Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1773 hozzászólás a témában

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
nekem vavi tíz ruppó!!! :o
;D ;D ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
A lósz@rt... ;D

ON ;)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
hmmm. Akkor én egy kicsit részese vagyok a dolgoknak...

Van tagdíj....?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Atyám mit robbantottam én itt ki... :-X
Volt már errõl szó vhol régebben.

Sztem ha folyamatosan részese vagy a fórumnak, kérdezel meg válaszolsz is másoknak akkor végülis tag vagy nem? Mondjuk ha havonta egyszer benézel és kérdezel vmit az azért már nem (most ide bele lehetne magyarázni hogy de nincs otthon netje, és így hogyan tudjon részese lenni a fórumnak ha suliban is csak 2* egy héten tud írogatni vagy mittom én...)

Na de én ezt itt most befejezem mielõtt vmi vita lesz belõle. :-X

ON

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
miért mitõl lehetünk azzá??
::)
mert én is csatlakoznék...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
De még lehetsz... Szal ha optimista vagy akkor beírod. :)

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás

(az már más kérdés hogy én jogosan írtam-e... ;D).

Én is pont ezért nem írtam azt, mert én nem vagyok BMFT tag...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Én BMFT-t írtam az egyesülethez. ::) Mondjuk ahogy elnéztem pl a bükkmarci nevezési listáját ott is van jónehány (az már más kérdés hogy én jogosan írtam-e... ;D).

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás
Köszönöm a gyors választ! Ez ám a vevõorientált kiszolgálás :D

Átutalás akkor megy még a héten. Teleírtam a közlemény rovatot! ;) Telcsiszám meg majd.

Az egyesület nevének megadása még nem világos, mert én így is egyesületen kívüli vagyok (vagy "---" az egyesületem? :)) De a hiba biztos bennem van.

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Helo nyissz!

A nevezésed megjött.
A közleményekhez olyan adatokat célszerû írni, ami alapján be lehet azonosítani a nevezõt ill. amik az online nevezésben is szerepelnek. pl: név, cím, szül. év. :o
Az egyesület nevét azért kellene megadni, hogy az eredménylistán ne legyen 2825 egyesületen kívüli. ;D

Megváltozott telcsiszámról priviben.

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás
Berger: lenne egy kérésem: fel tudnád/tudnátok tenni a honlapra, hogy az átutalás közlemény rovatába milyen azonosító adatokat írjunk? Tudom, hogy volt itt róla szó, de az már rég volt, és most nincs türelmem végigolvasni mind a 40 oldalt.

És egy mégegy észrevétel: miért kötelezõ megadni az online nevezésnél az egyesületet?

Egy utolsó kérdés: írtam a nevezésnél a megjegyzésbe, hogy meg fog változni a tel.számom. ezt majd lehet esetleg módosítani utólag, hogy ne maradjak le az SMSes eredményküldésrõl?

THX

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás

Ja már értem hogy gondolod. :) :)

Nem beszélve arról, hogy sztem te fél óra alatt nem érsz át annyi pakkal a Keletibe.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Én nyáron hajnali 3-4 óra körül indulok pecázni (term. bringával), szal nemügy. ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
5.50??
Király, végre korán kelõk társaságába keveredtem.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ja már értem hogy gondolod. :) 6:04-re van Kelenföldön a "bulivonat". 13 perc várakozás még belefér részemrõl. Huh kösz hogy szólsz hogy van egy ilyen lehetõség is. Nem is jutott eszembe, pedig kelenföldön szálltam át még eccer régebben... :)

Meg a bringaszállító-val kapcs: leszünk annyian hogy kérjünk erre a vonatra? Mondjuk ha nem kerül pénzbe akkor tõlem... :)

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Kelenföldön leszállsz a fehérvári, aztán felszállsz a soproni bulivonatra. ;) Ne gyere be a belvárosba!
Én elmagyaráznám, hogyan menj a Kalatibr, de ahhoz azért bonyolult, hogy elsõre odatalálj. Bár nem lehet tudni.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Most nézem a menetrendet kelenföld-keleti pu. vonalon, sajna a legkorábbi az 7:56-kor van.
Tudom hogy metrón nem lehet szállítani bringát, úgyhogy tekerés lesz a vége a dolognak. 5 órakor úgyse sokan vannak az utakon remélem. Meg a cuccaim is el fognak férni egy, max két hátizsákban szal nem lesz gond a tekerés. :)
Sört meg csak társaságban és alkalomadtán! ;D Engem különben sem szolgálnak ki ha rájönnek a koromra... Max letagadok mindent. ;D

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
eric,
Nem kell bejönnöd Pestre! Kelenföldön frankón át tudsz szállni.
A 4:30-as pont 5:51-re ér be, és otthon meg tudod venni végig a jegyet elõre, csak szépen kell kérni a pénztáros nénitõl. Mire mi Kelenföldre érünk, addig simán bedobsz egy sört akár. ;) A vonaton majd aludhatsz.
Ja igen, a BKV olyan szempontból is kilõve, hogy nem kerószállító kocsi a metró :( Át kellene tekerned, bemelegítésként. Legrosszabb esetre fel tudok ajánlani egy fekhelyet.

A szálláson lesz reggeli? Nekem azért elég soknak tûnik. Én pl. bõven megelégednék ennyivel: ágy, ahol alhatok, közelemben a sas.

5:50, mindenképp ezzel megyek.

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
[quote author=l-boy
1800 Ft per koponya, ami szerintem manapság átlagos, kérdés, h. mit nyújtanak ezért. (Pl. szobalány és masszázs benne van-e...) ;D ;D

Üdv.
Masszázs lessz verseny elött + után. Aszem.
Mint tavaj szept. 05-én. Nem Thai, Svéd.

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Oké! Akkor tessék szavazni!!!