hát elég sok oka van...egy h egyszerûen nem tudom élvezni azokata pályákat amik itt a környéken vannak,pénzem nincs h elmenjek máshova tekerni,az elmúlt fél évben kb 5x ha voltam bringázni normálsian egyébként csak városban voltam dögleni meg ilyesmi,de oda fölös olyan bringa ami nekem van,sõt még hátráltata is mert nem merrem dehol sem otthagyni még lakattal sem...mondjuk iylen túrûzgatós dologhoz meg lene kedvem,de ahhoz meg az én bringám baszottnehéz meg az áttétel is elég nagy,de majd lehet h összedobok vmi iylen hétvégi túrázós bringát aztán azzal tolom majd...
szal a lényeg h eladom a mostanit ami,azt takarja ha van eladó:
-ns vázam(garis)
-argyle 318 telóm(garis)
-novatec agyak
-sun s-type és mavix ex 729 felni
-2007-es x9-es váltkarok+rövidkanals hátsó váltó
-xt sor
-hussefelt hkar
-boxguide
-meg van egy rakat kiegészítõ...
szóval akit vmi érdekel írjon aztán meg is nézheti meg ki is próbálhatja,nem nagyon volt használva a bringa szal még minden jól mûxiik..
egyébként nemtom h ti szoktatok-e a dozmat mögötti erdõbe tekeregni,mi a Bencivel már többször voltunk kurvajó helyek vannak ott,múltkor elmentünk mindenefelé be az erdõbe,azt se tudtuk,h hol vagyunk,végén rámentünk vmi vadcsapásra aztán úgy mentünk tovább és véglis Náraiba értünk ki vissza meg jöttünk a kék túristanyomon..fasza volt:D
*Revelations ch. XIII v.18*