Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Hát ez a videó így üt igazán :)

Köszi. Már csak várnom kell, és csúnya gépem lesz :)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
A rugóstagon kívül minden nagyon jó.

http://www.pinkbike.com/video/167870/ itt a mai letörés Bálintrol :D szépet csuklik érkezéskor
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Márió:
Mi a véleményed az alábbi cuccokról, illetve egy ilyen felszereltségû bicajról? Nagyon akciós a típus most... Ha emegy a bicajom.... jujjj :)
daempfer Vivid R2C
gabel Boxxer R2C2
steuersatz Big Fat Pig
schaltwerk X.9
kettenfuehrung LS-FS
schaltgriffe X.9 Trigger
bremsgriffe Code R
bremsen Code R 203/203
naben Drift 2.1
zahnkranz PG970 DH 11-26
felgen Drift 2.1
reifen Minion DHF / DHR 2,5"
kurbeln Hussefelt 1.0 BG
kettenblaetter 36
innenlager Howitzer XR
vorbau Havoc DH
lenker Havoc 750/11 mm
griffe Bracelets Lock On
sattel Shiver
sattelstuetze EA30
pedale none included
rahmenhoehen S, M, L
Colour traffic white
Weight 18,70

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Jöhet a lefejelõs letörés videó :) Már várjuk. Rányomom Sub-ra a csattanást :)

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

én is benne lennék. majd személyesen meg kéne beszélni hogy s mint legyen a dolog. meg azt is akkor érdemes ha több ember összegyûlik azért.

ok,holnap a hunyadiba vagyok egész nap.Remélhetõleg.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
én is benne lennék. majd személyesen meg kéne beszélni hogy s mint legyen a dolog. meg azt is akkor érdemes ha több ember összegyûlik azért.

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Én is rádörrentettem,csak nem tetszet,aztán felvittem az erdõbe a gépet onnan le lehetett az érkezõre rakni.
Úgy viszont necces volt a tuskós kanyar.Most jó.

Kipucolva csokiba? Sztem én adnék a díjazásba.

P.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
jaja láttam átalakítottátok az új jumpra a rámenõt, én még akkor ugrottam amikor az eredeti volt neki vasárnap reggel. jó nehéz volt rámenni de belehetett úgy is azért:D

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

ejj:) jövõ héten is beiktathatnánk egy ilyesmit ha az idõ még engedi.Most mi is feljebb mászkálunk a fenyveses pályákon mert a szt.vid en méteres avar van.

Helló belló,jó lett az ugrató a lócombon,a rávezetõ ívet meghosszabbítottam,érdekeseket lehet rajta ugrani.A hátulját lehet tolni kifelé jobbra ,hogy meglegyen a helyes érkezõ.Mókás,amolyan »elibeverõs".
Viszont az új részeken döntött kanyarokat kell ásni meg pár fát kivenni és egész pofás kis rész.Lehet majd rajt gyorsabban is menni de ügyeskedni kell közben:-).Tetszik.
Puby

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
ejj:) jövõ héten is beiktathatnánk egy ilyesmit ha az idõ még engedi.Most mi is feljebb mászkálunk a fenyveses pályákon mert a szt.vid en méteres avar van.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Hi,

Nah ez az infó hiányzott. Vártunk egy jó10percet még ( miután Zotya, és tesóm felértek ), de nem értél fel, de akkor megvan az ok. Ha a parkolóig lementél, akkor érthetõ :) Bálint is ott volt? Az a baj, hogy én nem is hallottam, hogy mit mondasz :)
Én most entem le ezen elõször. Nagyon jó volt a pálya, de belasítottak elõttem, és a nagy ugratón majdnem én is dobtam egy csõröst, mert amikor kis tempóval rágurultam, akkor láttam, hogy utána van még egy jókora kráter is :) Még tudtam egyet tekerni az ugró végén, ez mentett meg :)

Nem dehogy miattad :) A velemi részen volt. István lassan jött, mi elviharzottunk köztük - mivel vagy 100 méterrõl visítottam nekik, hogy jövünk - õk már jó elõre félreálltak ( széles út ). István leszakadt tõlünk, és az öreg egy bottal nekiállt :)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Szia Márió,

Vártunk rád a dombtetõn, de nem jöttél vissza.
Hallottam, hogy mentél a WC pályán, ahogy szoktál :)
Szegény Istvánt meg majdnem leverte egy turista :) :) Nagyon mérge4s volt.

