jöhet tár mindkettõ formátumban, meg a Biczóé is persze
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. augusztus 08. - 12:31
Írta 2006. augusztus 08. - 12:14
OK, McClane, nekem jó az is, de akkor most melyik kell, a tömörítetlen, vagy a wmv? Bár DVD-re végül is mindkettõ ráfér. De mondom, ez még nem a teljesen kész film, csak a te klipped, meg ha kell a Biczóé is.
Írta 2006. augusztus 08. - 10:16
Írta 2006. augusztus 08. - 09:50
bocs Hulp, de tegnap már fáradt voltam....
ma este viszont csinálhatjuk úgy, hogy 8 körül bedobom a dvd rw-t, aztán elmegyek futni, és visszafelé beugrok érte?
nekem egyszínû póló kellene, feketében...valszeg L-es
van egy grafikus haver, beszélek vele, jó dolgokat tud csinálni
a HUS Clan-os grafikát is õ csinálta
ma este viszont csinálhatjuk úgy, hogy 8 körül bedobom a dvd rw-t, aztán elmegyek futni, és visszafelé beugrok érte?
nekem egyszínû póló kellene, feketében...valszeg L-es
van egy grafikus haver, beszélek vele, jó dolgokat tud csinálni
a HUS Clan-os grafikát is õ csinálta
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. augusztus 08. - 08:26
az szerintem nehéz lesz mert katalógust nem tudsz felprobizni, de lehet hogy van nekik referencia..biztos van..nemtom.. a mérettáblázatból ki fog tûnni... de meglátjuk..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. augusztus 07. - 22:18
Biczó!
Most így pólóméretet én enm tudok mondani, mert mindeyik tök más fazonú nekem van l-estõl kezdve xxl-ig mindenféle pólóm....
szóval azt kellene csinálni, hogy ha mész be Krisztián a boltba, akkor bemegyek veled, és felpróbálgatom õket, hogy melyika jó....
Most így pólóméretet én enm tudok mondani, mert mindeyik tök más fazonú nekem van l-estõl kezdve xxl-ig mindenféle pólóm....
szóval azt kellene csinálni, hogy ha mész be Krisztián a boltba, akkor bemegyek veled, és felpróbálgatom õket, hogy melyika jó....
Írta 2006. augusztus 07. - 21:02
Írta 2006. augusztus 07. - 20:33
Mondjuk bemehetnénk majd együtt is..és megnizitek a katalógust..
Cornél aza vektoros izé mennyi helyet foglal?
Cornél aza vektoros izé mennyi helyet foglal?
Írta 2006. augusztus 07. - 18:52
Az nekem nagyjából mindegy. Nekem minden pólóm egyszínû, de pl. tetszik a Kona póló fehér és fekete ujjakkal, szóval, ha illik egymáshoz a két szín, akkor miért ne. Szerintem mondjuk egyszerûbb az egyszínû.
Írta 2006. augusztus 07. - 18:34
Matt ráérsz, ez nem sûrgõs! nagyoon köszi!
Hulp, én szeretnék feketét, kéket, a sárga csak a te kedvedért.. de valami ilyesmire gondoltam én is..
A póló több színû legyen vagy egy? pl az ujjak más színû mint a teste..? nem kínai cucc lesz ne féljetek gagyit nemaveszek!
akkor Maulnak XXl, Hulpnak XXL nekem L,vagy XL, Mcclane L, vagy XL.. a logót már megrajzoltam, hónap munkahelyen bescannolom, és felrakom!
Hulp, én szeretnék feketét, kéket, a sárga csak a te kedvedért.. de valami ilyesmire gondoltam én is..
A póló több színû legyen vagy egy? pl az ujjak más színû mint a teste..? nem kínai cucc lesz ne féljetek gagyit nemaveszek!
akkor Maulnak XXl, Hulpnak XXL nekem L,vagy XL, Mcclane L, vagy XL.. a logót már megrajzoltam, hónap munkahelyen bescannolom, és felrakom!
Írta 2006. augusztus 07. - 18:24
Írta 2006. augusztus 07. - 18:07
Matt nem kell utánvét, mert már kifizették, csak simán elküldve..borítékban, csak feladáskor le kell méretni, mert nem haladhat meg azt hiszem 50 grammot, majd kérdezd me! de sima levélként kellene küldeni!Priviben adom a címet, te meg akkor a számot-nagyoon köszi!!
Írta 2006. augusztus 07. - 17:55
biczó!
fékpofa megvan.sztem tuti fel lehet adni borítékban, mert pl a felvételi jelentkezési lapok bõven nehezebbek ennél )
legegyszerübb nem az lenne, hogy berakom borítékba, feladom ajánlva? srác meg vagy átutalja neked a pénzt vagy rózsaszín csekken befizeti. mert ha utánvéttel adod fel akkor hiába ilyen pici, mert a legkisebb határ is 5kg és az minimum 1250ft lenne. mármint a postaköltség. ajánlva meg asszem 250ft.
fékpofa megvan.sztem tuti fel lehet adni borítékban, mert pl a felvételi jelentkezési lapok bõven nehezebbek ennél )
legegyszerübb nem az lenne, hogy berakom borítékba, feladom ajánlva? srác meg vagy átutalja neked a pénzt vagy rózsaszín csekken befizeti. mert ha utánvéttel adod fel akkor hiába ilyen pici, mert a legkisebb határ is 5kg és az minimum 1250ft lenne. mármint a postaköltség. ajánlva meg asszem 250ft.
