Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1773 hozzászólás a témában

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Szerintem is jó verseny volt.

Gratula mindenkinek, aki végigment!

M9-en mentem, és 83adik lettem, 5:04:34-gyel tõlem ez elég jó idõ, jól éreztem magam.

Tetszett a végén a száguldozás a városban :D

Pár észrevételem is lenne, amit lehet használható a jövõévihez.
Itatópontok emberibb elhelyezése, mert mire elértük a másodikat, én már kiittam a camelbackemet régen.

Kerékpármosó a rajt/célterületen, mert nekem már nem volt sok kedvem eltekerni a benzinkuthoz, meg én nem is mosom szívesen a gépem magasnyomással.
Sokan nem is mosták le mint én, de mielõtt a kocsiba tették volna, jól lepucolták a kocsi mellett, egy takarítósrác járkált is körbe lapáttal, meg seprûvel.

Tisztálkodóhely mert a tescovécében elég balkáni színteret sikerült elõidézni, és a takarítók úgy néztek ránk, mint gyujtogató a vizes szalmára.

Egyenlõre ennyi.

Ja még ajánlom figyerlmetekbe:
http://www.bikemag.h...rossMaraton2004
Hugom fotózta õket.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Ez ám a gyorsaság, a versenyzõk még haza sem érnek, de már fönn az eredménylista. :o :o
Jövõre remélem nekem is sikerül eljutni.

navigo

navigo

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Megcsináltam!!!
Sztem elég jó volt a rendezés, csak a nagysár ne lett volna. Egyébként a pálya is jó lett volna. Frissítõbõl tényleg nem volt sok, de én bekészültem úh nem álltam meg így sem, de egy srácot így is kisegítettem piával. Külön köszi annak a srácnak aki megtolt felfelé az utsó emelkedõn, pedig gondolom õ is kivolt. A társaság is elég jó volt szinte semmi negatív. Csak azt nem értem, h az elején minek 1000-rel menni, utána meg meghalni 10 km után, meg egyébként is csak tolás van mindig az elején.
Grat. mindenkinek!

Tom.Bike

Tom.Bike

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Hello!

!!! GRATULÁLUNK MINDEN RÉSZTVEVÕNEK !!!!

Eredmények és képek a weben:

eredmények: http://www.heavytool.../eredmenyek.php

képek: http://www.heavytool...hu/galeria.html

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Nos mi szarrá áztunk szombaton du. A zuhé elkapott minket az erdõs túránk közben L-boy-al és Phillel. Áztunk vagy husz percet a falombok alatt, aztán már mindegy alapon elindultunk a szakadó esõben. Pár száz méterre volt egy magasles................. Ott megint reszkettünk egy keveset, de megin meguntuk és elindultunk vissza a szállásra. Hogyismondjam elég érdekes volt mivel a full vizes aszfalton 40-el repeszteni úgy hogy nem volt nálam szemüveg!!! Ja meg csak rövidujjú mezben és pólóban voltunk mindhárman.. Aztán egy forró zuhany megoldotta a problémáinkat. Mindenünk teljesen elázott, és a fûtés meg nem volt bekapcsolva a szálláson, ezért eléggé tanácstalanok voltunk. Philnek és nekem meg csak az az egy cipõnk volt, úgyhogy nem tudtunk sehova menni. Aztán a megoldást Era jelentette, aki vett a tescoban gazdaságos tornacipõt Philnek nekem meg szandált. ;D Na aztán ellátogattunk késõbb mi is a teszkóba, vettünk 929Ft-ért hajszárítót. ;D Este fél tizenegytõl úgy hajnali 1-ig mentek folyamatosan, és bírták, szal minden elismerésünk a tervezõké. ;D

Na a verseny elég érdekes volt. Mivel ugye már megtapasztaltuk a zuhéban hogy milyen is lesz az erdõs út én személy szerint nem lepõdtem meg hogy tiszta sár volt a pálya. Az elsõ tizenegynéhány km meg frankó mászás volt, az elején rögtön tolással kezdve. Aztán pár km után jött egy cuki kis két nyomsávos erdészeti út lefelé, kurvasáros felülettel. Nem is értem minek próbáltam megállítani a bringát a kopott irc semi-slick gumival... Szépen a bal oldali mélyedésbe (nyomba) a kerekem belecsúszott 35km/h-nál, én pedig akkorát zakóztam hogy nemigaz. Hangyányit sáros lettem (szerintem én voltam a legsárosabb a mezõnyben, a gatyám, kezem, a mezem hátul, mindenem sáros volt). Aztán volt még pár eset mikor majdnem buktam. Alig lehetett a sárban irányítani a bringát. Ráadásul véfékkel pláne alig tudtam fékezni. A pénteken vásárolt fékpofáim a verseny végére full elkoptak. Ilyet még nem pipáltam.
Pont a határnál volt az elsõ frissítõ. Volt banán, keksz, vmi pezsgõtablettás ital lehetett szvsz. Az osztrák rész nagyon frankó volt. Az elején rögtön egy pár kmes aszfalt jött, lehetett tépni ott akár 65-el is (én csak 54-el mentem, de egy srác mondta hogy annyival jött :)). Osztrákiában is volt jópár sáros rész. De a java része olyan volt asszem hogy csak a felsõ réteg volt egy kicsit sáros, de csúszott így is veszettül. Két emelkedõn meg még a motoros biztosító sem tudott felmenni. Ja meg filmezett minket pár helyen. :) Remélem nem csak a soproni tévének készítettek felvételeket, hanem vmi kis összeállítást is csinálnak amiben benne leszek én is, ahogy épp kiérek az erdõbõl (primitív) és rátérek az aszfalt (fejlett) útra. :) Ja meg az osztrák mezõgazdasági utak olyanok mintha most aszfaltozták volna õket. Na ez azért nem semmi.
Nem szívesen lettem volna a helyében annak a pár srácnak akik épp az út szélén küzdöttek a görccsel. :-\
Én az M10-ben 23/25 lettem 5h:22p-el, 2 órás lemaradással az elsõtõl. Elsõ maratonom volt ez, szal legalább túléltem. :)

