Itt a cikk Minaar gépérõl.
Márió: már tavaly is néztem, hogy mennyien mennek ilyen holgba kihúzott nyeregcsõvel. OK, hogy Minaar magas + ez egy tekerõs pálya, de mégis a DH-sabb pályákon is tök magas nyereg állással mennek.... Nekem ez fura. Tök nehéz lehet beülni mögé. Tudsz Te errõl vmit?
Az pedig a privát véleményem, hogy nagyon nem tetszenek a SantaCruz-ok.... Cefet ronda egy váz sztem.
A világkupa gyõztes karbon gépének titkai
Igen, páran alapba is magas nyeregállással mennek, és nem feltétlen csak a magasabb emberek. pl ott van Hill , aki elég alacsony és neki is az egekig van mindig húzva. ezen a mostani afrikai vk pályán azért jóval feltûnõbb volt, mert itt aztán mindenki nagyon felhúzta, hogy ülve is ugyan olyan erõvel tudjon kb tekerni mint kiállva. következõ futamon Val di sole -ban azért már nem lesznek ilyenek:D. de ha pl Danny Hartnak megnézed a bringáját, az meg a másik véglet, majdnem teljesen le van tolva. sztem ha normális meredek dh pályát nézel, ahol nincsenek ilyen durva tekerõs részek, akkor kb fele arányban megoszlik a dolog. én személy szerint nem tudok kihúzottal menni, tök veszélyesnek is tartom mert simán beleakad a gatyám ha egy meredek szakaszon vagy letörésen gyorsan hátra kell ülni a nyereg mögé a súlypont miatt, hogy ne ess pofára. még viszonylag alacsony nyereggel is be szokott akadni a gatyám egy egy ilyen helyzetben pl semmeringen. sztem kanyarban is nehezebb kihúzottal mert nem tudom úgy elég alacsonyra rakni a testhelyzetem, nyújtott lábbal magasan én meg nem tok kanyarodni:D de tényleg jó ellenpélda erre Hill vagy Brosnan, lesd meg a testhelyzetüket végig dh zás közben kb nyújtott lábbal meg kézzel mennek meg kihúzott nyereggel:D biztos stílusos, de én így az elsõ kanyarban összeesnék:D