Vedd meg McClane. Egész eddig errõl beszéltél, hogy mennyire kell, akkor most mi ez a határozatlanság.
Mennyire nagy a sár Maul? Mert délután azért szeretnék menni egyet tekerni. Csütörtökön is azt hittem, hogy rohadt nagy lesz a sár, aztán még a vízmosás is szinte teljesen száraz volt.
Maul, ha esetleg a Berrie nem jelez vissza, és nem megyünk Leogangba, akkor jövõ héten megnézzük ezt a Semmeringi pályát? Mert akkor veszek ki szabit, aztán max. amikor jó idõ van, akkor kimegyünk ide. 100km, úgyhogy másfél óra alatt oda lehet érni, max nem szállásra megy el a lóvé, hanem benzinre. Meg talán a bérlet nem olyan drága, mint Leogangban.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. augusztus 14. - 09:03
Írta 2006. augusztus 14. - 08:41
Hello!
Vedd emg McClane, meg alkudd le!
Nem voltunk tekerni biczó, mert nagyon trágya idõk vannak. Tegnap nem esett egyedül, de tiszta dzsuva az erdõ...
Vedd emg McClane, meg alkudd le!
Nem voltunk tekerni biczó, mert nagyon trágya idõk vannak. Tegnap nem esett egyedül, de tiszta dzsuva az erdõ...
Írta 2006. augusztus 14. - 08:18
Mcclane papa-vedd meg-mert akkor ez nem eldöntendõ kérdés...!!hajrá...!
Nálam lakhatsz...
Már írok befogadó nyilatkozatot... Mcclane azzal kezd hogy mennyit engednek, mert ugye kiárusítás van..
Voltatok tekerni Maul-papa?
Nálam lakhatsz...
Már írok befogadó nyilatkozatot... Mcclane azzal kezd hogy mennyit engednek, mert ugye kiárusítás van..
Voltatok tekerni Maul-papa?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. augusztus 14. - 06:49
na srácok
írtak a momikszfaktorból, a váz újra eladó, a srác lemondta
namostakkormicsináljakszitusuxxx
írtak a momikszfaktorból, a váz újra eladó, a srác lemondta
namostakkormicsináljakszitusuxxx
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. augusztus 12. - 19:33
Írta 2006. augusztus 12. - 11:14
Maul papa, sajnos dolgozok, és Barcsott vagyok.. jövõ hétvégén is, ezért nemtok menni Leo-ba...
Maul mindegyikre töltöm... de most mindegyik lassú
Sebaj 5 óra és kész... jelszó az a ...*...-látszik ha ráviszed az egeret-akkor elul az explorer valami ilyesmit ír ki:
ftp://krankedspace:itt lessz a jelszó@ftp.uw.hu->ebbõl az derül ki-hogy krankedspace felhasználónév a másik meg a jelszó...!nem akartam kiírni..
Maul mindegyikre töltöm... de most mindegyik lassú
Sebaj 5 óra és kész... jelszó az a ...*...-látszik ha ráviszed az egeret-akkor elul az explorer valami ilyesmit ír ki:
ftp://krankedspace:itt lessz a jelszó@ftp.uw.hu->ebbõl az derül ki-hogy krankedspace felhasználónév a másik meg a jelszó...!nem akartam kiírni..
Írta 2006. augusztus 12. - 10:38
Mi a jelszava a krankedspaces tárhelynek?
Miért nem töltitek az uw-s tárhelyre ezerszer gyorsabb....
Most akkor valami mezterv van már konkrét?
Biczó itthon vagy? Mert este bandázhatnánk egyet, ha nem esik.....
Miért nem töltitek az uw-s tárhelyre ezerszer gyorsabb....
Most akkor valami mezterv van már konkrét?
Biczó itthon vagy? Mert este bandázhatnánk egyet, ha nem esik.....
Írta 2006. augusztus 12. - 09:37
Hi... valamennyi képet feltöltöttem a krankedzone tarhelyekre ami vipen belül van... mind a kettõn van valamennyi, de iszonyat lassan megy fel..majd szólok Kornélnak, hogy rendezze albumba õket..
Írta 2006. augusztus 11. - 22:50
Írta 2006. augusztus 11. - 21:21
Bocs..
