Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1773 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Jó, azért nemcsak támogatlak ám titeket! Én idén sajna nem tudtam ottlenni, de tavaly igen, és több kellemetlenség is ért engem és páromat, no meg másokat is. Szóval a lényeg szerintem az, hogy megtaláljátok az arany középutat, hallgassatok meg minket, hogy szerintünk ti hol hibáztatok, majd józan belátással szûrjétek le belõle, hogy mi az, ami tényleg hiba volt idén, és ez alapján igyekezzetek a mulasztásokat kiküszöbölni a következõ versenyen!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Már több külföldi marcin voltam és halálfejes jelzés sehol nem volt, pedig voltak nagyon brulál részei némely pályának. Egyébként meg gyanítom, ha jövöre lenne, akkor az lenne a baj, hogy túl késõn jelezte a veszély/vagy túl hamar, mint ahogy ez kritika volt a tavaly elõtti bükk marcin egy veszélyes résznél. Ponjó ugyse lesz sose, mert minig vannak olyan emberek, akiknek valami nem tetszik.

1.9D

1.9D

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Kösz Lensver, igazán jól esik, hogy más is úgy vélekedik a dologról mint mi.
1.9D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Ha erre van igény jövõre betemetjük. Ha arra van igény jövõre nem lesz ennyi aszfalt. Ha arra van igény sár se lesz. A szelet is megpróbáljuk féken tartani. Így azt hiszem mindenki elégedett lesz és nem kell panaszáradattal dacolnunk. Mert ez mind a Mi hibánk!

Berger, azért túlzásokba ne essél, ennyi mindent csak a Jóisten tud elintézni, és a versenyzõk hozzáállása se a ti hibátok már. Az nagyon szép dolog, hogy itt vagytok a fórumon, és válaszoltok a kérdésekre, ez azért is becsülendõ , mert nem minden maratonszervezõ képes arra, hogy szembesüljön az Õ szent Rendezvényét ért kritikákkal, arról nem is beszélve, hogy azokból semmit se fogadna el.

Amit a Graz-i maratonról irtál, nos, bár ott épp nem voltam, más külföldi marcikon idõnként én is tapasztaltam már "halál" szakaszokat, ott se volt jelzés, vagy ha volt is, olyan volt a terep, hogy nem volt idõm a jelzéseket nézni, és hirtelen ért a talaj változása, gyûrõdése: ha nem látom, hogy elõttem egy ember bringával együtt elõreszaltót mûvel, én is ugyanabba a hibába esek. És nem az volt az egyetlen veszélyes szakasz azon a pályán, mégis, én jobban élveztem, mint mondjuk a Garda marcit, ahol minden út sima volt, és sehol egy izgalom. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy felesleges jelezni a veszélyes szakaszokat, hanem hogy a megszokott "uci" jelzésen kivül már tényleg felesleges mást kirakni, de azt viszont nem árt.
Néha, elhallgatva egyes sporttársakat felmerül a fejemben a kérdés, hogy õk miért pont a montit választották, és miért nem országútiznak helyette inkább vagy görkoriznak, ha ennyire megviseli õket a talajnak bármily hirtelen, drasztikus megváltozása.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

1.9D

1.9D

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Csünti hol vagy?
1.9D

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Berger!

Tök jó volt a verseny, ne aggódj. A jövõ évi marci se legyen rosszabb, a hátszelet én biztosítom (mint sereghajtó) :-)))) . A halálfejes jelzést meg meg kéne tartani a mérgek számára, valszeg ha ilyet látnék a permetezés jutna az eszembe, nem egy gödör. Más marcikon is megszokott a hármas lefele nyíl sporttársak!

Jövõre veletek, ugyanitt.

Ja, ps. az idei képek mikor lesznek fenn a galériában?

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
A Chipeket nem szõnyeg érzékelte (a tavalyival ellentétben) mert ezek un. passzív chipek voltak. A regisztrációnál felállított antennák vették a jelet. Éppen elég nagy bonyodalmat okozott, amikor Zerge a befutása után 5 percel a bringájával együtt átsétált a rajt cél kapu alatt. Egyébként jól funkcionáltak, jövõre az emberi hibaforrásokat kell jobban kiküszöbölni és akkor tökéletes lesz. (És arra kell figyelni, hogy nagyobb fegyelem legyen a befutó után. A felmerült hibák arra vezethetõk vissza, hogy a befutott versenyzõk némelyike bringát tologatva tiszteletköröket rótt le a kapu alatt)

Célfotót a Velo.hu csinálta.

DVD, video megrendelés: Winter Video 06-20/965-9682

Gödörrõl csak annyit, hogy tegnap megnéztem, hármas lefelé nyilak voltak a szakaszon de tényleg jó lett volna egy halálfej is!
Jövõre meglesz.
Lehet, hogy evvel nem leszek népszerû, de elmondom: tavaly Graz Maratonon az utolsó 15! km olyan durva lefelé volt, hogy jobban elfáradtam mint elötte 40-en. Az ember nagyságú szikláktól elkezdve a vízmosásokig minden volt! Ezen a szakaszon nem voltak halálfejek csak a helyes irányt mutató táblák. Itt ajánlom figyelmébe minden versenyzõnek aki maratonokon részt vesz, tekintse meg a www.mountainbikesport.hu oldalon a latöltések menüpont alatt az "UCI MTB szabályok magyarul" file-t. Mi az UCI szabályai szerint jelöltünk pályát, mely szerint a veszélyes részeket hármas nyillal (veszélyes, nagyon óvatosan) kell jelölni. Halálfejekre az UCI nem ad iránymutatást.
Ha erre van igény jövõre betemetjük. Ha arra van igény jövõre nem lesz ennyi aszfalt. Ha arra van igény sár se lesz. A szelet is megpróbáljuk féken tartani. Így azt hiszem mindenki elégedett lesz és nem kell panaszáradattal dacolnunk. Mert ez mind a Mi hibánk!

