Hát ez a videó így üt igazán
Köszi. Már csak várnom kell, és csúnya gépem lesz
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2010. november 01. - 21:20
Írta 2010. november 01. - 20:48
A rugóstagon kívül minden nagyon jó.
http://www.pinkbike.com/video/167870/ itt a mai letörés Bálintrol szépet csuklik érkezéskor
http://www.pinkbike.com/video/167870/ itt a mai letörés Bálintrol szépet csuklik érkezéskor
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2010. november 01. - 20:11
Márió:
Mi a véleményed az alábbi cuccokról, illetve egy ilyen felszereltségû bicajról? Nagyon akciós a típus most... Ha emegy a bicajom.... jujjj
daempfer Vivid R2C
gabel Boxxer R2C2
steuersatz Big Fat Pig
schaltwerk X.9
kettenfuehrung LS-FS
schaltgriffe X.9 Trigger
bremsgriffe Code R
bremsen Code R 203/203
naben Drift 2.1
zahnkranz PG970 DH 11-26
felgen Drift 2.1
reifen Minion DHF / DHR 2,5"
kurbeln Hussefelt 1.0 BG
kettenblaetter 36
innenlager Howitzer XR
vorbau Havoc DH
lenker Havoc 750/11 mm
griffe Bracelets Lock On
sattel Shiver
sattelstuetze EA30
pedale none included
rahmenhoehen S, M, L
Colour traffic white
Weight 18,70
Mi a véleményed az alábbi cuccokról, illetve egy ilyen felszereltségû bicajról? Nagyon akciós a típus most... Ha emegy a bicajom.... jujjj
daempfer Vivid R2C
gabel Boxxer R2C2
steuersatz Big Fat Pig
schaltwerk X.9
kettenfuehrung LS-FS
schaltgriffe X.9 Trigger
bremsgriffe Code R
bremsen Code R 203/203
naben Drift 2.1
zahnkranz PG970 DH 11-26
felgen Drift 2.1
reifen Minion DHF / DHR 2,5"
kurbeln Hussefelt 1.0 BG
kettenblaetter 36
innenlager Howitzer XR
vorbau Havoc DH
lenker Havoc 750/11 mm
griffe Bracelets Lock On
sattel Shiver
sattelstuetze EA30
pedale none included
rahmenhoehen S, M, L
Colour traffic white
Weight 18,70
Írta 2010. november 01. - 19:58
Írta 2010. november 01. - 19:26
ok,holnap a hunyadiba vagyok egész nap.Remélhetõleg.én is benne lennék. majd személyesen meg kéne beszélni hogy s mint legyen a dolog. meg azt is akkor érdemes ha több ember összegyûlik azért.
Írta 2010. november 01. - 19:14
én is benne lennék. majd személyesen meg kéne beszélni hogy s mint legyen a dolog. meg azt is akkor érdemes ha több ember összegyûlik azért.
Írta 2010. november 01. - 18:22
Én is rádörrentettem,csak nem tetszet,aztán felvittem az erdõbe a gépet onnan le lehetett az érkezõre rakni.
Úgy viszont necces volt a tuskós kanyar.Most jó.
Kipucolva csokiba? Sztem én adnék a díjazásba.
P.
Úgy viszont necces volt a tuskós kanyar.Most jó.
Kipucolva csokiba? Sztem én adnék a díjazásba.
P.
Írta 2010. november 01. - 18:11
jaja láttam átalakítottátok az új jumpra a rámenõt, én még akkor ugrottam amikor az eredeti volt neki vasárnap reggel. jó nehéz volt rámenni de belehetett úgy is azért:D
Írta 2010. november 01. - 17:53
Helló belló,jó lett az ugrató a lócombon,a rávezetõ ívet meghosszabbítottam,érdekeseket lehet rajta ugrani.A hátulját lehet tolni kifelé jobbra ,hogy meglegyen a helyes érkezõ.Mókás,amolyan »elibeverõs".ejj:) jövõ héten is beiktathatnánk egy ilyesmit ha az idõ még engedi.Most mi is feljebb mászkálunk a fenyveses pályákon mert a szt.vid en méteres avar van.
