Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Szia Hulp.
Megértem a nagy kiadás után, illetve ez az idõ már tényleg nem a legjobb ehhez a sporthoz, mert kiizzadsz, aztán meg átfúj rjtad a hideg "menetszél".
A kocsidhoz:
- az új autókat futómûállításra kell vinni, mivel gyárilag nem kapnak finomhangolást, egyszerûen azért, mert nagyon idõigényes
- A legtöbb autó hátsó futómûve nem álítható, illetve az elsõ futómûnél sem lehet a legtöbb kocsin dõlést állítani ( ezek szernt a Tiéden sem )
- a hibát - azaz a dõlést nagyságát kompenzálni lehet azzal, ha az összetartást nem a gyári értékre állítják, hanem a limiten túlra. Értem ezalatt, hogy negatív dõlés ( azaz terpesztés ) esetén nagy kerékösszetartást állítanak be, pozitív dõlés estén pedig nagyobb széttartást
FÉLREKOPOTT GUMIKKAL NEM IS SZABAD FUTÓMÛVET ÁLLÍTANI!
Melyik oldal kopott? Gondolom, hogy a belsõ.
Ami okozhatja még:
- kopott szílent blokkok
- kopott gömbfej ( rángasd meg a kereket, annak nem szabad kottyania ( oldalt fogd meg, és ki - be mozgasd )
Vidd el a Sék-hez, amikor vettél új gumit, õk nagyon értik a nem megfelelõ dõléshez tartozó, összetartás állítást.
Az én kocsim ültetve van, és negatívban állnak a kerekeim, ezért a gyári érték 3x-a a kerékösszetartásom, azóta nem eszi a gumit!
Mekkora gumi kell a kocsidra?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

Mi újság veletek amúgy? Hulp? Rég láttalak.

Velem semmi extra. Lassan már azt sem tudom, hogy kell bicajozni. Ez az idõjárás nem nekem való már, legalább is ami a bicajozást illeti. Meg most hétvégén amúgy sem értem volna rá.
A nyári bicajos kiadás után (ugye a törött agy) újabb sokk ért. A kocsinak a futómûbeállítása rossz, ezért az egyik elsõ gumit annyira elkoptatta, hogy kuka. Bár a másik oldal még neccesen jó lenne, de igazából illene mindkettõt cserélni. Újabb 50e Ft minusz. Ráadásul ma elvittem futómûállításra, és kederült, hogy a rossz értékkel nem lehet mit csinálni, mert az nem állítható. A kerékösszetartás sem volt a legjobb, azon most állítottak, szóval talán nem fogja ennyire koptatni a gumit, de a kerékdõlést sajnos nem lehet tökéletesre beállítani. Mondjuk nem nagy az eltérés, csak 0,09 fok, de ezek szerint ez is számít. Gyanítom, hogy nem gyárilag rossz, szóval ennyit a magyar utakról.

Tomi, ne siesd el a bicajvásárlást, tuti lesz jobban megfelelõ is. És most úgyis jön a tél, nem lehet annyit bicajozni. Tavaszra legyen meg, az a lényeg.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nyomjatok a nevemhez egy lájkot légyszi .)
Tegnap éjfélig 13... | Facebook
kösziii!

elöször asszem az oldalt kell lájkolni.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

Nekem jo akkor azzal :)

akkor 10:40 kocka???:)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Cseresznye!!!!
holnap a 11:08-as vonattal akkor egy Írott-kõ??
A 17:37-el meg vissza....
Gondolod hogy jó akkor írj ide vagy MSN-re...ha nemvok bejelentkezve akkor is..majd megkapom...:)
Na uff! :)

Nekem jo akkor azzal :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Cseresznye!!!!
holnap a 11:08-as vonattal akkor egy Írott-kõ??
A 17:37-el meg vissza....
Gondolod hogy jó akkor írj ide vagy MSN-re...ha nemvok bejelentkezve akkor is..majd megkapom...:)
Na uff! :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Andris?

