Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Csak egyet tudok érteni Kutya.7-el. Okés, hogy nem vagyok nagy darab, de ha látnám a saját kerómat másnál, az elsõ dolgom 1 kérdés lenne, a második pedig egy mozdulat, aztán még 1 és még 1 és még 1...
Ha a rendõrök meg kérdeznék, akkor az úgy kezdõdött, hogy én csak visszaütöttem :D ;)

Csirelli szerintem jár 1 sör Zozobának :D
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Élménybeszámolóra és sörre/bambira várunk Zolival mindenkit a Sadaqahba (Piac utca, Lucullus udvarában balra hátul) este 8 után! Bármi lenne, hivjatok! Hahminc, kettõ7egy O8-O7

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Szegény, alá szaladt a pofonnak úgymond :D Zozókám, te nagyon jól kezeled az ilyen szitut, gondold el, ha Kutyával fut össze szerencsétlen :D

Epyc megnyugtatlak, ha én ott vagyok, tuti nem hagyom Zolinak, hogy kihívja a rendõröket, tanulva a múltkori esetbõl Danival. Tuti olyat adtam volna, azután a szolid kérdés után, hogy : vetted a bicajt, mert nagyon szép".
Én megmondtam, ha összefutok egy bicajtolvajjal, akinél ismerõsöm bicaja van, a ég irgalmazzon neki, mert tuti addig verem, míg nekem nem csordul ki a könnyem a sajnálattól.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Öööö azért nem kell kapásból verekedni, mivel lehet szerencsétlennek csak továbbpasszolták jópénzért!

freeride77

freeride77

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Szegény, alá szaladt a pofonnak úgymond :D Zozókám, te nagyon jól kezeled az ilyen szitut, gondold el, ha Kutyával fut össze szerencsétlen :D

Honnan tudod? Lehet zozo is lekezelte a tagot 1-2 fülessel. Én kinézem belõle. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

"Márpedig ilyen állat nincs " mondta egy bácsika egy szakállas történetben! De van !!!!! Ma reggel bejött hozzám szervizre az 1 éve elopott
Csirelli féle Phixys!!!!!
Részleteket munka után! Most mind a ketten a rendõrségen vannak!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

csikóhal

csikóhal

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!

Holnap délelõtt lenne kedve vkinek tekerni egyet vmerre?
Terep-aszfalt, teljesen mindegy.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Üdv. Csikóhal!

Lám Röfi egybõl jelzett mint megjósoltam neked!

"Márpedig ilyen állat nincs " mondta egy bácsika egy szakállas történetben! De van !!!!! Ma reggel bejött hozzám szervizre az 1 éve elopott

Bakker részleteket majd kipostolom a bringabuzira! Ez mekkora már!
|<-------------------------------Ekkora---------------------------------->|

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

ha a tolvaj adta be, akkor ez epic fail!

R u talkin' to me? :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
ha a tolvaj adta be, akkor ez epic fail!

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Üdv. Csikóhal!

Lám Röfi egybõl jelzett mint megjósoltam neked!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
A Decathlon amúgy nem a reptér mellett lesz. Csak gondoltam szólok már :)

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Helló-belló, ahogy Kula bácsi mondaná! Jééé mennyi állat gyült itt össze! Hehehehehe!

Csak a magad nevében beszélj, te! :)

Üdv Zsolt! Vannak itt igazi hegyikecskék és aszfaltbetyárok is. Itt a tavasz, úgyhogy biztosan fogsz találni társakat hegyre is meg aszfaltra is.

lewike

lewike

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Egy kis gyönyörûség poton pénzért!
Carbonnal a mosógép is tovább él.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Sziasztok!
Zsolt vagyok, nemrég költöztem Debrecenbe és bicós társakat keresek. Elsõsorban terepre mennék szívesen, de az országutat sem vetem meg.
Egy treking meridám és egy Epik 50-es MTB-n van.

Válaszotokat elõre is köszönöm

Helló-belló, ahogy Kula bácsi mondaná! Jééé mennyi állat gyült itt össze! Hehehehehe!

Mi van?
Az akkor már nem lesz Decathlon, csak szemétdomb!

