Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Barna, ha gondolod ... én spec tudnám hogy mirõl., meg hol,,, és mit.. ezt a dolgot könnyen meg lehetne oldani, csak jól kell csinálni, nem azt mondom hogy mi meg tudnánk oldani,, hanem ti, meg mi mindannyian.. mert ha valaki tényleg diplomatikusan beszél a környezetvédõkkel-és jókor akkor azzal nem lesz baj.. még támogatót is lehetne szerezni!! szerintem mindent meg lehet tenni, csak jól kell csinállni-és a Mcclane féle dolog pont errõl szólt!

Az a ,,tákolmány,, ami ott alul volt-az említésre se méltó..ilyen farakással nem lehet eredményt elérni..ha pl a krankedzonet-valaki felmutatja példaként-na azzal már lehetne...

ezt nem így kell ott csinállni, hanem valahogy felnõttesebben, én is csak félig vagyok olyan, mert ha bicajozok akkor nem kell komolynak lenni, de ha dolgozok mint most akkor az nagyoon komoly-és ehez is valami ilyesmi kellene...

Ezt úgy értem hogy az eddigi -kisfiú kimegy barkácsol dolog az nem mûködik--terv kell, masszív építõ gárda, együttmûködés, pénz, és az engedélyek-és sok kitartás..

De meg lehetne azt csinállni.. a Kõszegi kerékpáregyesületet valóban nem értem miért ilyen dolgokra költ!!!!??? mi van a beígért kerékpárcentrummal????? mivan egyyéb értelmes dolgokkal? ott sem a megfelelõ emberek ülnek...de mondjuk ezt már rég tudja mindenki...

Maul ti szeretnétek pályát Kõszegre?valami jót?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

barna_umf tudnál beszélni a nagybátyáddal?

Tudnék beszélni, de mirõl?

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Boldog Szulinapot Cornel! :szampan:

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
barna_umf tudnál beszélni a nagybátyáddal?
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Boldog Szülinapot Cornel!
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
BOldog SZüninapot Cornel! )

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
valószínü azért van ez mer krv@ sok szakosztály van. olyanok is aminek semmi köze a biciklizéshez. közöttük pl a lövész szakosztály gondolom, meg van darts, meg gombaszedö meg mindenféle.
legalább fejlödik köszeg.. jo lehet h kevés értelme van (számunkra) de legalább csinál vmit a városban.
pl a bicos centrum is megépült. szal legalább ÉPÜL vmi.
mellesleg sztem a fõtér felujításnak se volt sok értelme :D
jó, szép lesz meg minden, de ezen kívül?

amugy ami a most van ns leugro az télleg tök stabil szal ha zuhanni vágysz.. ;)

edit: közbe gondolkodom.. mert multkor amikor meloztunk, akkor a lötérre vittünk (ajándék) faanyagot. és ott csak az ex-rendõrkapitány meg vmi határõr bácsi volt. és azt mondták hogy szépen kivezényelnek pár határört aztán majd jol renberakják a terepet. szal lehet h az egyesület neve alatt fut de.. na de végülis tök mind1..

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Kõszegen az nem ns volt, hanem egy tákomány, ami alattam szerintem simán beszakadt volna...

Egyébként az a vicc, hogy pár napja volt az újságban, hogy a kõszegi kerékpáros egyesület a lõteret újítja fel....
Kurva sok értelme van...

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
barna_umf

nem tudom, melyik ns-re gondolsz, a katlan elõttire, amit lebontattak?
voltál már a Darkwoodban, amit mi építettünk?

na én valami olyasmire gondoltam

persze, hogy a természetvédõk lebontattják

EZÉRT KELL VELÜK BESZÉLNI ÉS KÉRNI EGY HELYET, AHOL ÉPÍTHETÜNK

az ideális hely:

- fent a hegyen (ugye)
- betonos út közelében
- legyen "lejtése"
- legyenek fák, de ne túl sûrûn

a természetvédõknek pedig hangsúlyozni lehet, hogy ha azzal van gond, akkor nem élõ fákra szegeznénk a north shore-t (ami ugye már nem oylan eccerû, de kivitelezhetõ, csak sokkal idõ, pénz és munka igényesebb)
na meg nem "csak" ns-rõl lenne szó, hanem egy kisebb parkról, ahol a fent említett finomságok lennének (ns, dj, kis dh)

azt kell világossá tenni elõttük, hogy ez az õ érdekük (is)

lenne egy pálya, sokan odajárnának, az erdõ többi része pedig békén lenne hagyva

külföldön ez már számtalan helyen bevált

ja Biczó szombaton elutazunk nyaralni egy hétre, szal majd utána dumálunk
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

+ a Stamp Feri a nagybátyám

nah, ezt jó tudni :)

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
+ a Stamp Feri a nagybátyám

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

Barna_umf:

Kõszegen lehetne North Shore-t építeni

ennek vannak elõfeltételei
megvalósítható, de csak ha télleg komolyan gondoljátok
megpróbálom pontokba szedni akkor :)

