Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Milyen izomlazító krémet ajánlanátok?

engem az unikum ellazít :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Remélem, a hivatalos átadásra a Nyíregyiek szerveznek egy jó kis "biciklizzük be az új utat!" megmozdulást, amire kihívják a helyi médiát, aztán az elsõ "hopp, telefonfülke..." dugónál jól rázoomolnak, hogy 30 centis kormányszélesség felett ön és közveszélyes az út....

Mai Gáboroknak Bódogat!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Két fiatal bigét....minek kennéd össze magad....hidd el mindennél többet ér.:-)))

Végül is...kellemeset a hasznossal::)Izomlazító krém - szex elõtt és után.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
A buszmegállót csak elõrébb teszik talán majd egy méterrel nem?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Hehe, szép ez a kerékpárút :D Mondjuk pontszerû akadály lehet kerékpárútban (én igyekszem mindig elkerülni azt, hogy legyen ilyen eset. egy gyalogjárdánál mindegy, de egy kerékpáros már sebességgel megy, nem vicces, ha véletlenül elé ugrik egy villanyoszlop, mert épp másra figyelt), valamint szûkítés és elhúzás (nem olyan részletesek az ide vonatkozó szabványok, mint pl. egy autó forgalmi sáv esetében), de ez egy vicc. A fák még hagyján, mert lehet, hogy védett fák és azokat nem lehet kivágni, de a közmûveket mindet ki lehetne hajigálni a mellette lévõ zöldbe, kérdés persze, hogy mennyi pénz van rá (kíváncsi leszek, hogy hogy fogják ezt forgalomba helyezni, már csak azért is, mert ez így baromi veszélyes). Ez a csuda kerékpárút kérem úgy készült, hogy valaki megkapta a geodéziai felmérést, amin volt egy tábla jelkulcs és baszott a tervezõ kolléga kimenni és megnézni, hogy hoppá, ez bizony kétlábú tábla. És ugyanígy kerültek oda a közmû dobozok is. A szétágaztatásokkal egyébként semmi gond nincs, a fákat kerülik ki vele, de ezek a közmû szerelvények és dobozok full gázosak. A buszmegálló várakozóhely a kerékpárútban meg egyenesen a "bazdmeg" kategória. Remélem nem helyezik forgalomba ezt a hulladékot, amíg ki nem hajigálják a közmû dobozokat a zöldbe......

(azt azért még halkan hozzátenném, hogy ilyen szinten beépített részre tervezni kerékpárutat nem egy egyszerû probléma)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás

Nem olyan hülye az Attila.

Én ilyet nem is mondtam. :)
Illetve nem mondtunk.

Kerékpárút Nyíregyháza módra | Criticalmass.hu

Hát ez komolyra sikeredett. A telefon-fülke elfoglalja a kerékpárút 80%-át...
Übereli a mi pirosunkat.
Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás

Két fiatal bigét....minek kennéd össze magad....hidd el mindennél többet ér.:-)))

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Kátrány. Az tényleg megállít pikk-pakk. :) (komolyan)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Harapós? Kool-stop. Vagy felni felflexel, kátrányt neki....:D

Annyira éreztem, hogy megint valami hasznos infoval fogsz elõállni :D De a Kool-Stop nekem is eszembe jutott. Abból ezt érdemes? -> http://www.velvartde...ages/759990.jpg vagy megteszi a hagyományos is? -> http://www.velvartde...ages/Eagle2.jpg

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Boldog névnapot kívánok a Gáboroknak!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Harapós? Kool-stop. Vagy felni felflexel, kátrányt neki....:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Piros Tioga v-fék pofát lehet még kapni valahol? Vagy harapós pofának mit ajánlanátok? Bringapóló keróba kell majd :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Kerékpárút Nyíregyháza módra | Criticalmass.hu

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Nem olyan hülye az Attila.
Egy nyári brutális felhõszakadás alkalmával kicsit "túlóráztam". Hogy , hogy nem, Négyoktáv is ott maradt a boltban. Elkezdett dudorászni, amikor betettem egy kis Jimi Hendrixet. Mondtam neki, hogy lenne-e kedve musicalben szerepelni. -Hát hogy ne!- Válaszolta. Biztattam, hogy ha így folytatja, hazáig Dancing in the rain lesz....
Így történt, hogy az öreg Jimi maradt a vokál.

Amúgy mi csak úgy hívjuk, Cairoli

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 hozzászólás

valami megasztáros gyerek

Azaz! Súlyos egy arc :D

Mr 4 oktáv élõben is nagyon brutális.

Ja az, nem kicsit. Ha jól emlékszem Attila a neve.
A TEVA-t takarító egyik cégnél dolgozott egy ideig, de mostanában nem látom.
A legmókásabb az volt, amikor a szép új személyi porta fölötti egyik 2. emeleti
irodában dolgoztam kora délután, a srác akkor végzett, a kinti bringatárolóból
kilakatolta a binyiglit, a fejhallgatót felcsattintotta, majd ordítva-énekelve eltekert.
Azért gondolom, hogy ordított, mert az ablak zárva volt, autóforgalom is volt,
és az üveg hangszigetelt is valamelyest...
Vigyorogva megbeszéltük az ott dolgozókkal, hogy "igen, ez az a srác, aki volt
a Megasztár válogatáson is". :)

És nemutolsósorban Hepibörszdéj Csipisznek! :)
Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Errõl van szó.

Köszi :)
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Apropó tekerés! Szombaton hegyekbe lenne kedve valakinek? (Autóm most nem igen lesz...)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Azért megjegyezném, hogy nagyon nem mindegy, ki mennyit és hol teker azzal a bicajjal...
Városban tuti kibír 100 esztendõt is, de láttam én már törött "CK"-t is. ;)

Ott a pont:-)
Tudjátok én egy hülye cuccbuzi vagyok, de a büdös életbe nem adnék többet annyi pénzt egy CK alkatrészért. Az elsõ agy- egy csõ, meg két csapágy, na bumm. A hátsó agy- nekem tetszik a hangja, de a forgása , meg az ellenállása már nem a szívem csücske. Én még akkor vettem amikor más nem csinálta a színes dolgokat. Ma már minden félét lehet kapni, féláron, jó minõségben, Szóval pimpelni ma már olcsóbb. Pillanatnyi áramszünetre fogom a CK vásárlásomat. A kormánycsapágy meg pláne nem az az alkatrész amelyik megérné az eredeti árát (számomra). Forgattam párat már, nem éreztem jelentõs különbséget a Cane Creek-em között. A színe és a külseje viszont príma, ha valaki megveszi, mert ütõs a vázába- én nem fogom megvetni:-)
A CK dolgokat meg persze ugyanúgy karban kell tartani, sõt. A hátsó agyamat rendszeresen szervizeltetem, mert kiderült kívánja a szervezete a törõdést. Még szerencse, hogy a célszerszám, a spéci olaj és a szakértõ kéz városunkban van, mert különben nagyon anyáznék a macerás karbantartás miatt.
Lassan tavaszodik, lehet hegyen tekerni, tegyük tönkre a szép alkatrészeinket.:-)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Szerintem itt már mindenki csinált olyan "bevásárlást" amit tudnánk áldani/kitárgyalni..felesleges egymást hergelni.
Ez olyan dolog,hogy ki hogy szereti a palacsintát ;)
Az alap az ugyanaz,csak más a külcsíny.

Mazsi nem látlak Apeldoornban :)

Csipisz meg nagyra nõjjön,akárcsak Dagi hasa :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi