Jó rendben!
Elkészült kb 700 méter hosszan egy új kerékpárút a Szabó Lõrincen!
Na én erre járok minden nap. Az egy nagy rakás fos! Arra ítélném a tervezõt hogy ott menjen minden nap. A kórház felõl nem lehet rendesen rámenni, mert a reggeli csúcsba át kell menni a szembejövõ sávon. Aztán kb 40-50 m után jön a körfogalom, ahol megint át kell bumszlizni ezúttal 2 sávon. Jobbaknak még le is kell szállni (mert csak akkor van elsõbbséged zebrán, ha gyalogosan vagy!). Aztán még kb 2 átkelõnél kell átmenni (mindezt kb 70 m-en belül) ahol a padkák akkorát ütnek, hogy rendesen a gumim majd letépi a sárvédõt, majd számomra az IT felé megszûnik a keróút, mert elvezetik a miller negyed felé. Mindehhez hozzátéve azt, hogy normális haladás ugye teljességgel lehetetlen rajta a folytonos átkelések és a nagy döccenõk miatt.
Kb 2x mentem rajta, és nem tudom, hogy ki tervezte a nyomvonalat, de forintonként kéne rajta leverni azt az összeget amit ezért a fos munkáért felvett.
Szeretném hangsúlyozni, hogy mindez privát vélemény volt. És egy szóval sem mondom, hogy én jobbat csináltam volna, de legalább nem csinál(tat)tam volna oda és olyat, ami szar. Ennél értelmesebben is el lehetett volna költeni azt az adót, amit befizettünk.