Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Please log in to reply
1773 replies to this topic

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Sziasztok!
Én nagyon jól éreztem magam. Gyönyörû idõben, gyönyörû tájakon tekertünk. Az a sárga repceföld, havas hegycsúccsal a háttérben még sokáig fog élni emlékezetemben.
Nagyon tetszett, hogy sok ismerõssel találkoztam, köszönöm, jól esett, amikor elviharoztatok mellettem, de odaköszöntetek hogy heló, meg nyomjad Era! A sár persze nem hiányzott, de bevallom rosszabbra számítottam. Az aszfaltokon nagyokat lehetett gurulni :D. Nagyon örültem annak, hogy végre nem szurtam el az evést, ivást. Végig jó erõben voltam.
Persze az eredményem nem ezt mutatja 11/16, de nem is ez a fontos. A lányeg, hogy saját tempóban, esés nélkül végig jól éreztem magam.

Ismét új arcokat ismerhettem meg a fórumról.

Lensver, Muci, ti újabb lendületet adtatok. :D

Seti köszönet a fuvarért és Phil a rajtszámért, L-boy a szállásért, Zed a rajtnál, hogy bepakolhattunk a kocsitokba.

Csak azt mondhatom, hogy nagyon jó volt veletek.
:-* Era

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Számomra is elég vegyes élményekkel volt tele az elmúlt hétvége!
A verseny szvsz abszolút példamutató a hazai rendezvények között, pedig még csak elõször rendezték meg...! ;)
Persze hibák vannak, de azokon némi akarással lehet javítani. Minden lehetõség adott, h. jövõre Mo. legjobb maratonját csinálják!
A negatívumok egy része egyéni gond (hatalmas perec az elején, letört hátsóváltó féltávon.... F*ck Shimano!!!!)
Ami nem tetszett:
- Nem kellett volna egyes személyeknek agyon dícsérni a pályát itt a fórumon, mert jópáran emiatt jöttek semi-slick gumikkal, az eredményt nem részletezném :-\
- a Neuzeres kocsi kiállásánál tanusított példamutatóan negatív hozáállás sem volt semmi... >:( >:(
- Lehetett volna több rendezõ a pályán, mert akár csak egy táblát leszed egy kedves személy, és máris eltévedtünk
- a helikoptert csak a rajtnál láttuk, aztán soha többet (lezuhant, v. ellopták...) ???
- A többi negatívumot nem írom le, mert már mások megtették, és tökéletesen egyetértek velük!

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 posts
Sziasztok!

Részemrõl az elhangzottakhoz csak annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy a ledorongoló véleményeket megfogalmazók feltehetõen ritkán járnak mondjuk a Harang által szervezett maratonokra. Hasonlítsátok össze gondolatban pl. a tavalyi és idei Budamaratont és a tegnapi versenyt. Számomra elrettentõ példa a tavalyi Csobánc maraton volt. Ott a kijelölés 20 km után megszûnt, rendezõ sehol - versenyzõk a szélrózsa irányába szét. Aki elõbb megunta visszatekert, s kihirdették gyõztesnek. Vicces volt.

Számomra pozítív élmények: (M1-en indultam)
- gyönyörû táj
- jó pályakijelölés
- egyértelmû jelzések (szvsz csak szándékosan lehetett eltévedni)
- a frissítõpontoknál bevártak (más versenyekkel ellentétben, és még kaja is volt!)

Negatívum:
- új divat, hogy csak a kávédaráló megérkezése után lehet indítani a versenyt. Ezt el kellene felejteni, szvsz felesleges, nem ettõl lesz szinvonalas egy maraton!

