közben eszembe jutott hogy a katlan elé az erdész bácsik bedöntögették a fákat igy kb, nem lehet ugrálni... legalábbis a legutobbi tudosítások szerint...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. augusztus 10. - 01:00
Írta 2006. augusztus 09. - 19:49
Írta 2006. augusztus 09. - 18:08
ha megoldható szombaton ne délután menjünk, hanem délelõtt
persze nem reggel 7-re gondoltam, de ne is délben induljunk el...köszi!!
persze nem reggel 7-re gondoltam, de ne is délben induljunk el...köszi!!
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. augusztus 09. - 17:29
Írta 2006. augusztus 09. - 16:38
én tutira nem megyek...
szombaton akkor mindenki ráér?
Biczó sajnos nem, de Maul, Hulp, Matt, Cornel, Vidám, többiek?
Katlanost letámadhatnánk
szombaton akkor mindenki ráér?
Biczó sajnos nem, de Maul, Hulp, Matt, Cornel, Vidám, többiek?
Katlanost letámadhatnánk
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. augusztus 09. - 16:28
Maul, bocs, hogy ezzel nyaggatlak megint, de jó lenne tudni, hogy akkor lesz-e bérlet, vagy nem, csak mert jövõ hét végén megyünk, és gondolom nem mindegy, hogy hányan megyünk és hogyan, meg a szállást is véglegesíteni kéne. Nem hiszem hogy örülnének, ha le van foglalva 6 személyre, és odamegyünk 3-an. Szóval legyen szíves a hét végéig, de legkésõbb a jovõ hét elején választ adni.
Írta 2006. augusztus 09. - 16:06
Vazze emberek ezt firkáltam csak,,mert fogalmam nincs mit szeretnétek!!Kivéve Hulp-ot..
ezt 5perc volt megcsinálni..olyan is..na! Maul akkó linkelj!
Egyébként csak egy embléma kéne, mert a felirat megvan!
a webcím min van rajt-min nincs az részletkérdés.. ezzel nem segített senki.. és légyszí a háttér színével se nyaggasatok, mer az is csak részlet.
ezt 5perc volt megcsinálni..olyan is..na! Maul akkó linkelj!
Egyébként csak egy embléma kéne, mert a felirat megvan!
a webcím min van rajt-min nincs az részletkérdés.. ezzel nem segített senki.. és légyszí a háttér színével se nyaggasatok, mer az is csak részlet.
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. augusztus 09. - 09:58
linkeld be Maul, aztán megnézzük
de a logóra ne kerüljön rá a webcím...az legyen valahol külön szvsz...
Hulp gratula, a klippek nagyon jók lettek!!
és télleg wmv-ben gyorsabbnak tûnik az egész, nem értem miért.......
de a logóra ne kerüljön rá a webcím...az legyen valahol külön szvsz...
Hulp gratula, a klippek nagyon jók lettek!!
és télleg wmv-ben gyorsabbnak tûnik az egész, nem értem miért.......
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. augusztus 09. - 09:48
Hát nekem ezeknél százszor jobban tetszik az a logó, amit még egyszer régebben a haverom csinált...
Írta 2006. augusztus 09. - 09:24
Nem teljesen erre gondoltam, de ez is nagyon jól néz ki. Mármint a második, amit linkeltél.
Van egypár kép, amit Leogangban csináltunk, amikor este állsz a nagy leugrón bicaj nélkül és csak egy sötét árnyéknak látszol, nem tudom emléxel-e rá. Én egy olyasmire gondoltam, de így szóban elég nehéz elmondani.
Van egypár kép, amit Leogangban csináltunk, amikor este állsz a nagy leugrón bicaj nélkül és csak egy sötét árnyéknak látszol, nem tudom emléxel-e rá. Én egy olyasmire gondoltam, de így szóban elég nehéz elmondani.