A második frissítõ nagyon rossz helyen volt sztem, lehetett volna elõbb is, nem az 50 egynéhány km-nél. Ja és ott derült csak ki hogy vmi 10-15km-el hosszabb lesz a középtáv. És nem is jutott nekünk már frissítõ ital, csak víz. Mind1, legalább volt vmi.
Az utolsó 10km-en volt 2 földutas mászás (kínzás), tolni alig lehetett, és 4km hosszú volt a kettõ összesen. Brr

Na legalább túléltem. A többiek most döcögnek csak a vonaton, engem Mike hozott el fehérvárra röpke két óra alatt ;D, ezúton is köszönet érte!

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Csak holnap is süssön, a nap, vagy legalább is ne essen, mert a héten háromszor áztam meg, a bringán >:(.

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Hali!

Jó hírem van! Ragyog a nap,

Tom.Bike

Tom.Bike

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Epp kerdezmi akartam hogy milyen arrafele az ido, de par percel megeloztel....

Es csapadek mennyi esett az utobbi par napban?

Hát nem volt száraz az idõ, a pálya változó, nagy része murvás, inkább vizes, mint sáros, köves.

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Egy kis gyors, helyi idõjárás jelentés:

Epp kerdezmi akartam hogy milyen arrafele az ido, de par percel megeloztel....

Es csapadek mennyi esett az utobbi par napban?

mike99

Tom.Bike

Tom.Bike

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Hali!

Egy kis gyors, helyi idõjárás jelentés:
A nap hol süt, hol nem. Nincs valami meleg, de versenyezni jó....

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás

CSAK EGÉSZSÉG LEGYEN MEG TÉRERÕ! ;D

ÁMEN!!! ;)

Lehet nekem Emilt-küldeni a mobilomra:
lovasgabi@777westel.hu

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Én sajnos errõl most lemaradok, mert kedden szigorlatozom. :(

Mindenkinek szép idõt (remélem nem esõverseny lesz) és hatalmas bulit Sopronban!

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
CSAK EGÉSZSÉG LEGYEN MEG TÉRERÕ! ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Hogy a szervíznél lesz-e?
Nem tudom. Nálam biztosan lesz.
Keress egy fehér Citroen Jumpy-t, könnyûfém kerekekkel. IXD-375.
Vagy egy Sárga fulltelós AUTHOR bicajt. ;D

Tájékoztatásul közlöm az utazóközönséggel és a bringaszállításra várókkal, hogy a miskolci járat reggel 08.00-kor indul.
7.00-tól van félfogadás, az esetleges bicajokat ekkorra kérem felhozni hozzám.
Tel: 06-30-412-0984

Kb 6 bicaj fér még hozzám.
A személyszállítást sajna nem tudom vállalni.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ha már megvan az esti vacsora helye, pls írjátok ide, mert mi is megyünk hárman :)

dezo

dezo

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Hello Mindenki!!!

Azt szeretném megkérdezni, hogy lesz-e telópumpa valahol a szervíznél???? (a rajt elõtt)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Hali!

Sikerült szerezni a 10:30-asra is egy kerékpárszállító kocsit ( :-*MÁV), igaz egy kampó se lesz (de ki bánja)

A krapek még azt is mondta, hogy mivel ilyen sokan megyünk Sopronba ezért a vissza vonatra (18:25) két!! bringás kocsit fognak felkapcsolni (remélem így is lesz)

Akkor sopronban... ;D

Szammer

Tom.Bike

Tom.Bike

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Hali!

Az infók szerint még van szállás az Erdei iskolában: 99 311-785 számon lehet érdeklõdni.
2 kétágyas és 2 háromágyas szoba van még.
Bringa elhelyezés, verseny utáni zuhany stb. meg van oldva.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Oké! Mindenképpen csináljunk együtt kajálást holnap este! :-*

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szia Lensver! Jó utat, holnap találkozunk. Én L-boyékkal alszom. ::)