Végezetül: az idõjárásról a rendezõk értelemszerûen nem tehetnek, valószínûleg intézkedtek volna slagról, stb. ha nem az elõzõ este szakad rá Sopronra a monszun. A verseny alatt (a futottak még kategóriában voltam Rizi-Bizi után) olyan 60 km körül kaptunk egy 10 perces jégesõt, hát ezt szívesen kihagytam volna. Szerintem elkényeztett minket a 2003 versenyévad, nem emlékszem hogy tavaly bármelyik OX, MX futamon lett volna ilyen sárdagasztás (a Mecsek maraton elmaradt! ;D ;D)

Õszinte gartulációm a rendezõgárdának, biztos vagyok benne, hogy jövõre még jobban megszervezik. Én biztos eljövök, még akkor is ha újra esik, legfeljebb a Twister helyett valamilyen sárgumit rakok fel. Egyébként ritka élmény volt kb. 30-al satufék mellett lecsúszni a sáros lejtõn a salakmotorosok kanyartechnikájához hasonlóan "bedöntött" bicóval (mondjuk a KTT a lejtõ alján elmaradhatott volna)! ;D ;D ;D ;D

Ja és gratula minden versenyzõnek, aki bevállalta a tegnapi napot és végigment a pályán!

Tom.Bike

Tom.Bike

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

5. Szép dolog az, hogy ilyen gyorsan fönt van az eredmény a neten, de ha nem pontos, inkább föl se tegyétek! Én pl. nem 4. lettem, ugyanis a hosszú távú nõk közül kihagytátok Deli Anettet, aki 3. lett! És még csak a nõibe kukkantottam be, hány hiányosság lehet akkor még?

Nem akarok senkit technikai dogokkal fárasztani, de nagyon igyekeztünk, hogy minden jól és gyorsan meglegyen és amikor nagyon görcsölünk valamin, akkor szokott egy apróság becsúszni. Jelen esetben ez az apróság az volt, hogy a Deli Anett várólistásként volt nyivántartva a rendszerben és úgy rajtolt el. Ez azt jelölte, hogy a nevezési díjat befizette-e az illetõ vagy nem. Hogy azért maradt várólistán mert nem érkezett meg a díja, vagy csak valamiért nem lett átállítva, azt most nem tudom megmondani.

[glow=red,2,300]Ahiba javítva, a lista teljes.[/glow]

Ez megint egy olyan tanulságos eset volt, amire jövõre jobban figyelni kell,

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
93/120 lettem.
Ádám is ment autóúton néha 150-el, csak volt már forgalom.Mindegy, jó hogy nem kellett vonatoznom.

Ano, ma megpucolom a "kicsikét" oszt majd írok, mikor tudnám visszajuttatni hozzád. Ha nem sürgõs és ráér hétvégén, vagy jövõ hét elején, akkor akkor (zh-zom a hétvégén), ha sürgõs, megoldom.
Tuti volt a mozgása, néha kicsit keménynek éreztem ugyan, de már két hete merevvillával megyek, így maga volt a megváltás

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Phil: nagyon szívesen! Remélem jól tette a dolgát a kicsike ... :)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts

Teged kiraktalak es hazaig meg egy kicsit gyorsitottam .... ;D

egyebkent mar nem 23/25 vagy, mert utana es ertek meg be es azota van egy vagy kete ember meg a listan....

mike99

Ja 23/27 vagyok. :)

