Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
a nátha az szar..:/
szerintem jobban jártál volna ha leveszed az órát, és áltatod magad milyen jól mész..:D
különben nyáron majd elmehetnénk együtt bringázni valamerre..

merre szoktál tekerni? valami térképet nyomass már..
http://maps.google.hu/
itt könnyen összetudod állítani a kört..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Én is voltam tekerni!...

Grat! Egyedül, ennyit, ennyiszer ilyen hidegben lenyomni szép teljesítmény.Feltöltött kép
Én már régen voltam, ma nagy reményekkel nekivágtám a szokásos rövid(szinte végig sprintes) körömnek és azt kellett tapasztalnom hogy kondi=0
Pedig többet mozgok mint nyáron, csak kicsit hanyagoltam a bringát...
32km/h körüli átlag helyett 26.8km/h lett és még valószínû kiújult a náthám is:(

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Ú, hogy irigyellek benneteket, amiért tudtok még jókat tekerni én meg csak görnyedek a könyv felett, bringáról max álmodozok. Nembaj majd jövõre újult erõvel.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Én is voltam tekerni!
adatok:
64Km, 1:58:08 h, átlag 32,65Km/h, max 61,3 K.szerdahely elõtt :)
térkép:
Feltöltött kép

a régi bucsui útnál lévõ körforgalomba értem 0:58:11 alatt, tehát mind két kör adható 1 órán belül

az elkerülõ alatti aluljáróban találkoztam egy fehér-piros mezes, fehér montis sráccal, közvetlenül bucsu után két paraszt vén fasszal, akik nem bírnak köszönteni az egyszerû halandónak, mert alattuk félmillás bicikli van, közben szerdahely és doroszló között az almaligetnél lenyomtam egy banánt, hogy hazaérjek :), doroszló után közvetlenül meg elmentem egy szürke Magellán Gemini?-s montis mellett, aki feketében volt..
ennyi történt..:)

jó kis kör volt, de most meg fáj a popsim...:D

Flickr

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás
Ma voltam Bozsok felé tekerni (Gencsnek jöttem haza), lot of riders:)! Jó volt látni egy csomó bringást:)
"Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej."

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
én is voltam, pubyékkal. a bolond ;) Gigi DH gépével tekert felfele az írottkõre! :D
nem kicsit lefáradtam mire hazaértünk .) de jó volt. igaz egy crossride elsõkerék bánta a mókát.

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Én voltam, le is izzadt a hátam pedig nem hajtottam ki a belem:)
Ma is mentem volna de ilyen szélben már annyira nem kellemes:)
Fõleg amikor oldalszélben elhúz melleted egy kamion.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
volt ma valaki bringázni?kellemes idõ volt.
én pólóban nyomtam Vépre..:)

Flickr

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás
[quote name='Andris_savaria']namost ez egy 70-es karika kb 8-900m szinttel..
kép
ha sikerül mondjuk 28-as átlagot mennem, akkor min. 2,5 óra..
meg szeretnék világosban hazaérni, mert Vépre is világosban akarok menni, mert már a tököm tele a sok f@$zkalap autóssal, aki gondolkodás nélkül kireflektorozza a szemem...
szóval dél és fél2 között indulnék..akkor még jó idõ szokott lenni

Értem:) Akkor majd elmeséled milyen volt:)

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

ma megin frankó bringás idõ volt..

remélem jövõ hét elején is ilyen lesz, és akkor hétfõn, vagy kedden, vagy szerdán elmegyek egy bucsu-bozsok-rohonc-léka-rõtfalva-kõszeg-(cák-szerdahely-doroszló-)lukház-gyöngyösfalu-gencs körre :)

