esélyes..ma láttam reggel fél nyolc körül a paragvárin a bicikli úton tépni egy arcot, zöld bianchival
esélyes, hogy az elkövetõ innen való?
Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Írta 2009. október 28. - 17:33
pénteken szabin vagyok, írj addig ide, vagy hívj fel, megyek most szombaton is, ha gondolod, gyere velem
Korn
Írta 2009. október 28. - 15:55
Írta 2009. október 28. - 15:49
Írta 2009. október 28. - 15:32
esélyes, hogy az elkövetõ innen való?
Korn
Írta 2009. október 28. - 14:14
Írta 2009. október 28. - 09:24
ezt nézzétek meg, de úgy hogy 30-mptõl nézitek olyan mintha megilyedne a motortól de azért az se semmi, hogy a pasi a motorért fut
Mekkora láma:):DXD!
Írta 2009. október 27. - 19:55
ezt nézzétek meg, de úgy hogy 30-mptõl nézitek olyan mintha megilyedne a motortól de azért az se semmi, hogy a pasi a motorért fut
Írta 2009. október 27. - 18:14
az átlag is tök jó
Ezekiel! csak mellékesen mondom, én nyáron strandra menet (2 óra út oda-vissza) 2x is rövidujjú pólóban mentem, ami ráadásul nem is takarta rendesen a derekamat. és mi lett belõle? egy hét kínszenvedés, vasárnap ügyeletrerohanás, 5 napig gyógyszerszedés. kaptam egy jópofa vese-medence gyulladást. és annak is vmi sokkeresztes változatát.
viszont "ellenpélda": motoros felvonulás: apum pólóban, én kabát, pulcsi, hosszúujjú. hideg sem volt! csak nem volt lehajtva a plexi és a torkomnak másfél hétre lõttek.
Írta 2009. október 27. - 17:27
vasárnap lemotoroztunk Kõszegre hát találkoztam a hasonmásaimmal
elösször is, mikor a ház elött álltam, látom száguldozik egy biciklis a járdán. hát mondom jól van, ez se norm. aztán elöttem rendez egy farolásos dolgot. aztán rájöttem, miért volt ilyen ideges a sui elötti úton az a banya, mikor épphogynem nekimentem a lányának. (bár nem én voltam rossz helyen, hanem a gyereknek nem ott kell futkozni). jó, ennek vége, elindulunk. gencs felé megyünk. a körforgalomból kiérve (szembe jöttek) mindenki tiszta dili volt egy crossmotoros egyik lábát a kormányon tartja. na mondom, ennek is nagyzási mániája van. és ahogy közelebb jött, láttam, hogy csupa vér a lába.... és rájöttem, én is ugyan ezt csináltam a tónál, ugyan ilyen okokból (akivel bringáztam jelezte, hogy patakokban folyik a vér a lábamból )
és rájöttem, hogy ez így tökre nem jó. ugyhogy (kizárólg egy kis próbaidõre) mellõzök minden jót
Én meg néhány éve nyáron rövid gatyában robogóztam, (ilyen esõ utáni idõ volt) Régi simson sr 50 (talán valaki még ismeri:P) Kátrányátfolyáson, kanyarban beragadt az elsõ fék és elfektettem a motort.... csúsztam vagy 10 métert mire megálltam az árokban.... Véreztem mindenhonnan... Akkor értettem meg, milyen fontos normálisan felöltözni. + a bukó!
Írta 2009. október 27. - 15:22
elösször is, mikor a ház elött álltam, látom száguldozik egy biciklis a járdán. hát mondom jól van, ez se norm. aztán elöttem rendez egy farolásos dolgot. aztán rájöttem, miért volt ilyen ideges a sui elötti úton az a banya, mikor épphogynem nekimentem a lányának. (bár nem én voltam rossz helyen, hanem a gyereknek nem ott kell futkozni). jó, ennek vége, elindulunk. gencs felé megyünk. a körforgalomból kiérve (szembe jöttek) mindenki tiszta dili volt egy crossmotoros egyik lábát a kormányon tartja. na mondom, ennek is nagyzási mániája van. és ahogy közelebb jött, láttam, hogy csupa vér a lába.... és rájöttem, én is ugyan ezt csináltam a tónál, ugyan ilyen okokból (akivel bringáztam jelezte, hogy patakokban folyik a vér a lábamból )
és rájöttem, hogy ez így tökre nem jó. ugyhogy (kizárólg egy kis próbaidõre) mellõzök minden jót
Írta 2009. október 27. - 13:15
Korn
Írta 2009. október 27. - 09:05
Ez kurva jó láttátok már?
Mekkora sz*pás:D
Írta 2009. október 26. - 21:41
Írta 2009. október 26. - 18:34
Csütörtök este ráérek általában, most is szerintem. Nem nagyon szoktam hazamenni max egy kéthavonta.
Írta 2009. október 26. - 18:04
burce vagy Buki tán tud megoldást mondani .)
bme...hja...nekem mondod?
mechatronikán vagyok...már egy ideje
egyszer összefuthatnánk. most is itt dekkolok R harmadikon...
Írta 2009. október 26. - 17:49
Aske, van fönn bicajod?
én most felhoztam a PXet, héten szerintem gurulok egykettõt hegyen is.
amúgy hol vagy gépész ha szabad tudni? .)
Ááá, elején sokat agyaltam rajta de végül nem mertem felhozni. Aztán kimentem érdre a bringaboltba, volt is fogamra való országúti amit megcsináltak volna helyben ss-re. Jó mondom ha megjön az ösztöndíj megveszem a gépet. Hoppá, csak valami szar miatt jelentõsen lecsökkent az is, így no bringa.
De már amúgysem lenne idõm rá. Kármánban lakom itt vagyok gépész a BMEn. Ja Beszarsz Mire Elvégzed.