Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
én nyugodt vagyok
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nyugi srácok, bakker itt vagyunk ennyien, aztán nem tudunk egy ilyen kis dologban megegyezni.
Biszó, írd le még egyszer légyszi, hogy mi lesz a koncepció, hogy fog kinézni a póló, hol lesznek feliratok, hol lesznek emblémák, hol lesz rajta esetleg kép. Csak, hogy egybe el tudjam képzelni az egészet. Köszi.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczókám akkor külön pólónk lesz, mivel ezt én a teljes hátra szeretném, nem pedig tizszertizes emblémát

ez van :)

és próbálj meg lenyugodni, én nem fikáztam senkit
ha neked az fikázás, hogy egy grafikus jobban rajzold nálad, akkor sajnálom, és szívesen meghallgatlak, ha beszélni szeretnél róla
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
egy 4 vonalas rajzbaz-mert bonyolúltabb nem lehet-kíváncsi vagyok milyen grafikai teljesítményre képes-mert ugye egy vonalat nehéz bonyolítani, na meg itt nem lehet színezni, meg satírozni, meg zsírkrétázni, meg rajzi elemeket bele vinni mert olyan embléma kell ami pár vonal..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Mcclane a pólót ...én csináltatom....-és ismétlem a felirat már megvan!!!!!nem kell! meg vektoros kell!!!!! csak egy embléma kellett egy jelkép, vagy hogy mondjam..pl a biciklon felirat elött van egy bikos embléma-na olyan-olyan kellene!!!!! rajzoltass!-de csak emblémát tervezzen..csak Cornél tudja majd átkombinálni-azt vele kell megbeszélni, a pólók ugyan olyanok lesznek..
Ez az emléma a póló újjára kerül fel, vagy a nayaki részre, nem lehet nagyobb 10x10 cm-nél! ekkorához ha grafikus kell-akkor rajzolja le...de Cornél nem bizti hogy tud kezdeni bármit is vele-mert azt neki újra kelkl rajzolni más módszerrel, ezért nem kellene kurminálni, bonyolítani, hanem egy egyszerû embléma kell!amihez kellett volna a segítségetek-ami nagyoon sok volt-a fikázáson kívül semmi, meg hogy megcsinálja ez vagy az-nem kell- ki tudjuk mi is találni ..!egy szaros 10x10es emblémához mi a fene kelhet.. de csinállja-várom türelemmel..!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, én is láttam már, hogy esõt mondanak, csak nem akartam mindig én lenni a negatív hang. Szóval akkor majd megyünk máskor.
Maul, hova a nyavalyába tüntél már megint? A krankedzone fórumon beszéltek valami indiánsátrat, vagy mi a halált, én már azt sem értettem.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczó ez a srác már csinált HUS Clan-os pólókat nekünk még régebben, és nagyon jóók lettek

ne haragudj meg, de õ profi grafikus, én inkább vele csináltatnám a pólókat
de most ne hogy má' az legyen, hogy külön csináltatjuk

meg tudom mutatni mit csinált nekünk, csak sajnos már van a póló kb 4-5 éves, kicsit megfakult, de láccik, hogy jól rajzol a gyerek...nagyon jól :)

szombatra esõt mondtak, szal én nem megyek bringázni

a pityu gyerek építeni akar valamit darkwoodban, lécci szóljatok hozzá a krankedzone fórumon
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Rendben abban benne vagyok, egy két nap -ra sszem el tudok menni-csak mind a két vétvégén+pénteken teljesen itt kell lennem, és még nemtom mikor,vagy hogy, de tartósan el nem mehetek..

Aham, Matt akkor már tudom.. hiszen találkoztam is azóta Gigivel mióta újj brinyója van.. okés..

Emberek miért van az ha velemi le van írva hogy hogyan kell...-akkor az sosem mûködik úgy ahogy kéne??????????