Emberek elöl lenne az a felirat amit korábban Cornél készített-krankedzone van ráírva..
aztán hátul a nyaknál akartam ezt az emblémát amit Maul, vagy Mcclane intéz, és ennyi.. sok felirat sok pénz.. én elõre egy A4-et gondoltam-ami persze nem egy téglalap-hanem egy A4 széles felirat! és hátra az embléma picibe... én erre gondoltam.. kinek tetszik?
Emberek elöl lenne az a felirat amit korábban Cornél készített-krankedzone van ráírva..
aztán hátul a nyaknál akartam ezt az emblémát amit Maul, vagy Mcclane intéz, és ennyi.. sok felirat sok pénz.. én elõre egy A4-et gondoltam-ami persze nem egy téglalap-hanem egy A4 széles felirat! és hátra az embléma picibe... én erre gondoltam.. kinek tetszik?
Írta 2006. augusztus 11. - 19:00
Még valami Maul, ha esetleg még nem írtad meg a levelet, hogy szerintem nem kell annyi bérlet, mint tavaly. Lehet, hogy elég lesz csak 2, de max. 4, ha jön az Attila meg a Kornél is.
Írta 2006. augusztus 11. - 16:52
Jóvan Maul, most megnéztem az idõjáráselõrejelzést, és van már jövõ hét végére is elõrejelzés, és az alapján talán szép idõnk lesz. Persze ilyen távoli elõrejelzés még elég bizonytalan. Akkor is jössz, ha csak ketten lennénk? Csak mert eléggé úgy fest a dolog.
Írta 2006. augusztus 11. - 16:34
Írta 2006. augusztus 11. - 15:50
JAja, mostantól már itthon vagyok. Jól van, most írok a bejjinek, hogy akkor mi a péló van már....
Biczóka!
Ne idegesítsd fel magadat McClane.
Egyébként én sem akarok ilyen kurvanagyemblémás pólót, csak annyit, hogy a jobb vagy bal oldaon legyen a mellkasánál egy ki embléma, mert azt hétköznapi viseletnek is lehet hodani. Esetleg a hátán még valami.
Biczóka!
Ne idegesítsd fel magadat McClane.
Egyébként én sem akarok ilyen kurvanagyemblémás pólót, csak annyit, hogy a jobb vagy bal oldaon legyen a mellkasánál egy ki embléma, mert azt hétköznapi viseletnek is lehet hodani. Esetleg a hátán még valami.
Írta 2006. augusztus 11. - 15:42
Köcsög Berrie, vazze, kibekkeli azzal, hogy nem ír, aztán így nem kell neki bérletet adni. Akkor most mi legyen Maul, mert a jövõ hét végén mennénk. Mert potyára meg azért nem szeretnék elmenni. Maul, akkor mostantól itthon leszel? Szerintem legkésõbb csütörtökig kéne eldönteni, hogy akkor megyünk-e vagy nem.
Írta 2006. augusztus 11. - 15:00
Írta 2006. augusztus 11. - 14:48
Mcclane elösszõr is ..ha nem fog tetszeni nem fogod megvenni.. nem érdekel..
A pólóra nem rakhatsz akármekkora képet-vagy keress olyan reklámcéget aki tud a4-nél nagyobbat..nem érdekel....
Mivel az én általam elképzelt pólón a fõ motívum a mellkas..és megfizethetõ mennyiségû feliratot szeretnék, és ezért hátra csak 10x10 a nyakhoz,,és mivel nem egy rockerpóló kinézetû agyon matricázott, izét szeretnék ..azért.... nem érdekel...
Én veszek 10-et olyat amilyet, ha tetszik igen, he nem nem..nem érdekel...
Eddig ez a téma téged nem érdekelt,de most már engem se....nem érdekel...!
Mcclane mivel nem kell rajzolni, ezért valószínû nem is tud többet....ismétlem nem kell rajzolni, én se rajzoltam..én paint shopban firkáltam, NEM HOSSZÚ GRAFIKUS TEVÉKENYSÉGEM EREDMÉNYE VOLT AZ AZ ÁBRA, NEM KÉSZ KONCEPCIÓ HANEM EGY 10 MÁSODPERCES FIRKA EREDMÉNYE..EGÉRREL..GOLYÓSSAL-QVA JÓL LEHET RAJZOLNI.. de már nem érdekel....
Én azt kértem segítsetek elindulni,,nem azt hogy hívd fel a grafikus haverod...aki ne érdekel....
B@ztá segíteni, hanem lefikáztad, hogy kázmér haverod-aki grafikus ezerszer jobban tudja... aki nem érdekel.-...
