Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Festésbõl hoztad a villákat?

Sanyi: Privi ment!
Kkrisz: A tempót is kitárgyaltuk egyszer, és az is meddõ vita volt...

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Halihó

Meddig akartok még anekdotákat írni Itózzsal,úgysem váltjátok meg itt a világot...szerintem.

Eddig, s nem tovább!

Unatkoznak, látod :)

Én ma betegség miatt voltam árva, legalább nem unatkoztam :-) Mire a 2 liter bort elforralgattam a kalapkúrához, az asszonypajtás is hazaérkezett, úhogy megyek paprikát meg paradicsomt ültetni. Csak nehogy túl száraz legyen az öntözõvíz! :-)

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

Halihó

Meddig akartok még anekdotákat írni Itózzsal,úgysem váltjátok meg itt a világot...szerintem.

(Cobra 11)

Unatkoznak, látod :)

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

A 33-on gyalogló kissrácnak:
Oszi: tegnap 75-öt mentünk. Ma elhoztam a villákat, szuper lett!:)

Festésbõl hoztad a villákat?

(Ha igen akkor honnan, mennyiért, milyen színû, és miért nincs még kép fent róla? :) )

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

(Cobra 11)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Itózs, alapjaiban nem arról folyik a vita amirõl beszélsz! Tudjuk jól, hogy mikor kinek van elsõbbsége, a vita csak azért folyik mert szimpátia beszédet tartasz belõle a tárgytól teljesen elkanyarodva! Én csak annyit írtam reggel, hogy nem kéne biciklivel vakon, a busz takarásából keresztülrobogni a zebrán mert voltam olyan figyelmes mint kevesen mások és nem ütöttem el szerencsés keróst! És még annyi írtam, hogy az új szabályozás a feltétlen elsõbbséggel nem a legjobb, mert veszélyes önbizalmat ad a zebrán áthaladóknak!
Most már tegyél alá egy kis zsírt ha tovább akarod kavarni a témát mert szaga van!

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Aki meghal az utakon, az már nem faszagyerek. Egyébként én sem vagyok az. Szoktam én is anyázni, de engem még sosem akartak megverni, sem gyalog sem autóval. Pedig nem vagyok nagydarab hogy féljenek tõlem.
Fórumos kollega tempóján én is csodálkoztam egyszer amikor mentünk a hegyekbe.
Másik fórumos kollega 20km/h-val törte meg a kocsiját.

Röfi, az asszonynak nincs jogsija és nem is lesz, mert fél a NÕI sofõröktöl.;)

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Na és most akkor mindenki odasétál a könyvespolchoz, vagy leporolja és beteszi a videjókazettát!

http://retronom.hu/f...045.preview.jpg

:)
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Ebbõl ekkora verbális patáliát csapni felesleges.

Úgyhogy ezt a régi ( és statisztikailag is meghaladott) lemezt kár felrakni, URAIM. (na hiszen)

Patáliát közösen csináltunk...
Amúgy igazad van, meddõ vita ez is. Szép napot mindenkinek én megyek inkább pocolok egy jót.:D

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

A faszagyerek 150-nel bevszi a kanyart, ( mert fasza gyerek és birja a kocsija ) a nõ egyenesen 40-nel elüt.
Általában nem a nagyobb sebesség miatt van baleset, hanem a KRESZ nem ismerése és a nem megfelelõ autokezelési technika miatt.
És tényleg, akinek nem inge...

Azért nézd meg a statisztikákat, a leggyakoribb ok pont a gyorshajtás.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Coldi: Csak azért beszélek errõl (is), mert ha jól olvastam az is zavart. (mármint a lámpás gyalogátkelõkrõl is írtál, ha jól rémlik) Egyébként, meg mindegy, hogy lámpás vagy sem. Elsõbbsége van lámpa nélkül is.
(7) A kijelölt gyalogosátkelõhelyen áthaladó gyalogosnak a jármûvekkel szemben elsõbbsége van. Ugyancsak elsõbbsége van - kijelölt gyalogosátkelõhely hiányában is - az útkeresztezõdésnél áthaladó gyalogosnak azokkal a jármûvekkel szemben, amelyek arra az útra kanyarodnak be, amelyen a gyalogos áthalad.

Ennyi.
Tény, hogy a gyalogosok nagy része, nem ismeri a KRESZ rá vonatkozó szabályait, vagy ismeri, de nem tartja be. A te "felháborító" eseted mindennapos. Ebbõl ekkora verbális patáliát csapni felesleges. Azt hiszem a közlekedõ társadalomban nincs senkinek joga a másikra mutogatni, mert a szabályok benemtartása itthon népi sport.

Egyébként a szigorúbb szabályozás (hogy kijelölt gyalogos átkelõhely elõtt 20 méterrel 30km/h-ra kell lassítani- szerintem erre gondoltál mint "meggondolatlan" szabály) nem lépett hatályba március 1-ével. Szóval még mindig a fokozott óvatosság és a mérsékelt sebesség az elvárt minimum.