Phil: mi Fehérvárig végig 120-140-el jöttünk és nem autópályán! ;D ;)
Szal gondolj bele mennyivel mehetett Mike hazafele még a "kis gyorsítás" után. :D
"Jó kaszni, jó sofõr, nincs kockázat!" (Taxi) :)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Üdv fórumtársak!
Kellemes (számomra k*rva fárasztó) verseny volt. Mint eric írta, szombaton jól eláztunk, így kétséges volt a szárazruhás indulásunk, de sikerült(már csak azt nem tudom, miért szárítottuk meg ;D).
Rendezés, háááát igen, apró bakik azért voltak:
1. Az elején csak Bomba volt, (én szeretem) ami nem okozott kollektív örömöt.
2. Az 1. etetõ túl közel volt, a 2. túl messze.
3. Pont 55 kilcsi volt a táv + a város ;D (68-at mértem)
4. 2. etetõnél csak víz volt (ott inkább kellett volna enerdzsílötty)
5. A célban csak Bomba volt, (én szeretem) ami nem okozott kollektív örömöt
Pozitívumok:
1. Sok jó arcot ismertem meg
2. Szép volt az útvonal (de nehéz)
3. Ausztriába mehettünk olyan helyen, amire ki volt írva, hogy bringázni tilos
4. Útvonalbiztosítás
5. Az autósok/buszosok hozzáállása (már bent volt a körforgalomba egy autó, s ott állt vagy 10mp-t, hogy elhaladhassak
Elsõ blikkre ennyi.
Köszi erának a cipõért, Ádámnak a hazaszállításért (gyorsan hazaértünk, autópályán nem mentünk 150 alatt, de téptünk 180-190-el (psszt, nem mondam semmit)) phu-nak, hogy megtaláltam Ádámot (az õ haverjának a barátnõjének a haverjának a barátja) a Soproniaknak a hozzáálásért, a szervezõknek, a rendõröknek, a polgárõröknek a pályabiztosításért, az osztrák oldalon a bácsinak az útbaigazításért (bár ott sem lehetett eltévedni, de õ azért irányított) és Ádámnak a dícséretért a célba, meg minden pozitívumért mindenkinek.
eric, én 63-al mentem.

Ja és majd elfelejtettem: [glow=red,2,300]ezermillióbillió köszönet Anonak a telóért és lensnek meg zednek, hogy lehozták és segítettek összerakni :-* mindenkinek[/glow]

Phil

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát mi is túléltük valahogy, bár nehéz nap volt számomra a vasárnap, mert nemcsak versenyezni kellett, de zuhogó esõben kiállitási cuccokat és nehéz dolgokat pakolni a kocsiba, aztán pedig kétségbeesetten segitségért rohangászni, aki kihúz minket a sárból, mert a megpakolt Toyota busz teljesen megfeneklett a sárban. Szóval pihenésrõl szó sem lehetett.

Tisztelt Szervezõk, több észrevételem is lenne, és ezek legtöbbje természetesen negativ lesz.
Hangember, azt irod, hogy minek a negativról szólni, ha lehet csak pozitivról is, de errõl nekem az a véleményem, hogy kell a jóról is irni, de ha megemlitjük, mi nem tetszett nekünk a versenyen, akkor jövõre még jobb lesz, és a rendezõk (jó esetben) még jobban fognak igyekezni és nem tesznek meg olyan bakikat, amiket pedig gondossággal ki lehetett volna kerülni.

Tehát:

1. Valóban nagyon nagy volt a difi a két elsõ itatópont között és nem értem, miért nem lehetett errõl értesiteni a versenyzõket. Akkor mindenki máshogyan tudja beosztani magának a kaját,piát. Mondjuk én egy helyen sem álltam meg, mert minden volt nálam, mi szem-szájnak ingere, csakhogy a legtöbb ember nem igy indul neki egy hosszú távnak, de még egy középnek sem! Sok eléhezett embert láttam az úton. Semmi értelme 40km-enként betenni egy itatópontot.

2. Ha Berger nem terjesztgeti itt a fórumon, hogy milyen jó idõ lesz és hogy az utak többsége könnyen járható, sotteres meg jó minõségû út,ami esõ után is kellemesen tekerhetõ, akkor okosan elvittem volna magammal a sárgumimat és nem szivtam volna ennyit. Szerintem amit te mondtál az utakról az elõzõ lapokon mind hatalmas pozitiv túlzás volt. Miért nem lehetett egyszerûen azt mondani,hogy "kibaszott nagy sár van az erdõkben, és hogy sotteres út kb. 2 lesz az egész hosszú távon?" Igy megkönnyitetted volna a dolgunkat.