1.) Felejtsétek el azt az építési módszert, hogy "amit találunk az erdõben anyagot felhasználjuk az építéshez"
2.) Tárgyalni kell az erdészekkel és a természetvédõkkel. Ajánlatot kell nekik tenni, még pedig a következõt:
jelöljenek ki nekünk a hegyben egy területet, ahol pályát építhetünk....Építünk egy park-szerûséget, ahol lenne minden fincsi dolog
(ns, dj, kis dh)....Ezzel ki lehetne küszöbölni, hogy az erdõ más területeit használják bringázásra....azért jár mindenki fel a hegybe, mert nincs
máshol lehetõség bringázni...nem azt mondom, hogy ezentúl soha senki nem fog máshova járni bringázni, de biztos, hogy drasztikusan visszaesne a hegy más területein való bringázások alkalma
itt aztán lehet példák egész hadseregét felvonultatni, videókkal és képekkel illusztrálva (Leogang, Pila, ....) ott is van bõven természet és tájvédelmi körzet, még is van pálya
3.) Meg kell nyerni az ügyhöz a Stamp Ferit, befolyásos ember
4.) Költségvetést és terveket kell kidolgozni (rajz)
5.) Határidõt kell kitûzni, amennyiben megadják az engedélyt, mire lesz kész
6.) Szólni nekünk (rutin és az évek száma)
7.) Pénzt kell összeszedni (a faanyagot meg kell venni, nincs mese, max ha fatelepet meg lehetne nyerni az ügynek, akkor kirakhatná a cég emblémáját a páylára, stb....)
8.) Építeni ezerrel

hát volt nort shor de le kellet bontani a környezetvédõk miatt, mert feljelentették a kerékpáros egyesületet.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
OK, semmi gond, majd szerzek valahonnan.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
ebbõl az egybõl sose lesz elég ha valaki igazán szereti a bicajokat....
Mcclane jövõ héten otthon leszel majd? akarok veled beszélni.......

Cornél mi újs veled?

Maul vaterod telke közmûves volt?

Hulp helyesbítek-egyeltalán nem hozzák.... le is mondtam mert azt a kedves választ kaptam arra hogy mikor:hogy belátható idõn belül nem....ezért lemondtam... bocs... nem mertem venni drágábbat..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczó még nem írtak vissza

de

mind1, mivel idén még nem veszem meg, nincs rá pénz

be kellett látnom, ez van

adósságba pedig nem szeretném verni magam
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Jaja, igen jó dolgokat lehetne ott összehozni.. csak ezek kellenének.. egyedülállóak a lehetõségek..
Mcclane mi újs a vázzal?

:pump: Tibi!-Jobbulást!!!!!!!!

Hulp nemigen hozzák a cuccokat az ebike-ról...egy picit belassultak..

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Barna_umf:

Kõszegen lehetne North Shore-t építeni

ennek vannak elõfeltételei
megvalósítható, de csak ha télleg komolyan gondoljátok
megpróbálom pontokba szedni akkor :)

1.) Felejtsétek el azt az építési módszert, hogy "amit találunk az erdõben anyagot felhasználjuk az építéshez"
2.) Tárgyalni kell az erdészekkel és a természetvédõkkel. Ajánlatot kell nekik tenni, még pedig a következõt:
jelöljenek ki nekünk a hegyben egy területet, ahol pályát építhetünk....Építünk egy park-szerûséget, ahol lenne minden fincsi dolog
(ns, dj, kis dh)....Ezzel ki lehetne küszöbölni, hogy az erdõ más területeit használják bringázásra....azért jár mindenki fel a hegybe, mert nincs
máshol lehetõség bringázni...nem azt mondom, hogy ezentúl soha senki nem fog máshova járni bringázni, de biztos, hogy drasztikusan visszaesne a hegy más területein való bringázások alkalma
itt aztán lehet példák egész hadseregét felvonultatni, videókkal és képekkel illusztrálva (Leogang, Pila, ....) ott is van bõven természet és tájvédelmi körzet, még is van pálya
3.) Meg kell nyerni az ügyhöz a Stamp Ferit, befolyásos ember
4.) Költségvetést és terveket kell kidolgozni (rajz)
5.) Határidõt kell kitûzni, amennyiben megadják az engedélyt, mire lesz kész
6.) Szólni nekünk (rutin és az évek száma)
7.) Pénzt kell összeszedni (a faanyagot meg kell venni, nincs mese, max ha fatelepet meg lehetne nyerni az ügynek, akkor kirakhatná a cég emblémáját a páylára, stb....)
8.) Építeni ezerrel

a sérült srácnak jobbulást ezerrel
Come on! It's on

Korn

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

Meg ott van kõszegen hatmillió biciklis kisgyerek, aztán olyan pályát tudnátok építeni....

jaja mindig elkezdjük a "páját" és soha nincs befejezve

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na az szívás, akkor ezúton is jobbulást neki.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Tibi - a pitbullos- lehet hogy szívesen menne de multkor hatalmasat zakózott a dh pálya alján lévõ 'szánkopálya' nevezetü -tudjátok az a hosszuu- ugratón. leugrott az aljáig, és elcsuszott és paff. szal kb 5-6méter zuhanás utána földbe fúródott. nem emlékezett utána semmire, sokk, meg eltört a kulcscsontja. szal nem hiszem h tud menni :(
helyette szervezett hétvégére lanpartyt a csóto meletti bicóscentrumba )