huhh :D ez egy szép kis kör lesz. a gencsi, gyöngyösfalui, általam fõutcának nevezett út felé, majd lukácsházán, az általam kanyargós egyenesnek nevezett úton keresztül kb. 20-30 perc az út Kõszegre. Motorral. Szóval elõre is, elismerésem :D
Az idõjárásról meg annyit, hogy most jöttem haza, hát én bolond bõrkabát-vastagpulcsiban mentem, de egy pulcsi simán elég lett volna. hétvégére és jövõ hét elejére még melegebbet mond. :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
namost ez egy 70-es karika kb 8-900m szinttel..
kép
ha sikerül mondjuk 28-as átlagot mennem, akkor min. 2,5 óra..
meg szeretnék világosban hazaérni, mert Vépre is világosban akarok menni, mert már a tököm tele a sok f@$zkalap autóssal, aki gondolkodás nélkül kireflektorozza a szemem...
szóval dél és fél2 között indulnék..akkor még jó idõ szokott lenni

lesz még nyár!!

Flickr

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

remélem jövõ hét elején is ilyen lesz, és akkor hétfõn, vagy kedden, vagy szerdán elmegyek egy bucsu-bozsok-rohonc-léka-rõtfalva-kõszeg-(cák-szerdahely-doroszló-)lukház-gyöngyösfalu-gencs körre :)

Csatlakoznék ha nem bánod:) Csak az esõ ne essen....

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Flickr

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

ma korábban jöttem haza suliból, hittan felét ellógtam, de ez lényegtelen. bekapcsolom a gépet, indítok vmi zenét. felnézek a fórumra. nyitogatom a linkeket. DaniKing-é van soron. És megnyitottam. Ugyan az volt, mint amit éppen hallgattam!! Ez azért megdöbbentõ :D a motorral-biciklivel kapcsolatban arra jutottam, hogy még maradok a biciklinél, és amikor már nem kell elgondolkodnom, hogy én elviselhetõ tényezõ vagyok-e az utakon, majd elmegyek jogsira. legyen 1 vagy akár 30 év múlva. és éppen ezért apuéknál visszamondom a "motoros megrendelést". egyenlõre.

Nagyon bölcsen döntöttél, kivívtad tiszteletem:)

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
azért annyira komoly nem kell :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
jee, és azt a pénz inkább költsétek bringára! :D

Flickr

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
ma korábban jöttem haza suliból, hittan felét ellógtam, de ez lényegtelen. bekapcsolom a gépet, indítok vmi zenét. felnézek a fórumra. nyitogatom a linkeket. DaniKing-é van soron. És megnyitottam. Ugyan az volt, mint amit éppen hallgattam!! Ez azért megdöbbentõ :D a motorral-biciklivel kapcsolatban arra jutottam, hogy még maradok a biciklinél, és amikor már nem kell elgondolkodnom, hogy én elviselhetõ tényezõ vagyok-e az utakon, majd elmegyek jogsira. legyen 1 vagy akár 30 év múlva. és éppen ezért apuéknál visszamondom a "motoros megrendelést". egyenlõre.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
stucker öcsém, te még élsz? :)
Come on! It's on

Korn

stuki

stuki

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Rékának én is csak annyit mondanék,hogy szerintem is marhaság lenne motorba vágni a fejszéd.Ráérsz arra még késõbb is.Én is robogóztam vagy fél évig,de hamar kicsinyli az ember.Jogsira is kétszer vagy háromszor kéne akkor költened -kismotor-autó-majd nagy motor.
Én is ebben a dilemmába voltam,volt pénzem,gondolkodtam,hogy motor (nem robogó vagy általam csak zümmögõ parasztvakításnak nevezett 50ccm-es imitátumra gondolok, hanem supermotora :peace:) aztán bicaj lett belõ és nem bántam meg.
Motorra még ráérek késõbb is és amúgy sincs sok kedvem kinyíratni magam,mert mint tudjuk rengeteg a vak,balfasz autós aki nagy ívben letojja a bicajosokat és a motorosokat is.
Gondold meg...

NedyBali

NedyBali

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
sziasztok! balázs vok pécsrõl ma szeretnék 1et tekerni vagy kõszegen vagy szombathelyen montiva.l ha valakinek lenne kedve velem tartani szóljon 06 20 460 54 65
üdv balázs