3. Nagy hibának tartom, hogy nem volt megszervezve a bicikli mosási lehetõség, még úgy is, hogy pár km-re volt az autómosó. Miért nem lehetett beszerezni legalább egy slagot?

4. Én is hiányoltam, hogy a rajt területén nem volt vizvételi lehetõség, igy sajnos üres kulaccsal indultam neki a 85km-nek, de persze tudom,hogy ez az én hibám is. Viszont miután beértünk akkor is jól esett volna legalább egy hely, ahol arcot moshatok és vizet ihatok. Ez lehetett volna akár ugyanaz a bringamosó slag is!

5. Szép dolog az, hogy ilyen gyorsan fönt van az eredmény a neten, de ha nem pontos, inkább föl se tegyétek! Én pl. nem 4. lettem, ugyanis a hosszú távú nõk közül kihagytátok Deli Anettet, aki 3. lett! És még csak a nõibe kukkantottam be, hány hiányosság lehet akkor még?

6. Az utolsó és egyik legnagyobb hiány, ami viszont szinte senki mást nem érintett rajtunk kivül az az volt, hogy arra egyáltalán nem gondolt senki, hogy hogy fog egy áruval megpakolt autó kimenni a szétjárt, saras, csúszó füves versenyhelyszinrõl!
Mi a Neuzertõl hoztunk cuccokat kiállitásra, és kedves szervezõk higgyétek el, hogy nem a saját szórakozásunkra tettünk igy! Mivel mindketten indultunk a hosszú távon és még a szállásunkat is el kellett intézni, ahol minden cuccunk ottmaradt, nem tudtunk olyan gyorsan lelépni mint más kiállitók és ottért minket a nagy esõ. Ezután viszont hatalmas dzsuva lett a környéken és bizony a 3 tonnás kocsi szépen elakadt a saras feljárónál. Ezután hiába kértünk segitséget, közületek senkinek sem volt kocsija, ami kihúzott volna minket, de máshogyan sem voltatok hajlandók segiteni. Végigronangáltuk a Tescó parkolóját, hátha valaki megkönyörül rajtunk. Végül egy ottani dolgozó 4*4-es Mitsubitsi-je húzott ki minket a dzsuvából.
Ezt a fajta problémát is lehetett volna elõre látni (fõleg, hogy már több napja esett!), ha csináltok egy utat olyanképpen, hogy a füves részt lenyirjátok, letapossátok a sotteres út irányába is, és talán azt is el lehetett volna intézni, hogy felszoratjátok sotterral. Igen, tudom, itthon nem szokás ilyesmit csinálni és van költsége is, de egy minõségi maratonon a kiállitókra is gondol valaki és nem tárja szét tehetetlenül a karját a végén. Végül fél8-kor tudtunk hazaindulni.

A Flash Accross számomra mégis jó élmény volt és mindjárt emlitem a pozitivumokat is. Voltam már én is külföldi versenyeken, de nem tudnám ezt a rendezvényt egy ottani maratonhoz hasonlitani, mert ott az általam emlitett hibák 1-6, kivéve az 5-öt, nem történtek volna meg!! Aki járt több kinti maratonon, az elismerheti ezt.
Persze tudom, ez Magyarország, és sajnos itt sokminden máshogyan megy. Mégis valamivel több gondosság, odafigyelés és elõrelátás sokkalta fontosabb lett volna nekünk, versenyzõknek, mint a helikopter üres látványossága, ami bevallom õszintén engem egyáltalán nem érdekelt.

