Hi,
FD-vel a bringabanda fórumán konzultálhatsz,
http://forum.index.h...ticle?t=9085550
Itt megvan a mail címe is, ill. a BB weblapján is megvan az elérhetõsége.
üdv.
géza
BB
ui.:Az az 1m széles vízelvezetõ árok keresztben tényleg durva volt,ott az alacsony sebesség vagy a jó reflex esetleg a szerencse segíthetett, amúgy szinte biztos a bukta.
Nekem még 1 kérdésem van:Ezt a hosszútávot Ti 80kmnek mértétek??? mert én és mindenki akivel beszéltem 72-73km-et mért.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Indította
vendég_Berger_*
, 2003. december 11. 21:53
Írta 2005. május 10. - 12:38

Írta 2005. május 10. - 12:26

Írta 2005. május 10. - 12:19

Lécci nézzetek utána. A srác kétszer szerepel egymás után az eredménylistában: 
Eredmény: M4 ( 31 versenyzõ )
14 685 Rázsó Viktor Alekosz Meditech SC 03:43:54
15 685 Rázsó Viktor Alekosz Meditech SC 03:43:54

Eredmény: M4 ( 31 versenyzõ )
14 685 Rázsó Viktor Alekosz Meditech SC 03:43:54
15 685 Rázsó Viktor Alekosz Meditech SC 03:43:54
Írta 2005. május 10. - 12:15

Írta 2005. május 10. - 12:13

Köszönöm a helyesbítést, megnézem, majd magamnak azt a gödröt! Így most nem emlékszem rá!
Gondolom, azt Ti is elismeritek, hogy nem lehet minden egyes gödröt kitáblázni, hiszen akkor az már nem is mounten bike verseny!
Szerintem - bár ez a magánvéleméynem - a marathonok szépsége pont abban van, hogy nem tudod, hogy mi jön a következõ kanyar után.
Abban igazatok van, hogy a nagyon veszélyes helyeket tényleg illik elõre jelezni!
Gondolom, azt Ti is elismeritek, hogy nem lehet minden egyes gödröt kitáblázni, hiszen akkor az már nem is mounten bike verseny!
Szerintem - bár ez a magánvéleméynem - a marathonok szépsége pont abban van, hogy nem tudod, hogy mi jön a következõ kanyar után.
Abban igazatok van, hogy a nagyon veszélyes helyeket tényleg illik elõre jelezni!
1.9D
Írta 2005. május 10. - 12:07

Bocs, lehet, hogy két külön dologról beszélünk! Én azt hittem, hogy közvetlenül a frissítõ elõtti lefele utáni patakmederrõl van szó! Ha mégsem szóljatok!
Nem a hidas patakmederrõl van szó! Az a gödör még a híd elõtt volt...
Írta 2005. május 10. - 12:06

nem, nem az. fölötte volt nem sokkal. elõttem is hatalmasatt firkázott egy szegény pára. srégen keresztbe volt, ahogy thommey írta. kb 1m széles.
Írta 2005. május 10. - 12:06

nem arról, hanem még az elõtti árokról.. a híd zsír volt, de jövõre legyen halálfej:D
ez még a technikás törmelékes lejtõ elõtt volt a gerincen...vagy min
ez még a technikás törmelékes lejtõ elõtt volt a gerincen...vagy min
Írta 2005. május 10. - 12:01

Bocs, lehet, hogy két külön dologról beszélünk! Én azt hittem, hogy közvetlenül a frissítõ elõtti lefele utáni patakmederrõl van szó! Ha mégsem szóljatok!
1.9D
Írta 2005. május 10. - 11:59

gáz volt bizony, már tavaly is elvéreztek benne páran. akkor úgy úsztam meg, hogy az elõttem haladó belement, és elrepült.
idén volt elõtte veszély jelzõ nyíl, csak az volt a baj, hogy nagyon távol volt tõle. már azt gondoltam hogy elmúlt a veszély, és akkor jött...
jövõre akármi lesz, a kilátó után a bal oldalon megyek
idén volt elõtte veszély jelzõ nyíl, csak az volt a baj, hogy nagyon távol volt tõle. már azt gondoltam hogy elmúlt a veszély, és akkor jött...
jövõre akármi lesz, a kilátó után a bal oldalon megyek

