berger
megprobálsz nekem elado fékpofaszettet szerezni a szervízbe???
köfi
ja... meeeeegyek eeezerrel
és ha nem felejtem el megkérem vajdamártit hogy írja alá a mezem... jeeee
hi
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Indította
vendég_Berger_*
, 2003. december 11. 21:53
Írta 2004. május 06. - 20:23

Írta 2004. május 06. - 18:40

Írta 2004. május 06. - 18:31

Írta 2004. május 06. - 17:32

Hát nem hiszitek el, hogy mit szarakodtam a mai napon ezzel a ki@..ott bringaszállító kocsi miatt (bocs :-X)
Két telefonszámot is kaptam ahol be kell jelenteni az igényünket, ezek foglaltak voltak vagy kicsengett, DE hogy senki nem vette fel az hót ziher...
Így szerintem szombaton megismerjük milyen is Indiában egy vonaton utazni!!
De azért nem adom fel hátha... :
Bocs ha valakit megsértettem!
Szammer
Két telefonszámot is kaptam ahol be kell jelenteni az igényünket, ezek foglaltak voltak vagy kicsengett, DE hogy senki nem vette fel az hót ziher...
Így szerintem szombaton megismerjük milyen is Indiában egy vonaton utazni!!
De azért nem adom fel hátha... :

Bocs ha valakit megsértettem!

Szammer
Írta 2004. május 06. - 16:46

Hali Fórumosok!
Érdeklõdnék tisztelettel, hogy most akkor végül is mennyi szint lesz a 85km-en? Mert a honlap térképje alapján max. 1600m de itt Ti egy ezressel többet írtatok??? Mire számíthatunk akkor???
Köszönöm a választ!
Üdv: Grig
Érdeklõdnék tisztelettel, hogy most akkor végül is mennyi szint lesz a 85km-en? Mert a honlap térképje alapján max. 1600m de itt Ti egy ezressel többet írtatok??? Mire számíthatunk akkor???
Köszönöm a választ!
Üdv: Grig
Írta 2004. május 06. - 09:10

Halihó
Debrecen felõl mi is a 10.30-assal mennénk
(3fõ+)úgyhogy a 20fõ simán meglesz szerintem.
Debrecen felõl mi is a 10.30-assal mennénk

(3fõ+)úgyhogy a 20fõ simán meglesz szerintem.
Írta 2004. május 06. - 08:19

Írta 2004. május 06. - 08:11

Sziasztok!
Feltételezve, hogy aki a forumot olvassa, a neten keresztül nevezett, így szeretnék megkérni mindenkit, hogy nézze meg a honlapon a nevezés oldalon, hogy milyen rajtszámot kapott, mert rajtszám ismeretében gyorsabban lebonyolítható a regisztráció!
http://www.heavytool.../hu/nevezes.php
Köszi!!
Feltételezve, hogy aki a forumot olvassa, a neten keresztül nevezett, így szeretnék megkérni mindenkit, hogy nézze meg a honlapon a nevezés oldalon, hogy milyen rajtszámot kapott, mert rajtszám ismeretében gyorsabban lebonyolítható a regisztráció!
http://www.heavytool.../hu/nevezes.php
Köszi!!
Írta 2004. május 06. - 06:13

Huh azon a vonaton is lesz hangulat... ;D
De sztem a miénkre sem lesz majd panasz, pláne ha jön még más bringás is rajtunk kívül.
De sztem a miénkre sem lesz majd panasz, pláne ha jön még más bringás is rajtunk kívül.

vendég_Berger_*
Írta 2004. május 06. - 05:57

Vakáció Vendégház:
A Tesco-tól elindultuk a Gyõri úton a város irányába - a körforgalomnál egyenesen - Csengery u. - aluljáróból egyenesen - majd 300 m után egy bal oldali sárga épület
A Tesco-tól elindultuk a Gyõri úton a város irányába - a körforgalomnál egyenesen - Csengery u. - aluljáróból egyenesen - majd 300 m után egy bal oldali sárga épület
Írta 2004. május 06. - 05:05

Tehát szállás (Vakáció vendégház):
Eric
Henger
L-boy
mike99
Phil
Phu +1 fõ
Összesen 7 fõ, tehát még 1 helyünk van!!!! (Sejtettem én, h. közel teli lesz a szoba...)
;D
Én sem vagyunk ismerõs Sopronban, szóval szvsz a legegyszerûbb, ha rácsörögsz vkire mikor már arra jársz (számokat itt találsz)!
Viszont én már nem leszek net közelben addig, szóval légyszi az esetleges infókról, változásokról (utazás, szállás, maraton, stb.) telefonon értesítsetek! Köszike!
Amar 06-30-403-0773
Akkor a holnaputáni viszontlátásra!!! :-*
Eric
Henger
L-boy
mike99
Phil
Phu +1 fõ
Összesen 7 fõ, tehát még 1 helyünk van!!!! (Sejtettem én, h. közel teli lesz a szoba...)

