Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Szia Csikóhal!
Találsz itt mindenféle embert magadnak,kicsi,nagyot,szájhõst,szineset,meleget,divatbiciklist...
Szóval simán elférsz közöttünk :)

Zotya: én is szûz voltam a macskán,akár Korcs,és még páran..
Társamra sem panaszkodom,sõt Buchura sem.
Néhol kellett egy kicsit agyalni,de nagyon jó ötlet volt ez a DKV..
Jó volt ez,pörgõs,keresgélõs,mókás.
Nem inkább te kombináltad túl magad? :)

Ha szabad leszek elsején,megyek,és mint öreg kitûzöm a régi világ letûnt Munka Hõse érmem is ;)
(fõleg ha megint én húzom a fiatalságot :D )

Kibaszott nagy ahogy a cruiser elsõ kereke fordul...!
Úgy látom minden keró tele van finom kis részletekkel,nagyon hasznos,érdekes kis oldal.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
egy kis érdekesség:
www.ollierkkila.com

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Szia csikóhal!

Tisztességes ember vagy úgy látom. :) Korrekt a bemutatkozásod (nagyon ritkán mutatkoznak be az idetévedt emberek).
Honnan jöttél?

Röfi vagyok a topik mormogija. :)

csikóhal

csikóhal

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok!
Zsolt vagyok, nemrég költöztem Debrecenbe és bicós társakat keresek. Elsõsorban terepre mennék szívesen, de az országutat sem vetem meg.
Egy treking meridám és egy Epik 50-es MTB-n van.

Válaszotokat elõre is köszönöm

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Decathlont nem a corával szemben akartak építeni?

Akarták... nekem jobb lenne a 47-es mellett (Mikepércsi), közelebb van:-D De ez sem 100%.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Tegnap este már elkezdtem, de a kalapácsos ember volt a gyorsabb, most meg sok a tennivaló! :) De ma meglesz!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Decathlont nem a corával szemben akartak építeni?

Zozó: én mindent egy oldalról nézek, az enyémrõl. És való igaz, megmondom ami a fejemben jár, és ez néha nem tetszik, emiatt könnyû velem összeakadni. Ezt már tárgyaltuk egy párszor. Kálmánnak meg fityisz!:D

epyc: írjad má!:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Decathlon Debrecenben!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Csipisz !

Jó lenne ha már megint nem 1 oldalról néznéd a dogokat! Túl elfogult vagy !

Megszokott dolgok , megszokott helyen ....... . Ha én rendezek Ebesen egy ilyet és nem fogod érteni , azt megnézem ,mert akkor nem velem lesz a probléma. Úgy kell ránézni egy rendezésre, hogy minden szempontból jó legyen idõjárás , emberek , feladatok , bringák , szórakozás.

Most már értem Kálmi miért tud "összeakadni" veled!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Én mint szüzike, mondhatom, hogy nekem bejött Buchu alleycat-je. Jobb volt egy társsal (Lecsa nagyon gyengéd és megértõ volt), átesni az elsõ aktuson. Egyedül kicsit pislogtam volna.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
ix0s Röntgenmacskáján én is kitekertem a reptérre szakadó esõben, sötétben, majd lámpával keresgetni azt a rohadt letépendõ cetlit :D Az nem volt egy egyszerû menet, egész nap kaptuk az égi áldást :) Lassan kezdem azt hinni, hogy ahol ix0s megjelenik, ott tuti ronggyá fogunk ázni :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Jaja. Ez egyértelmû, nem egyszer alkotunk alkalmi csoportosulást pl szélárnyék, vagy megbízható navigáció végett.... van, aki egy telefonnal elintézi a repteres kirohanást, ha neki úgy jobb, tegye. Mi kitekertünk, mert jó játék volt, és mert a szervezõ is kitekert...:D aki arc, az egyedül is arc, de az igazi félistenek ki tudják használni a szabályok nemlétét...:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
zozo: nem volt ez olyan vészes szerintem! Nekem nagyon tetszett és azért a Páros Város Járós címbõl lehetett sejteni, hogy Buchu ketté fogja szedni a csapatokat! Nem mindig a papíron leírt megoldás az EGYETLEN megoldás :) Én pl. leleményes voltam (más országokban ezt gusztustalan csalásnak mondanák:D), beálltam egy 3-4 fõs csapatba a GPS feladatnál és csak õket követtem egy darabig, majd amikor kezdtek eltévedni, akkor szedtem elõ a papírt és találtam/találtuk meg az utolsó 2 számjegyet a telefonszámon. A feladatban nem volt kikötve, hogy egyedül kell megoldanod a DKV, vagy GPS feladatot és ha nem tiltják, akkor onnantól kezdve az engedve van ;)

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

Halihó

Neked is van országútid?

Nem sajna nincs. Montim van. Én is ki akartam menni a nyitóra, de totál kiment a fejembõl...
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Zola: többnyire balról jobbra, fentrõl lefelé olvasunk, így az elsõ a bal felsõ lehet csak. Egyet én is benéztem, de lehalásztam Dagit...:D Amúgy a másik feladatsor egyszerûbb volt, de ott többen beszopták (pölö Kutya...:D) Az utolsó beérkezõ is megvolt világosban.

PVJ: A debreceni páros - Skidmark

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Szasztok!

Nem futottam be, mert az elsõ része nagyon tetszett, de a második számomra nem volt elég megfontolt, így kiszálltam! Nem a Bucsú hibája, de nem volt kedvem visszaesni a betegségbe, miközben fejlámpával bolyongok a feladat megoldásán ötölve.
Utólag, már csak azért is meg akartam csinálni kocsival, de úgy is besültem. Jó tanuság, hogy milyen hibákat nem szabad majd ejtenem , ha csinálok egy kóbormacskás szórakozást.
Még nyáron talán neki lódultam volna, és talán éjfélkor befutok a feladat megoldásával, bár a társam(akit amúgy így cserben hagytam) tel. számát sem tudtam, hisz minek, ha páros meló lesz?! Na mindegy !
Egyszóval jó volt, de hülye azért nem vagyok , csak hogy egy "közkedvelt " szlogent említsek.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Neked is van országútid?

Pókmalac
Fixi

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

A mai esõs idõ ellenére jó versenyt láthattunk!Évadnyitó 2011. - 2011.darts.fotoalbum.hu

Köszi a fotókat.
Tényleg takony egy idõ volt. Én is csak 1 órát tekeregtem :S
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Mi is köszönjük a mai délutánt, remek volt. :)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Birom az ilyet..ez 2008-ban nem volt hír,csak most?

Jó volt a mai délután,köszönöm mindenkinek,jól éreztem magam! :)
Mónár befutott már?

Darts:legalább kitekertél?
Nem voltak valami sokan..

Pókmalac
Fixi