Írta 2005. május 10. - 11:58

Ma reggel voltunk begyüjteni a nyilakat. Azt elismerem, hogy közvetlenül az árok elõtt nem volt jel, de a lefelé szakaszon volt négy is! Nem mindig a bonyolultabb megoldást kell választani, ott volt a híd, azon nyugodtan át lehetett kelni.û
Rendben, ebbõl is tanultunk, jövõre ha akkor is erre megy a pálya, ígérem másképp lesz!
Rendben, ebbõl is tanultunk, jövõre ha akkor is erre megy a pálya, ígérem másképp lesz!
1.9D
Írta 2005. május 10. - 11:52

1.9D
Tényleg nem volt se lefelé mutatró nyíl, se halálfej, se semmi, én is vágom hogy hol volt hiszen Zerge mögött mentem, utána eggyütt anyáztunk
, nekem is éppen átért rajta a hátsókerék. + ha jol emléxem az egyik meridás arcnak a skarebja bánta!
Tényleg nem volt se lefelé mutatró nyíl, se halálfej, se semmi, én is vágom hogy hol volt hiszen Zerge mögött mentem, utána eggyütt anyáztunk

VDT Forever!!! TÓÓÓDNEKI!!!
Írta 2005. május 10. - 11:32

Bocs, de ne mond azt, hogy nem jelezte semmi! Ráadásul nem rögtön a meredek után volt. Volt ott még vagy tíz méter egyenes szakasz, ráadásul nem is egyenesen a meredek folytatása volt, volt ott még egy kanyar is! Ha még oda is teszünk jelölést, azt sem biztos, hogy észre vettétek volna!
Más: Ha a Birngabandától járna itt valaki, örülnék, ha szólna FD-nek, mert olvastam a versenyrõl a beszámolóját, és lenne hozzá egy két kérdésem!
Más: Ha a Birngabandától járna itt valaki, örülnék, ha szólna FD-nek, mert olvastam a versenyrõl a beszámolóját, és lenne hozzá egy két kérdésem!
1.9D
Írta 2005. május 10. - 11:25

fatális hiba, hogy azt a gödröt nem jelezte semmi, életveszélyes volt, mindenki akivel beszéltem éppenhogy megúszta...
Írta 2005. május 10. - 11:06

Az árok az utolsó frissitõ elõtt tényleg ott volt, de azt ne mondjátok, hogy nem volt tele a lefelé vezetõ út hármas nyilakkal! Ráadásul, ott volt egy híd is! Na mindegy a lényeg, hogy senkinek nem esett baja, legközelebb több figyelmeztetõ kerül ki ide!
1.9D
Írta 2005. május 10. - 10:45

Az árok tényleg ott volt, a vége felé a kilátó utáni lefelé utolsó szakaszán, az utolsó frissítõ elõtt nem sokkal.
Mivel én az utolsók közt mentem, nekem már szóltak elõtte a rendezõk, hogy az út bal oldalán menjek. Ennek ellenére azon a szakaszon én is a jobb oldalra kerültem, pedig egyedül mentem:). Nekem sikerült azért elõtte lelassítani.
Azért a 1,5 méter szélesség és mélység picit túlzás, de engem még úgy is meglepett, hogy szóltak elõtte (mondjuk azt nem mondták, hogy miért a bal oldalon menjek)...
Mivel én az utolsók közt mentem, nekem már szóltak elõtte a rendezõk, hogy az út bal oldalán menjek. Ennek ellenére azon a szakaszon én is a jobb oldalra kerültem, pedig egyedül mentem:). Nekem sikerült azért elõtte lelassítani.
Azért a 1,5 méter szélesség és mélység picit túlzás, de engem még úgy is meglepett, hogy szóltak elõtte (mondjuk azt nem mondták, hogy miért a bal oldalon menjek)...
Írta 2005. május 10. - 10:43

