Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
elkészült .)
http://forum.bikemag...&postcount=2354

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
katlant, épp tegnap pucoltuk ki tehát az használható, bár azt nem tudom felette milyen állapotok uralkodnak, mert azóta döntögettek még fákat,de ahogy néztem a nagyobbakat elvitték a kicsiket meg kitudjuk szedni mi is.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
akkó' megyünk kocsival
utánfutót is lehet bérelni, csak nem lehet utánakötni a kocsimnak :(
Kõszegen megnézzüka katlant, oszt ha használhatatlan, akkor max építünk két kisebb ugratót, vagy a helyiek mutatnak valami tutit :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hova szeretnél menni Kõszegen? Katlan használhatósága kétséges, mert szerintem azóta újabb fákat döntöttek oda. Max. kocsival tudnánk menni, mert vonat nem lesz, én meg le nem tekerek Kõszegig az tuti.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
nekem sincs se pénzem, se idõm
de a futóverseny után mehetnénk egyet Kõszegre állatkodni, kamerázni, dumálni, kajálni, ilyesmik!
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
A végeredmény szempontjából semmivel sem több. És az a lényeg.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
de több, mint a semmi
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Csak kedv az kevés.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
:P
tucc tucc zene van rajt .p
kedv van, pénz/idõ nincs :(

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Esetleg nem jött meg valakinek a kedve egy bicajos nyaraláshoz? Max 65e Ft lenne fejenként felvonóbérlettel, de kaja nélkül (de azt úgyis itthonról vinnénk). Ha öten mennénk, akkor már csak 55e Ft lenne fejenként.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Bazz errõl lemardtam ma:(........egész nap próbán voltam.............holnap vmikor vagy vmeik nap????

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
bazz....
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

biciklizni nem volt erõm de fel akartam menni megnézni hogy lebontották e az útátugrást és tapló módon kiírtam egy zsír cd-t beraktam a kocsiba, és felautókáztunk .)

A zsír CD-n mi van? Sercegõ szalonna? Visító disznó? Esetleg töpörtyû majszolás? :D

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Hulp hozzászólásából jut eszembe h a kõszegi állomást is közelebb akarják vinni a városközponthoz.Valahol már olvastam egy cikket is errõl,majd megkeresem.

Punkbiker!
16:26-os vonattal megyek,olyan 16:15-körül a kõszegi vonat elõtt kéne találkozni!
*Revelations ch. XIII v.18*

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
biciklizni nem volt erõm de fel akartam menni megnézni hogy lebontották e az útátugrást és tapló módon kiírtam egy zsír cd-t beraktam a kocsiba, és felautókáztunk .)

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
El voltam foglalva a kerékpározással!:P
Mit kerestél te ott fent fent olyankor?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Gigi, téged nem zavar ha villogtat meg dudál az ember,mi? :P
útátugrásnál pont elindultál lefele, Pita még észrevett .)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, az tuti, hogy Szombathely és Gencs között nagyon ramaty állapotban van a sín. Asszem 40-es korlátozás van rajta, és a szakasz is viszonylag hosszú. Szerintem a két vonatnak nem sok értelme van, mert napközben így is szinte üresek a vonatok. Új nyomvonalat tuti, hogy nem fognak építeni. Egy helyen lenne értelme, mégpedig Kõszegen felvinni mondjuk legalább a lakótelepig, de az meg szerintem szinte kivitelezhetetlen, mert teljesen be van építve az odáig vezetõ út. A kõszegi vonat egyik legnagyobb hibája, hogy az állomás rohadt messze van a város központjától meg a sûrûbben lakott részektõl, míg a buszok egy jó része szinte a belvárosig közlekedik. Kéne valami szép, új vonat, mint pl. Esztergom felé.

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
anyum nekem mávos aszonta az lesz h most gencs alsóig csinálják meg a síneket mert ott most csak nagyonlassan mehet a vonat olyan fos a sín,meg pár éven belül meg lesz csinálva úgy h 2 vonat megy egymással szembe és gy.falunál 2 sín lesz ott kerülik ki egymást...de mellesleg jegyzem meg,h fél éve még úgy volt h hónapokon belül meg fog szûnni a vonal..
*Revelations ch. XIII v.18*

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
szerintem évtizedekkel ezelõtt csinálták a sínt, azért kell felújítani. az idõjárás is eléggé számottevõ tényezõ tud lenni. .)
mindenesetre tényleg ráfér némi újítás. úgy hallottam azt akarják elérni hogy félóránként menjen vonat oda-vissza (várakozással együtt) meghogy lenne külön egy pálya ami bemegy a falvakba.
kíváncsian várom...