Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
kromofág, de óvatosan vele.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
az biztos hogy nem szedi le...a brigéciol olajos szennyezõdésre van
60-as dörzspapír...;)

de ha engem kérdezel, én nem 98% os páratartalom mellett állnék neki acélvázat festeni...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Mit ajánlotok festék leszedéséhez acél vázról? Brigéciol?
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Figy ha indultok a kalaposra akkor írj megnézzük együtt,vannak ott lehetõségek.
Inkább a Széles kõ lenne az ideális rajthely,megsasuljuk.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Puby: Kalaposkõ részt már vagy 4 X bejártuk idén gyalog is , leguccsóra a déli részét néztem meg az használhatatlan lapos..
egy rész van a hegy észak felé nézõ oldala, az komolyan mocskosmeredek, nem is gondoltam volna elõtte ,hogy ilyen rész is akad ebben a hegységben, plusz teljesen fenyõs viszont rövid lenne. azért nem kezdtünk bele végül. igaz keményebb, de még olyan hosszú sem lenne mint a szt vidi, pedig az is rövid vagy legalábbis lehetne még hosszabb azért, de az a maxx amit ki lehet hozni belõle. Kalaposkõvel ez a gond, olyan pályaépítésnek már neki sem kezdünk ami legalább a szt vidi hosszát el nem éri.
Az írottkõ kilátó alatti pályátok körül nézegettem múlt szombaton sztem ott lehetne kezdeni vmi komolyat azt még idén egyszer bejárjuk mi mindenképp.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Sajnos én nem ismerem a hátteret, és sztem rajtam kívül még vannak, akik ezekrõl a tárgyalásokról mit sem hallottak. Az a baj, hogy ahol eddig mentünk ( írottkõ alatt ), ott is fákat döntöttek az egész pályára, gyakorlatilag használhatatlan! Amennyire én látom ( bár nem sokat járok Kõszegre ), nincs már szinte olyan hely, ahol megtûrnek bennünk.

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

Sztem teljesen mindegy, hogy DH, vagy CC. A CC-s tovább is van az úton, a DH/FR hamar lelép a képbõl, ergó nem olyan zavaró emberünknek :)
Viccet félretéve, itt baromira nem arról van szó, hogy zavarja. A lényeg, hogy lehessen szólni mindenért!! Ahogy Márió írta, ez egy magyar szokás. Én nagyon nem szeretek itt élni, és ennek csakis az emberekhez van köze.
Voltam ott, és tényleg nincs szemét, égetés, semmi rongálás. Szimplán van, egy amúgy is meglévõ út, amin õk mennek. Egyébként, ha az Övé is a terület, kell biztosítania egy ösvényt, amin át lehet járni az õ területérõl. Amúgy meg látta már valaki a földhivatali bejegyzést, tulajdonlapot???? Lehet annyira az övé a terület, amennyire a Tiéd. Szimplán félti a f.stos gesztenyét, mert el akarja adni!
Igen, ahogy te is mondod, az a legnagyobb baj, hogy nem lehet az emberekkel semmit, értelmesen megbeszélni. Az 56-os kommunistázó terminátorokkal az élen.
Focipályát még egy természetvédelmi területre, vagy nemzeti parkba is lehetne építeni, mert a botlábúaknak kell biztosítani a pályát bármi áron, a más érdeklõdésû emberek meg csináljanak, amit akarnak.
Csak elvesznek, de nem adnak semmit.
Akkor én meg azt mondom, hogy ne lehessen árulni off road bicajt, motort, quadot, mert úgysem használhatod. Jah, hogy az adóbevétel az jól jön belõle??? Áhám. Nah ez MO.

Ez egy nagyon szép eszmefuttatás volt tõled.De...tavaly vagy mikor elkezdõdött egy tárgyalás féle az "embergyûlölõkkel"-ezek az erdészet és természet védõk illetve a rendõrség emberkéivel.
Én képviseltem az egyik oldalt a miénket-õk a magukét.Nem jutottunk 1-rõl a kettõre így sem,viszont nem volt értelmetlen sem.Tudják hogy itt vagyunk mi is tudjuk hogy ott vannak.Jelenleg béke honol de kitörhet a háború bármikor.A hegy déli fekvésû területeit adták meg tekerészésre,de az erdészeti utak elhagyása tiltott.Ezek a tények,magam részérõl mivel qrvára nem ezt akartuk hallani sz@rok rá s ,bekaphatják.Viszont a Velemi erdõrész kiemelten védett és foggal körömmel védeni fogják készülni kell az atrocításra,erdészekre,természetvédõkre,kutyás Sanyi bácsira.
Ezt sztem tényként kezelhetjük,inkább ne baszogassuk az arra járókat hanem szép nagy kéztsókolom jónapottal odébbálni a célszerû.
Ennyi,Kalaposkõt elvetettétek,no turista,no gesztenye,no paraszt,no erdész.
Szbat vagy vasárnap megnézhetnénk illetve itt jelentkezhet akinek kedve van farigcsálni.
P.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

ha valaki lát egy GOH-887 rendszámú sötét Renault Scenic-et valahol, írjon már egy privit!
köszi!

mi a "körözés" oka? majd figyelek...

