Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Írta 2009. október 25. - 20:07
szerintem jobban jártál volna ha leveszed az órát, és áltatod magad milyen jól mész..
különben nyáron majd elmehetnénk együtt bringázni valamerre..
merre szoktál tekerni? valami térképet nyomass már..
http://maps.google.hu/
itt könnyen összetudod állítani a kört..
Flickr
Írta 2009. október 25. - 19:46
Én is voltam tekerni!...
Grat! Egyedül, ennyit, ennyiszer ilyen hidegben lenyomni szép teljesítmény.
Én már régen voltam, ma nagy reményekkel nekivágtám a szokásos rövid(szinte végig sprintes) körömnek és azt kellett tapasztalnom hogy kondi=0
Pedig többet mozgok mint nyáron, csak kicsit hanyagoltam a bringát...
32km/h körüli átlag helyett 26.8km/h lett és még valószínû kiújult a náthám is:(
Írta 2009. október 25. - 19:39
Írta 2009. október 25. - 17:53
adatok:
64Km, 1:58:08 h, átlag 32,65Km/h, max 61,3 K.szerdahely elõtt
térkép:
a régi bucsui útnál lévõ körforgalomba értem 0:58:11 alatt, tehát mind két kör adható 1 órán belül
az elkerülõ alatti aluljáróban találkoztam egy fehér-piros mezes, fehér montis sráccal, közvetlenül bucsu után két paraszt vén fasszal, akik nem bírnak köszönteni az egyszerû halandónak, mert alattuk félmillás bicikli van, közben szerdahely és doroszló között az almaligetnél lenyomtam egy banánt, hogy hazaérjek , doroszló után közvetlenül meg elmentem egy szürke Magellán Gemini?-s montis mellett, aki feketében volt..
ennyi történt..
jó kis kör volt, de most meg fáj a popsim...
Flickr
Írta 2009. október 25. - 17:25
Írta 2009. október 24. - 12:30
nem kicsit lefáradtam mire hazaértünk .) de jó volt. igaz egy crossride elsõkerék bánta a mókát.
Írta 2009. október 24. - 11:10
Ma is mentem volna de ilyen szélben már annyira nem kellemes:)
Fõleg amikor oldalszélben elhúz melleted egy kamion.
Írta 2009. október 23. - 10:12
kép
ha sikerül mondjuk 28-as átlagot mennem, akkor min. 2,5 óra..
meg szeretnék világosban hazaérni, mert Vépre is világosban akarok menni, mert már a tököm tele a sok f@$zkalap autóssal, aki gondolkodás nélkül kireflektorozza a szemem...
szóval dél és fél2 között indulnék..akkor még jó idõ szokott lenni
Értem:) Akkor majd elmeséled milyen volt:)
Írta 2009. október 22. - 21:09
ma megin frankó bringás idõ volt..
remélem jövõ hét elején is ilyen lesz, és akkor hétfõn, vagy kedden, vagy szerdán elmegyek egy bucsu-bozsok-rohonc-léka-rõtfalva-kõszeg-(cák-szerdahely-doroszló-)lukház-gyöngyösfalu-gencs körre
huhh ez egy szép kis kör lesz. a gencsi, gyöngyösfalui, általam fõutcának nevezett út felé, majd lukácsházán, az általam kanyargós egyenesnek nevezett úton keresztül kb. 20-30 perc az út Kõszegre. Motorral. Szóval elõre is, elismerésem
Az idõjárásról meg annyit, hogy most jöttem haza, hát én bolond bõrkabát-vastagpulcsiban mentem, de egy pulcsi simán elég lett volna. hétvégére és jövõ hét elejére még melegebbet mond.
Írta 2009. október 22. - 20:50
kép
ha sikerül mondjuk 28-as átlagot mennem, akkor min. 2,5 óra..
meg szeretnék világosban hazaérni, mert Vépre is világosban akarok menni, mert már a tököm tele a sok f@$zkalap autóssal, aki gondolkodás nélkül kireflektorozza a szemem...
szóval dél és fél2 között indulnék..akkor még jó idõ szokott lenni
lesz még nyár!!
Flickr
Írta 2009. október 22. - 20:23
ma megin frankó bringás idõ volt..
remélem jövõ hét elején is ilyen lesz, és akkor hétfõn, vagy kedden, vagy szerdán elmegyek egy bucsu-bozsok-rohonc-léka-rõtfalva-kõszeg-(cák-szerdahely-doroszló-)lukház-gyöngyösfalu-gencs körre
Csatlakoznék ha nem bánod:) Csak az esõ ne essen....
Írta 2009. október 22. - 20:00
Flickr
Írta 2009. október 22. - 18:50
ma korábban jöttem haza suliból, hittan felét ellógtam, de ez lényegtelen. bekapcsolom a gépet, indítok vmi zenét. felnézek a fórumra. nyitogatom a linkeket. DaniKing-é van soron. És megnyitottam. Ugyan az volt, mint amit éppen hallgattam!! Ez azért megdöbbentõ a motorral-biciklivel kapcsolatban arra jutottam, hogy még maradok a biciklinél, és amikor már nem kell elgondolkodnom, hogy én elviselhetõ tényezõ vagyok-e az utakon, majd elmegyek jogsira. legyen 1 vagy akár 30 év múlva. és éppen ezért apuéknál visszamondom a "motoros megrendelést". egyenlõre.
Nagyon bölcsen döntöttél, kivívtad tiszteletem:)
Írta 2009. október 22. - 18:26
Írta 2009. október 22. - 17:53
Írta 2009. október 22. - 13:35
Írta 2009. október 22. - 11:21
Én is ebben a dilemmába voltam,volt pénzem,gondolkodtam,hogy motor (nem robogó vagy általam csak zümmögõ parasztvakításnak nevezett 50ccm-es imitátumra gondolok, hanem supermotora :peace:) aztán bicaj lett belõ és nem bántam meg.
Motorra még ráérek késõbb is és amúgy sincs sok kedvem kinyíratni magam,mert mint tudjuk rengeteg a vak,balfasz autós aki nagy ívben letojja a bicajosokat és a motorosokat is.
Gondold meg...
Írta 2009. október 22. - 08:48
üdv balázs