Hi, nekem csak akkor lesz jó-amikor Hulpék elmennek, mert akkor elszek otthon két napot.. mikor elsz a szüreti buli??? a savaria karnevál:25-27 ig lesz!
Pityu-ezt szerintem a bikemag apróba kellett volna, ott több értelme van...
Hulp, van egy Kõszegi- Matt tudja( a pit-bull-os) aki szívesen menne!!!!!!!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2006. augusztus 15. - 08:51
Írta 2006. augusztus 15. - 06:52
A semmeringivel az a baj, hogy arra már nem nagyon marad lóvém, de azért majd meglátjuk. Talán nem olyan vészed összeg, úgyhogy Leogang után majd még meglátjuk.
Írta 2006. augusztus 14. - 23:48
jolvan.
gondolom majd ugyis attol függ mikor engednek szabadlábra meg ilyesmi. majd akkor konkretizáljuk. )
láttam másik fórumon hogy akkor mentek Leogang. csináljatok ám sok képet! )
Semmeringi túra ettõl függetlenül lenne vmikor?
gondolom majd ugyis attol függ mikor engednek szabadlábra meg ilyesmi. majd akkor konkretizáljuk. )
láttam másik fórumon hogy akkor mentek Leogang. csináljatok ám sok képet! )
Semmeringi túra ettõl függetlenül lenne vmikor?
Írta 2006. augusztus 14. - 22:40
Pityuszhely, ezt biztos, hogy ide akartad írni?
Mondjuk ezt az éjszakai bicajozást idõzíthetnénk a szüreti fesztiválra is.
Mondjuk ezt az éjszakai bicajozást idõzíthetnénk a szüreti fesztiválra is.
Írta 2006. augusztus 14. - 22:17
eladó sorba került manitou nixon teleszkópom amit csak ezen a nyáron használtam de csak all mountain célokra!!!az ár nem csak a telót hanem a bikepositive elsõ agyat is és a diatech anchor tárcsaféket és tárcsát is tartalmazza
szóval ez mind a tiéd lehet 45 e ftért:
-Manitou NIXON comp teleszkóp (gyorszáras,a villahídon ki helyen a sok sár miatt lejött a festék de a gumitól nem is láccik)
-Bikepositive ip2dbipari csaqpággyal elátott elsõ agy (36 lyukas,kimondottan jó szinte bolti állapotban)
-Diatech anchor tárcsafék(hayes conserm cég,180 as tárcsával,elsõ,adapterrel,egy majdnem teli doboz hozzávaló hayes dot4 es fékolaj amibõl csak eccer lett eza fék feltöltve,sajnos a fékvezetéken egy helyen lejött a fekete mûanyag borítáás de nem folyat sehol sem!!!)
elérhetõségeim:
msn: youzsee@hotmail.com(csak msn)
e-mail: gardonyi_istvan@freemail.hu
telefon: 06304688419(csak 15-és20 óra közöttt)
szóval ez mind a tiéd lehet 45 e ftért:
-Manitou NIXON comp teleszkóp (gyorszáras,a villahídon ki helyen a sok sár miatt lejött a festék de a gumitól nem is láccik)
-Bikepositive ip2dbipari csaqpággyal elátott elsõ agy (36 lyukas,kimondottan jó szinte bolti állapotban)
-Diatech anchor tárcsafék(hayes conserm cég,180 as tárcsával,elsõ,adapterrel,egy majdnem teli doboz hozzávaló hayes dot4 es fékolaj amibõl csak eccer lett eza fék feltöltve,sajnos a fékvezetéken egy helyen lejött a fekete mûanyag borítáás de nem folyat sehol sem!!!)
elérhetõségeim:
msn: youzsee@hotmail.com(csak msn)
e-mail: gardonyi_istvan@freemail.hu
telefon: 06304688419(csak 15-és20 óra közöttt)
Írta 2006. augusztus 14. - 21:29
Gencs biciklivel sincs messze, enmhogy vonattal.... a lustaság..... jövõre már ott is felvonó épülhetne...ami felvisz a kiinduló dombra... lustaság...
Maul,Hulp, Matt, tavaj csinálltunk olyat,hogy lementünk délután, aztán másnap reggel haza.. és egész éjjel városoztunk... de ha nem is maradnánk addig, akkor addig amíg lehet!