az full mûanyag, lehet vele fényképezni, de nem a legjobb minõség..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

Ha olyan lesz az idõ felõlem ok:D megcsináltam a váltó papucsot fúrtam bele menetet , talán nem szakad le:DD

Oké!!! Holnap írok rád MSN-en aztán vasnap reggel mehetnénk..elvileg jó idõ lesz egy jó kis pusztaszecsóhoz :D

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Cseresznye!!!
Vasárnap egy Írott-kõ ride??:)

Ha olyan lesz az idõ felõlem ok:D megcsináltam a váltó papucsot fúrtam bele menetet , talán nem szakad le:DD

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

NEM IS-es obi van hozzá, azis használható vagy inkább felejtõs?

Andris?

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Cseresznye!!!
Vasárnap egy Írott-kõ ride??:)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Szia,

Köszi szépen, én is így gondoltam :( Próbálkozok közben, majd csak lesz egy nekem való gép, vagy veszek egy új FRX-et, most csak 1990 a brand new cucc ( gyengébb felszereltséggel )
Olvastalak a múltkor, hogy kimentetek egy utcsó menetre. Én azt gondoltam, hogy már akkor hó lesz :) Örülök, hogy sikerült még egyet menni.
Jáki bánya? Már maga ez nem hangzik valami jól, hogy Ják :) Minden halott itt, nincs semmi.... :( Hungary....
Nálam minden OK, kimentünk múlt péntek, szombat teklerni, nagyon jó volt. MOst veszek majd kocsira Thule hordozót, hogy jövõre tudjak menni parkokba.
Hétközben már sötét van meló után, úgyhogy most spinning van, heti 5 alkalommal, hogy jólegyen az állóképességem....
Majd úgyis találkozunk, vagy ha bringavétel lesz ( amennyiben találok ), akkor úgyis kikérem a véleményedet.

Köszi addig is, és okosan azokon a letöréseken :)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
NEM IS-es obi van hozzá, azis használható vagy inkább felejtõs?

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

75000-ért vegyél kettõt! :)

350-et nem ajánlom! elavult konstrukció

Most jöttem rá hogy lehet nem ad hozzá obit:D Írok neki azt meglássuk...

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Szia Tomi!

Igen ez a váz volt itt, 300 ba vette a srác. S es ami biztos , 100 % hogy kicsi lenne neked, kb én sem vennénk S eset glorybol meg fõleg nem.
egyik haveromnak ilyen van M esben kipróbáltam és komolyan még az is kicsi volt nekem is.
Amúgy elvagyunk bringázgatunk múlt pénteken egy utolsó utánit kimentünk még Semmeringre : ). jó volt, alig voltak pénteken.most viszont 7végén lesz az utolsó hogy nyitva van ,de tiszta hó minden úgyhogy mi jól idõzítettünk. Ma kitekertünk Jákra bányába megnézni hátha lehet valami letöréseket ugrálgatni mint régen ,de halott ott minden sajna.
Te voltál kint mostanában?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
75000-ért vegyél kettõt! :)

350-et nem ajánlom! elavult konstrukció
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Annyit megtudtam, hogy ez az a váz, amit a srác Sanyiéknál vett ( telefonon mondta ) júniusban, õ még az eredeti tulaj. Azonban a váz "S"-es, ami sztem pici :( 188 magas a srác, és neki jó volt..... Sztem ez pici :(

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Andris!
Canon EOS1000D kezdõ gépnek szerinted mennyire felel meg? Hirdetnek egyet sógoréknál 275 euróért(75e ft) annyit megérhet? Nézegettem régebbi 350eseket is, de talán jobb lenne az 1000-es mert ez mégis csak újabb, nagyobb kijelzõ stb... szerinted?

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Szia Márió,

Ismered ezt a bicót? A másikat sajnos elvitték az orrom elõl. Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Glory, Freddy
Tudsz valamit az elõéletérõl?
Mi újság veletek amúgy? Hulp? Rég láttalak.

Köszi
Üdv.: T

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Ki, merre megy ma biciklizni?