mi?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2009. október 26. - 16:50
Írta 2009. október 26. - 16:29
a múltkor a Puby megmutatta a Csirkést, azt hittem besz@rok rajta
igaz csak futva mentünk lefelé, de iszonyat brutál
akárcsak a LóComb is
ezek atombrutálok
igaz csak futva mentünk lefelé, de iszonyat brutál
akárcsak a LóComb is
ezek atombrutálok
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2009. október 26. - 15:44
Aske, van fönn bicajod?
én most felhoztam a PXet, héten szerintem gurulok egykettõt hegyen is.
amúgy hol vagy gépész ha szabad tudni? .)
én most felhoztam a PXet, héten szerintem gurulok egykettõt hegyen is.
amúgy hol vagy gépész ha szabad tudni? .)
Írta 2009. október 26. - 14:15
Mi traktort elõztünk 90-nel Deutschlandsbergnél. Megfogadtuk, hogy oda egyszer még visszamegyünk.
Írta 2009. október 26. - 11:34
Írta 2009. október 26. - 10:18
Egy osztrákos túrában én is benne lennék nyáron vagy tavasszal, szeretnék több mégtöbb tapasztalatot gyûjteni, nah meg persze mégjobb kondiban lenni:)
"Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej."
Írta 2009. október 26. - 10:06
Bazki te aztán tökös srác vagy.
A Wechsel utolsó három kilómétere döngölt földút. Ha nem esik akkor országútival is járható.
Mondjuk én lefele azért kicsit paráztam (max ötven) nem olyan széles az az út és én pl egy traktorral is találkoztam.
Ha azon az úton mész amin én mentem egy 250méteres dombot kell megmásznod meg egy két kb 100métereset.
A Wechsel utolsó három kilómétere döngölt földút. Ha nem esik akkor országútival is járható.
Mondjuk én lefele azért kicsit paráztam (max ötven) nem olyan széles az az út és én pl egy traktorral is találkoztam.
Ha azon az úton mész amin én mentem egy 250méteres dombot kell megmásznod meg egy két kb 100métereset.
Írta 2009. október 26. - 08:25
Mi már voltunk a Wechselen, de ha jól emlékszem a hegycsúcsra nem megy fel aszfaltozott út. Mi mondjuk két napra mentünk sátorral meg csomagokkal. Én annyira nem élveztem. Mire odaértünk a hegy lábához, már olyan fáradtak voltunk, mint az állat, mert végig kisebb-nagyobb dombokon kell átmenni, ami elég sokat kivesz az emberbõl. Második nap mentünk fel a hegyre, de én úgy emléxem, hogy többnyire földúton mentünk. Aztán lefelé kiértünk valami aszfaltútra, na az állat volt. Téptünk lefelé ezerrel.
Amit ajánlok, az Deutschlandsberg. Ott találkoztam eddigi legbrutálabb aszfaltos lejtõmmel. 16%-os lejtõ, és viszonylag egyenes. És ez már csak a vége volt, addig folyamatosan 50-60-nal gurultunk lefelé, aztán a 16%-os lejtõnél felugrott majdnem 90-re. Nagyon brutál volt.
Amit ajánlok, az Deutschlandsberg. Ott találkoztam eddigi legbrutálabb aszfaltos lejtõmmel. 16%-os lejtõ, és viszonylag egyenes. És ez már csak a vége volt, addig folyamatosan 50-60-nal gurultunk lefelé, aztán a 16%-os lejtõnél felugrott majdnem 90-re. Nagyon brutál volt.
Írta 2009. október 25. - 21:51
Egyedúl.
Mert akikkel tudtam volna menni õk bírnak hegyre menni én meg annyira azért nem.
Az a hegy kb olyan mintha három írottkõt raknál össze. De csak másfélszer akkora kifutópályát van.
Szóval kemény.
Az hogy a lábáig eljuss meg vissza az a legkisebb gond.
Aszfalton még sohasem kellett menteni engem. Ha rendben van a bringa az elvisz mindenhova.
Mert akikkel tudtam volna menni õk bírnak hegyre menni én meg annyira azért nem.
Az a hegy kb olyan mintha három írottkõt raknál össze. De csak másfélszer akkora kifutópályát van.
Szóval kemény.
Az hogy a lábáig eljuss meg vissza az a legkisebb gond.
Aszfalton még sohasem kellett menteni engem. Ha rendben van a bringa az elvisz mindenhova.
Írta 2009. október 25. - 21:40
Ez szigorúany nyári mutatvány.
Útvonal
Bucsu Pinkafeld és ott balra az autópálya felé.
Útvonal
Bucsu Pinkafeld és ott balra az autópálya felé.
Írta 2009. október 25. - 21:22
Acsi,
Kimondta hogy kocsival megyünk vagy megyek.
oda visszza nekem 175km-bõl megvolt. (21-es átlaggal) . Elég strapás volt bevallom.
De nem lehetetlen.
És maga a hegy az igazán húzós 14km kb 1300méter szintel. Helyenkén 15-18%-os emelkedõkkel.
Dehát a kihívás az kihívás és fennt tényleg csodálatos a kilátás.
Kimondta hogy kocsival megyünk vagy megyek.
oda visszza nekem 175km-bõl megvolt. (21-es átlaggal) . Elég strapás volt bevallom.
De nem lehetetlen.
És maga a hegy az igazán húzós 14km kb 1300méter szintel. Helyenkén 15-18%-os emelkedõkkel.
Dehát a kihívás az kihívás és fennt tényleg csodálatos a kilátás.
Írta 2009. október 25. - 21:09
Jól kented.
Én vissza akarok még egyszer menni a Wechselre mert azért mégiscsak az az igazi hegy:)
Voltatok már ott?
Én vissza akarok még egyszer menni a Wechselre mert azért mégiscsak az az igazi hegy:)
Voltatok már ott?
Írta 2009. október 25. - 21:05
látom Te is elõnyben részesíted a sógorékat..
mondjuk sokkal jobb az út náluk, mint itthon..
tavasszal egy õrségi karikát majd mehetnénk, mert ott még sose jártam...de majd még pontosítjuk ha itt az ideje..
Okok, Én meg az Írott-kõre lennék kiváncsi, arról is beszélhetünk
Írta 2009. október 25. - 20:53
én is voltam, pubyékkal. a bolond Gigi DH gépével tekert felfele az írottkõre!
nem kicsit lefáradtam mire hazaértünk .) de jó volt. igaz egy crossride elsõkerék bánta a mókát.
Pubynak mi a keresztneve?
Írta 2009. október 25. - 20:52
A kép kicsi lett, bocsi, de talán látod azért
Ez már nagyobb
Sok felé járok, inkább csak azt jelöltem be rajtuk hogy nagyjából merre, ezek csak iránypontok
Közös tekerés jó lenne valamikor.
Ez már nagyobb
Sok felé járok, inkább csak azt jelöltem be rajtuk hogy nagyjából merre, ezek csak iránypontok
Közös tekerés jó lenne valamikor.