Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

ma láttam reggel fél nyolc körül a paragvárin a bicikli úton tépni egy arcot, zöld bianchival
esélyes, hogy az elkövetõ innen való? :)

esélyes..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Biczó minden szombaton futok egy Írott-kõt, Velembõl
pénteken szabin vagyok, írj addig ide, vagy hívj fel, megyek most szombaton is, ha gondolod, gyere velem
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
estefele mentem lefele BAH csomópont fele de nem a Budaörsin hanem Alkotás, Villányi, Karolina úton. Ez a közelének számít? :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi..Matt tegnap Bp-en a Petõfi laktanya közelében nem tekertél?Mcclane nem megyünk futni valamikor Velem-Irottra?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
ma láttam reggel fél nyolc körül a paragvárin a bicikli úton tépni egy arcot, zöld bianchival
esélyes, hogy az elkövetõ innen való? :)
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nagyon ráértek erre a térképrajzolgatásra :P

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

ezt nézzétek meg, de úgy hogy 30-mptõl nézitek :D olyan mintha megilyedne a motortól :D de azért az se semmi, hogy a pasi a motorért fut :D

Mekkora láma:):DXD!
"Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej."

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

ezt nézzétek meg, de úgy hogy 30-mptõl nézitek :D olyan mintha megilyedne a motortól :D de azért az se semmi, hogy a pasi a motorért fut :D

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
szép kör, nem csodálom hogy fáradt vagy :D
az átlag is tök jó

Ezekiel! csak mellékesen mondom, én nyáron strandra menet (2 óra út oda-vissza) 2x is rövidujjú pólóban mentem, ami ráadásul nem is takarta rendesen a derekamat. és mi lett belõle? egy hét kínszenvedés, vasárnap ügyeletrerohanás, 5 napig gyógyszerszedés. kaptam egy jópofa vese-medence gyulladást. és annak is vmi sokkeresztes változatát.
viszont "ellenpélda": motoros felvonulás: apum pólóban, én kabát, pulcsi, hosszúujjú. hideg sem volt! csak nem volt lehajtva a plexi és a torkomnak másfél hétre lõttek.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
okos ember más kárán tanul....ennyi..

meg volt a lékai kör :D :

Feltöltött kép

elfáradtam...:(
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

vasárnap lemotoroztunk Kõszegre :D hát találkoztam a hasonmásaimmal :D
elösször is, mikor a ház elött álltam, látom száguldozik egy biciklis a járdán. hát mondom jól van, ez se norm. aztán elöttem rendez egy farolásos dolgot. aztán rájöttem, miért volt ilyen ideges a sui elötti úton az a banya, mikor épphogynem nekimentem a lányának. (bár nem én voltam rossz helyen, hanem a gyereknek nem ott kell futkozni). jó, ennek vége, elindulunk. gencs felé megyünk. a körforgalomból kiérve (szembe jöttek) mindenki tiszta dili volt :D egy crossmotoros egyik lábát a kormányon tartja. na mondom, ennek is nagyzási mániája van. és ahogy közelebb jött, láttam, hogy csupa vér a lába.... és rájöttem, én is ugyan ezt csináltam a tónál, ugyan ilyen okokból :D (akivel bringáztam jelezte, hogy patakokban folyik a vér a lábamból :D)
és rájöttem, hogy ez így tökre nem jó. ugyhogy (kizárólg egy kis próbaidõre) mellõzök minden jót :)

Én meg néhány éve nyáron rövid gatyában robogóztam, (ilyen esõ utáni idõ volt) Régi simson sr 50 (talán valaki még ismeri:P) Kátrányátfolyáson, kanyarban beragadt az elsõ fék és elfektettem a motort.... csúsztam vagy 10 métert mire megálltam az árokban.... Véreztem mindenhonnan... Akkor értettem meg, milyen fontos normálisan felöltözni. + a bukó!

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
vasárnap lemotoroztunk Kõszegre :D hát találkoztam a hasonmásaimmal :D
elösször is, mikor a ház elött álltam, látom száguldozik egy biciklis a járdán. hát mondom jól van, ez se norm. aztán elöttem rendez egy farolásos dolgot. aztán rájöttem, miért volt ilyen ideges a sui elötti úton az a banya, mikor épphogynem nekimentem a lányának. (bár nem én voltam rossz helyen, hanem a gyereknek nem ott kell futkozni). jó, ennek vége, elindulunk. gencs felé megyünk. a körforgalomból kiérve (szembe jöttek) mindenki tiszta dili volt :D egy crossmotoros egyik lábát a kormányon tartja. na mondom, ennek is nagyzási mániája van. és ahogy közelebb jött, láttam, hogy csupa vér a lába.... és rájöttem, én is ugyan ezt csináltam a tónál, ugyan ilyen okokból :D (akivel bringáztam jelezte, hogy patakokban folyik a vér a lábamból :D)
és rájöttem, hogy ez így tökre nem jó. ugyhogy (kizárólg egy kis próbaidõre) mellõzök minden jót :)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
nissan outdoor games 2009 videók
http://www.youtube.com/outdoorgamestv

szvsz érdemes megnézni
Come on! It's on

Korn

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

Ez kurva jó láttátok már?

Mekkora sz*pás:D

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Ez kurva jó láttátok már?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Van biciklitároló, még nem loptak el belõle hálisten. Két szombathelyi haverom fel is hozta a bringáját, néha egyiket szoktam is használni csak most visszavitte mer otthon kell kocsmábajárni. :D Mondjuk nem voltam oda értük, mert ilyen tekerhetetlen dörtgépek de a semminél több.

Csütörtök este ráérek általában, most is szerintem. Nem nagyon szoktam hazamenni max egy kéthavonta.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ejj, kármánba mondjuk nem vágom hogy tárolnám én se a bicót :S
burce vagy Buki tán tud megoldást mondani .)

bme...hja...nekem mondod? :P
mechatronikán vagyok...már egy ideje :o

egyszer összefuthatnánk. :) most is itt dekkolok R harmadikon...

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Aske, van fönn bicajod?
én most felhoztam a PXet, héten szerintem gurulok egykettõt hegyen is.

amúgy hol vagy gépész ha szabad tudni? .)

Ááá, elején sokat agyaltam rajta de végül nem mertem felhozni. Aztán kimentem érdre a bringaboltba, volt is fogamra való országúti amit megcsináltak volna helyben ss-re. Jó mondom ha megjön az ösztöndíj megveszem a gépet. Hoppá, csak valami szar miatt jelentõsen lecsökkent az is, így no bringa.

De már amúgysem lenne idõm rá. Kármánban lakom itt vagyok gépész a BMEn. Ja Beszarsz Mire Elvégzed. :D

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
az dh/ fr pálya.))
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hja, kömény .)
nem kicsit fáradtam el a csirkésen :)