Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Dina, csak azt láttam hogy Soma körül van még némi bicikli...ti biztos hûsöltetek az árnyékban Feltöltött kép Kösz az integetést, így utólag is elért hozzám Feltöltött kép

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Soma: Micsoda idilli kép voltál, amikor ma délelõtt kinéztem az egri busz ablakából (no légkondi) a 9lyukú hídnál és Te a stégen lóbáltad a lábadat kulaccsal a kezedben, bicikli hanyagul elnyúlva a hátad megett!!! imádtam Feltöltött kép

Ott voltunk mi is,integettünk -nem tudtuk kinek-,de bejött,akkor neked!! :)

Dina

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
csak a jó bor érik a korral...minden más öregszik és vetemedik Feltöltött kép

Soma: Micsoda idilli kép voltál, amikor ma délelõtt kinéztem az egri busz ablakából (no légkondi) a 9lyukú hídnál és Te a stégen lóbáltad a lábadat kulaccsal a kezedben, bicikli hanyagul elnyúlva a hátad megett!!! imádtam Feltöltött kép

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Nekem se kellett több, egy alig 3%-os emelkedõn Ullrich féle fapofával nyomtam nekik egy bõ 60-as tempót, de a kanyar végig ami vagy 1 km-re lehet..

Még jó, hogy én smile nélkül is értem a viccet.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Coldi... :(

Röffencs:puha pöcs vagy!
Küzdeni kellene,meg kitartani,Alex is bírta,bár amikor vagy 10km-el a vége elõtt már majdnem kiszáradt Kriszék locsolgatták a vizet,én elhajítottam a kulacsomat,mégsem sikerült a pszihológiai hadviselés...Kitartott,beért,fejlõdött,okosodott.Remélem... :D
Minha te is elrobogtál volna amúgy Krisszel az elején még...
Kiutálni meg nem fogunk,csak nem kell mindig kisfiúskodni.
Ja:ma is montival tekertem,vastag gumival,tárcsafékes-össztelós vázzal,mert kemény vagyok,és fényezem magam :D
Krisz kérdezte,hogy nem e veszek egy országútit én is,de rájöttem,hogy felesleges.A montival is tekerek úgy mint az országútisok ;)

(Cobra 11)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Coldi: Nekünk csak ilyen "rövid" 70-100km-es távok jutnak. Ennyi fér bele délelõttönként munka elõtt. A tempót összeigazitjuk. Szoktunk "meccselgetni" és "szivatni" egymást, mert az jólesik:)

Jól van az! Pár nappal ezelõtt csak egy 35 kilis edzõre mentem de ahol fordultam meg annak a falunak az egyetlen kocsmája elõtt pihizett egy csorda motoros. Mikor elmentem elõttük kb 35-tel, felálltak és fütyöltek utánnam. Azt is látták amikor megfordultam és már vártak. Szokásos fél kulacs lejátszot és megindultam visszafelé. Nagyon jó kedvükben voltak már messzirõl elkezdtek szúrkolni. Nekem se kellett több, egy alig 3%-os emelkedõn Ullrich féle fapofával nyomtam nekik egy bõ 60-as tempót, de a kanyar végig ami vagy 1 km-re lehet. Hazáig csak levezettem de reggelre izomlázam lett. Ezzel csak azt akartam írni, hogy részemrõl nem frenkizés tárgya, hogy ki mennyit mennyivel teker, lényeg a biciklizésben van. Néha jobban elfáradok 100-on alul mint 200-on felül.

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Hi all!

Nem kellõ képregényeket gyûjtök.
Ha van valakinek, mindegy milyen és nem kell neki szívesen fogadom.A fekete-fehér lenne a legjobb de a színes is jöhet.

Köszi

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

cobra 11

tempójuk halálos

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

küzdeni és kicsit meghalni is kell,másképpen nem erõsödünk sehova.
(cobra 11)

Nincs is annál szebb! Aki rendszeresen teker annak alkalmanként hozzá kell tenni valamit, különben beszürkül.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
cobra 11
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Coldi: Nekünk csak ilyen "rövid" 70-100km-es távok jutnak. Ennyi fér bele délelõttönként munka elõtt. A tempót összeigazitjuk. Szoktunk "meccselgetni" és "szivatni" egymást, mert az jólesik:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Na, akkor egy jó ping-pong? :D:D:D:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Nyugi Coldi az csak egy max. 1000 méteres sprint volt,ami miattam volt.,mert én hülye mondtam,hogy akkor menjünk egyet!! :)

Az én meglátásom: nekem könnyû ugye,mert szélárnyékban evezgetek,de Röfi is tudta volna ezt tartani. Jár neki a taps,mert az elején õ volt elõl sokáig.Valóban bevártuk mindig Alexet,ha nagyon leszakadt,sõt tempót is jelentõsen csökkentettünk.Mi jól éreztük magunkat,mondhatom ezt szerintem Alex nevében is,aki elszomjazva a végére( tanulj már belõle,vegyél még egy kulacsot!!!!),de végig jött velünk.Sajnálom,hogy így alakult a békítõ tekerés... Remélem bepótoljuk a mait Röfivel együtt!

Az viszont tény,hogy néha viszont küzdeni és kicsit meghalni is kell,másképpen nem erõsödünk sehova.

(cobra 11)

Dina

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

50-nél gyorsabban nem mentem

Elnézést, csak úgy lábujjhegyen állva megkérdezhetem Õtitánium nagyságát, hogy milyen tempót méltóztatnak egy ilyen rövid távon mint a Hortobágyi retur? Még egyszer bocsánat a zavarásért! De csak azért bátorkodom életem kockáztatásával ilyet kérdezni, mert ha véletlenül 1000 évben 1x találkozunk, akkor merjek-e csatlakozni? Köszönöm-köszönöm-köszönöm!!!

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Nem vagy fos. Pont a múlt héten mondtam neked, milyen jó tempót mentünk együtt. Emlékszel?
Mindig szólunk egymásnak ha tekerés van. Nem??
Amit irtam, az az én véleményem volt, majd a többiek leirják, hogy õk hogy látták a dolgokat.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
wody számát valaki átadná priviben?

köszi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Kiafaszagyerek: Nem kell keménykedned, azért én ma is mentem 70-et. Hidd el nem érzem fonak magam, még ha te azt is gondolod...
Amikor leszakadtunk (Alex)Somát húztam amíg bírtam aztán Soma kielõzött és volt még benne annyi, hogy utolérjen titeket... Legalább legközelebb sem hívtok. (ennyi)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Röfi: Ha Soma tudott jönni a montival, Dina is tudott jönni utánam, akkor te is tudtál volna. Lehet hogy fáradt voltál a tegnapi tekeréstõl, de tudod: "ma is nap van".
Sajnálom, mert jót ökörködtünk a Hortobágyi hid alatt. Mert jutott arra is idõ.
Alex visszafelé elfáradt, de megvártuk. Legalább amig birt jött velünk.
50-nél gyorsabban nem mentem Dinával. Soma amikor lemaradt lassitottunk, felzárkózott és mentünk tovább. Visszafordulhatott volna õ is, de kemény a csávó.
Röfi, az országuti bringa ismertetõ jele, hogy gyors. Mi csak rendeltetésszerûen használtuk.
Tudtál volna velünk jönni, csak nem akartál. Sajnálom. Jól éreztük magunkat.
Dani még nálam hagyja a bringát, tudunk még együtt menni.

( Cobra 11 )

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Röfi: engem is megvártak pedig :gwizd:

Hortobágyon?

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag