Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Háj!
Nagybátyámnak kéne görgõ nem csillagászati áron (hogy ez mit takar, fogalmam nincs). Ha esetleg van valakinek ne tartsa magában. Nem szabadgörgõ kéne, hanem a kerékbefogatós.
köszipuszi

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Húúúha !

Korcs, Te aztán tudsz kérdezni! Bicikli és Tepertõ is van eladó! Haza kell csörögnöm, hogy még több zsirnak valót süssenek ki! Hány kilóval többet sütessek ki?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Jó napot jó szurkolást!
Már ha útfelbontásról van szó:D

Coldi , mostantól vagyok elérhetõ, eddig kucu gyilkossági ügyben voltam távol! Én magamnál bankolok és kilóg a sejhajom, ezt kirabolni elég nehéz!

BRNO? Kinek hogy lesz?

Tepertõ van? Eladó? Bicikli!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Ne legyél feszült emiatt Soma, majd este kifutjuk a felesleges gõõõõõzt! ;)

(mielõtt bontanának, elõbb építsék már meg:D azzal lesz inkább gond;))

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Brno lesz....

Akkor biztos ezért van a vasútnál,hogy az EU-s pályázatoknál még a garanciális munkákat sem végzik el,
így a pár éve megépített pályák tele vannak lassújelekkel ;) (arról nem is beszélve,hogy a cégek egyrésze már nem létezik,legalábbis papíron)
(azért szerintem fognak bontani :) )

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Jó napot jó szurkolást!
Már ha útfelbontásról van szó:D

Coldi , mostantól vagyok elérhetõ, eddig kucu gyilkossági ügyben voltam távol! Én magamnál bankolok és kilóg a sejhajom, ezt kirabolni elég nehéz!

BRNO? Kinek hogy lesz?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Fizikailag látom el az embereket ilyen finomságokkal. (: Lehet jönni érte! Ha kell még szóljatok, de ami volt az elfogyott.
Cím Kolónia Utca 25. 17_30 ig leszek itt.
Utána Ótemetõ utca 21. 10 es csengõ.
Számom: harmincas/366 ötvennyolc-nyolcvan4.

Ma átbattyogok az Ótemetõ címre a maszkért! Köszi!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

durci

durci

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Hello! Németországban voltam a csüt-vasnap tehát ma esetleg érte tudok menni. Telefonszámot felírtam, hívni foglak! Köszi a türelmet

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Halihó

Csak az a "kis 11%" is elég nagy összeg,és engem nem az bosszant ezekben az ügyekben,hogy ki mennyit keres(legyen mindenki pofátlan,legfeljebb nem kap semmit),hanem az,hogy általában el sem végzik becsülettel a melót.Legyen az akármilyen felújítás,ujjáépítés,fõleg ha EU-s,akkor nagy pénz,nagy lenyúlás,ez a gondolkodási elv,látom a vasútnál is.. :)
Le merném fogadni,ha elkészül a pálya,átadják,fél éven belül valahol valamiért már bontani fogják!

Ebben az esetben ezt most nagyon rosszul tudod. Pont amiatt, hogy EU-s pénz, emiatt nem lehet pénzt "lenyúlni" és emiatt gond, hogy mínuszos áron vállalták el a munkát (csak érdekesség képpen, a "normál" ára ennek a villamosépítési munkának olyan 10 mrd forint. ezzel szemben õk adtak 7,5-öt. kérdés?). És azt is rosszul tudod, hogy felbonthatják, mert nem és ennek nagyon keményen utána is néznek. Újabban bizony az EU által finanszírozott projektekhez nem lehet hozzányúlni bontási szinten. Ezt már csak onnan is tudom, hogy településeken belül, ami utakat tervezünk és kapcsolódik bármilyen EU által finanszírozott építményhez (pl.: buszmegálló, szennyvíz átemelõ, járda, kerékpárút, stb.), ahhoz nekünk kell igazodni és semmilyen bontással nem járhat. Nagyon, de nagyon odafigyelnek erre.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Csak az a "kis 11%" is elég nagy összeg,és engem nem az bosszant ezekben az ügyekben,hogy ki mennyit keres(legyen mindenki pofátlan,legfeljebb nem kap semmit),hanem az,hogy általában el sem végzik becsülettel a melót.Legyen az akármilyen felújítás,ujjáépítés,fõleg ha EU-s,akkor nagy pénz,nagy lenyúlás,ez a gondolkodási elv,látom a vasútnál is.. :)
Le merném fogadni,ha elkészül a pálya,átadják,fél éven belül valahol valamiért már bontani fogják!

Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

én nem vágom, hogy itt ki kivel van, de hogy a kisember szív a nagyok miatt, abban biztos vagyok ismét

magyarországon élünk, nem?

89%-ban az EU állja a költségeket, a többi meg önkormányzati forrás. Ez utóbbi inkább a "mi pénzünk".

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Na ezért nem halad a munka a 2-es villamos vonalán...:DISZ: Hol a pénz? – Debrecen hírei, debreceni hírek
Nem értem,hogy miért nem lehet közvetlenül annak kifizetni az elvégzett munkát aki megdolgozott érte!
Semmi szükség ilyen közvetítõkre akik csak lenyúlják a pénzt!

én nem vágom, hogy itt ki kivel van, de hogy a kisember szív a nagyok miatt, abban biztos vagyok ismét

magyarországon élünk, nem?

viszont kinyitott a nagyerdei koripálya! :D

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Zozó, holnap vihetek elsõ kereket centrírozni?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Na ezért nem halad a munka a 2-es villamos vonalán...:DISZ: Hol a pénz? – Debrecen hírei, debreceni hírek
Nem értem,hogy miért nem lehet közvetlenül annak kifizetni az elvégzett munkát aki megdolgozott érte!

Õ nem közvetítõ, hanem az ATK (Arcadom-Tóth-Keviép) konzorcium tagja. Magyarán õk hárman nyerték meg a melót, egy pályázóként. Ez az egész amúgy már akkor tudható volt, amikor megnyerték a munkát, csak most pukkant ki a lufi.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Holnap reggel 8-kor lõtér+Bököny a Vezérrõl.
Twelve times ironman

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

De neki ám! ;) Remélem készítesz pár fényképet róla és leméred pontosan a méreteit, hogy itthon is csinálhassunk egy ilyet! :D

Innen lennének még csak nagy elszállások.. :D

Pókmalac
Fixi

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Sziasztok,

Páran még nem jöttetek a maszkokért. Holnap nem dolgozok és az Ótemetõ u 21 szám alatt leszek elérhetõ. Számomat korábban leírtam már.
Ha valakinek véletlenül nem kell, mert meggondolta magát akkor szóljon. Nem akarom tartogatni!!
Epic
Titty
mcsontos
Durci
Gergõ
Nitr-O

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás

Igazad van Korcs, de Pumpiban biztos nincs semmi üzleti érzék. ;)

Bezzeg benned....

:)

ez olyan Levinek való lenne :)

Red Bull Mini Drome Glasgow 2011 -- Bikesport Videos -- Red Bull

két hét mulva itt lesz Gentben :D

De neki ám! ;) Remélem készítesz pár fényképet róla és leméred pontosan a méreteit, hogy itthon is csinálhassunk egy ilyet! :D

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Zozo, nagyon fáradt lehetsz :-) Pisti szerint ha bankot játszol, akkor könnyen kirabolhatnak.