Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nekem a hétfõ nem igazán jó, egyik héten sem, bár ha egyik kollégám sincs szabin, akkor azért megoldható. Én tudok kocsival menni, de az csak két ember és két bicajra van hitelesítve. Ha jó a pálya, akkor jövõre veszek tetõcsomagtartót, meg lehet, hogy szezonbérletet is, és akkor könnyebben megoldható a dolog.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Nekem a hétfõ lenne egyedül jó!

Ja és akkor menjünk egész napra!!!! Leogangban sem fáradtunk el...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
én is vmi hasonlóra gondoltam. reggel ( nem hajnalban :) ) indulás délelõtt odaérés aztán meg ugyis csak 6ig van nyitva addig tekergés.
http://autist-bikerz.atw.hu/ itt van pár kép.
meg jános hegy topikban élménybeszámoló )
tán még autót is tudok szerezni, igaz szülõi felügyelettel )
kinek lenne még kedve,ideje?
én vmikor még mostanában gondoltam megejteni a dolgot )

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Szerintem is, mikor megyünk? A napijegy 20 EUR, a félnapos az 15. Adamkg azt írta, hogy jók a pályák, és szerinte bõven elég a félnapos jegy is, mivel kb. 5 perc alatt fenn van a felvonó, és ha belehúzunk óránként lehet 4-5 kört menni. Az meg bõven elég. Ha valaki 8-10-szer lejön egy nap, az már nagyon sok. Nagyon el lehet fáradni.
Mehetünk akár hétköznap is, egy napra simán tudok szabadságot is kérni, csak azért egy-két nappal elõtte tudjam.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
kéne menni semmeringre. hm? :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jatényleg, hülyevagyok. :no_tak:

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Ha jól tudom hátra keres saintet. Nekem van egy, de nem adom:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mit keresel Krisztián?
(nem mintha tudnék, csak érdeklödöm)

nekem megjött végre az mp3 playa és kul jeah )
http://www.goodgearg...ony_nw-e405.jpg

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
nekem meg nincs fékem, mert nem lehet kapni b@ssz... meg..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Mirõl maradtam le?

Nem voltam itt a hétvégén, lenvoltam budapeten a Red Bull Air Reca-en meg a tüzijátékon és túléltem (a tüzijátékot).

Vettem egy XT "V" féket és f@szán fog.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Hello!
Mault megtom érteni..vszinüleg nem lenne óriási tolongás az építésen...szerintem a bikepark akkkor lenne jó ötlet ha mongyuk több napot tudnánk Kõszegen tölteni,mer akkor nem kéne minden nap máshová menni hogyha mogyuk meguntad a dh-t és dörtölni támad kedved...de szerintem azzal is feltudnánk dobni a környéket hogyha az avart lehúznánk a pályáról,meg a vízmosásokból,a bokrokat meg helyretennénk,csinálnánk egypár ugratót,nagy és kisletörést,talán egypár north shoreos szakaszt,meg a már meglévõ ugratókat felújítanánk...szerintem ha már a dh pálya készen lenne akkor is ellehtene ott szórakozni...aztán ha már mások is belelkesedtek hogy egy kis munkával mit is lehet összehozni, akkor kell felhozni a bikepark ötletét...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Olyan 5 körül kimehetünk a parkosba, aztán utána majd meglátjuk.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi...szúsza.... !

Gyerekek szeressétek egymást...!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hulp, te arról az esetrõl nem tudsz, de inkább hagyjuk, õgy is hülyeség az egész!

Holnap kijössz parkosba? Este meg bandázhatnánk!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mi van Maul, ki szólt be? Mikor voltál Kõszegen?
Egyébként a DH pálya tényleg eléggé siralmas állapotban van. A felsõ részén a rajttól a erdõig gyakorlatilag nem lehet menni, mert az összes bokor benõtt az útra, és folyton pofáncsapkodják az embert. A katlannál a favágók fejtik ki áldásos tevékenységüket, bár végül is a pályán nincsen semmi, szóval az nem zavaró egyelõre.
Pila egyébként megtette áldásos hatását, rendkívüli módon megnõtt az önbizalmam, aminek majdnem 3 hatalmas firka lett az eredménye. Szerencsére megúsztam.
Kezdem azt látni, hogy ez az egymás torkának ugrás már kezd hagyománnyá válni nálunk, aminek nagyon nem örülök. Közben meg egy darab bicajossal nem találkoztunk az egész Kõszegi-hegyen. Mindenkinek inkább a tekerésben kéne levezetni a fölös energiákat.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Holnap városi rájd este???

Tudom, hogy ezt a három üzenetet írhattam volna egybe is, de sajnos az elmúlt idõben kevés hozzászólásom volt, és most akarok javítani a statosztikán!
Köszönöm a moderátorok megértését!

Üdv:Maul

elnézve
de azért ne ugorjatok túlzottan egymás torkának :)

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Ja egyébként kõszegi kisgyerekek, most lehet beszólni, meg jól megmondani, a telefonszámom a régi: 06304560284 valamint a címem is: 9700. Szombathely, Nagy László utca 30.
Köszi szépen elõre is! Ja és ne név nélkül!

Ja és a "rohadjon meg a f@sszopoó Maul" névre várom a leveleket!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Én ehhez az egész pályaépítés témához csak annyit akarok mondani, hogy kõszegen a dh pálya ott ál 6 éve, és csak az idõ vasfoga van rá hatással, semmi nem történik rajta...

Szóval ha azt a kib@szott nyomorult két kilómétert nem bírják rendben tartani a kõszegiek, akkor most komolyan kérdezem, hogy ti mire számítatok?

Szerintem ne csapjuk be egymást!

Meg ilyen fosfejû kõszegi mindenkinekjólbeszólok hülyegyerekeknek én nem fogok pályát építeni....

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
marketing... de hidd el ugyanaz
súlyra is mind ugyanannyi +- 1-2 g

http://forum.bikemag...aint#post475187

meg ez a köv oldalon: http://forum.bikemag...&postcount=1881

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi, hát utánna néztem már, és egyeltalán nem ugyanaaz->ez a baj..

Ha megnézed a gyártónál akkor megvan hogy nem is ajánlanak hozzá mást, mert más mennyiségû olajat nyom, más szögben..bla-bla bla.. nem ugyanaz... de féktest sincs sehol sajna....