Na hát ezek a szép hímsovén baromságok remekbe szabottak. Legalább 100 hasonlót tudnék mondani férfi vezetõkkel. Ezerszer rosszabb a sok idióta férfi sofõr aki azt hiszi, hogy tud vezetni, jó a kocsija, vagy csak egyszerûen nagydarab barom. Például nõi sofõr még egy sem akart megruházni, mert a pofátlan szabálytalankodása után kicsit szemrehányóan mertem nézni rá. Nagydarab barom annál több. Sorolhatnám még az agykapacitására és társadalmi pozíciójára oly büszke férfiak hõstetteit az utakról.
Úgyhogy ezt a régi ( és statisztikailag is meghaladott) lemezt kár felrakni, URAIM. (na hiszen)
Izom: Ó nagy fölényeskedésedben kérdezz már meg engem is, hogy vezetek e. Megelõzlek: igen vezetek.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

A faszagyerek 150-nel bevszi a kanyart, ( mert fasza gyerek és birja a kocsija ) a nõ egyenesen 40-nel elüt.
Általában nem a nagyobb sebesség miatt van baleset, hanem a KRESZ nem ismerése és a nem megfelelõ autokezelési technika miatt.

Kkrisz: Akkor otthon csak te vezetheted az autót?

Gabica

Gabica

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás

Hm.... 17 éves koromban egy ilyen "faszagyerek 150-nel megy" miatt halt meg az egyik legjobb barátom, és persze úgy megviselte a faszagyereket az a tény, hogy megölt egy embert, hogy rá 2 hétre elkapták a rendõrök, hogy jogosítvány nélkül vezet, mert még a gázoláskor elvették a jogosítványát.
Csak ennyit fûznék hozzá a "faszagyerek" témához.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
fórumtársunk egyszer ezt már nagyszerûen megfogalmazta:

savanyugabi
2008-02-27, 20:56

ez a kategória a legveszélyesebb:
50es, jól szituált nõ,friss fodrásszal, viszonylag új kis autóban, belsõ sáv 38km/h 3.seb. fok. max városban üveghangig huzatva csak úgy történnek vele a dógok, meg a témák, semmi rosszindulat, aggresszivitás, csak a fránya hõhullámok, gondolom
ha ilyet látok, azonnal "kisgyerek az uton" üzemmód, s le nem veszem róla a szemem, amig ki nem keveredek a veszélyzónából

:D:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Hééé, ezt kikérem magamnak (magunknak)!!!:mad::mad::mad:
Sokkal több énvagyokafaszagyerek, elõzök 150nel kanyarban mert bírja a kocsi hímnemû egyednek van jogsija mint bénán vezetõ nõnek.
Nem mondom h minden nõ tud vezetni akinek jogsit adtak, de sokan férfiak sem tudnak (de meg vannak róla gyõzõdve, hogy õk a világ legjobb sofõrjei). Akinek nem inge.....

Teljesen egyetértek! A nõk bénábbik része legalább ahhoz mérten terelgeti jármûvét amit agykapacitásból ki tud termelni, és nem is akar többnek látszani, balesetet nem okoz, viszont mint safety car, jó sok türelmetlen embert hoz ki a sodrából akik majd pont emiatt fognak kanyarban elõzni, de ez nem a nõk hibája!

A faszagyerek 150-nel bevszi a kanyart, ( mert fasza gyerek és birja a kocsija )

Vagy 2 hónapja történt itt a 471-esen, hogy pont 150-nel ment az új verdával kanyarban és ott maradt. Sámsoni gyerek volt abból is a legkeményebb és 23 éves.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Sokkal több énvagyokafaszagyerek, elõzök 150nel kanyarban mert bírja a kocsi hímnemû egyednek van jogsija mint bénán vezetõ nõnek.
Nem mondom h minden nõ tud vezetni akinek jogsit adtak, de sokan férfiak sem tudnak (de meg vannak róla gyõzõdve, hogy õk a világ legjobb sofõrjei). Akinek nem inge.....

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
szoktál vezetni?

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Én azt mondom Coldi, hogy üsd el a birkát! Nehogy már átmenjen a gyalogos.
Én nem vezetek annyit, mint te, de én már ilyenen nem akadok fenn. Sokkal jobban idegesitenek a NÕI sofõrök. Nekik hivatalos papirjuk van arról, hogy tudják kezelni a kocsit és ismerik a KRESZ-t. Pedig a többségük nem.

(Jelszó: Cobra11)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

jobban idegesitenek a NÕI sofõrök. Nekik hivatalos papirjuk van arról, hogy tudják kezelni a kocsit és ismerik a KRESZ-t. Pedig a többségük nem.

A nõi sofõrök örök téma :-) Én úgy látom, hogy a többségre az jellemzõ, hogy a kreszt abszolút nem használják, viszont az autót nagyon jól kezelik. A másik tábor a kuplungterrorista, az mindenkit elenged, mindenhol alultempóz és jó a lyuk érzéke.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Izom, már bocsi, hogy ezt mondom, de egy Merkaptos cikkben olvastam, hogy a lejtõn még a szar is legurul :-)

de én fos vagyok :D:D