Matt te meg sunyiba edzõõ? Vagy csak szétkoptatod a pályát?
Remélem felszárad a sár, voltam átugrásnál kissé süpped:/
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2008. június 27. - 18:05
Írta 2008. június 27. - 16:23
Írta 2008. június 27. - 16:15
Hulp negatív, a hétvégét a barátnõmmel töltöm
de majd szorítok!!
és télleg legyen valami videó!!
de majd szorítok!!
és télleg legyen valami videó!!
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. június 27. - 13:28
Köszi! Akkor hova is menjek? Ja és ti, bicajozni mentek vagy csak legyalogoltok, mert akkor úgy megyek.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2008. június 27. - 13:26
Mondjuk legalább drukkolni eljöhetnél. Egy vasárnap délutánt kibírsz az asszony nélkül.
Para, Biczó azt mondta, hogy jöhetsz velünk délután. Kettõre jön értem.
Para, Biczó azt mondta, hogy jöhetsz velünk délután. Kettõre jön értem.
Írta 2008. június 27. - 12:54
sok sikert az indulóknak!
aztán persze csak ésszel
videót csináljatok ám!!
aztán persze csak ésszel
videót csináljatok ám!!
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. június 27. - 11:21
Ez az út átúgrás kezd egyre bíztatóbb lenni:D
Írta 2008. június 27. - 00:43
fúúúúú!
voltunk fenn az elõbb megnézni az útátugrást... nem bírtam ki h ne nézzem meg még ma.. hát kár volt
mondjuk világosban lehet kisebbnek tûnik majd
voltunk fenn az elõbb megnézni az útátugrást... nem bírtam ki h ne nézzem meg még ma.. hát kár volt
mondjuk világosban lehet kisebbnek tûnik majd
Írta 2008. június 26. - 23:32
Írta 2008. június 26. - 23:26
Biczóval megyünk, Maul nem tudom csatlakozik-e. Add meg a telefonszámod, aztán ha még van hely, akkor szólunk. Holnap 2 körül indulunk.
Írta 2008. június 26. - 23:11
Szevasztok! Holnap megy valaki Szhelyrõl pálya bejárásra?
Írta 2008. június 26. - 10:12
Írta 2008. június 26. - 10:06
Ja, tudom, ismerõs a probléma. Videón általában nem látszik milyen meredek volt pl. a pilai pálya. Na, csak bátoríts, hogy mekkora. Meg ahogy néztem a fák is jó közel vannak.
Írta 2008. június 26. - 10:04
Írta 2008. június 26. - 10:00
a videon az nem én voltam hanem a jakesz, amugy videon tök nem látni h mekkora:/ (mert g*ci nagy:D)
Írta 2008. június 26. - 08:09
Gigi, tegnap beszéltem Matt-el és mondta hogy pont akkor építetek, ezért este felmentem megnézni benneteket, de nem találtam az út átugrást pedig tudni vélem hol lesz.. az persze már világos , és tudom hogy nem ugrom, mert ha nagynak mondod az elég nagy lehet.. majd az,,állat,, kategória rendezgeti a leérkezõjét, gondolom nekik szántátok..pénteken azért én csak csak elmegyek tekerni, mert kb az elmúlt évben 2szer voltam a parkosban Hulpal...:-)
Hulp fél2 ig dolgozok utánna mehetnénk egyet, és akkor rendezem a felszállítást!valaki eljön még velünk?Maul Mcclane Vidám Többiek?
Hulp fél2 ig dolgozok utánna mehetnénk egyet, és akkor rendezem a felszállítást!valaki eljön még velünk?Maul Mcclane Vidám Többiek?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2008. június 26. - 07:25
Hogy zárnak ki, ha még nem is neveztem. Na, mindegy. De azért gyalogosan gondolom végig lehet majd menni a pályán.
Az elõnevezésrõl asszem én is lemondok. Az az egy ezres nem fog földhöz vágni.
Na, ha az útátugrás már szerinted is nagy, akkor én már most biztos, hogy kikerülöm. Gondolom lesz rá lehetõség. Megnéztem a DH-topicban a linket. Hát tényleg nem kicsi, de ahogy végigmentél rajta (te voltál?) tök egyszerûnek tûnik. Milyen tempóban gurultál rá? Hol van ez pontosan?
Az elõnevezésrõl asszem én is lemondok. Az az egy ezres nem fog földhöz vágni.
Na, ha az útátugrás már szerinted is nagy, akkor én már most biztos, hogy kikerülöm. Gondolom lesz rá lehetõség. Megnéztem a DH-topicban a linket. Hát tényleg nem kicsi, de ahogy végigmentél rajta (te voltál?) tök egyszerûnek tûnik. Milyen tempóban gurultál rá? Hol van ez pontosan?
Írta 2008. június 25. - 23:47
pénteken egyikõtök sem megy gurulni mert pálya le lesz zárva( ha mégis mész kizárnak) ....hát ez nekem se tetszik:/
A pálya holnap készlesz elvileg, péntek szalagozás.....( amugy nem durva pálya, lesz egy utátugrás amit mindenki döntse el milyen( szerinetem nagy:D)
ui:Ezen az elõnevezésen nem igazodok ki, mindig más nyitja meg, lehet én vok a hülye , de ha rajtam múlik nem nevezek elõre:S
A pálya holnap készlesz elvileg, péntek szalagozás.....( amugy nem durva pálya, lesz egy utátugrás amit mindenki döntse el milyen( szerinetem nagy:D)
ui:Ezen az elõnevezésen nem igazodok ki, mindig más nyitja meg, lehet én vok a hülye , de ha rajtam múlik nem nevezek elõre:S
Írta 2008. június 25. - 21:57
Elõre láthatólag én is indulok. Ha elõre akarsz nevezni akkor elméletileg a bringa@siklub-szombathely.hu e-mail címen tudsz. (Én tegnap írtam nekik és még nem kaptam semmi választ)így 4000 vagy szombaton a fõtéren azt hiszem 9-18h-ig úgy 5000.
Pénteken én is megyek majd még gurulni. A pénteken az utánfutóba beférek még hozzátok? Persze a költségekbe beszállnék.
Pénteken én is megyek majd még gurulni. A pénteken az utánfutóba beférek még hozzátok? Persze a költségekbe beszállnék.
Írta 2008. június 25. - 19:56
Gygy, nem nagyon jönnek az infók. Lécci. Vagy megfenyegettek, hogy kinyírnak, ha bármit is elárulsz?
Biczó, én pénteken szabadságon vagyok, úgyhogy mehetünk. Szombaton lesz már felszállítás is.
Biczó, én pénteken szabadságon vagyok, úgyhogy mehetünk. Szombaton lesz már felszállítás is.