Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Írta 2005. május 11. - 10:43

Írta 2005. május 11. - 10:43

Írta 2005. május 11. - 10:32

Írta 2005. május 11. - 10:27

Ha erre van igény jövõre betemetjük. Ha arra van igény jövõre nem lesz ennyi aszfalt. Ha arra van igény sár se lesz. A szelet is megpróbáljuk féken tartani. Így azt hiszem mindenki elégedett lesz és nem kell panaszáradattal dacolnunk. Mert ez mind a Mi hibánk!
Berger, azért túlzásokba ne essél, ennyi mindent csak a Jóisten tud elintézni, és a versenyzõk hozzáállása se a ti hibátok már. Az nagyon szép dolog, hogy itt vagytok a fórumon, és válaszoltok a kérdésekre, ez azért is becsülendõ , mert nem minden maratonszervezõ képes arra, hogy szembesüljön az Õ szent Rendezvényét ért kritikákkal, arról nem is beszélve, hogy azokból semmit se fogadna el.
Amit a Graz-i maratonról irtál, nos, bár ott épp nem voltam, más külföldi marcikon idõnként én is tapasztaltam már "halál" szakaszokat, ott se volt jelzés, vagy ha volt is, olyan volt a terep, hogy nem volt idõm a jelzéseket nézni, és hirtelen ért a talaj változása, gyûrõdése: ha nem látom, hogy elõttem egy ember bringával együtt elõreszaltót mûvel, én is ugyanabba a hibába esek. És nem az volt az egyetlen veszélyes szakasz azon a pályán, mégis, én jobban élveztem, mint mondjuk a Garda marcit, ahol minden út sima volt, és sehol egy izgalom. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy felesleges jelezni a veszélyes szakaszokat, hanem hogy a megszokott "uci" jelzésen kivül már tényleg felesleges mást kirakni, de azt viszont nem árt.
Néha, elhallgatva egyes sporttársakat felmerül a fejemben a kérdés, hogy õk miért pont a montit választották, és miért nem országútiznak helyette inkább vagy görkoriznak, ha ennyire megviseli õket a talajnak bármily hirtelen, drasztikus megváltozása.
Írta 2005. május 11. - 09:53

Írta 2005. május 11. - 08:56

Tök jó volt a verseny, ne aggódj. A jövõ évi marci se legyen rosszabb, a hátszelet én biztosítom (mint sereghajtó) :-)))) . A halálfejes jelzést meg meg kéne tartani a mérgek számára, valszeg ha ilyet látnék a permetezés jutna az eszembe, nem egy gödör. Más marcikon is megszokott a hármas lefele nyíl sporttársak!
Jövõre veletek, ugyanitt.
Ja, ps. az idei képek mikor lesznek fenn a galériában?
vendég_Berger_*
Írta 2005. május 11. - 06:53

Célfotót a Velo.hu csinálta.
DVD, video megrendelés: Winter Video 06-20/965-9682
Gödörrõl csak annyit, hogy tegnap megnéztem, hármas lefelé nyilak voltak a szakaszon de tényleg jó lett volna egy halálfej is!
Jövõre meglesz.
Lehet, hogy evvel nem leszek népszerû, de elmondom: tavaly Graz Maratonon az utolsó 15! km olyan durva lefelé volt, hogy jobban elfáradtam mint elötte 40-en. Az ember nagyságú szikláktól elkezdve a vízmosásokig minden volt! Ezen a szakaszon nem voltak halálfejek csak a helyes irányt mutató táblák. Itt ajánlom figyelmébe minden versenyzõnek aki maratonokon részt vesz, tekintse meg a www.mountainbikesport.hu oldalon a latöltések menüpont alatt az "UCI MTB szabályok magyarul" file-t. Mi az UCI szabályai szerint jelöltünk pályát, mely szerint a veszélyes részeket hármas nyillal (veszélyes, nagyon óvatosan) kell jelölni. Halálfejekre az UCI nem ad iránymutatást.
Ha erre van igény jövõre betemetjük. Ha arra van igény jövõre nem lesz ennyi aszfalt. Ha arra van igény sár se lesz. A szelet is megpróbáljuk féken tartani. Így azt hiszem mindenki elégedett lesz és nem kell panaszáradattal dacolnunk. Mert ez mind a Mi hibánk!
Flash Across lesz jövõre is! Akinek tetszett eljön, akinek nem otthon marad, vagy keres jobbat. Ez szerintem természetes folyamat!
Uff
Írta 2005. május 10. - 22:34