Flash Across lesz jövõre is! Akinek tetszett eljön, akinek nem otthon marad, vagy keres jobbat. Ez szerintem természetes folyamat!

Uff

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

Üdv mindenkinek!
Nem akarom továb szaporítani a szidást vagy a dícséretet, mert már mindent elmondtak az elöttem szólók. Arra viszont kiváncsi lennék (amit mellesleg már mások is megkérdeztek, de ezeddig nem válaszoltatok), hogy ez a rajtszámra ragasztot chip csak dísznek volt, vagy valóban azzal voltunk "csekkolva", mert én sem emlékszem semmiféle kapura/szõnyegre/mittoménmire?
Amit rendeltem dvd-t, azt kb. mikor kapom meg? És még egy. Ha jól emlékszem, akkor lehetett rendelni fotót mindenkinek a célbaérkezésérõl. Hol lehet ezt utólag megtenni?

Asszem ennyi.

ui: Én jövõre is ott leszek!

ezekre én is kiváncsi lennék!!!!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Gondolom, azt Ti is elismeritek, hogy nem lehet minden egyes gödröt kitáblázni, hiszen akkor az már nem is mounten bike verseny!

ez nem minden egyes gödör....

ez egy méter hosszú, méter mély gödör, amibe ha belemegy az ember, és nem elég technikás, széttörik a biciklije, és õ maga is...
kikerülni abban a tempóban nem lehet, vagy satu fék és orrabukás, vagy átugratás...

ezt csak azért hoztam még fel, hogy ne legyen annyival elsikálva, hogy "sírtok itt minden kis gödörért"
és már tavaly is ott volt, és akkor is írták többen, hogy veszélyes....

vagy kitáblázni kell, vagy mégjobb lenne beásni.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Igen, szerintem is legyen ott egy kidobó, egy kopasz, háromajtós kigyúrt állat diszkrét szekuritis egyensuhogóban! :)
Ausztria, Kenguruk földje!

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Üdv mindenkinek!
Nem akarom továb szaporítani a szidást vagy a dícséretet, mert már mindent elmondtak az elöttem szólók. Arra viszont kiváncsi lennék (amit mellesleg már mások is megkérdeztek, de ezeddig nem válaszoltatok), hogy ez a rajtszámra ragasztot chip csak dísznek volt, vagy valóban azzal voltunk "csekkolva", mert én sem emlékszem semmiféle kapura/szõnyegre/mittoménmire?
Amit rendeltem dvd-t, azt kb. mikor kapom meg? És még egy. Ha jól emlékszem, akkor lehetett rendelni fotót mindenkinek a célbaérkezésérõl. Hol lehet ezt utólag megtenni?

Asszem ennyi.

ui: Én jövõre is ott leszek!
Ízirájder öcsém...

Gyilkos Lódarazsak SE - Killer Hornets

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
átessen.... orra, márha csak magamból is indulok ki..mert aki nem tudja a technikát annak tök mindegy van e vagy nincs kidobó... :cry:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Drága Orsi, a kidobó pont azért kell elé, hogy még az is átessen felette, aki egyébként képtelen átugrani. :D ;)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
aki meg nem tudja átugrani forduljon bele....ez is igazán toleráns hozzáállás...

:love1:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

mondjuk ha jövõre lenne elõtte egy kis kidobó, akkor nem lenne rossz:D

Ott a pont! :D Én személy szerint nagyon is élvezném, ha a maraton pályák kicsit freeride-osabbra sikerednének! :D :D Most meg, még a kisebb göröngyöket is jelezni kell, szörnyû.

1.9D

1.9D

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Köszönöm az infot mindenkinek, neked Era pedig a dicséretet!
1.9D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Én végig jól éreztem magam a versenyen, nagyon tetszett, igaz csak a végével értem be a célba.
A rendezõknek köszönöm, hogy megrendezték a versenyt, hogy ott lehettem és nagyon becsülöm azt is, hogy itt vagytok a fórumon és meghallgatjátok a véleményeinket, azt pedig fõként becsülöm bennetek, hogy nagy önfegyelemmel, udvariasan válaszoltok is a kritikákra. Remélem nem szürtök le az egész vitából semmi húsba vágó kritikát, csakis építõ jellegû tanácsokat.
Amit elmondtak a srácok, volt benne igazság. Az 50-es távon is lehetett volna hamarább az itató az aszfalton, mert nem esett túl jól a mászás tele hassal, szerencsére nem volt olyan sár, mint tavaly, mehettünk volna a tavalyi terepen és hiányoztak a sárga repce föld mögül a havas hegycsúcsok. :)
Remélem jövõre is ott lehetek a rajtnál. :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Az ominózus árkot én tavaly látogattam meg sikeresen és még most is emlékszem rá,igy tudtam hogy ott lesz és a baloldalt ereszkedtem lefele.....

Borbély Ferenc barátom nem látom az eredménylistán!A hosszún indult,4 óra feletti idQvel futott be a cél az még nem volt elbontva.Gondolom a "chip"jelezte érkezését.....

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Exit

Exit

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Klonoztak. :-)))

Exit

Exit

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hi 1.9D,

Kerem az esetleges kerdeseid nyugodtan tedd fel emailben.

bringabanda@yahoo.com

Koszonettel,
FD