Festésbõl hoztad a villákat?
Sanyi: Privi ment!
Kkrisz: A tempót is kitárgyaltuk egyszer, és az is meddõ vita volt...
Festésbõl hoztad a villákat?
Halihó
Meddig akartok még anekdotákat írni Itózzsal,úgysem váltjátok meg itt a világot...szerintem.
Unatkoznak, látod
Halihó
Meddig akartok még anekdotákat írni Itózzsal,úgysem váltjátok meg itt a világot...szerintem.
(Cobra 11)
A 33-on gyalogló kissrácnak:
Oszi: tegnap 75-öt mentünk. Ma elhoztam a villákat, szuper lett!
Ebbõl ekkora verbális patáliát csapni felesleges.
Úgyhogy ezt a régi ( és statisztikailag is meghaladott) lemezt kár felrakni, URAIM. (na hiszen)
A faszagyerek 150-nel bevszi a kanyart, ( mert fasza gyerek és birja a kocsija ) a nõ egyenesen 40-nel elüt.
Általában nem a nagyobb sebesség miatt van baleset, hanem a KRESZ nem ismerése és a nem megfelelõ autokezelési technika miatt.
És tényleg, akinek nem inge...
A faszagyerek 150-nel bevszi a kanyart, ( mert fasza gyerek és birja a kocsija ) a nõ egyenesen 40-nel elüt.
Általában nem a nagyobb sebesség miatt van baleset, hanem a KRESZ nem ismerése és a nem megfelelõ autokezelési technika miatt.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Hééé, ezt kikérem magamnak (magunknak)!!!:mad::mad::mad:
Sokkal több énvagyokafaszagyerek, elõzök 150nel kanyarban mert bírja a kocsi hímnemû egyednek van jogsija mint bénán vezetõ nõnek.
Nem mondom h minden nõ tud vezetni akinek jogsit adtak, de sokan férfiak sem tudnak (de meg vannak róla gyõzõdve, hogy õk a világ legjobb sofõrjei). Akinek nem inge.....
A faszagyerek 150-nel bevszi a kanyart, ( mert fasza gyerek és birja a kocsija )
Hééé, ezt kikérem magamnak (magunknak)!!!:mad::mad::mad:
Sokkal több énvagyokafaszagyerek, elõzök 150nel kanyarban mert bírja a kocsi hímnemû egyednek van jogsija mint bénán vezetõ nõnek.
Nem mondom h minden nõ tud vezetni akinek jogsit adtak, de sokan férfiak sem tudnak (de meg vannak róla gyõzõdve, hogy õk a világ legjobb sofõrjei). Akinek nem inge.....
Én azt mondom Coldi, hogy üsd el a birkát! Nehogy már átmenjen a gyalogos.
Én nem vezetek annyit, mint te, de én már ilyenen nem akadok fenn. Sokkal jobban idegesitenek a NÕI sofõrök. Nekik hivatalos papirjuk van arról, hogy tudják kezelni a kocsit és ismerik a KRESZ-t. Pedig a többségük nem.
(Jelszó: Cobra11)
jobban idegesitenek a NÕI sofõrök. Nekik hivatalos papirjuk van arról, hogy tudják kezelni a kocsit és ismerik a KRESZ-t. Pedig a többségük nem.
Izom, már bocsi, hogy ezt mondom, de egy Merkaptos cikkben olvastam, hogy a lejtõn még a szar is legurul :-)