Viszont az új részeken döntött kanyarokat kell ásni meg pár fát kivenni és egész pofás kis rész.Lehet majd rajt gyorsabban is menni de ügyeskedni kell közben:-).Tetszik.
Puby
Írta 2010. november 01. - 13:32
ejj:) jövõ héten is beiktathatnánk egy ilyesmit ha az idõ még engedi.Most mi is feljebb mászkálunk a fenyveses pályákon mert a szt.vid en méteres avar van.
Írta 2010. november 01. - 08:29
Hi,
Nah ez az infó hiányzott. Vártunk egy jó10percet még ( miután Zotya, és tesóm felértek ), de nem értél fel, de akkor megvan az ok. Ha a parkolóig lementél, akkor érthetõ Bálint is ott volt? Az a baj, hogy én nem is hallottam, hogy mit mondasz
Én most entem le ezen elõször. Nagyon jó volt a pálya, de belasítottak elõttem, és a nagy ugratón majdnem én is dobtam egy csõröst, mert amikor kis tempóval rágurultam, akkor láttam, hogy utána van még egy jókora kráter is Még tudtam egyet tekerni az ugró végén, ez mentett meg
Nem dehogy miattad A velemi részen volt. István lassan jött, mi elviharzottunk köztük - mivel vagy 100 méterrõl visítottam nekik, hogy jövünk - õk már jó elõre félreálltak ( széles út ). István leszakadt tõlünk, és az öreg egy bottal nekiállt
Nah ez az infó hiányzott. Vártunk egy jó10percet még ( miután Zotya, és tesóm felértek ), de nem értél fel, de akkor megvan az ok. Ha a parkolóig lementél, akkor érthetõ Bálint is ott volt? Az a baj, hogy én nem is hallottam, hogy mit mondasz
Én most entem le ezen elõször. Nagyon jó volt a pálya, de belasítottak elõttem, és a nagy ugratón majdnem én is dobtam egy csõröst, mert amikor kis tempóval rágurultam, akkor láttam, hogy utána van még egy jókora kráter is Még tudtam egyet tekerni az ugró végén, ez mentett meg
Nem dehogy miattad A velemi részen volt. István lassan jött, mi elviharzottunk köztük - mivel vagy 100 méterrõl visítottam nekik, hogy jövünk - õk már jó elõre félreálltak ( széles út ). István leszakadt tõlünk, és az öreg egy bottal nekiállt
Írta 2010. október 31. - 22:20
Szia Márió,
Vártunk rád a dombtetõn, de nem jöttél vissza.
Hallottam, hogy mentél a WC pályán, ahogy szoktál
Szegény Istvánt meg majdnem leverte egy turista Nagyon mérge4s volt.
Szeva Tomi!
Vissza mentünk csak ugye nekem elõször le kellett mennem a parkolóig a Bálintért, és onnan meg visszatolni ami nem 2 perc:D
utána egész végig a pusztacsóin nyomattuk ahol áltatok de már nem jöttetek vissza. Késõbb még egy srác ment le pont elõttünk utánatok ,de egy elég szép elõre szaltót nyomott a leg durvábban sziklás részen de egyben maradt szerencsére.
Én miattam verte meg egy turista az Istvánt vagy miért? mivolt?
Írta 2010. október 31. - 21:05
Merre voltatok? Én voltam kinn a parkosban, és nagyon király volt. Holnap nem jön valaki? Persze csak ha marad ilyen jó az idõ.
Kiscsávók építettek ugratót a vízmosás elé, és most jó helyen is van. Úgyhogy most királyul be lehet ugratni a vízmosásba.
