Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
üdv laclaclac!
csatlakozhatsz bármikor, mi általában kõszegen tekergünk. csak írj mikor érsz rá aztán összehozunk valamit.
semmeringet tényleg be kéne iktatni már valamikor programba, de egyelõre nincs pénzem semmi :/

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Eddig még semmi, de én azért még reménykedek.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
tényleg..
a bringás nyaralásból lett valami?
csak érdeklõdök..:)

Lac, nálam jövõhéten v.melyik du. egy kis országút belefér..
fogynom kell..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Szerintem bármikor csatlakozhatsz. A hétvégi kõszegi túrákat zömében megbeszéljük itt a fórumon, szóval azokról értesülni fogsz. Semmeringre mi is tervezzük, hogy többször kimegyünk, de idén még nem került rá sor. Sajnos.

lac-lac-lac

lac-lac-lac

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
sziasztok! most költöztem haza szhelyre. társaságot keresek bringázásra és semmeringi bike parkos örömködésekre. láttam pár dolgot a környékbõl,de szívesen csatlakoznék,h megismerjem a lehetõségeket szhely és kõszeg környékén. tekerek országutival és montival minden stílusban. kérlek ha lehet csatlakozni szóljatok! laclac@vipmail.hu
szerdán megyek semmeringre--van hely a kocsiban,ha valakit érdekel...
köszi! halihó

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Asszem tudom melyikre gondolsz. Nekem azon elsõre sikerült megtalálni az ugratót. Lehet, hogy csak nem mentem elég gyorsan. :) Mondjuk azt átbánizni akármilyen tempónál is szép mutatvány. Legalább is úgy emléxem a közepén meglehetõsen magas.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
átadom.) hja, biztosan mer' hányingere is volt..reméljük hamar elmúlik neki a fejfájás is

amúgy sztem félreértettétek egymást Gygyvel mer a zegi srác az alsó keresztbedõlt fán akadt fenn izomból, ami a velembe vezetõ betonút felett van egy 50-100méterrel. nem vette észre, hogy az út szélén van egy "ugrató", így utolsó lehetõségként megpróbálta átbanizni, ami annál a tempónál persze nem sikerülhetett..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nos akkor ezúton is kívánok neki jobbulást. Egy gyenge agyrázkódás azért szerintem befigyelt neki.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jaja jó volt .)
bár a hajnali kelés tényleg kicsit zavart :D
meg mondjuk Borcsi esése is kimaradhatott volna :/ kiesett neki az esés, meg az utána következõ félóra és még mindig fáj a feje, bár azt hajtogatja nincs semmi baja..

az eséseket leszámítva amúgy jó volt :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Csekk DH topic az útvonalat illetõen. :D Na azt mi is megszívtuk, mert mindkét esetben elmentünk be a bozótba, de azért el nem estünk.

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
ja mi is jót bringáztunk!
találkoztunk egerszegi rájderekkel( õk ismernek titeket( Mault, Kornélt emlegették) gondolom ti is õket, õk azok a bazita eszetlenek.:D
Duncan-os srác esett egy nem kicsit a zöldön lévõ keresztbe fán:/
a pálya meg remélem nem lesz mostmár tulvariálva, mennyen zöldön!;)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Gygy, Matt, bocs, hogy kicsõdítettünk benneteket hajnali ötkor, aztán meg leléptünk. Csak nagyon csúnyán nézett ki az idõ, és délután már megáztunk, nem akartunk még egyszer. Remélem azért jót bicajoztok. Kétszer lemetünk az Óháztól a zöld jelzésen. Sõt elõször a vörös kereszttõl. Király ez a tornapályás szakasz. Az egyetlen hibája, hogy bemegy a házak közé, és onnan már nem nagyon lehet semerre menni, csak aszfalton. Remélem ti is találtatok jó kis ösvényeket, esetleg már azt is tudjátok majd, hogy merre megy a verseny.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Kõszegi különítmény is megszólalhatna, hogy hol lesznek, hol találkozzunk. Matt, Gygy?

nemrég értem én haza, du. tanulnom kell meg kerti munka szal este 6körül játszik nekem ./

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
Hát beszéltünk már mátéval bringázásról, de nem hajnalba:/ ( kissé meleg lesz) de még este 7 kor is tikkadunk....

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Kõszegi különítmény is megszólalhatna, hogy hol lesznek, hol találkozzunk. Matt, Gygy?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na mint már hulp mondta, az egy óra körüli vonattal megyünk Kõszegre!

Aki akar csatlakozzon! GYERTEK MINÉL TÖBBEN!

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Jé az most lesz? Én is képben vagyok azért:D
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
szerintem hazafelé lesz nagy tömegetek, mert Szt.Iván éjj lesz...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Persze, gyere csak. Maullal megyünk az egy órás vonattal az állomásról. Attól tartok nagy lesz a tömeg. Fõleg, hogy közeledik a verseny is.

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Hulp! Ha holnap mész Kõszegre csatlakoznék ha nem zavarok.

Üdv: para
The quick brown fox jumps over the lazy dog.