Barna_umf szuper, köszi!
beszélnék akkor Ferivel, mondjuk telefonon, vagy akár személyesen is....
a pályát nem nekünk kell megmondani, hogy hol legyen...
arra majd javaslatot tesznek a természetvédõk és az erdészek, mi kérjük meg õket erre, meg pár szempontot adunk (közel legyen a betonos út, legyen azért kicsi lejtése a pályának, ......)
nyomasd a Feri számát priviben, aztán beszélek vele, meg hivatkozok rád, szal a priviben írd le a teljes nevedet is plíz
Biczó hívjál fel plíz
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. augusztus 30. - 06:28
Írta 2006. augusztus 30. - 02:08
Tudod Pityu itt alapjában véve nem is a beépítési magasággal van a gond, hanem azzal, hogy dulpaváll, vagy szimplaváll.
Mert ha kimondjuk ha nem, azért ahhoz a váztípushoz, ami van nem ajánlott duplavállas telót venni, mert nem lesz hosszú életû a bicaj úgy.
Olvass utána, hogy mit okozhat egy duplavállas teló, egy ilyen gyengébb merevázon...!
Szerintem semmiképp ne használd úgy!
De kérdezz utána máshol is! A techtopicban biztos többet tudnak mondani neked!
Mert ha kimondjuk ha nem, azért ahhoz a váztípushoz, ami van nem ajánlott duplavállas telót venni, mert nem lesz hosszú életû a bicaj úgy.
Olvass utána, hogy mit okozhat egy duplavállas teló, egy ilyen gyengébb merevázon...!
Szerintem semmiképp ne használd úgy!
De kérdezz utána máshol is! A techtopicban biztos többet tudnak mondani neked!
Írta 2006. augusztus 30. - 00:14
ja most jut eszembe,hallottam vmi beépítésimagasság csökkentõ tunningcuccról.vki tuggy hogy az ilyen hogy mûxik,egyeltalán hol lehet ilyet kapni ??????????
Írta 2006. augusztus 30. - 00:11
ja és a hardy 1 teamben is sherman van 120-150-es úttal(szimplavállas),és szerintem annak se lehet kisebb a beép magassága mint a slider+-nak minimumon...nekem annyi eléglenne h a váz kibírna 1 évet nemkell többet mer utánna úgyis vázcsere, csak azt az 1 évet bírja ki törés és repedés nélkül.
Írta 2006. augusztus 30. - 00:07
Arról kéne vélemény h bírná-e a váz ha egy sherman slider+-t tennék bele,azért teszek bele ilyet és nem vmi kisebb beép.magasságú telót mer havertól veszem qrwa olcsón és nagyon megkímélt állapotban és sajna a csávó nem tud még 1 évet várna h majd akkor veszem meg amikor lesz össztelós vázam...mer sajna nincs annyi zsém h eccer vegyek telót, fékeket, meg vázat
Írta 2006. augusztus 29. - 18:48
Írta 2006. augusztus 29. - 18:16
Én Gencsirájder vagyok de nemnagyon szoktam a bmx-en menni inkább a séi-hegységet vagy kõszeget választom...azt tom h a testbikeon megtom nézni a véleményeket de nemtom h mennyire lehet elhinni azokat...
Írta 2006. augusztus 29. - 17:25
Írta 2006. augusztus 29. - 17:21
Írta 2006. augusztus 29. - 17:19
Na, srácok beszéltem a Ferivel és kapható az ötletre. A többit szeméjessen vele kéne megbeszélni.
pl.: hol legyen a pálya meg ilyenek.
pl.: hol legyen a pálya meg ilyenek.
Írta 2006. augusztus 29. - 12:44
McClane!
Nem baj, hogy esett városba attól még tudunk menni!!
TRáérsz te is?
Nem baj, hogy esett városba attól még tudunk menni!!
TRáérsz te is?
Írta 2006. augusztus 29. - 11:32
Biczó bácsi
megdumálunk mindent telefonon
hosszú lenne leírni
megdumálunk mindent telefonon
hosszú lenne leírni
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. augusztus 29. - 11:11
Mcclane, mi újs? milyen volt a nyaralás?? Merre voltatok?mikor jöttetek meg? Mcclane helyettesítettelek a felvonuláson!!!!!! Rómainak öltöztönk.. római para**nak...
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. augusztus 29. - 11:09
ok Barna_umf, akkor az elõbbi oldalon felsorolt dolgokat kell tõle megkérdezned
köszi!
köszi!
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. augusztus 29. - 10:13
Ma mindenképp fogok beszélni a Ferivel!!!
TE, Pityuszhely... te kõszegi vagy???
TE, Pityuszhely... te kõszegi vagy???
Írta 2006. augusztus 29. - 09:55
Hi!
Barna neked milyen umf-ed van
Nem, nekem dirt fun van. De a www.testbike.hu -n olvashatsz róla 1-2 dolgot.
DE JÓ enyém a 99. oldal elsõ firkálása!!!
Írta 2006. augusztus 29. - 09:45
Szerintem is érdemes veszõdni a Kõszegi dologgal..!de ezt már kifejtettem..véleményem nem változott-mellette vagyok-az idõmbõl remélhetõleg sokkal több jut majd ilyesmire... egyenlõre úgy néz ki, hogy Gencsapátiba fogunk költzözni....!
Írta 2006. augusztus 29. - 09:43
Hi...
Pityu -Igen a Király-létesítményben épülni fog pálya, ezt megerõsíthetem... de hogy mikor azt nem tudom....lehet hogy már elkezdték-további infó van a Koczka kerékpárboltban... én úgy tudom lehet jelentkezni már a taglistában...
Pityu -Igen a Király-létesítményben épülni fog pálya, ezt megerõsíthetem... de hogy mikor azt nem tudom....lehet hogy már elkezdték-további infó van a Koczka kerékpárboltban... én úgy tudom lehet jelentkezni már a taglistában...
Írta 2006. augusztus 29. - 06:59
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2006. augusztus 29. - 06:36
pityuszhely nem jó ötlet a jelenlegi dolgokat tisztogatni, meg rendberakni Kõszegen....mivel ezek illegálisan épültek....
ráadásul most akarunk alkudozni a természetvédõkkel, jó lenne nem magunkra haragítani õket (ennél jobban...ugye.....)
újakat pedig fõleg ne építsetek
Barna_umf jelenleg most emiatt áll a dolog...ENÉLKÜL NEM TUDUNK TOVÁBBLÉPNI
kérlek próbáld meg komolyan venni
nincs telefonja, amin fel tudnád hívni?
egy hét alatt ezt a kis apróságot igazán el lehetett volna intézni
Biczó beszélnünk kellene telefonon
Maul köszönöm a felajánlott segítségedet, ígérem élni is fogok vele!
ma akkor városi bandázás?
bár reggel esett az esõ....
ráadásul most akarunk alkudozni a természetvédõkkel, jó lenne nem magunkra haragítani õket (ennél jobban...ugye.....)
újakat pedig fõleg ne építsetek
Barna_umf jelenleg most emiatt áll a dolog...ENÉLKÜL NEM TUDUNK TOVÁBBLÉPNI
kérlek próbáld meg komolyan venni
nincs telefonja, amin fel tudnád hívni?
egy hét alatt ezt a kis apróságot igazán el lehetett volna intézni
Biczó beszélnünk kellene telefonon
Maul köszönöm a felajánlott segítségedet, ígérem élni is fogok vele!
ma akkor városi bandázás?
bár reggel esett az esõ....
Come on! It's on
Korn
Korn