Írta 2006. augusztus 09. - 08:45
http://img.tar.hu/bi.../24674535.jpg#3
Ez nem az amire gondoltál, de azt a tar.hu még konvertálja vagy mit csinál..
na ez az amire te gondolsz szerintem..
http://img.tar.hu/bi.../24668751.jpg#3
Ez nem az amire gondoltál, de azt a tar.hu még konvertálja vagy mit csinál..
na ez az amire te gondolsz szerintem..
http://img.tar.hu/bi.../24668751.jpg#3
Írta 2006. augusztus 09. - 08:36
olyat is csináltam, mindjá linkelem..de ezer megoldás van.. de kellene ilyen kis firkálmány is..
DE persze ez nem az Hulp amire te gondolsz, mert olyat csinállt már Cornél-az tárgytalan-az lesz elöl a mellkasodon, -és csak olyan kis emblémára gondoltam, amit pl az ujjára lehet rakni, vagy pl lehetne amit tegnap mondtam, hogy hátra a nyakhoz egyedit, -mindenkinek egy ugrásából készített-ugyanazon átszerkeztéssel készültet rakni..valamilyen geometriába zsúfolva..
Mcclane neked nem tetszik? ,,,-pedig sokat gondolkodtam -mi ami egyszerû-könnyen lehet rajzolni-nincs másnak-és olyan ugrós..
de mindjá adom azt amire te gondolsz Hulp..
DE persze ez nem az Hulp amire te gondolsz, mert olyat csinállt már Cornél-az tárgytalan-az lesz elöl a mellkasodon, -és csak olyan kis emblémára gondoltam, amit pl az ujjára lehet rakni, vagy pl lehetne amit tegnap mondtam, hogy hátra a nyakhoz egyedit, -mindenkinek egy ugrásából készített-ugyanazon átszerkeztéssel készültet rakni..valamilyen geometriába zsúfolva..
Mcclane neked nem tetszik? ,,,-pedig sokat gondolkodtam -mi ami egyszerû-könnyen lehet rajzolni-nincs másnak-és olyan ugrós..
de mindjá adom azt amire te gondolsz Hulp..
Írta 2006. augusztus 08. - 21:50
Nem rosszak, de nekem ez a fényképbõl kivágott egyszínû kép jobban tetszik, nem tudom értitek-e mit akarok. Mondjuk a leogangi nagy leugrás, bár nem tudom hogy lehet ezt megcsinálni, meg igazából azt sem tudom mik a lehetõségek, tehát hogy mennyire bonyolult lehet az ábra, meg olcsóbb-e, ha egyformát csináltatunk, vagy mindegy. Az a baj, hogy nem tudok példát mondani, hogy milyet szeretnék.
Írta 2006. augusztus 08. - 20:53
Ezek csak fírkálmányok, ha mondjátok milyen vonalon induljak, akkor van fantáziám ,és megis csinálom..valami egyszerû,de kifejezõ kell..
ha nem jön be nektek szóljatok, mer szarakodik a tar.hu...
De csináltam kör alakú színes képest,ami nagyoon jól néz ki, de akkor mindenkinek egyedit csinálok..
Ja de igaz-mindegy, mert nekik olyan vektoros izé kell-azt meg nemtom hogy kell, Cornél?
ha nem jön be nektek szóljatok, mer szarakodik a tar.hu...
De csináltam kör alakú színes képest,ami nagyoon jól néz ki, de akkor mindenkinek egyedit csinálok..
Ja de igaz-mindegy, mert nekik olyan vektoros izé kell-azt meg nemtom hogy kell, Cornél?
Írta 2006. augusztus 08. - 20:46
Írta 2006. augusztus 08. - 17:32
Biczó én valami rajzolt cuccot szeretnék a póló hátuljára...van grafikus ismerõs, de nem veszi fel a telefont.....
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. augusztus 08. - 16:47
Írta 2006. augusztus 08. - 15:15
Na papíron már sok ötletem van..lehetõség meg milliónyi.. már linkelnék ezerrel,.hogy mit szóltok, csak a tar.hu-nem akarja konvertálni a képeim,addig meg nemmegy..de talán nemsokára..
szia -Barna-ki vagyi?
szia -Barna-ki vagyi?
Írta 2006. augusztus 08. - 14:22
Írta 2006. augusztus 08. - 12:55
na csinálltam egy képet, meg rajzoltam egy logót-ami csak firka de nézzétek meg-ezt kellene formálni még! meg szépen megrajzolni..