Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Please log in to reply
1773 replies to this topic

silverlui

silverlui

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
1,9D
Ne aggódj, mi tudjuk:
A sötétség határtalan, a rosszindulat meg pláne!

Na de mi köze ehhez az oroszlánnak?

1.9D

1.9D

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Kösz Mihi! :cheers:
1.9D

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 posts
1.9D!

Jogos a taps.

Leo ezt megkaptad, s megérdemelted.

Jövõre veletek ugyanott!

1.9D

1.9D

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Kedves Leo!

Ha ennyire nem tetszett ne gyere jövõre. Kiváncsi vagyok Te milyen marathont szerveznél, vagy esetleg szervezel... Az eredménylistáról annyit, hogyha egyesek nem tologatták volna át a kerékpárjukat többször a célkapú alatt, akkor nem lennének gondjaink, de mindegy ez a mi bajunk!
Egyébként pedig hogy jössz Te ahhoz, hogy 40-50 ember több heti, havi munkáját ilyen hangnemben leszold! Ki vagy Te?
Remélem elolvastad az elõtted hozzá szólókat! Ha igen, akkor láthattad, hogy normális hangnemben is lehet kritizálni! Majd, ha ezt Te is megtanultad, akkor írj újra!
1.9D

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Csak egy halk megjegyzés: minden elismerésem a szervezõké hogy 2 nap alatt 3 különbõzõ eredménylistát tudtak készíteni chipes????? idõmérés ellenére.

A pálya kijelölése is nevetséges helyenként, a versenyzõknek kellett megkeresni a pályát merre vannak a jelek, mert "CSAK" ugy nem lehetett elmenni a pályán. Az úttesten lévõ jelzések 50es temponál "yol" olvashatóak voltak. És mindezek tetejére a bevásárlóközpontban a wc-ben lehetett "tisztálkodi" aki akart.

ehhez csak gratulálni lehelne..."profi" szervezés sporolás a köbön.

egy csalódott
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Sziasztok!
Ott voltam lenyomtam a 80-as távot és minden elismerésem a szervezõké.
Nagyon színvonalas versenyt csináltak. Egy helyen azonban szerintem még javítaniuk kellene: volt egy két olyan erõs kanyar ahol nem ált szervezõ csak egy sárga tábla jelezte merre kell menni. Pl. asszem az elsõ osztrák faluban ahol is aszfalton lehetett rendes tempóban menni lefelé, és ha nincs elõttem egy sporttárs meg egy helyi idõs bácsi aki mutatja az irányt akkor én bizti, hogy egyenesen elmentem volna a jobbrakanyar helyett.

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts

Szia! Szerintem a velo honlapján a letöltések-nél kell hogy legyen, csak még nem kerültek fel!:air: Ezt Alfanak üzentem:))))

Koszi, akkor majd figyelgetem. :-) Ilyesmire gondoltam en is.

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
Már bocs, de az elit egyáltalán nem téved el mindenhol! És mindentõl függetlenül volt ott jelzés, vagy nem? Nem volt mert lelopták! Azzal én sem értek egyet, hogy egy bolyba kéne bejönni.
A pálya dolog meg szép, de Zergének igaza van. Lehet egy pálya könnyû vagy nehéz, mindenkinek nem tetszhet, de legyen szabályszerû, ahogy a kijelölés is az uci szabályok szerint volt amíg szét nem szedte valki!
One planet, one tribe...

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Annyit fuznek a temahoz,hogy en azt vettem eszre az emberek tobbsegenek semmi sem eleg jo,akkor is belekotnek a palyaba ha jo volt..
Nem voltam Sopronban,lehet h telleg az volt amit mondanak,de erdekes modon osszes maraton es verseny utan ez megy...Es azert nem minden verseny szar.
Olyan palyat meg ugyse lehet csinalni ami mindenkinek tetszik.
Masik:elit eleje az mindenhol el tud tevedni...Rendben van ha az ember elol megy sokkal nehezebb latni merre megy a palya,mint ha vannak elotted,de erdekes modon elit _mindig_ elteved.Azert nem lehet minden versenyen ennyire szal a jeloles..

