edit: na mar latom. dalmamagon fenn vannak az eredmenyek.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2008. június 30. - 14:31
Írta 2008. június 30. - 14:14
a palyatenylegfasza volt! mega verseny is .) jo hangulat meg minden.
Gigi te meg zuzzal tobbi versenyre es alazz!! jol toltad .)
semmeringre meg sztem gyerekeknek olcsobb a berlet ) meg hetfon pl amugy is van kedvezmeny asszem.
a cc bicom meg pont jo .P verseny utan igy meg fel tudtam tekerni az utatugrashoz.
eredmenyrol lesz lista neten? kivancsi lennek hanyadik lettem.
McClane, mikor hogy mesz haza sarvarrol ma? itt vagyok a felxtronicsban.
Gigi te meg zuzzal tobbi versenyre es alazz!! jol toltad .)
semmeringre meg sztem gyerekeknek olcsobb a berlet ) meg hetfon pl amugy is van kedvezmeny asszem.
a cc bicom meg pont jo .P verseny utan igy meg fel tudtam tekerni az utatugrashoz.
eredmenyrol lesz lista neten? kivancsi lennek hanyadik lettem.
McClane, mikor hogy mesz haza sarvarrol ma? itt vagyok a felxtronicsban.
Írta 2008. június 30. - 12:40
ami akkor ér valamit ha 10e forint felett vásárolsz!....kivan ez találva, én kiis dobáltam
Írta 2008. június 30. - 12:05
Nem, kaptunk még egy 2e Ft-os vásárlási utalványt az Intersportba. Meg egy szép pólót, de az tényleg szívás volt, hogy a legnagyobb csak L-es volt. Szóval így a felszállítás már csak mondjuk 2500 Ft volt, ami nem sok szerintem. Az már más kérdés, hogy én inkább fizettem volna 3e Ft-ot és nem kértem volna a vásárlási utalványt. De mindegy.
Írta 2008. június 30. - 10:37
Hulp én voltam, üvöltöttem, mint állat'
azé' ez a síklubbos szervezéshez hozzátartozik, hogy 5.000 ft-ért mit is kaptatok?
ja a felszállítást, na persze....
azé' ez a síklubbos szervezéshez hozzátartozik, hogy 5.000 ft-ért mit is kaptatok?
ja a felszállítást, na persze....
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. június 30. - 09:23
ÉN is köszönöm a szúuurkolást, sokat segített!Hulp most esik le-mi a fene köze van a bicajozáshoz a Síklubnak, vagy a gyepsí versenyt azt mi rendezzük??De lehet hogy tudom a megoldáast=elolvadt a hó....unatkoznak tán, vagy így lehet részesedni valamibõl..;-)
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2008. június 30. - 08:53
Nem tudom, te voltál-e, de nekem valaki kiabált, hogy tekerjél Hulp. Én meg visszakiabáltam, hogy fáradt vagyok vazze. Köszi neked is, meg mindenkinek a drukkolást.
Írta 2008. június 30. - 06:43
szal mi is kinéztünk, de 15 elõtt tíz perccel érkeztünk az útátugráshoz....
szépen küldtétek, gratula mindenkinek!
Hulp remélem hallottál
Biczó nem hallott, pedig neki is üvöltöttem, Matt is ász volt
szal még1x grat mindenkinek!
nullahéthúszutánmennékénisegyetapályánasszem
ja még valami
Gege remélem olvasod a fórumot
jáccá csak nyugodtan az öngyújtóddal az erdõben, ennyi eszed van
szépen küldtétek, gratula mindenkinek!
Hulp remélem hallottál
Biczó nem hallott, pedig neki is üvöltöttem, Matt is ász volt
szal még1x grat mindenkinek!
nullahéthúszutánmennékénisegyetapályánasszem
ja még valami
Gege remélem olvasod a fórumot
jáccá csak nyugodtan az öngyújtóddal az erdõben, ennyi eszed van
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. június 30. - 00:22
Írta 2008. június 29. - 23:26
Írta 2008. június 29. - 23:25
Hi,, igen ez király volt.. nagyoon jó volt végre újra gurulgatni..azt sajna nem tudtam meg hogy Bálint leért -e az általam helyére rugdalt kerékkel?!
