Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Vagy ez: Demo 7 Price DROP!!!! - Pinkbike.com

Meg tudom nézetni neked ha nagyon kell, egyik bringás haverom most Londonban él , õ is pink buy/sell rõl vett vázat magának pl angliában és úgy hozta haza .
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Ha ez nincs begyorsítva, akkor azta qrva :): Video: Serpiente Loca Video - Pinkbike.com

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Az is lehet, hogy Stab lesz belõle, mert bár nem szeretem a konákat, de a 2010-es valóban tetszik.
Találtam is egy majdnem vatta új gépet, és nagyon nagyon jó áron van.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Szép, bár nekem a fehér nem annyira jön be. Meg ha már Demo, akkor a 8-as. :)
Tomi, mindjárt küldök privit.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Vagy ez: Demo 7 Price DROP!!!! - Pinkbike.com

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Szia,

Sajnos nem tudok menni Hulp, mert most csak egy trekking-em van :( De jövõre....
Ma DE vittem el a vevõnek. Ki sem próbálták a strácok, mert látták, hogy nem zsákbamacsek :) Volt egy zsír új Kona Stab Del. a Sanyiéknál, de sajnos csak S-es volt a váz, pedig isten biza elhoztam volna, ha M-es.

Srácok: isten az atyám érdemes lenne kimenni egy ilyen bike-ért anglusba: 390 pénz + utiköltség. Mondjuk egy villa nem ártana bele:
*** Specialized Demo 7 *** - Pinkbike.com
Most felveszem a kapcsolatot a kinti arcokkal
*** Specialized Demo 7 *** - Pinkbike.com

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Tomi, neked akkor most semmilyen bicajod nincsen? Csak mert nagyon szép idõ van, és délután megyek ki tekerni a pályára. Ha tudsz, gyere te is.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Holnap 13:30 velemi buszforduló.Bálint telefonszáma kéne vagy hívjon fel ,az alapanyagok miatt.
Fûrészt viszek,gereblyét,ásót lapátot hozzatok.

Puby
70/384-0808

hájj.
holnap Sopronba megyünk nyomatni egyet, mert vasárnapra esõt mond , de a raklapokat Bálint odaadja reggel szerintem.

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

na legalább ez az egy jönne össze, ha már úgyis idén itthon kb semmi sem volt.

Holnap 13:30 velemi buszforduló.Bálint telefonszáma kéne vagy hívjon fel ,az alapanyagok miatt.
Fûrészt viszek,gereblyét,ásót lapátot hozzatok.

Puby
70/384-0808

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Láttam a végén, hogy te vagy a hírdetõ. Gyorsan felhívom, hátha meglesz még. Amilyen szerencsém van, úgysem lesz meg :) Mennyit ment a cucc?

Köszi

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Országos bajnokság Semmeringen?!Támogasd Te is szavazatoddal! | Offline Magazin

na legalább ez az egy jönne össze, ha már úgyis idén itthon kb semmi sem volt.

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Országos bajnokság Semmeringen?!Támogasd Te is szavazatoddal! | Offline Magazin

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

Jah, és ez lenne a váz: Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: SÜRGÕS Specialized Demo 9 váz ÚJ ÁLLAPOTBAN, FILLÉREKÉRT
Itt meg a teló: Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Rock Shox Boxxer Race 2010

Ezt én raktam fel ,azt viszont elbasztam,hogy használt ,zsírúj...bocs
Bent van a 4sportba ,Sanyi el akarja postázni vkinek,de sztem holnap még lecsaphatsz rá.
Nem biztos,lehet.

Puby

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
dh-ra 73 kilóhoz szerintem simán jó a közepes rugó.
ugyis lehet rajt kompressziót állítani...

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Köszi a segítséget. Az én tudásomhoz nem kell csillagromboló, de jó lenne most már egy olyan bike-ot venni, amit aztán nem kell lecserélnem.
Tudom, hogy milyen kemény volt a Te villád. Meg kell majd kérdeznem, hogy milyen rugó van a villában. Én 73 kiló vagyok, sztem nekem jó a medium.
Elkapkodni nem akarom az alkatrészeket, tavaszig ráér, ha kibírom :)
Sztem akkor lecsapok a vázra mindenképp, a többi meg majd jön magától. Van egy srác, akivett egy kompplett bicót, most darabokban árulja, és úgy tûnik, hogy jók az árai. Majd szemezgetek.
Szakmai dolgokban még kereslek sztem.
Thanx

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
ez elég ütõs set up lenne:D váz kb elpusztíthatatlan , plusz ennek 150 es átütõs a segge, irdatlan merev. Villa is nagyon jo csak nekem is rákellet jönnöm hogy ugye puhább rugó, plusz gyárilag túl sok olaj volt benne most szedtem ki belõle és igy már tényleg zsir. sztem igy megálna 500 ból simán és eléggé csillagromboló gép lenne :) alkatrészekre meg ha figyelsz lehet csomó mindent venni már jó áron .

És ez méretben is garantáltan jó lenne.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Jah, és ez lenne a váz: Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: SÜRGÕS Specialized Demo 9 váz ÚJ ÁLLAPOTBAN, FILLÉREKÉRT
Itt meg a teló: Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Rock Shox Boxxer Race 2010

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Kb mennyibõl tudok kihozni egy bike-ot, ha mondjuk megveszem ezt a vázat? 124-ért láttam itt egy RS Boxer zsír új villát, az mot még beleférne. Akkor az lenne 324.000. 500.000-ból megállna? Nem ûrtechnika cuccokra gondolok csak valami olyanra, ami az én tudásomhoz jó.

Köszi

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Méretben nekem jó ez? 181cm magas vagyok.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Szega Márió,

Elõször is. Eladtam a bicót.
Kérdezném, hogy ismered-e ezt a vázat? A tag milyen? Az nem valami jó nem? Gondolkodok vázban is, mert darabokban össze tudnám rakni.
Köszi elõre is.