Egyébként a cikkben Decatlont írnak Decathlon helyett, lehet ez valami kínai utánérzés, mint a Panasonic-nak a Pamasonic vagy Panasonik;-) Vagy egyszerûen béna a cikk írója, bár lehet csak Paliról vett példát.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

De legközelebb, és Levi most szólok, legalább olyan AC-t akarok, mint a DH AC- volt, hogy meghaljak a végére :)

Háháhá, olyat tõlem is kaphatsz, válogass: sár, vagy homok? Persze mindkettõ érne a küllõk feléig...:D
És még a városból se mennél ki! (Lásd: János....)

Liliomnak meg gratula, jól nyomta!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

ESTI MESE
"Dórika fölkelt. Megreggelizett – persze, hogy bringásreggelit evett! merthogy pont akkor volt a bringásreggeli, és a többi bringás is eljött. Felvette a cipõt, nadrágot, sapkát, sálat, kesztyût – persze bringáskesztyût –, sisakot; felültek, mindenki a saját biciklijére, Anna már az ablakból integetett. (Most ketten mentek mamával, mert máskor mama Annával is szokott ketten menni.) És akkor kimentek a kapun és nagyon gyorsan mentek az eliketre. A többi bringás már nagyon várta. Ekkor meglobbant a zászló. Akik kívül voltak, nagyon hangosan kiabáltak, hogy hajrá, hajrá!!! Végül Dórika nyert. Én nagyon örvendett az egész társaság. Kapott egy kulacsot, egy csokit, egy érmet. Nagy boldogan ment haza. És az ablakból kiabált Annának, hogy én gyõztem, én gyõztem, én, én, ééén!"
Liliom
:)

[IMG][IMG]http://kep.psharing.com/507428.t.jpg[/IMG][/IMG]

[IMG]http://pvjalleycat.debrecenibringasok.fotoalbum.hu/?get=/viewlarge/pictureid/14653905[/IMG]

pvjAlleycat

Bajnoknak születni kell!
Twelve times ironman

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Decathlon Debrecenben!

Mi van?
Az akkor már nem lesz Decathlon, csak szemétdomb!
Twelve times ironman

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Hali

Eszter: A lányaid még sok gondot fognak okozni neked ahogy látom :)

Mazsi: ezekért a bicajokért, most megérte, a részleteket bámultam én is, mert nagyon komoly kis kidolgozások lapulnak.

Zoli: Aki bosszankodhat, az én vagyok, mert igaz hogy szerettem az anyatejet, de hogy 26 évesen szopjak ....nyugi, ez így volt jó ahogy volt, megtanultam, ahol GPS feladat lesz, ott én hazamegyek.

De legközelebb, és Levi most szólok, legalább olyan AC-t akarok, mint a DH AC- volt, hogy meghaljak a végére :)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
ESTI MESE
"Dórika fölkelt. Megreggelizett – persze, hogy bringásreggelit evett! merthogy pont akkor volt a bringásreggeli, és a többi bringás is eljött. Felvette a cipõt, nadrágot, sapkát, sálat, kesztyût – persze bringáskesztyût –, sisakot; felültek, mindenki a saját biciklijére, Anna már az ablakból integetett. (Most ketten mentek mamával, mert máskor mama Annával is szokott ketten menni.) És akkor kimentek a kapun és nagyon gyorsan mentek az eliketre. A többi bringás már nagyon várta. Ekkor meglobbant a zászló. Akik kívül voltak, nagyon hangosan kiabáltak, hogy hajrá, hajrá!!! Végül Dórika nyert. Én nagyon örvendett az egész társaság. Kapott egy kulacsot, egy csokit, egy érmet. Nagy boldogan ment haza. És az ablakból kiabált Annának, hogy én gyõztem, én gyõztem, én, én, ééén!"
Liliom
:)

[IMG][IMG]http://kep.psharing.com/507428.t.jpg[/IMG][/IMG]

[IMG]http://pvjalleycat.debrecenibringasok.fotoalbum.hu/?get=/viewlarge/pictureid/14653905[/IMG]

pvjAlleycat
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)