Üdv mindenkinek!
Nem akarom továb szaporítani a szidást vagy a dícséretet, mert már mindent elmondtak az elöttem szólók. Arra viszont kiváncsi lennék (amit mellesleg már mások is megkérdeztek, de ezeddig nem válaszoltatok), hogy ez a rajtszámra ragasztot chip csak dísznek volt, vagy valóban azzal voltunk "csekkolva", mert én sem emlékszem semmiféle kapura/szõnyegre/mittoménmire?
Amit rendeltem dvd-t, azt kb. mikor kapom meg? És még egy. Ha jól emlékszem, akkor lehetett rendelni fotót mindenkinek a célbaérkezésérõl. Hol lehet ezt utólag megtenni?
Asszem ennyi.
ui: Én jövõre is ott leszek!
ezekre én is kiváncsi lennék!!!!
Írta 2005. május 10. - 21:37

Gondolom, azt Ti is elismeritek, hogy nem lehet minden egyes gödröt kitáblázni, hiszen akkor az már nem is mounten bike verseny!
ez nem minden egyes gödör....
ez egy méter hosszú, méter mély gödör, amibe ha belemegy az ember, és nem elég technikás, széttörik a biciklije, és õ maga is...
kikerülni abban a tempóban nem lehet, vagy satu fék és orrabukás, vagy átugratás...
ezt csak azért hoztam még fel, hogy ne legyen annyival elsikálva, hogy "sírtok itt minden kis gödörért"
és már tavaly is ott volt, és akkor is írták többen, hogy veszélyes....
vagy kitáblázni kell, vagy mégjobb lenne beásni.
Írta 2005. május 10. - 20:49

Írta 2005. május 10. - 20:42

Nem akarom továb szaporítani a szidást vagy a dícséretet, mert már mindent elmondtak az elöttem szólók. Arra viszont kiváncsi lennék (amit mellesleg már mások is megkérdeztek, de ezeddig nem válaszoltatok), hogy ez a rajtszámra ragasztot chip csak dísznek volt, vagy valóban azzal voltunk "csekkolva", mert én sem emlékszem semmiféle kapura/szõnyegre/mittoménmire?
Amit rendeltem dvd-t, azt kb. mikor kapom meg? És még egy. Ha jól emlékszem, akkor lehetett rendelni fotót mindenkinek a célbaérkezésérõl. Hol lehet ezt utólag megtenni?
Asszem ennyi.
ui: Én jövõre is ott leszek!
Gyilkos Lódarazsak SE - Killer Hornets
Írta 2005. május 10. - 20:12

Írta 2005. május 10. - 20:09

Írta 2005. május 10. - 19:57

:love1:
Írta 2005. május 10. - 19:43

mondjuk ha jövõre lenne elõtte egy kis kidobó, akkor nem lenne rossz:D
Ott a pont!

Írta 2005. május 10. - 14:38

Írta 2005. május 10. - 14:06

A rendezõknek köszönöm, hogy megrendezték a versenyt, hogy ott lehettem és nagyon becsülöm azt is, hogy itt vagytok a fórumon és meghallgatjátok a véleményeinket, azt pedig fõként becsülöm bennetek, hogy nagy önfegyelemmel, udvariasan válaszoltok is a kritikákra. Remélem nem szürtök le az egész vitából semmi húsba vágó kritikát, csakis építõ jellegû tanácsokat.
Amit elmondtak a srácok, volt benne igazság. Az 50-es távon is lehetett volna hamarább az itató az aszfalton, mert nem esett túl jól a mászás tele hassal, szerencsére nem volt olyan sár, mint tavaly, mehettünk volna a tavalyi terepen és hiányoztak a sárga repce föld mögül a havas hegycsúcsok.

Remélem jövõre is ott lehetek a rajtnál.

Írta 2005. május 10. - 14:04

Az ominózus árkot én tavaly látogattam meg sikeresen és még most is emlékszem rá,igy tudtam hogy ott lesz és a baloldalt ereszkedtem lefele.....
Borbély Ferenc barátom nem látom az eredménylistán!A hosszún indult,4 óra feletti idQvel futott be a cél az még nem volt elbontva.Gondolom a "chip"jelezte érkezését.....
Írta 2005. május 10. - 13:02

Írta 2005. május 10. - 13:01

Kerem az esetleges kerdeseid nyugodtan tedd fel emailben.
bringabanda@yahoo.com
Koszonettel,
FD