Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
höhö szarul néz ki a villa

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Azt a jó életbe, ennek ennyire szét van kopva a becsúszója, vagy gyárilag ilyen szép színváltós?

hát hulp ez bizony megszínesedett a súrlódástól..:)
acélból van, nem árt neki..:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Azt a jó életbe, ennek ennyire szét van kopva a becsúszója, vagy gyárilag ilyen szép színváltós?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Egyébként ha minden jól megy végre hétvégén szét tudom szedni a montit, mert már nagyon ráférne egy nagygenerál. Plusz még a villát sem szedtem szét, a villaút kb. 5mm-re csökkent le a mocsoktól....
Vagy belab*szom az egészet a kukába és gyûjtök egy normálisabb gépre. Megmondom õszintén nem sok kedvem van szarakodni vele.....

itt a kép az új villádról, hogy hogy néz ki belül, és a képen ott az írás, hogy mi történt, és hogy még mit lehet tenni vele..

http://img442.images...02kfiltered.jpg

Flickr

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
mert ha kint vannak mindig történik vmi :D képzeld el, hogy kivonul mondjuk 60 srác, mint egy csorda (mmint a hangok), futnak 3 kört a szigeten, után jönnek ki 5-6-7-8 kört futnak kint. múltkor sütiztünk velük (húúú, az edzõ arcát képzeljétek el :D), és a 60 srác az úgy összevissza, 3-4 fõs csapatokban futnak. de pont annyian hogy elállják az utat. és tök izgi kerülgetni õket :D múltkor mikor saras fürdõt adtunk-vettünk, úgy még jobb volt :D éld bele magad a helyzetbe (az anyukákéba ne, fõleg ne mosásos helyzetben :D).
most már szinte megszokott dolog, hogy hétfõn 3kor indulunk ki a tóhoz :D elötte általában kimegyünk a volt crosspályára, de akkor korábban indulunk és késöbb megyünk a tóhoz... :D illetve volt, hogy utána mentünk, de most már kivitelezhetetlen, mert "kislányom 5-re legyél otthon, különben hétig nem gépezhetsz!!" (a sötétedés miatt)
röviden: mert mindig jól szórakozunk, ha ott vannak. :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
a focisták miért fontosak, hogy mindig emlegeted õket?

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
voltunk ma tekerni. és bár tudom hihetetlen, de nem történt semmi :S uncsi is volt. a focisták se voltak a tónál.... bár nagyon-nagyon hideg volt! Rendesen felöltöztem, vastagpulcsi, bõrkabát, de még úgy is fáztam. A kezeim meg nem is tudom... most is sajognak :S a fékemet csak azért nem tudtam most használni, mert behúztam a kezem :D legközelebb majd motoroskesztyû... mnimum! Tehát ha mentek tekerni, akkor vastagruha, kesztyû! :)

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás
Gondoltam megosztom veletek, ha már ennyire a h1n1 körül forog minden:

http://www.thundersq...ie-the-pooh.jpg

Szeirntem nagyon nagy:D:D:D:D:D:D:D:D
"Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej."

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás
Egyébként ha minden jól megy végre hétvégén szét tudom szedni a montit, mert már nagyon ráférne egy nagygenerál. Plusz még a villát sem szedtem szét, a villaút kb. 5mm-re csökkent le a mocsoktól....
Vagy belab*szom az egészet a kukába és gyûjtök egy normálisabb gépre. Megmondom õszintén nem sok kedvem van szarakodni vele.....

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

jóvanna!!
valamikor monti?
holnap?

Jah, de csak akkor ha nem esik az esõ:)
A hó eshet, csak az esõ ne...:P Merre gondoltad egyébként?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
jóvanna!!
valamikor monti?
holnap?

Flickr

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

szégyelld magad!!
szélárnyékban nincs edzés.....:l

Nem edzeni mentem, hanem biciklizni:). És jó volt a szélárnyék, ha tetszik hanem:P

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Gyanítom, hogy a féked 2008-as gyártású, akkor meg mindegy mikor vetted. És mondjuk sokkal jobban megéri nekik kicserélni azt a néhány meghibásodott alkatrészt, mint visszahívni az egész készletet. Fõleg, hogy az emberek jó része szerintem nem is használja télen a bicaját, hóban meg aztán végképp nem.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Holnap beszélek a palival a boltban ahol vettem állítólag normális. Csak nem értem mert azt írják 2008as modellek ilyenek. Na én javában 2009-ben vettem, nemigaz nem lehetett kivonni õket.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
valami tömítés fossa el magát hidegben :S
csere után jó ez is...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Saint is bírja a havat is. :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
így van. típushiba. több embertõl hallottam már ezt a panaszt :/
az enyém bírja eddig, pedig voltam vele hóban is.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Matt

Neked is XT fék van ugye a Gianten. Mentél már vele hideg mondjuk 5 fok alatti idõben? Mert én tegnap ezt megcsináltam az enyémmel és öt perc alatt 0-ra csökkent a fékkar útja, szal nem volt pozitív a dolog.

Most azt mondták a fékes topicban típushiba vigyem vissza.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Ma voltam egy szokásos bozsoki körön, Bucsu elõtt alig-alig tud megelõzni a pótkocsis traktor, beállok mögé, gondoltam nah végre szélárnyék, csak az volt a gond, hogy trágyát cipelt:P. .... Fincsi duftja volt és még fröcsögött is:D
Mindegy, de legalább volt szélárnyék:D:D:D:D.

szégyelld magad!!
szélárnyékban nincs edzés.....:l

Flickr

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
kössz a felvilágosítást, most már tudom mi a bandázs :)

ma voltunk Sárváron, oda és vissza is igen sok bringást láttam, a hülye idõ ellenére. komoly egy vásár volt. Lehetet venni egy "ezeresért" "bokasúrolót" amit egy másik banya "bokacsiszolónak hívott" (ez lenne a sarokreszelõ.... :D), volt még szintén egy "ezeresért" "pizsomákok", "sabadidõruha" és "kézi tisztakészítõ", meg fél áron mosógép (ez a mosószer volt...)