Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Posted 2006. August 17. - 14:51
Az a ,,tákolmány,, ami ott alul volt-az említésre se méltó..ilyen farakással nem lehet eredményt elérni..ha pl a krankedzonet-valaki felmutatja példaként-na azzal már lehetne...
ezt nem így kell ott csinállni, hanem valahogy felnõttesebben, én is csak félig vagyok olyan, mert ha bicajozok akkor nem kell komolynak lenni, de ha dolgozok mint most akkor az nagyoon komoly-és ehez is valami ilyesmi kellene...
Ezt úgy értem hogy az eddigi -kisfiú kimegy barkácsol dolog az nem mûködik--terv kell, masszív építõ gárda, együttmûködés, pénz, és az engedélyek-és sok kitartás..
De meg lehetne azt csinállni.. a Kõszegi kerékpáregyesületet valóban nem értem miért ilyen dolgokra költ!!!!??? mi van a beígért kerékpárcentrummal????? mivan egyyéb értelmes dolgokkal? ott sem a megfelelõ emberek ülnek...de mondjuk ezt már rég tudja mindenki...
Maul ti szeretnétek pályát Kõszegre?valami jót?
Posted 2006. August 17. - 12:08
Posted 2006. August 17. - 11:20
Posted 2006. August 17. - 10:48
Posted 2006. August 17. - 10:47
Posted 2006. August 17. - 10:23
Posted 2006. August 17. - 09:53
legalább fejlödik köszeg.. jo lehet h kevés értelme van (számunkra) de legalább csinál vmit a városban.
pl a bicos centrum is megépült. szal legalább ÉPÜL vmi.
mellesleg sztem a fõtér felujításnak se volt sok értelme
jó, szép lesz meg minden, de ezen kívül?
amugy ami a most van ns leugro az télleg tök stabil szal ha zuhanni vágysz..
edit: közbe gondolkodom.. mert multkor amikor meloztunk, akkor a lötérre vittünk (ajándék) faanyagot. és ott csak az ex-rendõrkapitány meg vmi határõr bácsi volt. és azt mondták hogy szépen kivezényelnek pár határört aztán majd jol renberakják a terepet. szal lehet h az egyesület neve alatt fut de.. na de végülis tök mind1..
Posted 2006. August 17. - 09:32
Egyébként az a vicc, hogy pár napja volt az újságban, hogy a kõszegi kerékpáros egyesület a lõteret újítja fel....
Kurva sok értelme van...
Posted 2006. August 17. - 07:01
nem tudom, melyik ns-re gondolsz, a katlan elõttire, amit lebontattak?
voltál már a Darkwoodban, amit mi építettünk?
na én valami olyasmire gondoltam
persze, hogy a természetvédõk lebontattják
EZÉRT KELL VELÜK BESZÉLNI ÉS KÉRNI EGY HELYET, AHOL ÉPÍTHETÜNK
az ideális hely:
- fent a hegyen (ugye)
- betonos út közelében
- legyen "lejtése"
- legyenek fák, de ne túl sûrûn
a természetvédõknek pedig hangsúlyozni lehet, hogy ha azzal van gond, akkor nem élõ fákra szegeznénk a north shore-t (ami ugye már nem oylan eccerû, de kivitelezhetõ, csak sokkal idõ, pénz és munka igényesebb)
na meg nem "csak" ns-rõl lenne szó, hanem egy kisebb parkról, ahol a fent említett finomságok lennének (ns, dj, kis dh)
azt kell világossá tenni elõttük, hogy ez az õ érdekük (is)
lenne egy pálya, sokan odajárnának, az erdõ többi része pedig békén lenne hagyva
külföldön ez már számtalan helyen bevált
ja Biczó szombaton elutazunk nyaralni egy hétre, szal majd utána dumálunk
Korn
Posted 2006. August 16. - 21:05
Posted 2006. August 16. - 19:42
Posted 2006. August 16. - 19:41
Barna_umf:
Kõszegen lehetne North Shore-t építeni
ennek vannak elõfeltételei
megvalósítható, de csak ha télleg komolyan gondoljátok
megpróbálom pontokba szedni akkor
1.) Felejtsétek el azt az építési módszert, hogy "amit találunk az erdõben anyagot felhasználjuk az építéshez"
2.) Tárgyalni kell az erdészekkel és a természetvédõkkel. Ajánlatot kell nekik tenni, még pedig a következõt:
jelöljenek ki nekünk a hegyben egy területet, ahol pályát építhetünk....Építünk egy park-szerûséget, ahol lenne minden fincsi dolog
(ns, dj, kis dh)....Ezzel ki lehetne küszöbölni, hogy az erdõ más területeit használják bringázásra....azért jár mindenki fel a hegybe, mert nincs
máshol lehetõség bringázni...nem azt mondom, hogy ezentúl soha senki nem fog máshova járni bringázni, de biztos, hogy drasztikusan visszaesne a hegy más területein való bringázások alkalma
itt aztán lehet példák egész hadseregét felvonultatni, videókkal és képekkel illusztrálva (Leogang, Pila, ....) ott is van bõven természet és tájvédelmi körzet, még is van pálya
3.) Meg kell nyerni az ügyhöz a Stamp Ferit, befolyásos ember
4.) Költségvetést és terveket kell kidolgozni (rajz)
5.) Határidõt kell kitûzni, amennyiben megadják az engedélyt, mire lesz kész
6.) Szólni nekünk (rutin és az évek száma)
7.) Pénzt kell összeszedni (a faanyagot meg kell venni, nincs mese, max ha fatelepet meg lehetne nyerni az ügynek, akkor kirakhatná a cég emblémáját a páylára, stb....)