Szeva Tomi!
Vissza mentünk csak ugye nekem elõször le kellett mennem a parkolóig a Bálintért, és onnan meg visszatolni ami nem 2 perc:D
utána egész végig a pusztacsóin nyomattuk ahol áltatok de már nem jöttetek vissza. Késõbb még egy srác ment le pont elõttünk utánatok ,de egy elég szép elõre szaltót nyomott a leg durvábban sziklás részen de egyben maradt szerencsére.
Én miattam verte meg egy turista az Istvánt vagy miért? mivolt?:D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Merre voltatok? Én voltam kinn a parkosban, és nagyon király volt. Holnap nem jön valaki? Persze csak ha marad ilyen jó az idõ.
Kiscsávók építettek ugratót a vízmosás elé, és most jó helyen is van. Úgyhogy most királyul be lehet ugratni a vízmosásba.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Szar a minõség, de jó kis movie: YouTube - Roam - Downhill Section

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Szia Márió,

Vártunk rád a dombtetõn, de nem jöttél vissza.
Hallottam, hogy mentél a WC pályán, ahogy szoktál :)
Szegény Istvánt meg majdnem leverte egy turista :) :) Nagyon mérge4s volt.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
:)
Csak a szemlélet volt más Hulp: Minden1000x leírt lózung ellenére, és kicsit azért szakavtottként mondom, hogy azokat a kocsikat még más filozófia alapján készítették ( legyen ez mondjuk prémium márka: lásd Mercedes ). A maiakat a garancia idejére rakják össze!
Az egyik oka ez, hogy régi autó "buzi" vagyok, a másik meg a forma. Sok régi autóm volt, és azokban semmi ne nyöszörgött, akár 400.000 feletti futás után sem. a maiak.... Hohó :)
Motorban viszont én is csak újat.
Azért mindenképpen egértelek, nem okoskodni akartam :) Kinek mi.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, semmi gond, általában én is bõ lére eresztem. :)
Ez az új autó-régi autó dolog meg szerintem olyan, hogy valamikor a régi autó is volt új, és valószínûleg ugyanezek a hibái megvoltak, csak a használatból jött hozzá még egy rakat másik. Mindegy, ez már korábban többször bebizonyosodott, hogy egyik tábor sem tudja meggyõzni a másikat (mármint új cuccok kontra használt cuccok).

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Bocs, nem akartam hosszúra venni.
Mindig mondom: új autót nem szabad venni. Olyan spórolás van azokon a részeken, amiket nem látsz ( legtöbb típusnál még a látható helyeken is ), ha tudnád elsírnád magad.
Lehet kapni olyan toronycsapágyat, ahol a dõlést is tudo állítani.
Sok sikert hozzá, sztem most jó lesz.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na, ez aztán kimerítõ válasz volt. :) Nekem is azt csinálták, hogy a kerékösszetartást állították nagyobbra, mert bár az határértéken belül volt, de az egyik pluszban a másik meg minuszban, most mindkettõ +0,8 lett asszem. Legközelebb rally autót veszek, azon tuti lehet mindent állítani. :)
Egyébként nem a félrekopott gumikkal csinálták, hanem a télivel, amin én nem nagyon láttam félrekopást.
A nyári gumi egyébként 205/55 R16 a téli meg 195/65 R15.
Jaja, a belsõ éle kopott el. Megnéztek rajta mindent, rángatták meg ilyesmi, és nem mondták, hogy gond lenne, szóval gondolom az okés.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Nem sietem el, elõbb el is kell adnom az enyémet, meg aztán tavaszig ráér, addig tudok gyûjteni is.