Ember azt vártam volna, hogy mond meg mégis hogyan nézzen ki az a kis embléma ami ilyen kis egyszerû-és éppen ez benne a lényeg, hogy nem kell grafikus aki túlbonyolítja... de már nem érdekel...
ha megvan mit akarunk, bárki lerajzolja..!!!!!!!!!!!!!!!! de nem érdekel...
ÉS más sem érdekel!
....
HI..
A pólóra nem rakhatsz akármekkora képet-vagy keress olyan reklámcéget aki tud a4-nél nagyobbat..nem érdekel....
Mivel az én általam elképzelt pólón a fõ motívum a mellkas..és megfizethetõ mennyiségû feliratot szeretnék, és ezért hátra csak 10x10 a nyakhoz,,és mivel nem egy rockerpóló kinézetû agyon matricázott, izét szeretnék ..azért.... nem érdekel...
Én veszek 10-et olyat amilyet, ha tetszik igen, he nem nem..nem érdekel...
Eddig ez a téma téged nem érdekelt,de most már engem se....nem érdekel...!
Mcclane mivel nem kell rajzolni, ezért valószínû nem is tud többet....ismétlem nem kell rajzolni, én se rajzoltam..én paint shopban firkáltam, NEM HOSSZÚ GRAFIKUS TEVÉKENYSÉGEM EREDMÉNYE VOLT AZ AZ ÁBRA, NEM KÉSZ KONCEPCIÓ HANEM EGY 10 MÁSODPERCES FIRKA EREDMÉNYE..EGÉRREL..GOLYÓSSAL-QVA JÓL LEHET RAJZOLNI.. de már nem érdekel....
Én azt kértem segítsetek elindulni,,nem azt hogy hívd fel a grafikus haverod...aki ne érdekel....
B@ztá segíteni, hanem lefikáztad, hogy kázmér haverod-aki grafikus ezerszer jobban tudja... aki nem érdekel.-...
Ember azt vártam volna, hogy mond meg mégis hogyan nézzen ki az a kis embléma ami ilyen kis egyszerû-és éppen ez benne a lényeg, hogy nem kell grafikus aki túlbonyolítja... de már nem érdekel...
ha megvan mit akarunk, bárki lerajzolja..!!!!!!!!!!!!!!!! de nem érdekel...
ÉS más sem érdekel!
....
HI..
Írta 2006. augusztus 11. - 14:40
amire megjössz, meglesznek az én általam rajzoltatott tervek is, várjuk meg azokat is plíííz
aztán majd döntünk
jó nyaralást Cornel
aztán majd döntünk
jó nyaralást Cornel
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. augusztus 11. - 14:33
Bocs emberek, nagyon húzós hetem volt!
Ez utóbbi nekem tetszik. Valószínûleg ennek vektoros az eredetije.
Amúgy elvileg bármit át tudok rajzolni vektorosra, azzal nem lesz gond.
Viszont én ma elutazok családdal és két hétig nem leszek itthon, ha addig ráér az jó lenne mert szeretnék részt venni én is benne. És pólót is szeretnék én is!
Na jók legyet csövi.
Ez utóbbi nekem tetszik. Valószínûleg ennek vektoros az eredetije.
Amúgy elvileg bármit át tudok rajzolni vektorosra, azzal nem lesz gond.
Viszont én ma elutazok családdal és két hétig nem leszek itthon, ha addig ráér az jó lenne mert szeretnék részt venni én is benne. És pólót is szeretnék én is!
Na jók legyet csövi.
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2006. augusztus 11. - 13:45
Na megjöttem...
Felvonóbérlettel az van, hogy a berrie bácsi, azóta nem írt semmit... Én már írtam neki, mailt, hogy akkor mi a rák van, de nem válaszolt, szóval...
Egyébként ha kapunk bérletet, akkor megyek!
A póló témához:
http://krankedzone.uw.hu/logo1.jpg
http://krankedzone.uw.hu/logo2.jpg
Ezeket lehet variálni......
A többi nekem nem tetszik...
Felvonóbérlettel az van, hogy a berrie bácsi, azóta nem írt semmit... Én már írtam neki, mailt, hogy akkor mi a rák van, de nem válaszolt, szóval...
Egyébként ha kapunk bérletet, akkor megyek!
A póló témához:
http://krankedzone.uw.hu/logo1.jpg
http://krankedzone.uw.hu/logo2.jpg
Ezeket lehet variálni......
A többi nekem nem tetszik...