1.9D

1.9D

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Örülök, hogyan sokan így vélitek! Szeretnék visszautalni Berger elõzõ nyilatkozatára, hogy UCI szabályok szerint tûztük a pályát, és volt ott hármas nyíl! Persze most vitatkozhatnánk azon, hogy az UCI szabályzat jó-e, de valószínû, hogy a világ más részén megfelelõ...
1.9D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Azt hiszem én is találkoztam azzal az árokkal az 50-es pályán. Tavaly majdnem fejre álltam benne, de idén már figyeltem.
Egyébként szerintem a versenyzõk részérõl nem várható el, hogy számoljanak azzal, hogy minden árok, meg akadály jelölve lesz a pályán. Szerintem, aki erdei ösvényeken jár, az számol az akadályokkal. Azért örülök, ha találok egy figyelemfelkeltést, hogy itt most jobban figyeljek.
De tudjátok én nagyon vigyázok magamra. Nem is küzdök azért, hogy megnyerjem a versenyt..
Nem tudom milyen elvárásai lehetnek a profiknak, akik hihetetlen sebességgel száguldoznak, mennyire kell akadálymentesíteni egy maraton útvonalát...
A lényeg szerintem, hogy a pálya követhetõ legyen, hogy tudjam, elágazásban merre menjek és merre ne! Ja és a frissítés is fontos. Szóval aztán mehet mindenki a maga vérmérséklete, és tudása szerint.
De ez csak egy hobbiból tekergõ szerény véleménye.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Nati: De azért abba is gondolj bele, hogy aki kezdõ, és bekap egy ilyet, az összetöri magát a gépét, és nem hinném, hogy még egy versenyre elmegy....cc-n járd be a pályát a többi nem a rendezõk dolga...
Én ugrottam azt az árkot, de csak azért mert tavalyról tudtam, hogy ott lesz, és az volt a jobb nyom. De tavaly csak mázlim volt vele...

Tomi, tavaly én is ott voltam, és nekem valamiért nem okozott gondot az árok, pedig nem vagyok egy profi bringás. Tavaly meg még annyira se voltam, mint ahogy most nem vagyok. Ha valaki kezdõ bringás, az ne menjen hosszú távú, nehezebb terepû maratonokra, vagy száguldozzon lassabban, és mindig legyen nagyon éber. Ezekkel a legtöbb baleset elkerülhetõ. Ezt te tudod a legjobban.
És ha már itt tartunk, azért a Zergéék nem nevezhetõk kezdõknek, igaz? Márpedig én az elit és haladó versenyzõkre gondoltam fõleg, mikor a korábbiakat irtam. Fel sem merültek bennem kezdõk, akik netán 100-117km-es távokra nevezhetnek.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vi25

vi25

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Szia! Szerintem a velo honlapján a letöltések-nél kell hogy legyen, csak még nem kerültek fel!:air: Ezt Alfanak üzentem:))))

vi25

vi25

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Szia!
Sikerült belépnem!:bananadan

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Nati nem kéne elfelejteni hogy Te is elkezdted valahol ....

Csünti

Csünti

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Itt vagyok 1.9D!!!!!!!! Bocs, csak sok volt a munkám!

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts

...

Célfotót a Velo.hu csinálta.

...

Ez most akkor pontosan mit jelent? Hogy lehet megnezni oket?
Mert a velo.hu-n nem talalom oket.
a; bena vagyok. :-)
b; meg nincsenek fenn
c; nem is lesznek elerhetoek az interneten

Udv,

Alfa

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nati: De azért abba is gondolj bele, hogy aki kezdõ, és bekap egy ilyet, az összetöri magát a gépét, és nem hinném, hogy még egy versenyre elmegy....cc-n járd be a pályát a többi nem a rendezõk dolga...
Én ugrottam azt az árkot, de csak azért mert tavalyról tudtam, hogy ott lesz, és az volt a jobb nyom. De tavaly csak mázlim volt vele...

1.9D

1.9D

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Ez természetes, hogy mindig az a lényeg, hogy a következõ jobb legyen. Azért is vagyunk itt, hiszen máshogyan el sem jutnának hozzánk az építõ kritikák, csak a mocskolódások!
1.9D

silverlui

silverlui

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Süt a nap, kerekek a kerekek, kerekek a fenekek, ma lerántok minden táblát 1,9D-vel az osztrák szakaszon.
Lesz vagy 250 alighasznált sárga nyilunk.
Utánvéttel bárkinek küldök belõle.

Ma láttam ködös álmomban a 2006-os flesakrosszmarci nyilait.
Riasztóval és 10.000 voltos védelemmel ellátott nyilakat láttam, ami mozgásérzékelõvel volt felszerelve.

Véleményeket várok!