Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

+ Csipisznek mert õ tapasztalt és megkímélt attól hogy ott rontsam a levegõt, ahol én vagyok a leghülyébb :D )

Nem próbállak mentegetni, csak úgy szólok: ez nem így van.:D
Továbbra is tartom, hogy nem látom a felhasználási területet, amire az ilyen bicajok valóak. Kivéve egy 200 négyzetméteres nappaliban kiállítva, mint dekoráció persze.
Azért sok szerencsét hozzá.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Sörkör: EMBER: Azért tudod, hogy egy jó bicajt jól is kell tekerni. ;)

Jó persze tudom itt csupa Európa és világbajnokok osztják az észt :) Megyek én amennyit tudok. Mehetnék többet is ha tudnék.
Na de a lényeg a lényeg.
Köszi Zoli a konzultációt. Oly csoda dolgokat hallottam csak tátottam a szám. Visszafele forog a csavar....
A végén azért nem kell oly drasztikus módszerekhez folyamodnunk. Belevertem a beragadtakba torxot, és azt forgattam el. Mûködött. 3-ból 2-t sikerült így kiszedni. Csak egyet vertem szét nagyon, de annál meg a megfogom a peremet egy jó recés fogóval trükk jött be. Nem volt egyik sem rágyógyulva, csak meg voltak szorulva.
Szóval köszönöm mindenkinek (Röfi, Korcs, Kocka, Zoli és remélem nem hagytam ki senkit + Csipisznek mert õ tapasztalt és megkímélt attól hogy ott rontsam a levegõt, ahol én vagyok a leghülyébb :D ) aki segíteni próbált.
Lecserélem õket jó kis rozsdamentesre.
Zoli amint tudom viszem vissza a torxot. Vendégem vagy 1 sörre ;) Mondd milyet szeretsz.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Sörkör: Én még nem voltam ezen a rendezvényen és a sört sem komálom, de annyian mondták, hogy milyen jó így idén el szeretnék menni.
Nevezés 3500Ft, de ezért lehet jócskán sörözni.
Csapatverseny, tehát nem kell egyedül iszogatnod! Debrecenbõl busz indul, minél többen vagyunk rá, annál olcsóbb.

Peter1001: Régi (csavaros vállas, hidas) villákat is lehet széelsebbre bügykölni. (Nekem most pont :) van egy ilyen itthon.)

EMBER: Azért tudod, hogy egy jó bicajt jól is kell tekerni. ;)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
köszi!

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

ez dema micsoda?
nem tudom elolvasni

Tessék:Cykl.cz :: Vittaro - Katalog kol 2007

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
na!

a laktanya meg a gazdagtelep között is építik a keróutat

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
ez dema micsoda?
nem tudom elolvasni

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ahhoz nyugodt körülmények kellenek! konzultáció az lehetséges!

Mónár közvetlenül villaszerelés elõtt:

Feltöltött kép

:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Lesz keróút Pallag irányába is...

Azért nem biztos,hogy hõlégfúvóznám azt a vellát :(

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Hohohóóó!

Lassan az agyarakkal, nem mondtam , hogy be is tudom vállalni pl. erre a hétre! Ahhoz nyugodt körülmények kellenek! konzultáció az lehetséges!

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Valaki csavar ügyben segítség? Fagyasztásos technika felfedése?

Az utcánkban lakik egy srác, aki profi módon foglalkozik a beszakadt, begyógyult csavarok kiszedésével. Van valami spéci betét készlete is, amivel megoldja a menetet is. Úgy tudom ebben az esetben nem kell menetet vágni. Ha gondolod rá tudok nála kérdezni. Az ár a csavar hosszától és az átmérõtõ függ tudomásom szerint.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Tessék már egy kicsit pontosabban fogalmazni,kedves sporttárs!:D
Az a dízel már 429 forint a Mikepércsi úton a "HAZAI" kútnál!

Olcsójános vagyok, a Balmazújvárosi úti J és J-nél tankolok, ott néccátizenhét (volt még hétfõn) ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Fú köszi. Most hogy leírtad mindkettõt szeretném elkerülni :)
Meló után ha nem kell túlóráznom megpróbálok beugrani hozzád.

Na, ezért nem mondtam én inkább semmit.:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Tessék már egy kicsit pontosabban fogalmazni,kedves sporttárs!:D
Az a dízel már 429 forint a Mikepércsi úton a "HAZAI" kútnál!
Csak most szólok,hogy erre a januári áfa emelés még 6-7 forintot fog rátenni,és még addig amit emelnek...lesz vagy 450 forint...
De mondok valami jót is:Kerékpárút épül a Böszörményi úton – Debrecen hírei, debreceni hírek

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Fú köszi. Most hogy leírtad mindkettõt szeretném elkerülni :)
Meló után ha nem kell túlóráznom megpróbálok beugrani hozzád.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Felhevíted hõlégfúvó, vagy forró vízzel az egész cuccost, és a csavart kitakarva fagyasztó spray-vel lefújod. A többi környezõ anyag ne kapjon a hidegbõl. A fizika törvényei alapján összébb kellene ugrania a csavarkának és akkor, a fehér menetfixáló( már ha az nem oxidáció) anyag nem lesz olyan keményen fogós, és elvileg ki fogod tudni tekerni a csavart.
A másik , hogy beleszakad a feje , megfúrod és újra menet fúrod! Ha mondjuk 4-es a csavarod akkor 3,5-ös fúróval, és újra 4-es menetfúróval. Szar meló de legalább van esélyed! Országutinál így jártam a nyeregváz csavarral, csak ott volt helyette másik csavar, így elég volt lefúrni!

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

EMBER: durván szép az a keró és ahogy látom, jó úton haladsz ;) Hajrá, csak így tovább!

Köszönöm. Igyekszem. Csak a pénztárcám szab határt :D

Valaki csavar ügyben segítség? Fagyasztásos technika felfedése?
Just for fun.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

A te ótvar vackodon sincs... :D

A városin van! Az teljesen KRESZ kompatibilis. Hegyre meg nem járunk 420 forintos dízel üzemanyagár mellett. ;)

EMBER: durván szép az a keró és ahogy látom, jó úton haladsz ;) Hajrá, csak így tovább!

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Az AMP és hasonló villák pont nem a merevségükrõl híresek... Hagyományos villa miért nem jó a rekuba?

Az elsõkerék hajtás miatt. A racsnisornak és a váltásnak helyet kell csinálni benne. Ennek a rugózás része adott, csak a szárakkal kell variálnom. A monti villánál viszont pont a rugózott részt kellene faragni. Kivitelezhetõ, de jóval körülményesebb.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Az AMP igaz hogy nehéz, és hajlamosabb a kikopásra de masszív, olyan mint egy monti teló.

1230 gr (tegnap mértem) Ez szerintem annyira nem nehéz monti villák közt.
Just for fun.