Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Tomi, szerintem ma kinézek az erdõbe, ha esetleg van kedved kijönni, akkor írjál, aztán viszem az mp3 lejátszódat is. 6 elõtt biztos nem indulok el otthonról.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
így van...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Akkor ebbõl a szempontból jó, hogy nem tartozik az extrém sportok közé. Mondjuk egy jópofa jelzáloghitel sokkal inkább extrém sport + szándékosan rombolod vele az egészségedet.
Viccet félretéve maga a felvetés is vicc. Akik egészségtelen kaját esznek, azokat is megadóztatni ( kaján keresztül ), de azt is büntessük már meg, aki egészségesen él, sportol, csak éppen nem a tömeg, kommersz, szar sportokat csinálja.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
itthon eléggé vicc a dh nem ismert, tehát nem extrém sport , nem tartozik ebbe a kategóriába .
ezzel többszöri biztosítás megkötésekkor szembesültünk.
arról nem is beszélve, ha széttöröm magam, de nem kell mentõ, vagy helikopter biztos nem fogom azt mondani ,hogy extrém sport miatt törtem szét magam, így marad a biztosítás:)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Törpe embereinek felvetésére egy olyan javaslat kerülhet a parlament elé, amiben az extrém sportot ûzõket külön adóval büntetnék, illetve a kórházi kezelésük költségét ( ami sportolás közben keletkezik ), velük fizettetné meg!

Persze a focistákra ez nem vonatkozik, akik a sz.ros térdmûtétjeikkel megtöltik a kórházakat + járkálnak rehabra hónapokig!

Azzal indokolják, hogy szerintük ezek a sportolók szándékosan rombolják az egészségüket! Persze, biztos úgy mennek el otthonról: " szia anya, ma nekimegyek egy fának, vagy direkt lezúgok bázisugrás közben, mert jól össze akarom törni magamat!"

Fel kéne fogni végre itt a balkánisztánon is, hogy NEM CSAK A FOCI LÉTEZIK!!!!!

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Még képlékeny. Eléggé pang a piac, még csak nem is hívott senki, úgyhogy eladni sem lesz egyszerû.
Ha megyek is bicózni, akkor is nagyon finoman, már sosem fogok rekordokat döntögetni, hisz melóban is hatalmas kiesés volt ez. Hétfõn mehetek elõször dolgozni és még a kezem sem jó semmire. Baromi sokáig fog ez tartani :(
De a remény hal meg utoljára :)
Jövõ héten lehet kimegyek egyet, megnézlek benneteket. Szólj Peti, ha mennétek.
Sopronba majd lehet elmegyek megnézni bennetek, mert már hiányzik a friss levegõ :)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
oks akkor ezt a sopront megdumáljuk még:)

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

Mire sárgulnak a levelek már újra nyomatni fogod: )

Dani hogy dolgozol vasárnap ráérsz? kéne egy Sopron ha neked jó.

Jah mondta a Kornél h tervbe van vmi.....de faxom vasárnap délelõtt is melózok..kell a pénz most , a kocsi megette az összeset :)
De majd írok és kéne akkor ilyen 2 napos sátrazós sopront nyomatni ;)
Hulp! jöv héten kimegyek majd veled, én is régen voltam már

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Mi van veletek srácok, halott a fórum :) Látom, hogy vissza kell térnem, mert pang a levegõ :) Már csak 2-3 hónap és tudok fogni, fékezni :)

Mire sárgulnak a levelek már újra nyomatni fogod: )

Dani hogy dolgozol vasárnap ráérsz? kéne egy Sopron ha neked jó.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na, ennek nagyon örülök, hogy ilyen a hozzáállásod. Remélem is, hogy jössz majd bicajozni, amint lehet. :)
Már én is nagyon régen voltam kinn, de mindig vagy közbejön valami, vagy lusta vagyok kimenni. Tegnap lehetett volna egy jót tekerni, de ez az 50 fok eléggé elriasztott. Talán jövõ héten majd már rá tudom szedni magam.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

Mi van veletek srácok, halott a fórum :) Látom, hogy vissza kell térnem, mert pang a levegõ :) Már csak 2-3 hónap és tudok fogni, fékezni :)

Akkor lesz bringa ugye? :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Persze. Viszem azokat is, de feledékeny vagyok néha, ezért ha írsz, hogy mész, akkor ezt is említsd meg :)
2 hete vissza is mentem. Elsõ napom volt, de le kellett vinnem neki vmi papírt. Õ megnézett és hazazavart. Fogni sem tudtam. Annyit kért, ha ennyire maradni akarok, akkor mutassak ilyen egyszerû dolgot, hogy: újak kinyújtása + markolás ( behajtás ). Persze nem ment.
Törpe megnyirbálta ezt is, pedig én éppen soha nem voltam táppénzen

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ezek nem túl jó hírek a kezedet illetõen, de azért remélem a végén minden okés lesz. Ezt nem is tudtam, hogy táppénzen vagy. Azt hittem, hogy visszamehettél dolgozni, végül is számítógépen melózól. Ez a táppénz dolog nagy szívás, ráadásul a kertitörpe abból is elvett egy adagot.

Ha megyek, akkor elõtte írok, vagy küldök egy sms-t aztán akkor kinézel te is. Már vissza kéne adnom az mp3 lejátszódat. Meg ha kérhetem a dvd-ket ki tudnád hozni, ha már megnézted belõlük ami érdekel.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Nem jó hallani, hogy nem volt idõd rá mostanában. Használd ki, amikor csak mehetsz! :)
Leogang sztem nagyon kemény volt. Több olyn pont is volt, ahonnan én lenézni sem mernék, nem lejönni rajta + idõre is.
Persze arra sem jutottam ki, pedig arra vártam egész évben.... :(
Köszi: kerestünk egy gyógytornászt, mert nem nagyon mozgott a kezem 8 Most is csak elkezdõdött vmi, messze nem OK még. Gyógytornász szerint ez 1/2 év is lesz! :(
Melóba sem mehettem vissza, üzemorvos sem engedett. Már lassan 4hete táppénz :(
kb ennyi.

Valamikor kimegyek majd, ha ti is mentek, mert hiányzik már a banda!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Én már nagyon régen voltam kinn sajnos. Rally volt, utána szar idõ, aztán tesómék voltak itthon, esküvõn voltam, hétvégére megint nem mond túl jó idõt. Talán a jövõ héten megyek ki, mert most már nagyon hiányzik. Az egyetlen bicajos élmény, hogy véletlenül elcsíptem a leogangi vk futam végét. Azért állat pálya volt, legalább is amit a tv-ben mutattak. Azért azt a böszme nagy letörést mindenki megtisztelte a pálya felsõ részén.
Veled mi a helyzet? Hogy van a kezed?

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Hulp: jártok még ki? Mi újság veled, ezer éve nem hallottam felõled! Adjéletjelet.
Alfa, Bravó, Csárli, Delta, Foxtrott jelentkezz
:)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Õ az. Nem jól írtam a nevét.
Nagyon ügyes.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Marcus Pekoll(EVIL)......jól megy világkupákon is.....eddigi 2 futam alatt ott volt a top 50-ben. Õ nyerte amúgy a Semmeringi OB-t. Többszörös Osztrák bajnok.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Erre szavakat sem találni.
1000 éve motorozok, cross motorokkal is mentem, stb......, de amit ezek a srácokcsinálnak, az felfoghatatlan!!! Hogy az istenbe lehet így menni.... Áhhh. nézniis rossz ( illetve jó )