8.) Építeni ezerrel
hát volt nort shor de le kellet bontani a környezetvédõk miatt, mert feljelentették a kerékpáros egyesületet.
Posted 2006. August 16. - 19:30
Posted 2006. August 16. - 18:57
Mcclane jövõ héten otthon leszel majd? akarok veled beszélni.......
Cornél mi újs veled?
Maul vaterod telke közmûves volt?
Hulp helyesbítek-egyeltalán nem hozzák.... le is mondtam mert azt a kedves választ kaptam arra hogy mikor:hogy belátható idõn belül nem....ezért lemondtam... bocs... nem mertem venni drágábbat..
Posted 2006. August 16. - 12:19
de
mind1, mivel idén még nem veszem meg, nincs rá pénz
be kellett látnom, ez van
adósságba pedig nem szeretném verni magam
Korn
Posted 2006. August 16. - 08:47
Mcclane mi újs a vázzal?
:pump: Tibi!-Jobbulást!!!!!!!!
Hulp nemigen hozzák a cuccokat az ebike-ról...egy picit belassultak..
Posted 2006. August 16. - 07:57
Kõszegen lehetne North Shore-t építeni
ennek vannak elõfeltételei
megvalósítható, de csak ha télleg komolyan gondoljátok
megpróbálom pontokba szedni akkor
1.) Felejtsétek el azt az építési módszert, hogy "amit találunk az erdõben anyagot felhasználjuk az építéshez"
2.) Tárgyalni kell az erdészekkel és a természetvédõkkel. Ajánlatot kell nekik tenni, még pedig a következõt:
jelöljenek ki nekünk a hegyben egy területet, ahol pályát építhetünk....Építünk egy park-szerûséget, ahol lenne minden fincsi dolog
(ns, dj, kis dh)....Ezzel ki lehetne küszöbölni, hogy az erdõ más területeit használják bringázásra....azért jár mindenki fel a hegybe, mert nincs
máshol lehetõség bringázni...nem azt mondom, hogy ezentúl soha senki nem fog máshova járni bringázni, de biztos, hogy drasztikusan visszaesne a hegy más területein való bringázások alkalma
itt aztán lehet példák egész hadseregét felvonultatni, videókkal és képekkel illusztrálva (Leogang, Pila, ....) ott is van bõven természet és tájvédelmi körzet, még is van pálya
3.) Meg kell nyerni az ügyhöz a Stamp Ferit, befolyásos ember
4.) Költségvetést és terveket kell kidolgozni (rajz)
5.) Határidõt kell kitûzni, amennyiben megadják az engedélyt, mire lesz kész
6.) Szólni nekünk (rutin és az évek száma)
7.) Pénzt kell összeszedni (a faanyagot meg kell venni, nincs mese, max ha fatelepet meg lehetne nyerni az ügynek, akkor kirakhatná a cég emblémáját a páylára, stb....)
8.) Építeni ezerrel
a sérült srácnak jobbulást ezerrel
Korn
Posted 2006. August 15. - 17:41
jaja mindig elkezdjük a "páját" és soha nincs befejezveMeg ott van kõszegen hatmillió biciklis kisgyerek, aztán olyan pályát tudnátok építeni....
Posted 2006. August 15. - 15:29
Posted 2006. August 15. - 13:18
helyette szervezett hétvégére lanpartyt a csóto meletti bicóscentrumba )