Maul,Hulp, Matt, tavaj csinálltunk olyat,hogy lementünk délután, aztán másnap reggel haza.. és egész éjjel városoztunk... de ha nem is maradnánk addig, akkor addig amíg lehet!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2006. augusztus 14. - 18:31
Én is benne vagyok biczó!
Na ez aztán a mentaláitás barna:)
Egy az, hogy gencs nincs is messze
Meg kõszegen ott vannak a nagy hegyek, minek bmx pálya.
Meg ott van kõszegen hatmillió biciklis kisgyerek, aztán olyan pályát tudnátok építeni....
Na ez aztán a mentaláitás barna:)
Egy az, hogy gencs nincs is messze
Meg kõszegen ott vannak a nagy hegyek, minek bmx pálya.
Meg ott van kõszegen hatmillió biciklis kisgyerek, aztán olyan pályát tudnátok építeni....
Írta 2006. augusztus 14. - 18:10
jolvan biczo!
én benne vagyok
Barni, azért tán negyed ora vonatozásba nem halunk bele
én benne vagyok
Barni, azért tán negyed ora vonatozásba nem halunk bele
Írta 2006. augusztus 14. - 16:48
Az idõben mit jelent, hogy egész napos, aztán egész éjszakás? Mikor kell menni, és mikor érnénk haza?
Írta 2006. augusztus 14. - 16:47
Jah,gencs egész jó, csak kár hogy nem Kõszegen van, de akkor bnem gencsi bmx, hanem kõszegi bmx lenne és nem kéne annyit vonatozni!!
Írta 2006. augusztus 14. - 16:03
Matt kellen idén is olyan egész napos,aztán éjszakás tekergetést csapni, Kõszegen..benne lenne még valaki?
Írta 2006. augusztus 14. - 14:34
voltunk ma gencsen bmx pályán.
váá!! meghaltam. semmi kondim. nem tudok egy kört végig tekerni izomból.
viszont fejlõdtem kicsit, jupí )
sikerült beugrani pár ugratót. tetszik
Zegride jo lenne, csak nem tom hogy lesz idõ.. nem jöttök inkább Ti?
érkezés szhely, go skatepark, indulás köszegfele, stop at gencs bmx, tovább kõszeg, lfel hegy le dh, osztán meg kõszeg street. hm?
ja, McClane! sztem döntsd el Te ha rám hallgatsz
váá!! meghaltam. semmi kondim. nem tudok egy kört végig tekerni izomból.
viszont fejlõdtem kicsit, jupí )
sikerült beugrani pár ugratót. tetszik
Zegride jo lenne, csak nem tom hogy lesz idõ.. nem jöttök inkább Ti?
érkezés szhely, go skatepark, indulás köszegfele, stop at gencs bmx, tovább kõszeg, lfel hegy le dh, osztán meg kõszeg street. hm?
ja, McClane! sztem döntsd el Te ha rám hallgatsz
Írta 2006. augusztus 14. - 13:00
Nem egyszerubb egy nemet mondani?
McClane! Milyen villat tervezel bele? Te is boxxert esetleg?
McClane! Milyen villat tervezel bele? Te is boxxert esetleg?
Írta 2006. augusztus 14. - 12:36
Mcclane 28.-án megyek Bp-re egy hétre,a kkor el is tudom hozni, ha meg fogod venni....!
Írta 2006. augusztus 14. - 12:35
Ilyen röviden? az kevés lesz.... sokat kell írni, mert sok beszédnek kevés az ára... Fox DH 4.0 val-legalább! Király bicajod lessz meglátod..
Írta 2006. augusztus 14. - 12:05
Írta 2006. augusztus 14. - 11:10
Írta 2006. augusztus 14. - 10:58
HÁT NAZ MEG MI??? sajnos nekem sem jár...
Mcclane hívd fel õket aktaktakt-neunneunneun-ziebenziebenzieben RUf MICH AN!
Itt jó idõ van emberek!
Mcclane hívd fel õket aktaktakt-neunneunneun-ziebenziebenzieben RUf MICH AN!
Itt jó idõ van emberek!
Írta 2006. augusztus 14. - 10:18
Írta 2006. augusztus 14. - 10:14
McClane! Vedd meg. Meg egyet nekem is:)
Latom zajlik az elet. Tok jo! Nyari szunet vege elott meg egy tekerest nem rantunk ossze?
Latom zajlik az elet. Tok jo! Nyari szunet vege elott meg egy tekerest nem rantunk ossze?