Kiscsávók építettek ugratót a vízmosás elé, és most jó helyen is van. Úgyhogy most királyul be lehet ugratni a vízmosásba.
Írta 2010. október 31. - 16:05
Írta 2010. október 31. - 15:57
Szia Márió,
Írta 2010. október 28. - 19:46
Csak a szemlélet volt más Hulp: Minden1000x leírt lózung ellenére, és kicsit azért szakavtottként mondom, hogy azokat a kocsikat még más filozófia alapján készítették ( legyen ez mondjuk prémium márka: lásd Mercedes ). A maiakat a garancia idejére rakják össze!
Az egyik oka ez, hogy régi autó "buzi" vagyok, a másik meg a forma. Sok régi autóm volt, és azokban semmi ne nyöszörgött, akár 400.000 feletti futás után sem. a maiak.... Hohó
Motorban viszont én is csak újat.
Azért mindenképpen egértelek, nem okoskodni akartam Kinek mi.
Írta 2010. október 28. - 13:08
Ja, semmi gond, általában én is bõ lére eresztem.
Ez az új autó-régi autó dolog meg szerintem olyan, hogy valamikor a régi autó is volt új, és valószínûleg ugyanezek a hibái megvoltak, csak a használatból jött hozzá még egy rakat másik. Mindegy, ez már korábban többször bebizonyosodott, hogy egyik tábor sem tudja meggyõzni a másikat (mármint új cuccok kontra használt cuccok).
Ez az új autó-régi autó dolog meg szerintem olyan, hogy valamikor a régi autó is volt új, és valószínûleg ugyanezek a hibái megvoltak, csak a használatból jött hozzá még egy rakat másik. Mindegy, ez már korábban többször bebizonyosodott, hogy egyik tábor sem tudja meggyõzni a másikat (mármint új cuccok kontra használt cuccok).
Írta 2010. október 28. - 11:46
Bocs, nem akartam hosszúra venni.
Mindig mondom: új autót nem szabad venni. Olyan spórolás van azokon a részeken, amiket nem látsz ( legtöbb típusnál még a látható helyeken is ), ha tudnád elsírnád magad.
Lehet kapni olyan toronycsapágyat, ahol a dõlést is tudo állítani.
Sok sikert hozzá, sztem most jó lesz.
Mindig mondom: új autót nem szabad venni. Olyan spórolás van azokon a részeken, amiket nem látsz ( legtöbb típusnál még a látható helyeken is ), ha tudnád elsírnád magad.
Lehet kapni olyan toronycsapágyat, ahol a dõlést is tudo állítani.
Sok sikert hozzá, sztem most jó lesz.
Írta 2010. október 28. - 09:57
Na, ez aztán kimerítõ válasz volt. Nekem is azt csinálták, hogy a kerékösszetartást állították nagyobbra, mert bár az határértéken belül volt, de az egyik pluszban a másik meg minuszban, most mindkettõ +0,8 lett asszem. Legközelebb rally autót veszek, azon tuti lehet mindent állítani.
Egyébként nem a félrekopott gumikkal csinálták, hanem a télivel, amin én nem nagyon láttam félrekopást.
A nyári gumi egyébként 205/55 R16 a téli meg 195/65 R15.
Jaja, a belsõ éle kopott el. Megnéztek rajta mindent, rángatták meg ilyesmi, és nem mondták, hogy gond lenne, szóval gondolom az okés.
Egyébként nem a félrekopott gumikkal csinálták, hanem a télivel, amin én nem nagyon láttam félrekopást.
A nyári gumi egyébként 205/55 R16 a téli meg 195/65 R15.
Jaja, a belsõ éle kopott el. Megnéztek rajta mindent, rángatták meg ilyesmi, és nem mondták, hogy gond lenne, szóval gondolom az okés.
Írta 2010. október 27. - 20:30
Nem sietem el, elõbb el is kell adnom az enyémet, meg aztán tavaszig ráér, addig tudok gyûjteni is.