Pozitivumok:

- a táj valóban csodaszép volt és nagyon élveztük a szikrázó mezõket, smaragdzöld erdõket, távoli, havas hegycsúcsokat
- az eredmények nagyon gyorsan fönt voltak a sátor falán, és ez egy kellemes élmény volt
- a kijelölés szerintem jól követhetõ volt (bár a pályán szervezõ alig akadt az itatópontok környékét leszámitva)
- Ádám poénjai sokat javitottak a start elõtti feszültségen, és késõbb is klassz hangulatot varázsolt
-nem csak a top húsz vagy harminc beérkezõt szólitották néven, de azokra is vártak és felfigyeltek, akik utolsókként érkeztek. Ez dicséretes. Mert egy maraton nemcsak arról szól, hogy ki nyeri meg a kupákat,hanem arról, hogy itt minden beérkezõ nyertes, hiszen legyõzte a távot, legyõzte önmaga gyengeségeit, és ez figyelmet és megbecsülést követel.

Reméljük jövõre kevesebb probléma lesz. Nekem egyébként a maraton pozitiv élmény volt, és a sárban csúszkálás is tetszett!

Tom.Bike

Tom.Bike

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

Szabb neve Mert ÖÖÖÖ nem Borsodi hanem Borsay.....

Köszi az infót...
Fül után írtam a nevet és nem néztem utána, ami viszont hiba volt, de most már javítva...!!!

Azért örülök, hogy a többség jól érezte magát, élvezte a versenyt, a hibák ellenére is, amibõl a HTT is tanul és jövõre ezeket kiküszöbölve rendezi a versenyt.

A chipes bruttó méréshez egy szót: Technikai akadálya nem lett volna a nettó mérésnek, de úgy tudtjuk, hogy a szabályzat ezt írja elõ. Ha mégsem, ne kövezzetek meg ;) Én csak az informatikai hátteret adtam a HTT-nek.

Sidi Rider

Sidi Rider

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Há igen! Ez egy eszméletlen jó verseny volt! A legjobb az egészben a Bombás csaj puszija volt ::)
PBali: én azt hallottam, hogy a hosszú távon, volt 4 chipes kapu, ami regisztrálta a racereket, nem biztos, csak hallottam!
A pálya nagyon király volt, sár nélkül nem is lett volna ilyen jó.
Ami nem tetszett: a Panoráma út aljában a srác azt mondta hogy még 15 km van hátra, aztán szembesülnöm kellett azzal a 3 kistányéros mászással... majdnem leültem már picknicezni... nekem kb 30 km-nek tûnt! ;D
Ezen kívül minden nagyon fullos volt, a HT-sek tényleg kitettek magukért. Gratula mindenkinek!!

