Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

ma voltam parkerdõben jó sokan leszünk Sopronban úgy néz ki, törpiek is jönnek. idõpontot ledumáljuk még;)

Mehetünk korábban is......akkor beférek kocsidba??? Benzinbe természetesen belecsepegtetek :D

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

hát ha nagyon fos lesz akkor halasztunk megint :D Hány fele induljunk?? 10-11 körül jó?

ma voltam parkerdõben jó sokan leszünk Sopronban úgy néz ki, törpiek is jönnek. idõpontot ledumáljuk még;)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Hellóka

Megjártuk a Francia Whistlert :-) (Alpe d'Huez)
240km bringaút és bringapálya ,fektetett 8-as felvonó és ugyanannyi bringás.
50-60 km Dh és Enduro track.
Sehol 1 zöld ember,azt büntetik aki nem teker:-).
Qrva sok defekt,technikai problem meg esések,ezek is voltak.
Sanyika kezd ráérezni a dh fílingre.
Gigász volt a hely.

P.
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

okok most mindenképp jó lesz:) viszont most meg esõt mond vasárnapra. bár ezek kb a holnapit se találják el.

hát ha nagyon fos lesz akkor halasztunk megint :D Hány fele induljunk?? 10-11 körül jó?

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
okok most mindenképp jó lesz:) viszont most meg esõt mond vasárnapra. bár ezek kb a holnapit se találják el.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Máijjjóóó!! Akkor most vasárnap sopron? :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Eszméletlen szép hely.
Nekem hiányozna a város egy idõ után.... Nincs mese, ebbe nõttünk fel/bele..... Pár hétig OK ez, de aztán hiányozna vmi...

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Most nem volt olyan izgalmas, meg ez a pálya sztem gyalázatos. 4 esés volt sajnos, abnból kettõ horror ronda. Az egyik srác esése miatt 15 perc szünet is volt :( Jobbulást nekik, remélem rendben vannak.
Az élmezõny megint nagyot ment, de a végeredmény nem okozott meglepetést, inkább csak a 2. hely, aminek én nagyon örültem is :)
Nem vesztettél sokat.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Ügyes vagy, gratula. Élelmesnek kell lenni. Sok sikert kívánok.
Azt a hibát el ne kövesd, hogy visszajössz ide!!!!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
áh, még nem jutottam el.
hétfõ óta vagyok itt, holnap meg holnapután lesz az elsõ szabadnapom. eddig csak itt a környéken bringáztam. errefele fõleg túra, allmountain a menõ :) de ahhoz perfektek az adottságok! 1800m-en van a szobám, az egész faluból látszanak a 3ezres havas hegycsúcsok. kb 400km ösvény van, flow singletrailek, szurdokban lezudulo patakok mellett, hidakon át! a völgyben meg bazinagy tavak .) nagyon szép! ha tehetem persze átmegyek livignoba is majd, de egyelõre szeretném itt felfedezni a környéket.
facebookra töltöttem fel fotókat, majd csinálok egy picasas albumot is szerintem. nem akartam hinni ennek a videonak de tényleg ilyen: csak netezni csak a melóhelyen vagy pl mint most hotel wifijén tudok ./
remélem ugyanolyan jól alakul a továbbiakban minden mint az elsõ hét.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

hulp, ha esetleg livignot terveztek akkor látogassatok meg ha van idõtök! 30kmre lakom onnan :)

Te mázlista. Sajnos az a helyzet, hogy ha én oda el szeretnék jutni, nekem kell fizetni érte, nem nekem fizetnek azért mert ott vagyok. :)
Voltál már a pályán?

Király, persze, hogy elfelejtettem a mai vk-t. :(

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Eddig minden simán ment. Email, telefon, kijöttem, adtak kulcsot a szobához, másnap elmagyarázták mi merre hogyan. Szerzõdés, bankszámla nyitás pillanatok alatt. Elsõ napokban is mar simán odaadtak a céges kisbuszokat, meg mondták hogy ha vásárolni megyek vagy barmi nyugodtan vigyem. Mindenki jo arc, a vásárlók is. Senki nem stresszel. Nem zárják a kocsikat, max estére. Lakáshoz nincs is bejárati kulcs... Amúgy bicóboltban vagyok szerelõ. Bérbe adunk bringakat, azokat kell szállítani, szervizelni stb. Mese ez az ország. Nincs semmi para :) szóval a hozzaállásukról példát kéne vennünk inkább.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Lehetnek érdekes szituk + eleve a hozzáállásuk....
Milyen területen melózol ott, ha kérdezhetem?

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Két masszív esésen már túl vagyunk így a férfi mezõny végén..... A vér is meghûlt bennem...
Izgalmas lesz sztem ez a verseny is.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
köszi! mire vigyázzak?

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
A külföldimelóval azért vigyáznék.... Legyen szerencséd, szép helyen vagy.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ugyesen kell sasolni az allashirdeteseket .)

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

hulp, ha esetleg livignot terveztek akkor látogassatok meg ha van idõtök! 30kmre lakom onnan :)

Jó világ :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Oké, semmi para ;)