Gigi Rubena belsõ-ami egy félméteres akáctüske után is még kibirt egy hazautat!
Az összeget amibõl kijön én nem tudom-igazából csak a felvonó bérlet a drága ami ha jól tudom 20EUR körül van a benzin pénz elenyészõ..más nincs..szerintem..
Mcclane&Szabina, és persze a többieknek is ,aki kint volt szúrkolni nekünk-hála& köszönet!Jakesznek, és GIGIéknek köszönet a pályáért !Jó pihenést!
Gigi Rubena belsõ-ami egy félméteres akáctüske után is még kibirt egy hazautat!
Az összeget amibõl kijön én nem tudom-igazából csak a felvonó bérlet a drága ami ha jól tudom 20EUR körül van a benzin pénz elenyészõ..más nincs..szerintem..
Mcclane&Szabina, és persze a többieknek is ,aki kint volt szúrkolni nekünk-hála& köszönet!Jakesznek, és GIGIéknek köszönet a pályáért !Jó pihenést!
Írta 2008. június 29. - 23:24
A felvonóbérlet olyan 22 EUR egy napra, a benzin meg mondjuk 2-3e Ft. Ha nem törsz semmit a bicajodon, akkor egyéb költség nincs. Sajnos messze nem olyan jó, mint Leogang, vagy Livigno, de lehet azért itt is tanulni (fõleg az erdei sáros gyökeres DH-t), meg szép nagyokat ugratni. A pálya viszonylag rövid, cserébe viszont rohadt sok kört lehet jönni.
Közben ránéztem a honlapjukra, és most látom, hogy van egy csomó újítás a tavalyi évhez képest. Pont neked való dolgok.
http://www.bikeparks...php?id_news=133
Közben ránéztem a honlapjukra, és most látom, hogy van egy csomó újítás a tavalyi évhez képest. Pont neked való dolgok.
http://www.bikeparks...php?id_news=133
Írta 2008. június 29. - 22:37
oda mennyibõl lehet menni cakkpakk?
utazás,bérlet,belépõvagynetom ,ilyenek?!
utazás,bérlet,belépõvagynetom ,ilyenek?!
Írta 2008. június 29. - 20:56
Hát sajna a defekt benne van. Ismét csak ajánlanám a Rubena DH-belsõt. Azzal aztán nem kapsz defektet. Mondjuk a súlya kb. annyi, minte egy izmosabb külsõé, dehát valamit valamiért.
Mikor megyünk Semmeringre? Ott még edzhetsz is a következõ versenyre.
Mikor megyünk Semmeringre? Ott még edzhetsz is a következõ versenyre.
Írta 2008. június 29. - 19:43
hát igen...!
nekem is nagyon tetszett a defit leszámítva ,dehát lesz ez még ígysem:)
Kéne menni más versenyekre is, mert még mondhatják h ismertem a pályát azért.....PP
Gratu mindenkinek az eredményhez;)
nekem is nagyon tetszett a defit leszámítva ,dehát lesz ez még ígysem:)
Kéne menni más versenyekre is, mert még mondhatják h ismertem a pályát azért.....PP
Gratu mindenkinek az eredményhez;)
Írta 2008. június 29. - 19:01
Nos emberek, túl vagyunk a versenyen. Nagyon sajnálhatja, aki nem volt ott. A pálya király volt. Az, hogy egyes részeit csak üggyel-bajjal tudtam teljesíteni, meg hogy az útátugrást kerültem, csak az én bénaságomnak volt köszönhetõ. Biczó tök jó idõt ment. Ismét gratula.
Matt is nagyon jól nyomta a CC bicójával (copyright by Biczó).
Sala meg a leggyorsabb apuka.
Gygy pedig a hegy királya. Csak az elit eleje tudott a közelébe férkõzni. Gratula.
