Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
Matt te meg sunyiba edzõõ?:D Vagy csak szétkoptatod a pályát?
Remélem felszárad a sár, voltam átugrásnál kissé süpped:/

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hívd ki barátnõt is ;)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Hulp negatív, a hétvégét a barátnõmmel töltöm

de majd szorítok!!
és télleg legyen valami videó!!
Come on! It's on

Korn

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Köszi! Akkor hova is menjek? Ja és ti, bicajozni mentek vagy csak legyalogoltok, mert akkor úgy megyek.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mondjuk legalább drukkolni eljöhetnél. Egy vasárnap délutánt kibírsz az asszony nélkül.

Para, Biczó azt mondta, hogy jöhetsz velünk délután. Kettõre jön értem.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
sok sikert az indulóknak!

aztán persze csak ésszel :)

videót csináljatok ám!!
Come on! It's on

Korn

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Ez az út átúgrás kezd egyre bíztatóbb lenni:D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
fúúúúú!
voltunk fenn az elõbb megnézni az útátugrást... nem bírtam ki h ne nézzem meg még ma.. hát kár volt :D
mondjuk világosban lehet kisebbnek tûnik majd :D :D :D

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Kocsival mennétek? 70/570-0061

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Biczóval megyünk, Maul nem tudom csatlakozik-e. Add meg a telefonszámod, aztán ha még van hely, akkor szólunk. Holnap 2 körül indulunk.

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Szevasztok! Holnap megy valaki Szhelyrõl pálya bejárásra?

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
igen , féltem is:D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, tudom, ismerõs a probléma. Videón általában nem látszik milyen meredek volt pl. a pilai pálya. Na, csak bátoríts, hogy mekkora. :) Meg ahogy néztem a fák is jó közel vannak.

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
ja , és persze lehet kerülni kb 8-10 másodperces hátránnyal:S

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
a videon az nem én voltam hanem a jakesz, amugy videon tök nem látni h mekkora:/ (mert g*ci nagy:D)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Gigi, tegnap beszéltem Matt-el és mondta hogy pont akkor építetek, ezért este felmentem megnézni benneteket, de nem találtam az út átugrást pedig tudni vélem hol lesz.. az persze már világos , és tudom hogy nem ugrom, mert ha nagynak mondod az elég nagy lehet.. majd az,,állat,, kategória rendezgeti a leérkezõjét, gondolom nekik szántátok..pénteken azért én csak csak elmegyek tekerni, mert kb az elmúlt évben 2szer voltam a parkosban Hulpal...:-)

Hulp fél2 ig dolgozok utánna mehetnénk egyet, és akkor rendezem a felszállítást!valaki eljön még velünk?Maul Mcclane Vidám Többiek?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hogy zárnak ki, ha még nem is neveztem. Na, mindegy. De azért gyalogosan gondolom végig lehet majd menni a pályán.
Az elõnevezésrõl asszem én is lemondok. Az az egy ezres nem fog földhöz vágni.
Na, ha az útátugrás már szerinted is nagy, akkor én már most biztos, hogy kikerülöm. :) Gondolom lesz rá lehetõség. Megnéztem a DH-topicban a linket. Hát tényleg nem kicsi, de ahogy végigmentél rajta (te voltál?) tök egyszerûnek tûnik. :) Milyen tempóban gurultál rá? Hol van ez pontosan?

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
pénteken egyikõtök sem megy gurulni mert pálya le lesz zárva( ha mégis mész kizárnak) ....hát ez nekem se tetszik:/
A pálya holnap készlesz elvileg, péntek szalagozás.....( amugy nem durva pálya, lesz egy utátugrás amit mindenki döntse el milyen( szerinetem nagy:D)

ui:Ezen az elõnevezésen nem igazodok ki, mindig más nyitja meg, lehet én vok a hülye , de ha rajtam múlik nem nevezek elõre:S

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Elõre láthatólag én is indulok. Ha elõre akarsz nevezni akkor elméletileg a bringa@siklub-szombathely.hu e-mail címen tudsz. (Én tegnap írtam nekik és még nem kaptam semmi választ)így 4000 vagy szombaton a fõtéren azt hiszem 9-18h-ig úgy 5000.

Pénteken én is megyek majd még gurulni. A pénteken az utánfutóba beférek még hozzátok? Persze a költségekbe beszállnék.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Gygy, nem nagyon jönnek az infók. Lécci. Vagy megfenyegettek, hogy kinyírnak, ha bármit is elárulsz?

Biczó, én pénteken szabadságon vagyok, úgyhogy mehetünk. Szombaton lesz már felszállítás is.