Írta 2006. augusztus 07. - 17:45
Nekem akkor kéne két XXL-es biztos. Majd színeket mondanál, hogy milyen lehetõség van? Csak mert nekem fekete tuti nem kell, mert belerohadok még télen is, ha süt a nap. Mondjuk az egyik lehetne szép királykék, a másik meg mondjuk sárga. Vagy az egyik citromsárga, a másik meg narancssárga.
McClane, a kilenc után az mit jelent? fél 12 is 9 után van. Ha 10 elõtt ideérsz, akkor ok.
McClane, a kilenc után az mit jelent? fél 12 is 9 után van. Ha 10 elõtt ideérsz, akkor ok.
Írta 2006. augusztus 07. - 16:44
Írta 2006. augusztus 07. - 16:31
Persze hogy elég, nekem is az kell, valami piktogrammon kellene gondolkodni-emblémán ha úgy tetszik ami a mienk lenne.. nézegetek..aztán majd találok valamit..ha van linkelek..
Írta 2006. augusztus 07. - 16:03
a hátán lehetne valami bringás, amint éppen átugrik valami irgalmatlan szakadékot, vagy autókat, vagy ilyesmit
úgy nézne ki szépen, ha rajzolva lenne (mármint az eredeti)
nekem jó az L-es is, nem?
Hulp ftp-rõl nem tudom leszedni, max ha kirakja a Kornel
de este csak 9 után lenne jó, akkor is mehetek?
nekem mondjuk fekete póló kellene
úgy nézne ki szépen, ha rajzolva lenne (mármint az eredeti)
nekem jó az L-es is, nem?
Hulp ftp-rõl nem tudom leszedni, max ha kirakja a Kornel
de este csak 9 után lenne jó, akkor is mehetek?
nekem mondjuk fekete póló kellene
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. augusztus 07. - 15:57
Hulp cornél tervezte a feliratokat.-szerintem egyszerû-igényes és jól néztek ki-aztán bemegyek kiválasztom az anyagot a póló típusát, a színt és megcsinálltatom..úgy terveztem hogy elöl lesz egy nagy felirat keresztben,és az egyik újján, és vagy hátoldalt a nyakánál, ezt még nemtom.. mondjátok ti mit szeretnétek.. kb.. de lehet hogy be fog telni a topic.. ..de mondjátok..!
Egyébként korábban azért maradt abba a projekt, mert úgy akarták többen hogy akkor legyen meg, ha ha van domain -ünk ..de háát az kudarcba fulladt.. de ezt átugórva lesz pólónk, mert én szeretnék, ráírom a mostani webcímet, és kész-jó az is..aztán ha már elkopott, és lesz domain is..akkor lesz új póló, a réginél biztosan jobb..de egyenlõre nekem jó lesz ez is..de viszont., ha Hulp biztossan kell póló-és másnak is akkor konkrét igénnyel megyek be, és azt mondom, hogy kell 4XXl 3 L, és így tovább.. meg színben is lehet válogatni,az ár: 2500Ftkörül típustól, felirat számától függõen!
Egyébként korábban azért maradt abba a projekt, mert úgy akarták többen hogy akkor legyen meg, ha ha van domain -ünk ..de háát az kudarcba fulladt.. de ezt átugórva lesz pólónk, mert én szeretnék, ráírom a mostani webcímet, és kész-jó az is..aztán ha már elkopott, és lesz domain is..akkor lesz új póló, a réginél biztosan jobb..de egyenlõre nekem jó lesz ez is..de viszont., ha Hulp biztossan kell póló-és másnak is akkor konkrét igénnyel megyek be, és azt mondom, hogy kell 4XXl 3 L, és így tovább.. meg színben is lehet válogatni,az ár: 2500Ftkörül típustól, felirat számától függõen!
Írta 2006. augusztus 07. - 15:49
Hi Matt juicy7 azt hiszem bbb márkában bbs-42-de nem 100% ,, de mindegyikre rá van írva -ha tudod akkor nézd meg légyszí!
Hulp nem tudom mi lenne jó-az a szám tetszik ami tokyoi hajsza elején megy,otthon megvan de az nem annyira gyors.. majd ma este nézegetek számokat-ok?
Hulp nem tudom mi lenne jó-az a szám tetszik ami tokyoi hajsza elején megy,otthon megvan de az nem annyira gyors.. majd ma este nézegetek számokat-ok?
Írta 2006. augusztus 07. - 15:40
Ha az eredeti kell, akkor csak a te majd 9 perces klipped lett közel 2 giga. Letömörítve meg 130 mega körül. De a teljes videó még nincs kész, de ahogy gondolod, este otthon leszek, de 5 fél 6 elõtt biztos, hogy nem.
Ha Kornél adott (mûködõ) linket, ahova fel tudom tenni a videót, akkot szerintem már holnap reggelre fenn lesz az ftp-n.
Ha Kornél adott (mûködõ) linket, ahova fel tudom tenni a videót, akkot szerintem már holnap reggelre fenn lesz az ftp-n.