Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Biztos nem volt még Chris King fejcsapágyad. Mióta megvan nekem, sosem kellett foglalkoznom vele. Azt egyszer kell megvenni.

Meg fogsz lepõdni, mióta megvan a Cane Creek, azóta egyszer sem kellett még foglalkoznom vele. Lenyûgözõ ez a zárt csapágyas tudomány pláne, ha mindkettõben az van :) Aki ennyiért vesz fejcsapágyat, meg is érdemli.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Enyém nem, de egy sz.ros fejcsapágyért nem adnék ki sose ennyit.

Biztos nem volt még Chris King fejcsapágyad. Mióta megvan nekem, sosem kellett foglalkoznom vele. Azt egyszer kell megvenni.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
hej!

hogy volt ez a tegnapi bringa-ügy a zsarukkal?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Enyém nem, de egy sz.ros fejcsapágyért nem adnék ki sose ennyit.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Csak a vázak 2/3-a már integrált...

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

(azóta inkább saját kezemmel lopom a kerók tömbkelegét,úgy legalább bizti a forrás :D )

:D

A többi meg: huvazzzzzee

Ja: Chris King új 16-ért:
http://forum.bikemag.../hirdetes-78397
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

1990-ben(na fiatalok! :D ) szedtek ki alóllam alu vázas XT-s kerót,ami lopott volt..
Nem tudtam rólla,a haver(persze õ sejtett valamit)egy Simsont adott érte.
Amikor leszorított a fekete sötét Merci és kiszállt belõlle két szekrény,
nem is értettem mit akarnak..aztán szépen elmagyarázták..megmutatták a stukkert is kesztyûtartóban,
amikor már a sráchoz mentünk,,mondván hogyha cigánytelepre viszem õket, nem fognak beijedni,legfeljebb én szívom meg.
Na az a nap egy igazi élmény volt. ;)
Merci román rendszám,elõtte még kértem tõllük személyit,mondván mi lesz ha csak úgy kidobnak a kocsiból... :D
Nem vertek szájba,kifizették amit a keró szervizelésére költöttem,kis túlzással barátságban váltunk el.
(azóta inkább saját kezemmel lopom a kerók tömbkelegét,úgy legalább bizti a forrás :D )

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
-Nincs egy cigid?
-Nincs!
-Mér nem taxizol?
-Mert ilyen gazdagnak látszok?
-Akkor mér nem lopsz egy biciklit?
...-Mert cigánynak látszok??
ez a nagysándortelep..fél3kor szakadó esõben..

:o

(FB üzifal, egy volt tanítványom írta ki a napokban... - helyesírást, rasszizmust ne nézzétek, az eredetit másoltam ide)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás

Élménybeszámolóra és sörre/bambira várunk Zolival mindenkit a Sadaqahba (Piac utca, Lucullus udvarában balra hátul) este 8 után! Bármi lenne, hivjatok! Hahminc, kettõ7egy O8-O7

He...!!! Jó, hogy nyolckor ott. De melyik nap?
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

A nyomozók pedig tették a dolgukat, 5/5-öt nyújtottak ma.

Hajrá nyomozók.

Epyc ebben sajna igazad van. Ha olyan helyzetben látnám a kerómat, hogy épp tolják ki a lépcsõházunkból, akkor ott ugye fel sem merülhetne semi ilyesmi. Akkor kérdezés nélkül.
Ha viszont tényleg több idõ telne el az eltûnés, és a megtalálás között, akkor persze lehetséges a használtan vétele kategória.
Igen vehetek én is használtan lopott alkatrészt. Mondjuk ezt próbálom úgy kizárni, hogy mindig elbeszélgetek az eladóval, hogy minél többet megtudjak a vásárolandó alkatrészrõl. Okés, hogy nem dátumos pecsétes áfás számla, de a semminél több. :S

Jé pont ez volt a 900. hozzászólásom. :D Kihagytam 1 pár évet a fórumon. :)
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
2013-ban pedig Trek-Disco-Tesco lesz. :D

Dagi te nem jössz a presszóba?

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Epyc megnyugtatlak, ha én ott vagyok, tuti nem hagyom Zolinak, hogy kihívja a rendõröket, tanulva a múltkori esetbõl Danival. Tuti olyat adtam volna, azután a szolid kérdés után, hogy : vetted a bicajt, mert nagyon szép".
Én megmondtam, ha összefutok egy bicajtolvajjal, akinél ismerõsöm bicaja van, a ég irgalmazzon neki, mert tuti addig verem, míg nekem nem csordul ki a könnyem a sajnálattól.

az a baj, hogy ritkán van a tolvaj alatt a keró...

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Csoki csapat Trek-en! Kívánhatna ennél is többet valaki? :D
Bringa - Mountain bike: Milka tehénnek öltöznek Brentjensék (2011. március 22.)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Az egy olyan hely, ahol este 10-tõl olyan csuda dolgokat látsz, hogy besírsz, bepurcolsz tõle :D

Kutya: én abban bízom, hogy a nyomozók veszik a fáradtságot és végigvezetik a "szálat" (ki kitõl vette) és elkapják az elkövetõt.

Sajnos csak pénteken és szombaton van ott csuda... :(

A nyomozók pedig tették a dolgukat, 5/5-öt nyújtottak ma.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Na emberek ahogyan Sándorunk irta" bunyóparti "a "sörözõben" , vagy miféle hely az hova megyünk?

Az egy olyan hely, ahol este 10-tõl olyan csuda dolgokat látsz, hogy besírsz, bepurcolsz tõle :D

Kutya: én abban bízom, hogy a nyomozók veszik a fáradtságot és végigvezetik a "szálat" (ki kitõl vette) és elkapják az elkövetõt.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Na emberek ahogyan Sándorunk irta" bunyóparti "a "sörözõben" , vagy miféle hely az hova megyünk?

Nyóckor!

A verekedés 3 kirobbantó mondatból állt: " Mivan,? Mivan? Mivan!?!!!!" :)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Nagybub:reggel 9-kor még havas esõ esett,így maradt az autó.
Igaz nem voltak sokan,de a varázsa akkor is megvolt a dolognak!:)
Ember:szívesen!
Üdv itt Csikóhal!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Súlyos testi sértésért kicsit többet adnak, mint lopásért. De ha valakinek megéri, akkor hajrá!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Epyc teljesen igazad van, sõt nem is ütnék én olyan hamar, mint azt gondoljuk, de remélem a srác aki ellopta, kap majd párat

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Ember, Kutya: azt azért érdemes tudni a történetbõl, hogy aki visszavitte a kerót, az hirdetés alapján vásárolta. Namármost, én pl. Juci retekjét (a zöld Speci Rockhoppert), vagy a fekete Trekemet, vagy a Patai-Szabót, vagy éppen az Enduro SL-t is hirdetésbõl vásároltuk (bár ez utóbbi elõbb még Zsoltnál volt egy ideig:D), szóval elég érdekesen jött volna ki, ha mondjuk Jucit valaki megállítja az utcán és szájba veri úgy, hogy azt sem tudja miért kapta. Lássuk már az érem két oldalát is, ne csak egybõl az öklünkkel gondolkodjunk.

Sõt, EMBER mit szólna ahhoz, ha valaki fogná és irgalmatlanul elverné, mert vett egy LOPOTT villát nem is olyan rég a Bringaexpó ideje alatt........