második vonat, attól függõen hogy mit akarunk csinálni du. Esetleg tekerni egyet a zerdõben?

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Szóval vonat...

Nincs is olyan sok lehetõségünk!
A legkorábbi vonat amit szvsz érdemes figyelembe venni az 5:50 a Keletibõl. Elõnye, h. nem kell átszállni. Ezzel 9-re vagyunk Sopronban.
Korábbival azért nem érdemes, mert ad 1: nincsaz a pénz amiért ennél korábban kelnék, ad2: a szállást csak 10-kor foglalhatjuk el. Csomaggal pedig (pláne 1-2 pót külsõvel a hátunkon...) nehéz ismerkedni bármivel is... ;D
Utána a következõ érdemleges 8:05 szintén Keleti. Ez 12:30-ra van Sopronban, de Gyõrben több mint 1 óra dekkolás vonatra várva. :-\
Végül 10:30 Keleti, ami 13:25-re van Sopronban. Átszállás nincs, de szerintem jó lenne hamarabb ott lenni.
Késõbbi vonatok biztos vannak, de az érdeklõdés hiányában nem néztem meg.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
ja és én nem a csajokra gondoltam ;)
;D ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Na, nekünk nyugodtan megmondhatod, nem adjuk tovább! ;) ;D

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
... ::)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
én már háromnegyed évce ismerkedek vele ,de még mindig nem sikerült megszoknom.
persze nem tom ,hogy te mire gondoltál.. ;D

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Én is szívesen mennék minnél korábban, h. ismerkedhessek a "Nyugati...."-vel! (Ide mindenki gondolja azt amit akar...) ;D ;D
Mindjárt nézek vonatot Pestrõl!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Hát ha megyünk akkor gondolom vhogy kora délelõtt kéne indulni pestrõl, mivel úgy 3 óra az út (nemtom pontosan, de ennyi körül van). Mondjuk úgy 9 óra körül? Odaérünk 12-13h tájékán, és még elõttünk a du. (reméjjük). Vagy korábban is indulhatunk.
Nekem ez a meglátásom. ;)

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Hát, nem lenne rossz ötlet az a szauna... :P

Akkor most már csak a vonatban kéne megegyeznünk!
Jó lenne bringaszállítót kérni rá, azt pedig ideje lenne lassan elkezdeni!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Oh frankó vagy! ;)
Remélem van szaunájuk is. ;D De ez télleg jó pont hogy a cuccok maradhatnak a verseny végéig aztán mehetünk zuhanyozni is.

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Skacok!

Akkor lefoglaltam a szállást, mert már alig volt szobájuk!
A közvéleménykutatás eredményeként máj. 8.-ra kértem.
Szóval a vakáció vendégházban leszünk, és így telefonban ultrakedvesek!!! :D
1 db 8 ágyasat kértem. (Era! nem tudom, h. ez gond-e neked 1 éjszakára, de nem volt kisebb szobájuk csak nagyobb, és abból is már csak néhány, szóval sietni kellett!)
1800 Ft per koponya, ami szerintem manapság átlagos, kérdés, h. mit nyújtanak ezért. (Pl. szobalány és masszázs benne van-e...) ;D ;D
Ráadásul ez most nekünk akciós ár a bringaversenyre való tekintettel (amúgy 2000.-)!
Van zárható kerékpár tároló is. A szobákból vasárnap 10h-ig ki kell költözni, de megoldható a csomagok tárolása, és verseny után visszamehetünk zuhanyozni!!! :o
És mindez gyalog 10 percre a vasútállomástól!!!
Na, hogy tetszik? Szerintem ha mindez igaz is, akkor istenkirály!!!

tehát van még 3 kiadó helyünk a szobában ugyanilyen feltételek mellett!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
De igényes vki. :) ::)
Nekem csak egy gumim lesz, IRC Mythos XC Slick aztán szevasztavasz.

Ja meg hogy is lesz a terep minõsége? Kis aszfalt a többi döngölt murvás? Vmi ilyesmit mondtatok úgy emléxem.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Ez is benne van a pakliban ;)

De mégsem, nem tudnék egész este aludni. ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Rendezõkhöz: Ha nem akarom lefelé, meg ottani bringázás során koptatni a versenyen használt gumimat (Continenetal Traction/Explorer, amik elég gyorsan kopnak), addig a "betongumik" tárolása megoldható a helyszínen valahogy?

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

Én is csak egy éjszakára mennék. De akkor már szombat reggel, hogy megszokjam az idõeltolódást, meg a nyugati levegõt :)
Meg egy laza ráhangoló edzés sem jönne rosszul.

Meg egy nyugati nõ ;D

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Én is csak egy éjszakára mennék. De akkor már szombat reggel, hogy megszokjam az idõeltolódást, meg a nyugati levegõt :)
Meg egy laza ráhangoló edzés sem jönne rosszul.

Vonattal, ofkórz.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Énszinte biztos, hacsak nem lesz mínusz 15-20 fok, szakad az esõ/hó és árvíz miatt nincs áram az országban.

Bár, akkor a versenyre sem megyek

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
:) Csaknem. De figy én sem szívesen utaznék egyedül, szal... Ti mivel mentek? Ugye vonattal? ::)