Tegnap nagyon jó volt a felszállítás, egy csomót fordultunk. Ennek viszont meg is lett a böjtje, mert a mai napon már hulla fáradtak voltunk. De azért egy-két kisebb hibától meg eséstõl eltekintve sikeresen teljesítettük a versenyt.
Matt is nagyon jól nyomta a CC bicójával (copyright by Biczó).
Sala meg a leggyorsabb apuka.
Gygy pedig a hegy királya. Csak az elit eleje tudott a közelébe férkõzni. Gratula.
Tegnap nagyon jó volt a felszállítás, egy csomót fordultunk. Ennek viszont meg is lett a böjtje, mert a mai napon már hulla fáradtak voltunk. De azért egy-két kisebb hibától meg eséstõl eltekintve sikeresen teljesítettük a versenyt.
Írta 2008. június 28. - 23:05
Gigi nem kell szerénykedned, mert a laikusokkal beszélve nem volt aki szemre ma gyorsabb és techkhnikásabb lett volna, ezért holnap csak szépen nyerd meg a kategóriát..!Hulla vagyok- sokk volt ez ma- 9-tõl 9-ig(a felszállítás atomjó volt) Nagyoon sokat sikerült jönni...
A pálya nekem bejött nagyoon, érdekes részekkel-amiket nem mind sikerült megoldani, vagyis hagytam holnapra is valamit..
azt hiszem Peti is ezt a módszert választotta, mert neki is vótak gondjai a fákkal, sziklákkal és a hobbitokkal.
Jó nap volt.JóÉJT
A ZEGIEKET ÜDVÖZLÖM-az itteniekkel találkoztam, az otthon maradtakkal-meg majd fogunk!
Azt hiszem mivel ma tekertem lecserélhetem az avatarom...
A pálya nekem bejött nagyoon, érdekes részekkel-amiket nem mind sikerült megoldani, vagyis hagytam holnapra is valamit..
azt hiszem Peti is ezt a módszert választotta, mert neki is vótak gondjai a fákkal, sziklákkal és a hobbitokkal.
Jó nap volt.JóÉJT
A ZEGIEKET ÜDVÖZLÖM-az itteniekkel találkoztam, az otthon maradtakkal-meg majd fogunk!
Azt hiszem mivel ma tekertem lecserélhetem az avatarom...
Írta 2008. június 28. - 22:24
hát jónak igérkezik a verseny, bár nincs nekem ehhez kondim:(
eleje jólmenne de áttét nincs, alja jól menne de nincs erõ:S
na mind1 remélem más is így van ezzel:)
Nektek meg HAJRÁÁÁ!
eleje jólmenne de áttét nincs, alja jól menne de nincs erõ:S
na mind1 remélem más is így van ezzel:)
Nektek meg HAJRÁÁÁ!
Írta 2008. június 27. - 22:44
Oké. Akkor 9fele már Kõszegen leszünk és megtámadjuk a hegyet!
Az ösvény meg iszonat jó. Baromi technikás, fõleg ha nyálkás az egész erdõ
Az ösvény meg iszonat jó. Baromi technikás, fõleg ha nyálkás az egész erdõ
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2008. június 27. - 22:38
Mi is voltunk arra, de az útátugrást csak gyalog néztük meg, és tényleg eléggé süppedõs sár van. Minden esetre szép nagy, és elõre is gratula annak, aki átugorja. Én tuti kihagyom. Aztán átmentünk Velem felé, és nyomtunk jópár kört a Hörmanntól Velemig. Aztán Biczóék találtak egy brutál ösvényt. Nem gondoltam volna, hogy ilyen brutál lefelék is vannak a Kõszegi-hegyen. Tisztára Pilában éreztem magamat. A Szent Vidtõl lefelé vezetõ szakasz utolsó része viszont elég kemény volt. Rohadtul kimosta a víz, szóval elég neccesen lehetett csak lejönni.
Para, én a 8:23-as vonattal megyek, úgyhogy ha az neked is jó, akkor találkozzunk a vasútállomáson.
Para, én a 8:23-as vonattal megyek, úgyhogy ha az neked is jó, akkor találkozzunk a vasútállomáson.