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Semmi gond Biczó, ez van. Viszont ha nem megyünk mi sem akkor majd kimehetnénk erre a semmeringi pályára, oda úgy is ki tudunk menni, hogy csak egy napra, reggel indulunk, aztán este meg jövünk haza, csak 100 km.
Maul, merre jársz?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
miii? uh sorry :(
pedig én is olyat olvastam a hátulján hogy comaptible with juiciy7. de ezek szt csak sablon csomagolás volt és be kelett volna lennie karikázva a megfelelõnek? nehari télleg :(
de örülök ha megoldodott. )

katlanrol majd szolok ha tudok újat.

pontosan Gigi UMF-ét szerezte meg Barni )
Gigi most caprine dual+hulp telójával nyomja )

ja és
Ich liebe dich Österreich!

mér van az hogy kinn megfizetik ha az ember dolgozik?
fura érzés. de jo :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Umf-je GIGI-nek van... meg neked?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Akkor hi Barna, biztos ismerlek, mert én meg sokat vk kõszegen-biztos találkoztunk is már..

Mcclane nem vasalás, hanem földindulás..festik-érted-festékkel....pólót-egy reklámcég-ramex kft a neve a király úton.. olyan a minõsége mint a kona pólóknak..olyat csinálnak -de majd megnézed.. de nem vasalós!!az nem kellene nekem se.

Hulp én mennék, már minden egybe van.. de nem tudok... nem is próbálom erõltetni, mert láttam nincs ellentmondás..

Én is megrajzolom, ha mondanátok támpontokat!!
Meg Mcclane nem sokra megyünk vele mert vektoros dolog kell, ezt meg csak Cornél tud csinállni, bár ha jót rajzol bizti át tudja valahogy izélni az izét... bocs emberek fáradt vk-és levert.. készvk.
Hulp a lánc megvan nekik de azon kívül semmi, ígynemtom mire jön meg...remélem egyszer

Matt a betét sajna nem juicyba való->üdvözletema nagytudású eladónak..:)! de megoldottam-nem azért mondtam-nagyoon köszi-semmi gond nem lett belõle-egészen másba való volt..

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

szia -Barna-ki vagyi?

én egy kõszegi rájder vok

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
szóltam grafikus havernak a póló miatt, remélem nemsokára lesz valami minta

Biczó te hogy akarod, rávasalni a grafikát?
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
OK McClane, azt tudom, hogy te nem jössz, mert már többször mondtad.
Maul? Attila? Kornél? Mert még ti mondtátok, hogy jönnétek.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Matt próbálj meg friss infót begyûjteni a Katlanos állapotáról plíííz

Hulp én tutira nem megyek, ha lesz bérlet, ha nem.....

Biczó olvastam persze, éppen a levelükre várok a váz miatt....
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nézd Biczó, az a helyzet, hogy ha nem kapunk felvonóbérletet, akkor amúgy sem kéne erõltetni a dolgot, mert eléggé vacak idõt mond augusztus hátralévõ részében. Ha kapunk bérletet, akkot nem gond, mert tekerek esõben is, de ha nem, akkor azért nem adok ki ennyi lóvét, hogy esõben menjek. Szóval most minden azon múlik, hogy kapunk-e bérletet.
Egyáltalán van most valaki olyan, aki jönne akkor, ha kapunk bérletet?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Mcclane nézte a fenti hírdetéést?hogy bezár a mom-parki x-factor?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Háát ez most elég lehangoló, báár itt valahogy benne volt a levegõben..hogy lesz valami.. de ti is haljátok mi folyik a közszolgálatban-iszonyat leépítések vannak..

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hulp most hogy Kriszta szabiját sikerült megoldani,, és megvettem mindent a bicajhoz.. na most jött közbe az hogy én nem fogok tudni menni...!!!!!!:(:(

.az átszervezés miatt nem engedélyezett.. és a szabimmal a munkáltató rendelkezik..lehet hogy meg se kapom.. nem is merek próbálkozni, mert jelen viszonyoknál fontos a munkahely... mondhatni a kormány hibája-nem tehetek róla-most 7végén se leszek otthon.. a láncod csak jövõ héten bírom valamikor hazavinni-ha addig semmi nem jön közbe! Nem is akarom magyarázni, le vagyok sújtva, mert most nemtom mit tegyek..fõleg hogymár minden el lett rendezve.. Tudom hogy ez többeket érint, de ne hibáztassatok,mert nem tehetek róla..!!!