Én sem vagyunk ismerõs Sopronban, szóval szvsz a legegyszerûbb, ha rácsörögsz vkire mikor már arra jársz (számokat itt találsz)!
Viszont én már nem leszek net közelben addig, szóval légyszi az esetleges infókról, változásokról (utazás, szállás, maraton, stb.) telefonon értesítsetek! Köszike!

Amar 06-30-403-0773
Akkor a holnaputáni viszontlátásra!!! :-*
Írta 2004. május 06. - 04:52

Sok sikert a próbálkozáshoz! 
Az sem volt kis mulatság, amíg az 5:50-t el tudtuk intézni... :
>

Az sem volt kis mulatság, amíg az 5:50-t el tudtuk intézni... :

Írta 2004. május 05. - 22:10

Jólvan, lesz hangulat a vonaton azt már látom ;D
máv bekaphassa, ha lesz kocsi, ha nem úgyis felszállunk ;D
máv bekaphassa, ha lesz kocsi, ha nem úgyis felszállunk ;D
Írta 2004. május 05. - 22:02

Én egy aranyos nénikével beszéltem telefonon és azt mondta, hogy nem igen ??? (szó szerint) tudnak bringaszállító kocsit adni, mert aszongya mindenki mostanában ilyen kocsit kér és nincsen a mávnak annyi...?
De akkor én vállalom, hogy felhívom és mondom hogy 20 bringás jön ezzel a járattal (remélem ez a szám hatással lesz rájuk és akasztanak egyet a szerelvény végére, mert azért csak az unióban vagyunk már nem :-X
Sz.
De akkor én vállalom, hogy felhívom és mondom hogy 20 bringás jön ezzel a járattal (remélem ez a szám hatással lesz rájuk és akasztanak egyet a szerelvény végére, mert azért csak az unióban vagyunk már nem :-X
Sz.
Írta 2004. május 05. - 22:02

>L-boy
Ugye meg ugy kalkulalsz hogy egy hely jut nekem a szallason?
Egyebkent en szombat delutan indulok autoval csak estere leszek ott.
Meg tudja mondani valamelyikotok, hogy hol talalom a szallast? Abszolute nem vagyok ismeros Sopronban...
mike99
Ugye meg ugy kalkulalsz hogy egy hely jut nekem a szallason?

Egyebkent en szombat delutan indulok autoval csak estere leszek ott.
Meg tudja mondani valamelyikotok, hogy hol talalom a szallast? Abszolute nem vagyok ismeros Sopronban...
mike99
Írta 2004. május 05. - 21:58

Írta 2004. május 05. - 21:56

Korábban szó esett róla, hogy az nem ilyen egyszerû >
megint állni fogunk :'(

megint állni fogunk :'(
Írta 2004. május 05. - 21:51

ajjaj
szólni kéne mávéknak, hogy lesz egy pár birnga azon a 10:30-ason, mert pl mi is azzal megyünk 3-an
ki válalja, hogy szól mávéknak, hogy akasszanak fel egy bringakocsit is?
szólni kéne mávéknak, hogy lesz egy pár birnga azon a 10:30-ason, mert pl mi is azzal megyünk 3-an
ki válalja, hogy szól mávéknak, hogy akasszanak fel egy bringakocsit is?
Írta 2004. május 05. - 21:35

Kex:
A szombati 10,30-as vonathoz nem lesz kerékpárszállító kocsi, :-\
ennek ellenére bevállaljuk, hogy a kerók mellett fogunk sopronig állni, vagy bevállaljuk a korai kelést és megyünk mi is a 5,50-es hajnali járattal? :-X
Üdv:Szammer
A szombati 10,30-as vonathoz nem lesz kerékpárszállító kocsi, :-\
ennek ellenére bevállaljuk, hogy a kerók mellett fogunk sopronig állni, vagy bevállaljuk a korai kelést és megyünk mi is a 5,50-es hajnali járattal? :-X
Üdv:Szammer
Írta 2004. május 05. - 19:43

Hali!
Lesz valami program szombat este, ami a maratonnal kapcsolatos? Vagy tudtok valami jó helyet Sopronban?
Lesz valami program szombat este, ami a maratonnal kapcsolatos? Vagy tudtok valami jó helyet Sopronban?