hangember

hangember

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Pé Bali kösziii ;D
Itt ahol álltalában szídnak mint állat yoool esik a yoo szó.....
De egy két szó a versenyröl....
...az elözö hozzászólóval ellentétben én nagyon örültem a ChampionChip megjelenésének a sportágban...okkéokkéé hogy most un bruttó idöt mértek de nem volt fennakadás ;D, gondoljunk azokra a versenyekre ahol a helyben legooocsoobban elkapott kissé butuska hölgyek írják a befutókat egy péjpörre oszt minden borul, hisz egy lap sem egyezik :P és ekkor mindenki aszegény ecceri bemondót szídja...brühühühühü.....itt szó sem volt borulásról...nem rohangáltak idegbeteg rendezök a rajt-célnál és valóban minden IDÖÖBEN összejött...az, hogy volt aki elfelejtette felrakni a cuccost a gépre de ez normál....hisz ez az elsö alkarom... :o annak nem volt ideje....hmmm tán az normális ;)....de majdan megtanuljuk....hidjétek el a Heavy Tools Team nagyon sokat dolgozot a pályán.... de jött a nedvesség.... amit én észleltem az annyi, hogy a pálya befutójánál némi szalag hijány miatt bizony sokan a levágásos módszert választották és ez néminemü gonot okozott....nem csak nékem de a befutóknak is....direkte nem mondok neveket....viszont hol lehet helikopterezni én Bosay Szabit nézni???? (...öööö tzalán elkövettem egy hibát....nem ez elsö és utolsó...de Szabb nagyon yoo barátom és hááát ha az embörfia szeret valakit azt úgy mutattja ki a miksi másik oldalán, hogy egy kissé szivattja.....ez sikerült....hisz a galáriában roszul jelent meg Szabb neve Mert ÖÖÖÖ nem Borsodi hanem Borsay.....én hívom néha úgy meg öööö is magát de öööö nem Bosodi János.....vagy ilyesmi....aki a borsodit nem veti meg).....valamiért kevesen voltak kíííváncsiak az elöadásra, pedig amit öö müvel a gépekkel az nem mindennapi......van még egy pici de nem a Flashacross-nak szóló problémás mondókám: soha nem fogom megérteni, hogy az emberek miért nem maradnak ott az eredményhirdetésre, hisz a verseny legnagyobb ünnepe ez. Persze a Sika Ákira ez nem vonatkopzik, de csak ezért mert Ö éjszakás.....
....összegezve nagyon yooo verseny volt....ott a rajtcél álvány alatt nézve....és én nem mondom, hogy ahoz képest, hogy ez az elsö maratonjuk....merthát láttam már többedik maratonos szervezöscapatot rosszabbul szerepelni...bedolgozóként nagyon élveztem...ráadásul mindenki eljött aki számííííít és akikkel csak ritkán találkozunk.......és még egy....khmmmkhmmm....Csollány Szilveszter nagyon yoo atléta de pocsék szervezö és nem yooofej ember....ezt el kellett mondanom sorry Szilvy rajongók.....viszont a Güttler Karcsi 5-ös......nem beszélve Hruby József alpolgármesterúrról.......
...végszó:
nagyon-nagyon yoo verseny volt.....szerencsés idöjárással....bár ilyen könnyü dolgom lenne ennyi nevetéssel minden maratonon....köszi HoCsa....ésatöbbiek.....
...végszó2:
...srácok!!! Lányok!!! Hermofroditák!!! Állatok!!!!
mivel több külhoni versenyt sikerült végigjárnom versenyzöként vagy nézöként, bizton állíthatom ez egy EURÓPAI szintü verseny volt és egyet ne feledjetek, mindenben meg lehet találni a rosszat, de minek ha nem muszáj.......

RÁKKENDOLL

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Jelentem én is hazaértem:)
Jó kis verseny volt, de soha ennyi sarat még nem láttam. Végre egy magyar verseny, ahol ennyi emelkedõ van.
A második itató tényleg messze volt a hosszú távon, de mint megtudtam, ha száraz a pálya, akkor az is közel lett volna. Én a 85-ön 6. lettem, az amatõr kategóriában.A gumiválasztás volt itt a legfontosabb!
Üdv:Thy

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
én 85-ön mentem, de sajna mûszaki problémák nehezítették a versenyem, még az eleje felé egy nagyobb esés után elhajlott a láncom, és minden tekerésnél ugrott, kb 10km mentem vele így, aztán vártam egy olyan embert, akinek volt lánckulcsa, illetve egy másik embert, akinek meg nagy mázlimra volt egy láncdarabja, amire ki tudtam cserélni az elhajlott részt. Ezzel a mókával majdenem félórát elbuktam, kár érte, és sajnos utána se lett 100 pontos a meghajtás, továbbra is ugrállt a lánc a fogsoron.
a semislick gumikkal pórul jártam, mondhatni megtanultam jégen biciklizni...
a pálya kijelölés szerintem jó volt, mindig egyértelmû volt.
legnagyobb hibának a frissítõpontok hiányát találtam, hosszú távon 24. km-nél volt az elsõ, és 62. km-nél a második...
na nekem már negyvennél elofogyott minden folyadékom, nagy szenvedés volt...

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 posts

M9-en mentem, és 83adik lettem, 5:04:34-gyel tõlem ez elég jó idõ, jól éreztem magam.

