Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Sztem is Gwin nyer megint. Hatalmas tehetség és most beérett! Moto cross-os múltja hatalmas elõny.
Mi volt Hill-el? Nem voltam itthon.
A fiatalok is kopogtatnak az ajtón.....
Én Fabien Barellt szeretema legjobban amúgy.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Remélem én is hogy õ fog nyerni! Hill-re meg kiváncsi leszek hogy majd mit megy Champery-be.....Bár sztem ott is Gwin fog nyerni.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
sztem Gwin holnap nyerni fogja a döntõt. most idõmérõn is úgy lett második ,hogy az elsõ két split -nél még õ vezetett , a végén b*szhatott el vmit.

én holnapra rá raknám a pénzem:D szegény Hill meg megint lesérült.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Néézzétek meg, hogy 6 percnél mekkorát fog Gween. Elmebeteg... hihetetlen, ahogy ilyen sárban mennek, egy szinte függõleges dombon.....
Qualifying in Mont Sainte Anne by Alex Rankin - Mountain Bike Videos - Freecaster.tv powers extreme.com - High quality action sports videos and live events

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
izgatottan várjuk:) .

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Nemsokára kezdõdik :)
UCI World Cup 2011 DHI 4 - Mont Sainte Anne CAN - Mountain Bike Events - Freecaster.tv powers extreme.com - High quality action sports videos and live events

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
:) .

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
:) :) :) A vége igen jó. Lelköm Minart, vagy Gwint a Hot Seat-rõl :)
Mi a baj a hungarian dream-mel? A király érted dolgozik egész évben, hogy neked jó legyen, te meg elmész hazulról? Szégyellheted a képedet :)
OK, mehetünk.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Te jársz nyaralni? :)

muszáj néha kiszabadulni ebbõl a "Hungarian dream " -bõl :D

nagy versenyek még nem mind lefutottak, már szervezkedünk hogy kellene egy jó nagy autó aztán sokan kimenni Val di sole ba aug végén megnézni a wc ot:) addigra megjavul a kezed aztán benevezünk, és újult erõvel beaprítod a top 80 at:)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Hulp: Mindig ezek a kelemetlen esések, amikor magad sem tudod, hogy mi van :)
OK, akkor írok SMS-t.

Márió: fene a képeteket. Kijártok, én meg itt csöpögök :) Nagyon remélem, hogy a 24 órásra legalább kijutok, ha már ilyen szépen buktama nagy versenyeket.
Te jársz nyaralni? :)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Szegény pára. Nem szeretek ilyesmit látni.
Voltatok? Jó volt?
24 óráson is mentek? Valaki mondta, hogy lesz szhelyi csapat

jaja jó volt nagyon. most hétvégén is megyünk . :)

24 óráson én nem megyek mivel azon a héten nyaralok és szombat este érkeznénk haza, a verseny meg aznap déltõl kezdõdne szal nekem felejtõs.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na, azért annyira nekem nem volt súlyos szerencsére, csak mérges voltam, hogy megint a hülye döntött kanyarban estem el, ráadásul minden elõjel nélkül, egyszer csak a földön voltam. Szerencsére a görcsölés sem volt túl komoly, és sikerült gyorsan elmúlasztani (vagy hogy kell ezt mondani).
Holnap is tervezem, hogy megyek, ha hasonlóan szép idõ lesz, viszont az biztos, hogy 7 elõtt nem fogok kiérni. Írjál egy sms-t olyan hat körül, ha jössz, aztán akkor viszem a lejátszódat.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Szegény pára. Nem szeretek ilyesmit látni.
Voltatok? Jó volt?
24 óráson is mentek? Valaki mondta, hogy lesz szhelyi csapat

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
vasárnap Semmeringen én is láttam egy szép esést. pali kb negyed óráig fetrengett majd felállt, ment két métert és visszaesett a földre.
utána hordágy, oxigén maszk aztán mentõhelikopter. tuti valami komoly belsõ sérülése volt.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Szomorúan hallom, hogy elestél.... Esés nélkül nincs eredmény :) Megnézem ezt a pályát magamnak. A borda az kutya dolog. Se ráfeküdni, se rendesen levegõt venni nem lehet. A vádli görcs az meg nagyon ismerõs. Cefet rossz dolog. Ha nem fogod meg az elején, akkor már cseszheted :)
Holnap nem mentek? Ha mennétek, akkor melüó után ( 18 környékén ) kinéznék egyet.
A bicaj még megvan... :) Nem fogom én kibírni nélküle, de ha vissza is térek, akkor tényleg valami léight-osabb menetet kell csinálnom ( persze ez sem fog menni :) )......
Sajnos ebben az évben már biztos nem tudokpályázni, de kimenni már ki fogok tudni, nekem már ez is pozitívum. Remélem most már összefutunk.
Holnaptok menni, ha ti is kinéztek
Jobbulást Peti. Nagyon rossz, amikor ilyen hírtelen esel.... mindig így van, de amikor tényleg egyáltalán nem számítasz rá...

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Igen az a kis döntött vmi ott elég necces. De szerintem élvezetes,tempósabb egy kicsit mint a többi pálya.
Lényeg hogy egybe vagy ;)
Ma nekem nem jó..de holnap asszem megint kinézek így 6 fele :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

Hulp!!
Bocsi hogy csak úgy köszönés nélkül leléptünk,elnéztem az idõt és sietnem kellett már....:)
Megnézted az új pályát?
Tomi,ejj rég láttalak már..jó lenne összefutni egyet sében ;)

Semmi gond, gondoltam, hogy menned kell. Megnéztem az új pályát. Annyira azért nem vagyok elragadtatva tõle. A tetején nincs semmi, az útátugrást leérkezõ hiányában kihagytam, utána meg van egy kis döntött kanyar, amiben sikerült egy szépet esni. Azért az nem ártana rendesen megcsinálni. Megint az volt, hogy kiburult a vége, és kicsúszott az elsõ kerék, én meg már csak arra eszméltem, hogy a földön vagyok. Ráadásul esés közben begörcsölt a vádlim, úgyhogy még csúsztam a földön, amikor már azon ügyködtem, hogy minél elõbb vissza tudjam feszíteni a lábfejemet, hogy elmúljon a görcsölés. Amúgy egy-két horcsoláson meg zúzódáson kívül semmi extra. Viszont valahogy megüthettem a bordámat is, mert az meg fáj.

Ha jó idõ lesz, szerintem ma is megyek.

Szombat egyelõre necces, lehet, hogy nem tudok menni, de még messze van az, meg addig még esõt is mond.

Tomi, azért titkon örülök neki, hogy még megvan a bicajod. Kezed hogy van? Hogy haladsz a gyógyulással?

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Már mobil vagyok, úgyhogy ha szombaton kimennétek, akkor összefuthatunk sztem.
Új pálya? Mi jót csináltatok?
Kik járnak ki mostanában?
Ma majdnem elvitték a bicómat, de nem voltam hajlandó engedni annyit, amennyit a srác akart., A végén 10000 Huf-on múlt :), de még itt áll szobámban :)

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Hulp!!
Bocsi hogy csak úgy köszönés nélkül leléptünk,elnéztem az idõt és sietnem kellett már....:)
Megnézted az új pályát?
Tomi,ejj rég láttalak már..jó lenne összefutni egyet sében ;)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Szia,

Sajnos nemrég értem haza, ma nem fog menni. Csörögj meg legközelebb nap közben, aztán arra elõbb tudok reagálni, mert már dolgozom.

Jó bicózást, vigyázzatok!