Más, ami megérdemel egy új hozzászólást:Matt ezt az avatart egyedûl gyúrtad össsze?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2008. június 25. - 18:42
Írta 2008. június 25. - 18:41
Hi, azt hiszem én is indulnék a versenyen-az esélytelenek nyugalmával-szóval mikor és hol lehet nevedzni??Hulpon kívül ki indul még??Ha gondoljátok péntek délutántól tudok segíteni szállításban(elég nagy az utánfutó-oldalfalas) el lehetne menni gyakorolni..meg gondolom szombaton még van rá idõ..van valami extra ami kell az induláshoz?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2008. június 25. - 15:16
a Flash a kamion úton van. a vasútállomás után továbbmész a határ fele és a Bük felé vezetõ út után van jobb oldalt.
Írta 2008. június 25. - 15:06
feltekersz a fõtérrõl a sípálya fele (missziosház) kiérsz asipálya mögött, onnan át pintér az le királyvölgy
ilyen rövid kis szar, de gondolom nem kicsit kell mindent beleadni éppazért mert rövid...
ilyen rövid kis szar, de gondolom nem kicsit kell mindent beleadni éppazért mert rövid...
Írta 2008. június 25. - 13:49
Írta 2008. június 25. - 13:07
Írta 2008. június 25. - 07:43
Írta 2008. június 25. - 01:33
Írta 2008. június 25. - 00:28
Matt, mi is csak egy-egy napra mennénk Semmeringre. Szóval az nem kifogás, hogy nem érsz rá.
Pénteken megyünk mi is pályát bejárni. Az útátugrás mekkora lesz Gygy? És hol, melyik részen? Még annyit árulj el lécci, hogy hol lesz a rajt, meg a cél.
nem a nem érek rával van a baj, hanem hogy nem lesz idõm melózni, ergo nincs mibõl menni. de valamit úgyis kitalálok!
megnéztem most a seasonst. reggeli vonattal minnyá hazamegyek bicózni .)
a cél engem is érdekelne Gigi
jövõhét után tán kész lesz a fixim utána mehetünk országútizni is
Írta 2008. június 25. - 00:18
sziasztok! én vendéglátásban dolgozomezért elég lehetetlen napokon vagyok szabad. a jövõ héten hétfõn itthon vagyok mehet az országuti a többi nap még képlékeny. 2 hét múlva megyünk páran a francia Megawalance-ra úgyhogy kell a kondi nekem is.
mi lesz ez a verseny? mikor hol? kiváncsi vagyok,ha más nem csak nézõként...
mi lesz ez a verseny? mikor hol? kiváncsi vagyok,ha más nem csak nézõként...
Írta 2008. június 24. - 23:39
Írta 2008. június 24. - 23:25
Matt, mi is csak egy-egy napra mennénk Semmeringre. Szóval az nem kifogás, hogy nem érsz rá.
Pénteken megyünk mi is pályát bejárni. Az útátugrás mekkora lesz Gygy? És hol, melyik részen? Még annyit árulj el lécci, hogy hol lesz a rajt, meg a cél.
Írta 2008. június 24. - 23:09
Írta 2008. június 24. - 22:05
jamvoltam, én már tudom minden egyes porcikáját a pályának:P
A lényeg h naon gyors lesz, meg szép utátugrás lesz benne:)( had ne kelljen részletes pályarajzot had ne kelljen mondanom/irnom/rajzolnom/:D( a lényeg h a zöldben ahol van a keresztbedõlt fa(ahol a srác esett) , a fölötti kanyarból kanyarodik le....
A lényeg h naon gyors lesz, meg szép utátugrás lesz benne:)( had ne kelljen részletes pályarajzot had ne kelljen mondanom/irnom/rajzolnom/:D( a lényeg h a zöldben ahol van a keresztbedõlt fa(ahol a srác esett) , a fölötti kanyarból kanyarodik le....
Írta 2008. június 24. - 21:34
hát ja, ott már csak a "belógok hátulról" megoldás maradna
szóval asszem inkább szerzek valahonnan pénzt.
csak elmegy az idõ nyári gyakra ./
de kiötlök valamit..
gygy, mi a helyzet a pályával? voltál fenn?
szóval asszem inkább szerzek valahonnan pénzt.
csak elmegy az idõ nyári gyakra ./
de kiötlök valamit..
gygy, mi a helyzet a pályával? voltál fenn?
Írta 2008. június 24. - 21:31
Megizmosodnál az tuti. Meg a séród is jól be lenne lõve arra. De akkor még mindig ott a felvonóbérlet hiánya. Ott már kicsit neccesebb a belekapaszkodsz az ablakba megoldás.
Írta 2008. június 24. - 21:01
vagy szépen megkérlek titeket és letekeritek az ablakot én meg belekapaszkadom a kocsiba. lenne egy vállam mire odaérnénk asszem