Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Hi

Dani! mégsem jó sajnos most vasárnap de jöv héten mindenképpen be szeretném pótolni ha neked is jó.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
nekem teljesen jó az is:)

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Márióó!!! Az para ha vasárnap mennéknk?? Akadt egy kis dolgom aztán Szombaton megtudom mondani akkor h mi a helyzet...

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Jah, az istennek nem találtuk meg.... Tesóm is azt mondta, hogy azt a szûk utcát szinte lehetetlen így elmagyarázni, hogy hol van....
OK, majd látom itt úgyis, ha mentek.

Már készen vagyok..... :(

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Hát Tomi ez ilyen sajnos, tényleg rossz lehet ilyen idõben otthon várni a felépülést . : /
Ha mindenkinek jó és megyünk, akkor megdumáljuk még hogy lekövess. különben nem nehéz, sopron- bánfalva- szalamandra tó, az pont a pálya aljába lépõ parkoló, vagy bánfalva után várhely kilátó alja. (ugyan az). maga a legutolsó rész a pálya leg aljánál lévõ parkolóhoz kell egy nagyon sunyi szûk kis utcában felmenni , na azt nehéz megtalálni.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Hi skacok.
Lekövetnélek benneteket autóval, ha mentek, mert még nem sikerült megtalálnom ezt a pályát + megnézném már, illetve azt is, hogy hogyan csapattok.
Mikor mentek, ha mentek?
Rosseb az egészbe, de szívesen mennék én is bicóval... Most kezdek már nagyon besokallni, hogy nem mehetek, itthon ülök, aztán lesek.... :(

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
okok:)

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Jólvan!! Szólni kell még Bádzs-nak vagy aki akar....azt mehetnénk egy jót !
Akkor még úgy péntek fele írok hogy mi a helyzet.....meg majd msn-en is! ;)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Cseresznye! :D
Nem tudom mondjuk Szombatra mi a terved, de ha nincs semmi akkor nem menünk egy Sopront? :)

Punkbiker! :D

Egyelõre nincs program részemrõl lezúzhatunk. fáj a fogam mint az állat szal szét vagyok fájdalom csilizve legalább nem érzem ha nagyot esek:D

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Cseresznye! :D
Nem tudom mondjuk Szombatra mi a terved, de ha nincs semmi akkor nem menünk egy Sopront? :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Tényleg :) De jó lesz. Az is este akkor, talán adja az Eurosport2 megint. TV-n jobb szeretem nézni, mint a monitoron.
Az a pálya valóban nem valami jó, de mostanában nagyon jók a versenyek, sztem összehoznak egy jó show-t.

Igen, nagyon sokan. A végén volt, aki már nem is bírt rátekerni.....

Én nézni fogom

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
õ volt bezony:D különben elég durván sokan érkeztek ott elsõ kerékre .elfáradhattak nagyon a végére.

annál a köztes résznél volt aki 60 al is jött (S. Peat pl) .

most hétvégén meg nefelejtsétek megint VK most Windham, New York. (bár az a pálya fele ilyen jó se lesz de azért tuti megnézem:) ).

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Dani: aha, sztem is õ volt... keményen megfogta.....

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Asszem Matej Charvat volt az. Még õ nyerte nálunk a híres Tokod DH ob-t anno.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Valami félelmetes volt a futam. A legjobb eddig, mióta én nézem.
A 17 éves gyerek ( Troy Brosnan ), nekem szemre õ volt most a leggyorsabb. Hihetetlen, meg a Hart gyerek...
De mindenkinek max respect, aki lejött ott.
Én is Minaart, de leginkább Gee-t sajnálom, ert Atherton még csak nem is magának köszönheti. Nagy méreg lehetett.
Sok ilyen versenyt még.
Savállóak ezek a srácok.....
Én ma már a felét visszanéztem

Jah és az eleje felé ( lassabb rider-ek ) volt egy Cseh gyerek ( keressétek meg ), aki az utolsó ugratón ( cél elõtt ) csõrösre ugrott.... már esett volna, de leért az eleje és az elsõ keréken legurult az érkezõn.... sztem véletlen volt, de parádés... 3x játszották vissza

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Tominak hála (hogy belinkelte ide) nem felejtettem el, hogy forduló lesz. Kár lett volna érte. Baromi izgalmas volt a vége. Meg az valami brutális, hogy mennek ezek a csávók. A sziklás rész is jó volt, de nekem az volt igazán megdöbbentõ, ahogy a sebességmérésnél eltéptek. Persze az nekik a pihenõ volt, de akkor is. Volt, aki még defekttel is 40 felett tépett. Azt viszont nagyon sajnáltam, hogy Hill ismét nem indult. Nagyon kíváncsi lennék, hogy mit tudna a fiatalok ellen 100%-osan (na nem mintha õ öreg lenne). Volt egy sárga mezes csávó, az szegény mekkorát pusztult a sziklás részen. Ja, meg a közvetítést nagyon feldobta a két õrült kommentátor. Mit üvöltöztek a végén. :)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
bakker rég láttam ennyire jó versenyt de komolyan. ezt még 2 X vagy 3 X tuti visszanézem. utolsó top 15 hihetetlen volt. ezek egyszerûen full elmebetegek.

tipp is bejött Gwin nyert:) . amúgy elég nagy generáció váltás kezdõdik ahogy nézem mostanában a vk okat . Gwin 24, második helyezett Bryceland 21, harmadik Macdonald 20, negyedik Hart 19 , hatodik Brosnan 17 :D hetedik meg a 8 adik is 21 évesek ha jól tom. kezdik a 20 évesek átvenni a pódiumot.

Minaar kár hogy esett, kiv lettem volna hogy a végén elveri -e Gwint.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
A summum valóban szép, olyan, mint egy csillagközi romboló!

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Barelben azt szeretem, hogy szemre is szépen megy + nagyon közvetlen ( legalábbis, amit az interjúkban és a TV-ben látni belõle ).
Ez a kemény ebben a sportban, hogy az elején hazavágod magad, aztán egész szezonodnak annyi. Dehát ezzel jár. Nagyon stabilversenyzõ tud csak WC-t nyerni.
Néztétek, hogy Peat valami csuklóbrace-ben megy? Az egyik freecaster-es videóban mutogatja + megint nyomja a marhaságot :) Õ meg a mási khihetetlen jó arc.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Hill tavaly ft william ben elesett és eltört a válla, ezért ki is hagyta ugye majdnem az egész szezont tavaly. most mont sainte anne i vk elõtt állítólag otthon edzett és ráesett megint a vállára vagy mi , csináltak MRI -t stb és elõreláthatólag még a következõ hétvégére esõ windham i vk ra sem lesz egyben.
talán champery vb re felépül megint és megint õ lesz a világbajnok mint tavaly:D durva lenne megint ugyan ezt bejátszaná.:D

Barel új zöld summumja igen szép lett amivel most megy. én is bírom különben .