Mint valami Brazil szappanopera. Elég lekövetni a kapcsolati szálakat
Amúgy mire jó ez a villa? Ez valami annyira szipcsi-szupcsi, hogy érdemes beszerezni? Ránézésre pofonegyszerû a mûködése és gondolom a szervizekben is halmokban áll hozzá az alkatrész (iróniát az i betûnél...)
Valami ilyen lesz belõle (persze csak elvi síkon):
For freaks only - My Bike - Mountain Bike Review
Ami eddig van:
AMP villa
Chris King kormánycsapi
Tuni Mig 70 Mag 160 gyári Tune Standard (vagy classic...) kerékszett Dt 2,0-1,5-2,0 Mavic 717
FRM DP 4 ipari csapágyas fék-fékkar
Magellan Pyxis Ritchey Nitanium csöves váz 98-99-bõl (nem emlékszem pontosan)
Ritchey WCS nyeregcsõ (zsír új, de eladó, mert szerintem rövid lesz a nyereg miatt)
SLR nyereg
Truvativ Stylo ISIS (44-28 vagy 29) Ki akarom próbálni a 2 lánctányéros meghajtást. Tapasztalatot szívesen olvasnék...
Acor 100 gr-os stucni (sajna oversize, de ez van itthon és kurv@ könnyû)
Maxxis flyweight 330 gr-os gumik
xtr hátsó váltó (régi szürke)
LX elsõ váltó (korhû még Japán gyártmány)
LX váltókar (mert ez van itthon)
Beszerzés alatt egy 120 gr-os PRO oversize kormány.
Ha valakinek van esetleg titán kormány-stucni-nyeregcsõ (400-as nál nem rövidebb 27,2-es titán vagy KCNS v Thomson) esetleg xt-xtr váltás (9-es) az dobjon egy üzit.
Nem ilyen kerót terveztem a vázból, csak böngészgetek az apróban és mindig beleszeretek valamibe valami meg csak úgy volt itthon...
Az AMP egyébként Lukács Mártoné volt. Egy Santa Cruz SS-be volt berakva sok Paul cuccal együtt. Az a fék... szerelem elsõ látásra.
A 8 alu csavarból egyébként 3 van beragadva. Arra is gondoltam, hogy egy nagyobb Torx-ot bele, és az nem tud elforogni. Illetve egy kombinált fogóval meg lehetne fogni a csavar szélét, és letekerni (az alu szerintem elég puha megfogja azt; nem baj ha szétmegy van pót pont 3 ). Mindenképp szét szeretném szedni, mert a csillapítást ki kéne pucolni. Ki tudja hány éve volt. Csak attól félek h beletörik a menetbe a csavar. A többi le volt kenve valami-féle fehéres száraz anyaggal. Talán Röfi említett korábban valami fagyasztást. Az mi? Még nem hallottam róla.
Morgós rész: hogy mi az I$ten faszáért kell aluból csavart tenni olyan helyre ahova kurvára nem való. Több vele a szopás mint a súlynyereség!