Hát nem tom a zerge merre járt, de a cél elõtt 10 km-el, ha jól emlékszem,akkor beton volt, és emelkedõ
Egy cinkes részrõl tudok, ami az utolsó itató elõtti lejtõn volt, az egy méter széles árok, ami kb fél méter mély, olyan harántirányban az úton. Ide jó lett volna a jel, mert ott téptünk ezerrel. Át lehetett ugrani, aki ismerte tavalyról, így kiabáltunk is rendesen, mert elég veszélyes volt... De ekkora árokkal, amit Zerge írt nem találkoztam...bár én a helyes úton mentem...
Ja és nekem is tudták a km-t az itatókon...csak kár volt kérdeznem:D

Egy cinkes részrõl tudok, ami az utolsó itató elõtti lejtõn volt, az egy méter széles árok, ami kb fél méter mély, olyan harántirányban az úton. Ide jó lett volna a jel, mert ott téptünk ezerrel. Át lehetett ugrani, aki ismerte tavalyról, így kiabáltunk is rendesen, mert elég veszélyes volt... De ekkora árokkal, amit Zerge írt nem találkoztam...bár én a helyes úton mentem...
Ja és nekem is tudták a km-t az itatókon...csak kár volt kérdeznem:D
Írta 2005. május 10. - 10:43

Én csak a jóra a szépre emlékezem...
Közvetítés a soproni exkluzív "Hová lett a pumpám?" vetélkedõ színhelyérõl.
Kiküldött kommentátorunk Ködmönbá jelenti.
Kedves nézõk és rádió hallgatók.
Felvirradt a nagy nap. A penészes pincék mélyérõl végre kibújhattak a csillogó napsütésbe a hosszú görgõs edzéstõl elfásult arcú maratonisták.
Vége a felkészülésnek, eljött az elsõ MTB Maraton ideje.
Folytatás, képek: http://kisscadman.freeweb.hu/blog.htm
ui.: Azért két helyen eltol(tátok/ták....) a jelzést. Túléltük. 20 másodpercem bánta.
Közvetítés a soproni exkluzív "Hová lett a pumpám?" vetélkedõ színhelyérõl.
Kiküldött kommentátorunk Ködmönbá jelenti.
Kedves nézõk és rádió hallgatók.
Felvirradt a nagy nap. A penészes pincék mélyérõl végre kibújhattak a csillogó napsütésbe a hosszú görgõs edzéstõl elfásult arcú maratonisták.
Vége a felkészülésnek, eljött az elsõ MTB Maraton ideje.
Folytatás, képek: http://kisscadman.freeweb.hu/blog.htm
ui.: Azért két helyen eltol(tátok/ták....) a jelzést. Túléltük. 20 másodpercem bánta.

Írta 2005. május 10. - 10:28

Zerge írja a naplójában: " Ami viszont igazán bosszant, az egy óriási vízátfolyás a céltól vissza kb. 10km-re. Mi úgy 50km/órával küldtük 8-9-en lefelé, amikor egy másfél méter mély, s ugyanolyan széles árok várta látogatóit. Elõtte sehol egy felkiáltójel, jelzés. Na mindegy mi ugrattunk. A befutó sem egy sprintelõ leányálma." - Én csak arra lennék kiváncsi, hogy hol volt ez az árok! Mint a pálya utolsó részét jelölõ személy örülnék neki, ha minden problémás hely pontosan kiderülne. Szóval Zerge, ha olvasod légy szíves írd meg pontosan hogy hol volt ez az árok! Egyébként Zerge, ha esetleg kérdezted volna a frissitõ ponton, hogy hol jársz, valószínû, sõt biztos, hogy kaptál volna rá választ.
Üdvözlettel:
1.9D
Üdvözlettel:
1.9D
1.9D
Írta 2005. május 10. - 09:49

Az osztrák-olasz marciszervezõknek annyival könnyebb dolga van, hogy az olyan idióta, baromarcúak akiknek egyáltalán eszébe jutna leszedni egy nyilat, azok nem nagyon mászkálnak a 2000-es hegyeken, mert oda fárasztó felmenni, meg nem lehet odajutni egyszerûen kocsival!