Jelentkezik a 84. Habár büszkeségre nem ad okot az eredményem (az mezõny elsõ fele a cél minden versenyen), azért örülök, mert jólesett a tekerés. Ebbõl is látszik, h én kimondottan élveztem a sarat. Szerencsére technikai problémáim se voltak.

A frissítõállomások száma nekem is kevés volt, de mivel tudtam elõre, hogy ennyi lesz, így fel tudtam készülni.
Viszont a pályakijelölés lehetett volna kicsit jobb is. Pl Ausztriában rögtön az elsõ kanyarnál eltévedtem (habár állítólag volt ott jelzés.) Másik, h a piros helyett vmi feltûnõbb szín jobb lett volna.
Biciklimosási lehetõségnek én is örültem volna, de ne legyünk telhetetlenek. ;)
A tészta nagyon jól jött célbaérkezéskor.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Jövõre ugyanitt!

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

ez a "csippes" idömérés inkább csak hühó volt, értelem nélkül.és rohadt kevés volt a frissitö állomás.
de legalább rohadt nagy sár volt.

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 posts
Véletlen nem tudja valaki h. M5-be kapott az elsõ 3 serleget?
Csak azért kérdem mer ott a lapon 4. nek voltam írva ezért már nem vártam meg az eredményhirdetést....aztán most látom h. 3. lettem!

Jupiter

Jupiter

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
hali!

Hát ez a hosszabításos dolog tényleg betett. pont 55-km nél éheztem el. Ha ott van a vége akkor egy kicsit kellemesebb lett volna.
A határ utáni lejtõ tényleg jó volt. Nekem 68 km/h.
És M9-ben 69. helyezett. Egy jó 20 perces láncszerelés és váltócsavarodás után.
De azért jövõre megnézzük szárazon is ::)

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 posts
Sziasztok!
Nekem sajnos nem ilyen jók az élményeim.
Jó volt a rendezés??? Azok után, amit itt írogattak Bergerék, arra számítottam, hogy vmi húdejó maraton lesz, de sajnos csalódnom kellett.
Negatív élményeim: >:(
-a rajt elõtt vizet akartam rakni a camelbakembe, de sehol egy vízvételi lehetõséget nem találtam (kivéve a Tescoban, ahol a vécében langyos víz folyt)
-az 55 km-es szakaszt hogy lehet majdnem 70 km-re nyújtani??? Ráadásul ha már így van, akkor miért nem lehetett a rajtnál bejelenteni ezt (mert nem hiszem, hogy akkor még ne tudták)
-hogy van az, hogy két frissítõpont van 70 km-en, és a 85-ön is csak 3? Azért ez elég nagy gáz.
-mi értelme volt a chipes idõmérésnek, ha bruttó menetidõt mértetek, és még ellenõrzõ pontok sem voltak? (én pl. a hosszútávon indultam, de a végén begörcsölt a lábam, és ezért letértem a kék jelzésre. Ha a célban nem szólok, hogy nem mentem végig, akkor simán beírnak [így is szolnom kellett még1szer utólag, mert be lettem írva 3.-nak])
-mivel tudhattátok, hogy lesz egy "kis" sár, ezért talán egy bringamosót is beüzemelhettetek volna, mint ahogyan az máshol is elõfordult
pozitívumok: :-*
-szép volt a táj, de ez nem annyira a rendezõségen múlott
-jófej volt az Ádám
Most így hirtelen csak ennyi jutott eszemben, és mint látszik nagyot csalódtam. Szóval jövõre egy kicsit szedjétek össze magatokat rendezõk! :P

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 posts

Na legalább túléltem. A többiek most döcögnek csak a vonaton, engem Mike hozott el fehérvárra röpke két óra alatt ;D, ezúton is köszönet érte!

Szivessen akar maskor is....
Teged kiraktalak es hazaig meg egy kicsit gyorsitottam .... ;D

egyebkent mar nem 23/25 vagy, mert utana es ertek meg be es azota van egy vagy kete ember meg a listan....

mike99