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ha valaki lát egy GOH-887 rendszámú sötét Renault Scenic-et valahol, írjon már egy privit!
köszi!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Sztem teljesen mindegy, hogy DH, vagy CC. A CC-s tovább is van az úton, a DH/FR hamar lelép a képbõl, ergó nem olyan zavaró emberünknek :)
Viccet félretéve, itt baromira nem arról van szó, hogy zavarja. A lényeg, hogy lehessen szólni mindenért!! Ahogy Márió írta, ez egy magyar szokás. Én nagyon nem szeretek itt élni, és ennek csakis az emberekhez van köze.
Voltam ott, és tényleg nincs szemét, égetés, semmi rongálás. Szimplán van, egy amúgy is meglévõ út, amin õk mennek. Egyébként, ha az Övé is a terület, kell biztosítania egy ösvényt, amin át lehet járni az õ területérõl. Amúgy meg látta már valaki a földhivatali bejegyzést, tulajdonlapot???? Lehet annyira az övé a terület, amennyire a Tiéd. Szimplán félti a f.stos gesztenyét, mert el akarja adni!
Igen, ahogy te is mondod, az a legnagyobb baj, hogy nem lehet az emberekkel semmit, értelmesen megbeszélni. Az 56-os kommunistázó terminátorokkal az élen.
Focipályát még egy természetvédelmi területre, vagy nemzeti parkba is lehetne építeni, mert a botlábúaknak kell biztosítani a pályát bármi áron, a más érdeklõdésû emberek meg csináljanak, amit akarnak.
Csak elvesznek, de nem adnak semmit.
Akkor én meg azt mondom, hogy ne lehessen árulni off road bicajt, motort, quadot, mert úgysem használhatod. Jah, hogy az adóbevétel az jól jön belõle??? Áhám. Nah ez MO.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
nemlehet mer' meghalt a láncfûrész :D

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Cseresznyee!!!

Októberben vmeik hétvégén nyomhatnánk egy rájdot Aspang-ba :)
Nah meg Velembe.....elküldjük a picsába azt a gesztenyés barmot.....vagy szólunk Bálintnak azt láncossal kivágjuk a fasz fáit :D

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Ez tényleg szomorú.

Egyik barátom a Bükkben törte össze magát. Kifeszített drót miatt esett és törte el a kulccsontját.
Pedig õ nem DH-s csak cc-zett.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
konkrétan max 30 m hosszú, 1m széles ösvény ami az õ területét érinti az egészbõl, egész évben mostani egy hónapon kívül kint sincs soha, nem szemetelünk rongálunk, szimplán csak azon a részen is átmegyünk bringával ennyi.beszélni nem lehet vele normálisan, engem már nem érdekel a téma.
de ha az õ szándékosan elhelyezett akadályai pl(élesre kihegyezett másfél m es fa karók az ugrató érkezõjében) stb ben valaki megsérül akkor kemény börtön jár érte.. tv ben is sokszor volt már errõl szó, sajnos ez az ország minden részén így mûködik , jó kis magyar mentalitás.....
különben meg abban sem vagyok biztos, hogy az a kis rész az õ területe, nem hiszem hogy szt vid hegyen bármilyen rész is magántulajdonban lehet, maxx az a pár gesztenyefa ami ott van.de ha mégis, akkor sem ez lenne sztem a helyes megoldás amit õ csinál.csak magyar o. on tartunk még mindig itt körülöttünk már szó szerint minden országban még a románok és ukránoknál is rájöttek hogy ebbõl még bevétel is lehet ,itt meg mindig pár db k*rva 1 , - 1,5 km hosszú ösvényért megy a harc az ország minden területén hogy legalább azt használni lehessen.
ezek után éljen a haza :)

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Végülis a csávóé az a terület ti pedig ott "romboljátok" az erdõjét.
Amerikában sörétessel lövöldözhetne rátok:)

Az viszont tipikus magyar hogy beszélni viszont nem lehet vele. Végülis nektek csak apálya kell neki pedig a gesztenye.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Ma már azt mondták, hogy a hétvége jó lesz.... Mondjuk ezek szó serint idõjósok, úgyhogy még hó is lehet

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Ha hozzányúlnánk, sztem már azért karóna húzna. Én még nem láttam az embert, de Cseresznyének már volt vele eszmefuttatása :) Nagyon jól sikerült, amennyire én tudom :) Jól megértették egymást. :)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
voltam ma bringázni de velemig el sem jutottam a sár miatt, meg rohadt hideg is volt, talán a hétvégén lesz még jobb idõ

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Vagy csak simán összeszedjük és jópénzért eladjuk :D:D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
szedjétek össze neki a gesztenyét vödrökbe és rakjátok ki a telek elejére :D tán akkor nem is megy fel érte